قیمت نصب دوربین مدار بسته در بازار چقدر است؟

برای اطلاع از "هزینه نصب دوربین مدار بسته" با پاسخ به چند سوال کوتاه، از متخصصان به رایگان قیمت بگیرید

متوسط قیمت (کل کار)
  • 200,000 تومان
  • 220,000 تومان
  • 305,000 تومان
  • 500,000 تومان
(به روز رسانی در دی 1402)

شما در کدام شهر به نصب دوربین مدار بسته نیاز دارید؟

نصب دوربین مدار بسته را به متخصصش بسپار

تنظیم و نصب دوربین مداربسته (CCTV Camera) از خدمات محبوب حوزه برقکاری‌ست که توسط نصابان دوربین مداربسته ارائه می‌شود. این سرویس سال‌هاست که یک‌تنه خیال افراد بسیاری را از امینیت محل کار و زندگی‌شان راحت می‌کند!

اگر درحال مطالعه این سطور هستید، یعنی می‌دانید که با مشاهده یکی دو فیلم آموزش نصب دوربین مدار بسته نمی‌توان این سیستم‌های امنیتی ظریف را اجرا و راه‌اندازی کرد، و پرداخت هزینه نصب دوربین مدار بسته کاملا ارزش‌اش را دارد؛ چون کوچکترین اشتباه احتمال رخنه را به شدت بالا می‌برد.

 

لیست قیمت نصب دوربین مداربسته

نوع خدمات قیمت خدمات (به روز رسانی خرداد 1402)
 نصب دوربین آنالوگ (تا 3 متر)  120.000 تا 300.000 تومان
 نصب دوربین گردان در بستر آنالوگ  700.000 تا 1.000.000 تومان
 راه‌اندازی دستگاه آنالوگ (تا 16 کانال)  500.000 تا 700.000 تومان
 راه‌اندازی دستگاه آنالوگ ( تا 32 کانال )  1.200.000 تا 1.500.000 تومان
 نصب دوربین شبکه (تا 3 متر)   250.000 تا 400.000 تومان
 نصب نرم‌افزاری دوربین شبکه برای موبایل  300.000 تا 400.000 تومان
 نصب نرم‌افزاری دوربین شبکه برای pc  500.000 تا 600.000 تومان
 نصب دوربین شبکه گردان (تا ارتفاع 6 متر )  1.000.000 تا 1.300.000 تومان
 تهیه پشتیبان  100.000 تا 300.000 تومان
 کابل‌کشی (هر متر)  5000 تا 7000 تومان
 کابل‌ کشی با داکت  7000 تا 10.000 تومان
 کابل کشی در سقف کاذب  7000 تا 10.000 تومان
 کابل کشی در لوله فلکسی  12.000 تا 18.000 تومان
نصب میکروفون  150.000 تا 250.000 تومان

 

برای کسب اطلاعات دقیق از این خدمات، دوربین‌های توصیه‌شده برای نصب، دلایل نیاز به این سیستم‌ها و ... و البته قیمت نصب دوربین مدار بسته در منزل و عوامل موثر بر آن بخش‌های بعد را از نظر بگذرانید.

 

 

قیمت نصب دوربین مدار بسته چقدر است؟

عوامل متعددی روی قیمت نصب دوربین مدار بسته در منزل و اماکن دیگر مانند شرکت یا کارخانه موثر است، که در بخش بعد کامل آنها را بررسی کرده‌ایم.

با جمع و تفریق هزینه خدماتی که احتیاج دارید، می‌توانید هزینه نصب دوربین مدار بسته را محاسبه کنید. هرچند که برای دریافت به‌روزترین هزینه در شهر سکونت‌تان، بهترین کار این است که اجرت نصب دوربین مدار بسته را از نصاب‌های محلی بپرسید.

«خدمت از ما» این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد. درخواست‌تان را در اپ یا همینجا در وبسایت با جزئیات لازم (مثلا اینکه چند دوربین لازم دارید، برای منزل است یا کارگاه و ...) ثبت کنید، و از چند نصاب به رایگان هزینه نصب دوربین مدار بسته را دریافت کنید.

