آموزش مرحله به مرحله کد دهی ریموت بلوتوثی

آموزش مرحله به مرحله کد دهی ریموت بلوتوثی

کد دهی ریموت بلوتوثی بر خلاف تصور عموم کار ساده‌ای است اما در روند انجام نیاز است اصولی را جهت کارکرد صحیح آن رعایت  کرد. در ادامه به ذکر نکات لازم جهت کد دهی ریموت بلوتوثی خواهیم پرداخت. به یاد داشته باشید که مهم‌ترین مرحله در انجام این عمل خام کردن ریموت می‌باشد.

 پس با ما همراه باشید تا در این مطلب از مجله اینترنتی "خدمت از ما" انواع روش‌های کد دادن به ریموت را به سادگی فرا بگیرید.

ریموت بلوتوثی

اگر قصد دارید ریموت جدیدی را برای باز کردن درب پارکینگ خود به سایر ریموت‌های موجود اضافه و استفاده کنید؛ لازم است کدهای مخصوصی را برای داشتن عملکرد مناسب به آن وارد کنید. امروزه برای این کار از ریموت‌های بلوتوثی استفاده می‌شود. ساختار ریموت‌های بلوتوثی به گونه‌ای است که به سادگی توانایی ذخیره کردن کدها و اطلاعات یک ریموت دیگر را در خود دارند و پس از آن به مانند ریموتی که قبلا از آن استفاده می‌شد، عمل خواهد کرد.

بر روی هر ریموت چهار دکمه دیده می‌شود که نسبت به نوع ریموت ممکن است یکی از این سه گروه علامت بر روی آن دیده شود.

  • قفل - باز - بی صدا - زنگ
  • 1-2-3-4
  • A_B_C_D 

نکات گفته شده را به یاد داشته باشید تا در ادامه با یادگیری آموزش مرحله به مرحله کد دادن به ریموت به سادگی به انجام آن بپردازید.

 

مراحل خام کردن و کد دادن به ریموت

 

آموزش کد دهی ریموت بلوتوثی

 نگران نباشید کدل کد دادن به ریموت کار چندان سختی نیست و شما با انجام مراحل زیر به ترتیب گفته شده، به سادگی و در منزل می‌توانید به انجام آن اقدام کنید.

 

 مرحله خام کردن ریموت

به یاد داشته باشید که ریموت جدید شما زمانی آماده کد گیری است که خام شده باشد. آماده سازی ریموت را که به آن خام کردن آن می‌گویند اولین مرحله از کد دهی می‌باشد. برای این کار در ابتدا با فشار دادن همزمان دو دکمه قفل و باز یا A و B (به تناسب مدل ریموت خود)، به مدت 25 تا 35 پانیه، چراغ چشمک زن بالای ریموت را مشاهده خواهید کرد.

پس از آن قبل از رها کردن دکمه باز، ابتدا دکمه قفل را رها کنید و آن را سه بار پشت سر هم فشار دهید تا برای بار دوم چراغ چشمک زن بالای ریموت را مشاهده کنید. اکنون شما به خام کردن ریموت خود پرداختید و برای اطمینان از آن می‌توانید دکمه‌ها را فشار دهید اگر هیچ چراغی روشن نشد، کار به درستی انجام شده است.

 

مرحله کد دادن به ریموت

بعد از انجام مرحله قبل و اطمینان از آماده شدن ریموت برای گرفتن اطلاعات جدید، برای این مرحله در دسترس بودن ریموت اصلی با کدهای روی آن ضروری و لازم می‌باشد. هر دو ریموت فابریک را بر روی هم قرار دهید و دکمه‌های مشابه هر دو را باهم و همزمان، هر کدام به مدت 5 تا 15 ثانیه بگیرید تا مچ شدن ریموت‌ها با یکدیگر اتفاق بیفتد.

دقت داشته باشید که با فشار دادن هر دکمه، چشمک زدن چراغ روی ریموت را ابتدا به صورت آهسته و سپس به صورت سریع مشاهده خواهید کرد. ممکن است ریموت شما از مدل آنتن دار باشد؛ در آن صورت بهتر است جهت کد دهی به ریموت خود از قرار دادن آن‌ها در جلوی هم خودداری کنید و پشت آن‌ها را بهم بچسبانید تا فرآیند به درستی انجام گیرد.

