کاشت و اکستنشن مژه را به متخصصش بسپار
کاشت مژه و اکستنشن مژه یکی از بهترین راه حلهایی است که میتواند در زیبایی شما بسیار موثر باشد. اکستنشن مژه انواع متفاوتی دارد از جمله انواع اکستنشن مژه، میتوان به اکستنشن مژه عروسکی، اکستنشن مژه کلاسیک، اکستنشن مژه والیوم اشاره کرد؛ البته در کنار اکستنشن مژه، سوالی نیز مطرح میشود، معایب اکستنشن مژه چیست؟ چه زمانی باید ترمیم اکستنشن مژه انجام شود؟ همچنین تفاوت اکستنشن مژه کلاسیک و والیوم چیست؟ پس از اکستنشن مژه، کاشت مژه یکی از پرطرفدارترین راهکارهای زیبایی به شمار میرود. کاشت مژه همانند اکستنشن مژه، نیز انواع متفاوت دارد. از جمله مدلهای کاشت مژه میتوان به کاشت مژه نامرئی، کاشت مژه مخملی، کاشت مژه 6 ماهه، کاشت مژه والیوم، کاشت مژه روسی و همچنین لیفت مژه اشاره نمود. با ما همراه شوید تا علاوه بر شرح مواردی همچون اکستنشن مژه و کاشت مژه، انواع کاشت و اکستنشن مژه و ... به موارد دیگری همچون قیمت اکستنشن مژه و هزینه کاشت مژه نیز بپردازیم.
سوالاتی که در مقاله پیرامون کاشت مژه و اکستنشن مژه به آنها پاسخ میدهیم:
اکستنشن مژه چیست؟
امروزه داشتن مژههای پرپشت آرزوی بسیاری از مردم شده است. برای پرپشت کردن و زیبا کردن مژهها روشی به نام اکستنشن مژه وجود دارد که نسبت به کاشت مژه، راحتتر و در دسترستر است. در اکستنشن مژه، تارهایی از جنس مو مصنوعی، به صورت تک تک به لا به لای مژهها چسبانده میشود؛ تا به ضخامت، طول مژهها افزوده شود و رنگ مژهها را متفاوت کند. به این ترتیب مژهها را پر پشت میکنند و زیبایی چشمان را دو چندان میکنند. خوب است بدانید که اکستنشنها از مواد مصنوعی، همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان ساخته میشوند.
انواع اکستنشن مژه
اکستنشن مژه انواع متفاوتی دارد. از جمله پر طرفدارترین انواع اکستنشن مژه میتوان به اکستنشن مژه کلاسیک، اکستنشن مژه والیوم و اکستنشن مژه مگا والیوم اشاره داشت.
برای آن که به نتیجهی دلخواه در هنگام اکستنشن مژه برسید، ابتدا عکس مدل مدنظرتان را به مژه کار خود نشان دهید تا بتواند شما را در انتخاب مژه مناسب از میان انواع اکستنشن مژه، راهنمایی کند. همچنین فراموش نکنید میتوانید از اکستنشن مژه متراکم، فر و بلند استفاده کنید.
در اکستنشن کلاسیک مژه، مژههای مصنوعی مجزا به صورت تک تک با استفاده از چسب مخصوص اکستنشن مژه (روشن یا مشکی) به مژههای طبیعی شما وصل میشوند. در این روش مژهها بین 4 تا 6 هفته دوام میآورند. معمولا برای هر چشم میتوان از 60 تا 80 تار موی مژه استفاده کرد. جنس مژه مخصوص اکستنشن میتواند از موی انسان، موی سمور، موی اسب و یا از جنس ابریشم باشد. استفاده از موی حیوانات برای این کار توصیه نمیشود زیرا ما نمیتوانیم از پاکیزه و استریل بودن آن مطمئن باشیم. علاوه بر آن که مژههای حاصل شده از موی حیوانات، منجر به حساسیت در برخی افراد میشود.
به هر تار از مژههای طبیعی بین 2 تا 5 تار مژه ابریشمی که بسیار نازک و سبک است چسبانده میشود. این تعداد تار مو با در نظر گرفتن ضخامت و قدرت تحمل مژههای طبیعی مشتری دارد. اکستنشن والیوم سبکتر از اکستنشن کلاسیک میباشد و هم دوام بیشتری نسبت به اکستنشن کلاسیک دارد.
برای افرادی که تمایل به داشتن مژههای بسیار پر پشت و کاملا مشکی دارند اکستنشن مژه مگا والیوم توصیه میشود. میتوان حجم بیشتری از مژههای ابریشمی استفاده کرد. در این روش با توجه به ضخامت و قدرت تحمل مژه مشتری بین 7 تا 12 مژه ابریشمی روی هر مژه استفاده میشود. جذابیت خاصی به چشمان بانوان میدهد.
مراحل انجام اکستنشن مژه
در ادامه برای شما، 6 مرحله انجام اکستنشن مژه را آوردهایم. پیشنهاد میکنیم برای انجام این کار، حتما از یک فرد متخصص که چند صد مرتبه این کار را انجام داده است، بهره ببرید.
- برای انجام اکستنشن مژه فرد باید دراز کشیده و چشمهای خود را ببندد و مژه کار زیر مژههایش پارچه ای تمیز و سفید بیاندازد.
- سپس مژهها را یک میلی متر به چسب اکستنشن مژه آغشته کرده؛ و در گوشه خارجی چشم که لازم است مژهها تراکم بیشتری داشته باشند و بلندتر دیده شوند، قرار دهد.
- بعد از اتمام کار با استفاده از برس مژه، مژهها را شانه زده و با لوسیون پاک کننده آرایش و پنبه روی پلک و مژه را شسته؛ و به آرامی چسبهای اضافی را بکند.
- این مژهها به مدت 3 تا 4 هفته دوام دارند؛ اما این مدت به نوع مژههای طبیعی شما و سرعت رشد آنها نیز بستگی دارد.
- پیشنهاد میکنیم هفتهای یک مرتبه به آرایشگاه خود برای ترمیم اکستنشن مژه، مراجعه کنید.
- در صورتی که اکستنشن مژه را انجام دادهاید، برای پاک نمودن آرایش چشم خود از ژل شستشو استفاده کنید؛ و با دستمالی نرم، آهسته اطراف مژههای خود را پاک کنید.
تفاوت کاشت مژه و اکستنشن مژه
کاشت مژه و اکستنشن مژه کاملا با یکدیگر متفاوت اند. کاشت مژه با موهای کاملا طبیعی به صورت شش ماهه انجام میشوند. معمولا کاشت مژه دو هفته یک بار نیاز به ترمیم دارد؛ در صورتی در اکستنشن مژه از تارهای مصنوعی استفاده میشود که طول بسیار کوتاهتری دارند.
از جمله دیگر تفاوتهای کاشت مژه و اکستنشن مژه، عبارت هستند از:
- عمر مفید اکستنشن مژه حدود یک ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اکستنشن آن هم از بین میرود.
- تعداد مژهای که برای هر فرد انتخاب میشود، بستگی به تعداد مژههای خود فرد دارد. به دليل اينکه مژه مصنوعی روی مژه طبيعی کار میشوند اگر فردی تعداد مژههای طبيعی خودش کم باشد تعداد کمی مژه میتواند بکارد.
- بلندی مژه مصنوعی حداکثر باید 2 برابر بلندی مژه طبیعی باشد. بیشتر از دوبرابر به خصوص اگر مژه طبیعی ضعیف باشد، میتواند باعث ریزش مژه شود.
- اگر شخصی بداند پوست حساسی دارد و ممکن است بعد از کاشت دچار حساسيت شود؛ بهتر است ابتدا دو عدد مژه بکارد. در صورتی که پس از گذر 2 روز، شاهد علائم حساسیت شد، آنها را بردارد و دیگر اقدام به کاشت مژه نکند.
- بعد از کاشت بايد خيلی بیشتر از قبل مراقب مژههای خود باشيد. بهتر است چشمهای خود را نماليد و یا آنها را نخارانید. بهتر است وارد سونای بخار نشويد. وقتی حمام میکنید بايد مراقب باشيد فشار آب به صورت مستقيم به چشمهایتان نخورد.
تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی
مژههای مصنوعی با یک نگاه ساده قابل تشخیص است، اما هنگامی که شما اکستنشن مژه انجام میدهید، به سادگی مشخص نمیشود و با مژگان خودتان تفاوت زیادی ندارند. علاوه بر این نتیجهای که شما با اکستنشن مژه مشاهده میکنید به مراتب خیلی بهتر از مژه مصنوعی است؛ و همین طور مدت دوام اکستنشن مژه پایدارتر است و مدت طولانی تری بر روی مژههای شما بدون تغییر باقی میماند.
معایب کاشت و اکستنشن مژه چیست؟
اکستنشن مژه در زیبایی مژه بسیار موثر است. اما خوب است بدانید که اکستنشن مژه عوارض زیادی برای چشم دارد. به عنوان مثال اگر مژه کار شما تخصص و مهارت کافی نداشته باشد ممکن است مژهها پلک بالا و پایین را به هم بچسباند. در نتیجه مژههای طبیعی نیز کنده میشود. همچنین نفوذ چسب اکستنشن مژه به داخل چشم نیز باعث به وجود آمدن آلرژی میشود. بنابراین در صورتی که تصمیم به کاشت و یا اکستنشن مژه را دارید حتما به متخصص این حرفه مراجعه نمایید.
مراقبتهای بعد از کاشت و اکستنشن مژه
عمر مفید اکستنشن مژه در صورتی که به خوبی از آن مراقبت شود حدود یک ماه است. میتوانید برای اینکه مدت طولانیتری مژهها را روی پلک خود داشته باشید از روغنهای مخصوص آرایش مژه میتوانید استفاده نمایید. بعد از اکستنشن مژه دیگر هیچ نیازی به استفاده از ریمل نیست. اگر تمایل به استفاده از ریمل دارید، حتما باید نوعی را انتخاب نمایید که با آب پاک میشوند و در ضمن فقط نوک مژهها را ریمل بزنید. برای پاک کردن آرایش چشم لازم است از ژل شستشو کمک بگیرید و با استفاده از دستمالی نرم به آرامی اطراف مژهها را تمیز کنید. استفاده از شامپو بچه نیز برای شستشوی پوست صورت و چشمها بهتر است. قبل از اکستنشن، صورتتان را چند ساعت نشویید تا مژهها کاملا خشک باشند.
- 24 ساعت قبل از اکستنشن مژه حرکتهای ورزشی که باعث تعرق شما میشود را انجام ندهید. 48 ساعت قبل از اکستنشن ورزشهایی مانند شنا و سونا ممنوع است.
- اکستنشنهای نیمه دائمی درصورت مراقبت کافی حدود 6 تا 8 هفته دوام میآورند.
- اگر مژههای خیلی بلند میپسندید باید مژههای بیشتری بکارید زیرا اکستنشنهای بلند اگر کم باشند کم حجم به نظر میرسند و زیباییتان را دو چندان نمیکنند.
- پس از کاشت مژه حداقل 12 ساعت نباید به صورت تان آب بزنید تا چسبها خشک شوند. اگر چسب مژه خوب خشک نشود و به داخل چشم راه پیدا کند سبب سوزش چشم میشود.
قیمت کاشت مژه و قیمت اکستنشن مژه
شما به راحتی میتوانید با ثبت درخواست خود در خدمت از ما و درج مدل مژهای که مدنظر دارید؛ علاوه بر دریافت مشاوره رایگان از برترین متخصصین فعال بر این بستر، تخمینی از قیمت کاشت مژه و قیمت اکستنشن مژه به دست آوردید. در قدم بعد، با مشاهده سوابق متخصصین، میتوانید بهترین متخصص را از منظر سابقه و ارائه قیمت مناسب قیمت کاشت مژه و قیمت اکستنشن مژه، انتخاب کنید.
سخن پایانی اکستنشن مژه و کاشت مژه
امیدواریم این مقاله که سعی نمودیم در آن به شرح کاملی از اکستنشن مژه، انواع آن، قیمت اکستنشن و همچنین کاشت مژه، نحوه کاشت مژه، عمر مژههای کاشته شده، قیمت کاشت مژه و ... بپردازیم؛ برای شما مفید واقع شود.