اگر مایل به تخمین دقیق هزینه پروژه‌ای خاص در حوزه سیستم‌های امنیتی هستید (مانند هزینه نصب دوربین مدار بسته مخفی در منزل)، پیشنهاد می‌کنیم حتما از این قابلیت استفاده کنید تا دید بهتری از آخرین هزینه‌ها داشته باشید.

 

نصب دوربين مداvبسته

 

عوامل موثر بر هزینه نصب دوربین مدار بسته

همان‌طور که در جدول بالا دیدید، هزینه نصب دوربین مدار بسته در واقع از جمع هزینه‌های ریز دیگری تشکیل شده. در این بخش تعیین‌کننده‌ترین عوامل اجرت نصب دوربین مدار بسته را که به دو دسته خرید لوازم و هزینه‌های نصب می‌شود، مرور می‌کنیم:

 

برند دوربین مداربسته

برند سیستم امنیتی اولین فاکتوری است که دستمزد را دستخوش تغییر می‌کنند (هزینه خرید خود آن به کنار). هرچه برند شناخته‌شده‌تر باشد، می‌توانید انتظار هزینه بالاتری را داشته باشید.

CCTVها را از نظر برند و کیفیت می‌توانیم در 3 دسته قرار دهیم:

  1. برندهای بالا رده؛ از جمله سونی (Sony)، اکسیس (Axis)، دالمایر (Dallmeier)، آویجیلون (Avigilon) و هانیول (Honeywell) که هرچند گران‌قیمت و البته کمیاب هستند، اما طول عمر و کیفیت‌شان مثال‌زدنی است. البته نبود نمایندگی رسمی و دسترسی دشوار به خدمات و گارانتی آنها هم تا حدودی بازار نصب دوربين مداربسته با این برندها را از رونق می‌اندازد.
  2. برند‌های میان رده؛ مانند هایک‌ویژن (Hikvision)، یونی‌ویو (Uniview)، ویووتک (Vivotek)، ژئوویژن (Geovision)، ایدیس (Idis) و ... که به لطف قیمت و کیفیت مناسب سهم قابل توجهی از بازار را در اختیار دارند. این برندها نرم‌افزار رایگان، گارانتی معتبر و تنوع بالایی هم دارند؛ اما نبود امکانات فارسی در تنظیمات‌شان برخی کاربران را آزار می‌دهد.
  3. برندهای متفرقه؛ از جمله Horo View، Zeds، Like View، Smarti View، Light Vision و ... که هیچ متخصص باتجربه‌ای آنها را برای نصب دوربين مداربسته توصیه نمی‌کند. این برندها نهایتا قیمت خوبی دارند، اما خرابی بالا، کیفیت نامطلوب، عدم گارانتی، نداشتن نرم‌افزارهای لازم و عدم به‌روزرسانی هم از سایر ویژگی‌های آنهاست!

 

نصب دوربين مدار بسته

 

قابلیت‌های سیستم امنیتی

در راستای برند، قابلیت‌های دستگاه هم اجرت نصب دوربین مدار بسته را تغییر می‌دهند؛ آپشن بالاتر یعنی هزینه بیشتر. این موضوع حتی در مورد هزینه نصب دوربین مدار بسته مخفی در منزل هم صادق است.

البته باید توجه داشته باشید که به صورت پیش‌فرض، هرچه یک CCTV قابلیت‌های بیشتری داشته باشد، لزوما سیستم ایده‌آل شما نخواهد بود. محصول باید با توجه به کاربری و شرایط محل نصب (نور، فاصله تحت پوشش، ارتفاع، آب‌وهوا) انتخاب شود.

بنابراین، اگر هنوز دستگاهی نخریده‌اید، برای انتخاب بهتر و استفاده از فرصت‌های کاهش هزینه نصب دوربین مدار بسته، با یک کارشناس برای طراحی مسیرهای کابل‌کشی، انتخاب دوربین‌ها، دستگاه‌ها، سوییچ‌ها و ... مشورت کنید.

 

تعداد و محل نصب دوربین مداربسته

طبق اطلاعاتی که در جدول دیدیم، تعداد دوربین‌ها و محل نصب آنها هم روی هزینه نصب دوربین مدار بسته مخفی در منزل و سناریوهای دیگر تاثیر دارد. دوربین بیشتر (برای پوشش‌دهی بهتر) در فواصل دورتر از دستگاه DVR یعنی کابل‌کشی بیشتر، لوله‌کشی طولانی‌تر و در یک کلام تجهیزات بیشتر و نصب زمان‌برتر.