 

3 نکته مهم در کد دهی به ریموت بلوتوثی

  • برای برخی کاربردهای ریموت مانند استفاده برای درب پارکینگ تنها به دو دکمه نیاز است؛ لذا لازم نیست همه دکمه‌ها را در هر دو ریموت مچ کنید.
  • برای کپی کردن کدها از روی یک ریموت به دیگری، لازم است که هر دو ریموت انتخاب شده هم فرکانس باشند؛ در غیر این صورت فرآیند اصلا انجام نخواهد شد.
  • بدون داشتن نسخه اصلی از ریموت قادر به کپی کردن کدها نخواهید بود.

 

دو روش کد دادن از طریق کلید لرن و دیپ سوئیچ

برای کد دهی به ریموت بلوتوثی درب پارکینگ علاوه بر روش گفته شده، از دو روش دیگر کد دهی از طریق کلید لرن و دیپ سوئیچ نیز صورت میگیرد.در ادامه به توضیح مختصری از هر دو روش می‌پردازیم.

 

آموزش کد دهی به ریموت در دو مرحله

 

 کد دهی از روش کلید لرن

در روش کد دادن از طریق کلید لرن شما به برد دستگاه رسیور نیاز خواهید داشت. این دستگاه در کنار درب پارکینگ قرار گرفته شده. شما می‌توانید با باز کردن درب دستگاه رسیور کلید code یا learn را ببینید؛ که با فشار دادن آن به مدت ۲ ثانیه مشاهده می‌کنید چراغ LED کوچکی در داخل آن روشن می‌شود.

روشن شدن این چرا نشانه آمادگی ریموت برای کد دادن تلقی خواهد شد. پس از آن کلید قفل یا ریموت جدید را به مدت ۲ ثانیه فشار دهید تا پایان فرایند کد دادن به وسیله چشمک زدن چراغ ریموت، به شما اعلام شود.

 

 کد دهی از روش دیپ سوئیچ

برای کد دهی اکثر درب‌های پارکینگ مدل کرکره‌ای، از روش کد دهی از طریق دیپ سوئیچ جهت کارایی بالاتر استفاده می‌شود. ۸ دکمه کوچک را می‌توانید با باز کردن درب ریموت در داخل آن مشاهده کنید، که به هر یک از آن‌ها دیپ سوئیچ می‌گویند. پس از تنظیم هر یک از آن‌ها در یکی از سه وضعیت متوسط، بالا یا پایین، چینش آن‌ها را متناسب با چینش روی برد درب پارکینگ، تغییر دهید.

 

کد پاک شده را چگونه به ریموت برگردانیم؟

پاک شدن اشتباهی کدها از روی ریموت، به هنگام فشار دادن غیرعمدی دکمه اصلی سازه، امری متداول می‌باشد. در این موقعیت برای برگرداندن کدها کافی است تنها یکی از دکمه‌های اصلی قفل یا باز (A یا B) را همزمان با یکی از دکمه های فرعی بی صدا یا زنگ (C یا D)، اطلاعات پاک شده را به سادگی بازگردانید.

جمع بندی

همانطور که در مطالب بالا گفته شد کد دهی به ریموت بلوتوثی فرآیند ساده‌ای می‌باشد؛ که با تنها در دست داشتن دو ریموت فابریک و غیر فابریک می‌توانید مراحل کپی کردن اطلاعات را به سادگی هرچه بیشتر توسط خودتان انجام دهید. مرحله خام کردن ریموت جهت آماده سازی ریموت غیر اصلی برای گرفتن کدهای جدید بسیار مهم است؛ که صرف نظر کردن از آن امکان انجام این فرایند را از شما سلب خواهد کرد.

در انجام عملیات کد دادن به ریموت رعایت چند نکته ذکر شده بسیار ضروری می‌باشد. اگر با وجود مطالب گفته شده باز هم قادر به انجام آن نبودید؛ می‌توانید همین حالا با ثبت درخواست خود در بازار آنلاین "خدمت از ما" از مجرب‌ترین متخصصان کمک بخواهید.

4.5 امتیاز از 1102 رای


در بازار آنلاین "خدمت از ما" برای تمامی خدمات، از چند متخصص به رایگان قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین