سالن زیبایی نرگس ذکایی

سالن زیبایی نرگس ذکایی

4.5
کمتر از 3 خدمت موفق
warring

با مطالعه راهنمای استفاده امن ، آسوده‌تر خدمات دریافت کنید.

خدمت از ما هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال دریافت خدمات شما ندارد.

معرفی سالن زیبایی نرگس ذکایی:

با سلام من مریم 2ساله که ناخنکار ومژه کارم و در زمینه کاشت و ترمیم ناخن وکاشت مژه فعالیت دارم بهترین متریال برای خدمات به شما استفاده میکنم. و هدیه ویژه 2 لنز رایگان از ما هدیه بگیرید.

  • با مدیریت مریم اسدی
  • تاسیس شده در سال 1400
  • هدیه ویژه برای مراجعه اول 2 لنز از ما هدیه بگیرید. وووو با 2 بار مراجعه کاشت مژه رایگان 🤩 هدیه بگیرید دیگ چی از این بهتر😍
مدارک و نشان‌ها:
  • این متخصص هنوز مدرکی ارائه نداده است.
مناطق تحت پوشش
  • تهران : آذربایجان، منیریه و...

نظرات مشتریان

مشتریان بابت رفتار محترمانه ، کیفیت انجام کار ، مهارت و تخصص به سالن زیبایی نرگس ذکایی امتیاز مثبت داده اند.

4.5
از 0 امتیاز
100%
0%
0%
0%
0%
دانلود اپلیکیشن خدمت از ما

اطلاعات درج شده در پروفایل هر فرد، توسط خود او تکمیل شده و خدمت از ما صحت این اطلاعات را تأیید نمی‌کند. همچنین، وجود نشان‌ها یا مدارک در پروفایل افراد به معنای تضمین کیفیت خدمات، رفتار یا سایر جزئیات ارائه شده توسط ایشان نیست.
توصیه می کنیم قبل از سپردن کار به ارائه دهندگان خدمات، جوانب احتیاط را رعایت کرده و برای اطلاعات بیشتر، راهنمای استفاده امن را مطالعه فرمایید.