 

سایر هزینه‌ها

اجرت نصب دوربین مدار بسته می‌تواند شامل هزینه‌های دیگری هم بشود، از جمله ایاب و ذهاب، مشاوره و بازدید. چنین هزینه‌هایی بستگی به مجموعه و نصابی دارد که انتخاب می‌کنید. برخی مبالغی را برای این کارها در نظر می‌گیرند؛ برخی هم به صورت رایگان آنها را برای مشتری انجام می‌دهند.

 

هزینه نصب دوربین مدار بسته

 

مزایای نصب انواع دوربین مدار بسته در «خدمت از ما»

متخصصان فعال در بازار آنلاین «خدمت از ما» کلیه خدمات به‌روز حوزه امنیتی از جمله نصب انواع دوربین مداربسته لامپی، بی‌سیم، روز و شب، بولت، دام و غیره روی دیوار یا به صورت مخفی را انجام ‌می‌دهند.

علاوه بر این، ما با پیشنهاد مزایای زیر سعی داریم موجب رضایت و آرامش بیشتر شما هنگام دریافت خدمات و پس از پایان کار شویم:

  • پیگیری تیم پشتیبانی از نحوه روند اجرای کار
  • حضور نصاب سیستم دوربین مداربسته در زمان تعیین شده توسط شما
  • دریافت خدمات حرفه‌ای و تضمین‌شده در کوتاه‌ترین زمان با هزینه‌های رقابتی
  • دسترسی به بهترین نصابان و شرکت‌های نصب دوربین مداربسته در تهران و سایر شهرها
  •  مشاهده هزینه نصب دوربین مدار بسته مخفی در منزل و سایر پروژه‌های مدنظر شما به رایگان و پیش از نهایی کردن درخواست

 

با چند کلیک می‌توانید درخواست‌تان را برای نصب سیستم‌های امنیتی ثبت کنید؛ با مشاهده قیمت‌های پیشنهادی دید بهتری از قیمت نصب دوربین مدار بسته به دست بیاورید؛ و با بررسی سوابق متخصصان، بهترین نصاب‌ دوربین مدار بسته در تهران و سایر شهرها را انتخاب کنید.

 

اجرت نصب دوربین مدار بسته

 

انواع دوربین مداربسته برای نصب

سیستم‌های متفاوتی برای نصب دوربین‌های مداربسته مورد استفاده قرار می‌گیرد، که به طور کلی یا آنالوگ هستند یا HD.

 

دوربین مداربسته آنالوگ

هزینه نصب دوربین مدار بسته مخفی در منزل و مکان‌های دیگر با این دوربین‌ها بسیار خوب تمام می‌شود. نصب‌شان هم آسان است و دوام خوبی دارند. سازگاری با کابل‌های کواکسیال و پایین بودن حجم رکوردها نیز از سایر مزایای آنهاست.

اما یک مشکل قابل توجه وجود دارد: آنها در مقایسه با دوربین‌های HD کیفیت خوبی ندارند. به همین خاطر روزبه‌روز کمتر به کار می‌روند.

 

دوربین مداربسته HD

این دوربین‌های همه مزایای نمونه‌های آنالوگ را دارند، به علاوه کیفیت خوب (720 پیکسل) تا فوق‌العاده (4K). البته این کیفیت بالا یک نکته منفی هم دارد: حجم ویدئوهای ضبط‌شده بالا می‌رود.

اما به جای آن به راحتی می‌توان روی هرنقطه از تصویر زوم کرد، بدون اینکه تار شود. ویژگی‌ای که در زمان بروز مشکل به شدت به دادتان می‌رسد.


 

ساختار دوربین مداربسته

هر دوربینی را برای نصب دوربين مداربسته انتخاب کنید، معمولا از چنین بخش‌هایی تشکیل شده است:

  • محل اتصال پایه: محلی که دوربین با آن روی دیوار یا سقف پیچ می‌شود.
  • محفظه عبور کابل: هر CCTV دو کابل برای برق (تغذیه) و تصویر دوربین دارید که در یک روکش از این محفظه خارج و به سمت بخش‌هایی مانند DVR و روتر می‌روند.
  • براکت 360 و 180 درجه: براکت‌هایی با استفاده از آنها می‌توان دوربین را به ترتیب تا 360 درجه (در جهت افق) و 180 درجه (در جهت عمود) چرخاند و تنظیم کرد.
  • بدنه اصلی: این بدنه آلومینیومی یا پلاستیکی که ظاهر دوربین را تشکیل می‌دهد، IPهای مختلفی دارد و از آن در برابر نفوذ گرد و غبار و رطوبت حفاظت می‌کند. این IP بسیار مهم است؛ زیرا مشخص می‌کند که آیا نصب دوربين مداربسته در فضاهای داخلی ممکن است یا در فضاهای خارجی.
  • لامپ مادون قرمز: هر دوربین دید در شب LED مادون قرمز دارد، که قدرت پرتاب نور آن با IR مشخص می‌شود. مثلا دوربینی با پرتاب نور IR 10 می‌تواند تا 10 متر جلوتر را ببیند و ضبط کند.
  • حسگر نورسنج: وقتی نور محیط کم می‌شود، این حسگرهای حساس به نور لامپ‌های مادون قرمز را روشن می‌کنند.
  • لنز: لنزها فیلمبرداری پس از نصب دوربين مداربسته را ممکن می‌کنند، در دو نوع ثابت (FIX) و متغیر (Varifocal) هستند. البته لنز Wide (برای تصویربرداری‌های عریض) و لنز Tele (برای تصویربرداری طولی و با عرض کم) هم در بازار هست.
  • سایه‌بان یا آفتاب‌گیر: که از سیستم در برابر نور خورشید و برف و باران محافظت می‌کند.

 

دستگاه‌های ضبط تصویر (DVRها)

برای ضبط و مشاهده ویدئوها از از DVR استفاده می‌شود، که دیدیم می‌تواند روی هزینه نصب دوربین مدار بسته مخفی در منزل و اصولا اجرت نصب دوربین مدار بسته هم تاثیر بگذارد.

این دستگاه‌ها هم در انواع آنالوگ (DVR) و HD (HD DVR) با  ظرفیت‌های 4، 8، 16، 32 و 64 کانال موجودند. هر کانال ظرفیت نصب دوربین روی DVR را نشان می‌دهد. مثلا یک دستگاه 4 کانال حداکثر ظرفیت نصب 4 دوربین را دارد.

روی این دستگاه‌ها هاردهایی مانند هارد کامپیوتر برای ذخیره‌سازی ویدئوها قرار می‌گیرد. بسته به ظرفیت این هارد و کیفیت ویدئوهای دوربین مداربسته، تعداد روزهای ضبط مشخص می‌شود. DVRها را همچنین می‌توان به اینترنت وصل کرد، و از طریق نرم‌افزار سیستم را از راه دور مدیریت کرد؛ یا تصاویر را به گوشی هوشمند و لپتاپ انتقال داد.

 

نصب دوربین مدار بسته در منزل

 

چرا به نصب دوربین مداربسته نیاز داریم؟

در این بخش دلایل اجرا و پیاده‌سازی سیستم‌های امنیتی را بررسی می‌کنیم. هر فردی با نصب دوربین مداربسته هدف خاصی را دنبال می‌کند که می‌تواند یکی از اینها باشد:

 

نصب دوربین مدار بسته در منزل برای مراقبت از کودکان و سالمندان

اگر در بین اعضای خانواده کودک یا سالمندی حضور داشته باشد، با نصب دوربین مداربسته در منزل می‌توان در همه حال از سلامتی آنها اطمینان حاصل کرد.

چه در محل کار باشید یا برای ماموریت یکی دو روز منزل را ترک کرده باشید، همواره می‌توانید از آسایش عزیزان‌تان مطمئن باشید و امنیت خانه را کنترل کنید.

 

راه اندازی دوربین مداربسته برای مراقبت از محل کار از راه دور

هنگامی که در محل کارتان حضور ندارید اما لازم است بر فضا نظارت کنید، می‌توانید با اجرای چنین سیستم‌هایی این چالش را برطرف کنید. پس از نصب دوربین مداربسته، کافی است به تلفن همراه یا یارانه‌تان مراجعه کنید و با باز کردن نرم‌افزار مربوطه فضا را ببینید؛ به همین راحتی.

 

نصب دوربین مداربسته برای ایجاد امنیت برای کارکنان

نصب این سیستم‌ها در محل کار از چند جهت به شما و خود کارکنان کمک می‌کند، برای مثال:

  • گاهی به سبب ماهیت شغل، مخاطراتی کارمندان را تهدید می‌کند. اجرای دوربین‌های مداربسته به جلوگیری از این خطرات و تامین امنیت کارکنان کمک می‌کند.
  • در شرکت‌هایی که کارکنان زیادی دارد، ردگیری آنها به کاری دشوار تبدیل می‌شود. اما با اجرای این سیستم‌ها به راحتی می‌توانید ببینید فرد مدنظرتان کجا و در حال انجام چه کاری است.
  • نصب دوربین مداربسته در محیط کار به صورت اصولی (کاملا مشخص و تنها در مکان‌های ضروری با برچسب) باعث می‌شود تا کارکنان همواره حضور شما را حس کنند و با انگیزه بهتری به فعالیت بپردازند.

 

اجرای دوربین مدار بسته برای کاهش خسارات هنگام بروز حوادث

با پرداخت هزینه نصب دوربین مدار بسته، افراد اتاق نظارت می‌توانند بر بخش‌های مختلف را نظارت کنند، و سریعا خطرات پیش‌آمده را رفع کنند. یک مثال عالی جلوگیری از خسارات مالی و جانی در صورت بروز آتش‌سوزی در مکان‌های صنعتی و کارخانه‌هاست.

 

هزینه نصب دوربین مدار بسته مخفی در منزل

 

انتخاب محل نصب دوربین مدار بسته

انتخاب محل مناسب برای نصب دوربین مداربسته در منزل یا اماکن دیگر، از مراحل مهم اجرای این سیستم‌هاست. در ادامه، به مهم‌ترین قسمت‌های یک ساختمان که هنگام نصب دوربین مداربسته باید مورد پوشش قرار بگیرد اشاره می‌کنیم:

  • پارکینگ و محوطه لابی
  • درب پشت بام ساختمان
  • درب اصلی و فضای بیرون ساختمان
  • راه پله‌ها و فضای جلوی درب آسانسور
  • فضای جلوی انباری در ساختمان‌های مسکونی
  • درب ورودی نفر رو و درب ورودی مخصوص خودرو
  • اتاق برق، اتاق ژنراتور و سایر قسمت‌های حیاتی ساختمان

 

البته اینها تنها نقاط مناسب برای اجرای سیستم‌های امنیتی نیستند. بسته به محیط ساختمان و کاربری، متخصص نصب دوربین مداربسته مشخص می‌کند که پیاده‌سازی دستگاه‌ها در چه نقاطی الزامی است.

 

نصب دوربین مداربسته در منزل

 

مراحل نصب دوربین مدار بسته در منزل و محل کار 

نصب دوربین مداربسته شامل گام‌هایی اعم از انتخاب زاویه مناسب، اتصال دوربین به دیوار و دیگر مراحل تخصصی است که در ادامه به شرح هر مرحله از آن پرداخته‌ایم:

 

انتخاب زاویه مناسب جهت نصب دوربین

بهترین زاویه اتاق برای نصب دوربین مداربسته، زاویه‌ایست که دید گسترده‌تری به شما می‌دهد، مانند گوشه‌ها. مطمئن شوید که به وضوح می‌توانید تمام ورودی‌ها و خروجی‌ها را ببینید. دوربین باید نزدیک به پریز برق، و حدود سه متر از سطح زمین فاصله داشته باشد تا کسی نتواند به راحتی به آن آسیب برساند.

 

نصب دوربین مدار بسته به دیوار

برخی از دوربین‌های مداربسته قابلیت چسبیدن به دیوار را دارند. این ویژگی، وقتی قرار است نصب سیستم موقت باشد، بسیار مناسب است. اما اگر نصب دائم مدنظرتان است، این نمونه‌ها شاید اجرت نصب دوربین مدار بسته را کاهش دهند، اما توسط هیچ کارشناس و شرکت معتبری توصیه نمی‌شوند.

در روش رایج، کابل‎کشی دوربین تا DVR به دو صورت روکار (با داکت) یا توکار انجام می‌شود. هردو نهایتا ظاهری شکیل دارند. اما روش توکار جذابیت دیگری دارد؛ هرچند که قیمت نصب دوربین مدار بسته را افزایش می‌دهد.

 

وصل دوربین سیم‌دار به DVR

شما می‌توانید با استفاده از کابل‌های BNC دوربین مداربسته را به دستگاه ضبط‌کننده وصل کنید. برای اینکار کافی‎ست یک سر کابل BNC را به خروجی دوربین و سر دیگر آن را به پورت ورودی DVR متصل کنید.

 

نصب دوربین مدار بسته روی گوشی یا کامپیوتر

در این مرحله باید دوربین را برای نمایش و ذخیره‌سازی ویدیوهای ضبط‌شده به کامپیوتر متصل کنید. برخی دوربین‌ها یک دیسک نرم‌افزاری دارند، برخی هم اپ مشخصی برای موبایل و رایانه دارند که باید آن را دانلود و نصب کنید. با نصب برنامه و اعمال تنظیمات، دوربین به دستگاه شما متصل می‌شود.

البته برخی از دوربین‌ها هم یک آدرس IP مشخص دارند. با استفاده از این آی پی می‌توانید در هرنقطه با اتصال اینترنت به دوربین مداربسته در منزل یا محل کار دسترسی داشته باشید.

 

اتصال DVR به مانیتور

شما می‌توانید برای اتصال DVR به مانیتور خود از کابل BNC استفاده کنید، اما بعضی از دستگاه‌های ضبط‌کننده‌ می‌توانند با کابل HDMI یا کابل‌های هم‌محور (کواکسیال) هم متصل شوند. با استفاده از اتصال مدنظر یک سر را به پورت خروجی DVR و سر دیگر را به ورودی مانیتور وصل کنید.

 

تست و عیب‌یابی مشکلات اتصال

بعد از اینکه مراحل نصب دوربین مداربسته به پایان رسید، نوبت به بررسی و عیب یابی آن می‌رسد. ابتدا باید بررسی شود که آیا دوربین، DVR و مانیتور به منبع برق متصل و روشن شده‌ است؟ همچنین، باید مطمئن شد که کابل‌ها محکم وصل شده‌، و ورودی‌های صحیح برای DVR و مانیتور انتخاب شده‌اند.

برخی مانیتورها تمام دوربین‌ها را در یک زمان نمایش می‌دهند؛ اما برخی دیگر دکمه‌های ورودی دارند که به شما اجازه می‌دهند دوربین‌ها را عوض کنید.

 

نصب دوربین مداربسته در منزل

 

نکات مهم نصب دوربین مداربسته در منزل و ساختمان

  • زاویه نصب دوربین مداربسته باید به گونه‌ای باشد که تا حد امکان روبروی نور مستقیم خورشید قرار نگیرد.
  • ترجیحا نصب دوربین‌ها باید طوری انجام شود که کابل آن قابل مشاهده نباشد. به عبارت دیگر، کابل استفاده شده برای نصب دوربین مداربسته روی دیوار باید توکار باشد.
  • اگر قرار است دوربینی در فضای بیرونی نصب شود، زیر سایه‌بان‌ها یا برآمدگی‌های بیرونی ساختمان بهترین نقطه برای استقرار آنهاست. با اینکار می‌توان کارایی آنها در گرمای شدید تابستان یا برف و باران زمستان تضمین کنید. اینکار توفیری به حال هزینه نصب دوربین مدار بسته مخفی در منزل ندارد؛ اما در شرایط دیگر هزینه را کاهش می‌دهد؛ چون دیگر نیازی به ساخت سایه‌بان نیست
  • همیش برای نصب دوربین مداربسته فضاهایی را در نظر بگیرید که مانع ندارند. جلوی دوربین‌ها باید آزاد باشد؛ موانعی مانند گیاهان طبیعی یا مصنوعی و ... میدان و عمق دید دوربین را تا حد قابل توجهی پایین می‌آورد.
  • یک نکته مهم در نصب دوربین مداربسته روی دیوار، دور بودن از دسترس سارقان و سایر افراد سودجو در عین جلب توجه کردن است. نحوه نصب و نوع دوربین نیز باید به بیشترین زاویه دید برای تصویربرداری در فضاهای خارجی کمک کند.
  • بالاتر درباره هزینه نصب دوربین مدار بسته مخفی در منزل صحبت کردیم، اما به نصب مخفی در فضای باز اشاره نکردیم. زیرا در شرایط مناسب، نصب دوربین مداربسته در مکانی واضح می‌تواند به لحاظ روانی مانع جلوی اقدامات مجرمانه را بگیرد. در این حالت معمولا شرکت‌ها و کارشناسان استفاده از دوربین‌های بزرگ را هم توصیه می‌کنند.

 

فروش و نصب دوربین مداربسته

 

بهترین نصاب و شرکت نصب دوربین مدار بسته

هنگامی که از طریق فرم سفارش خود را ثبت می‌کنید، در کمترین زمان به چندین متخصص و شرکت نصب سیستم‌های امنیتی دسترسی پیدا می‌کنید. بعد از مشاهده مبالغ پیشنهادی آنها برای قیمت نصب دوربین مدار بسته در منزل یا محل کارتان، می‌توانید یکی را استخدام کنید.

ممکن است در انتخاب یکی از این کارشناسان دچار سردرگمی شوید، اما جای نگرانی نیست. ما امکانی را فراهم کرده‌ایم تا شما بتوانید با مشاهده سوابق کاری، نمونه‌کارها، امتیازات و نظر مشتریان قبلی، بهترین گزینه را برای اجرا و نصب دوربین مداربسته انتخاب کنید.

 

شرکت نصب دوربین مدار بسته دیوار

 

سوالات متداول

 

  • مزایای نصب دوربین مدار بسته با «خدمت از ما» چیست؟

امکان استعلام رایگان هزینه پیش از نهایی کردن درخواست، دسترسی به بهترین شرکت‌های نصب دوربین مداربسته، حضور نصاب در زمان تعیین‌شده و پیگیری تیم پشتیبانی از روند اجرای کار

 

  • بهترین برندها برای نصب دوربین مدار بسته کدام‌اند؟

برند‌های میان رده مانند Hikvision، Uniview، Vivotek، Geovision و Idis سهم قابل توجهی از بازار را در اختیار دارند.

 

  • چرا به نصب دوربین مداربسته نیاز داریم؟

برای اطمینان از امنیت کودکان و سالمندان در منزل، نظارت بر محل کار از راه دور و اطمینان از امنیت کارکنان، کاهش خسارت در صورت بروز حوادث و ...

4.5 امتیاز از 2054 رای

بهترین متخصصان نزدیک به خود را پیدا کنید
نصب دوربین مدار بسته

نظرات

شهریار شیری کزج
شهریار شیری کزج
5.0 (از 1 نظر)
1 خدمت موفق
نصب دوربین مدار بسته
نیما بیرامی

کارشون بی نظیره تیم بسیار حرفه ای و کار درست رفتار و اخلاق همه اعضا عالی پیشنهاد میکنم تجربه کار کردن باهاشون داشته باشید🌹

علی کاویانی
علی کاویانی
5.0 (از 53 نظر)
101 خدمت موفق
نصب دوربین مدار بسته
محمد کبیری

درود. دوربین مغازه برام نصب کردند. عالی بود کارشون و خیلی با دقت و تمیز انجام دادند. بسیار سپاسگزارم

طاها مرادی
طاها مرادی
5.0 (از 4 نظر)
1 خدمت موفق
نصب دوربین مدار بسته
ماهور حاجی درویش

دومین همکاری مشترک من با ایشون بود، خیلی عجله داشتم و ایشون با صبر و حوصله راهنماییم کردن و خواستم و اجرایی کردن تو حداقل زمان ممکن با بیشترین کیفیت،تشکر و خسته نباشید

در این شهرها می توانید سفارش نصب دوربین مدار بسته را ثبت کنید: