چگونه با سگ حرف بزنیم؟
چگونه با سگ حرف بزنیم؟ کمتر کسی را در میان صاحبان سگهای خانگی و یا حتی نگهبان میتوان پیدا کرد که از خود نپرسیده باشد چگونه با سگ حرف بزنیم. دانستن اینکه سگها چگونه فکر میکنند و چگونه با سگ حرف بزنیم نه تنها سرگرمکننده است، بلکه ارتباطی موثر و پیوندی محکم بین شما و سگتان ایجاد میکند. اگر شما نیز صاحب یکی از این موجودات دوستداشتنی هستید و میخواهید بدانید چگونه با سگ حرف بزنیم، چگونه سگ را به خود وابسته کنیم، چگونه به سگ اسمش را یاد دهیم و... این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
چگونه با سگ حرف بزنیم؟
پیش از اینکه توضیح دهیم چگونه با سگ حرف بزنیم و یا چگونه سگ را تربیت کنیم، بهتر است بدانیم سگها چگونه فکر میکنند. جالب است بدانید که تحقیقات نشان میدهد که سگها قادر به درک صحبتهای انسان و بروز عکسالعمل نسبت به آنها هستند. سگها شاید دقیقا متوجه معنای جملات شما نشوند، اما به کلماتی که به کار میبرید گوش میدهند، و در بیشتر مواقع عکسالعمل درستی از خود نشان میدهند.
سگها چگونه فکر میکنند؟
ما انسانها هنگام صحبت کردن قادر به درک احساسات هستیم و گاهی نیز از اشارههای چشمی و بدنی استفاده میکنیم. مغز سگها نیز مانند مغز ما قادر به آنالیز حرکات و رفتارهاست. این قابلیت به آنها کمک میکند تا افکار ما را درک کنند. هرچند به صورت دقیق نمیتوانیم متوجه شویم که سگها تا چه میزان توانایی فهم دارند، اما میدانیم که آنها کلمات به کار رفته توسط انسانها را پردازش میکنند و واکنش نشان میدهند.
سگها درست مانند انسانها از نیمکره چپ مغزشان برای پردازش واژگان و کلمات، و از نیم کره راست برای پردازش صداها و آواها استفاده میکنند. شما به معنای دقیق کلمه نمیتوانید مکالمه کاملی با سگ خود داشته باشید، اما راههایی برای دانستن اینکه چگونه زبان سگها را بفهمیم و چگونه با سگ حرف بزنیم، وجود دارد.
چگونه با سگ خود حرف بزنیم؟
برای صحبت با سگ خود، باید آن را آموزش داده و به رفتارش توجه کنید. اگر بتوانید سگ را به گوش دادن و توجه به دستورات ساده آموزش دهید، هنگام صحبت کردن به شما گوش خواهد داد. در ادامه راههایی برای اینکه چگونه با سگ حرف بزنیم میبینید.
1. چگونه سگ را تربیت کنیم؟
بسیاری از افراد میپرسند که چگونه سگ را به خود وابسته کنیم. آرامش نکته کلیدی برای اینکار است. اگر تنش داشته و یا راحت نباشید، سگ متوجه میشود و به احتمال زیاد دستورات شما را نادیده میگیرد. وقتی اطراف سگ خود هستید، شتابزده و عصبانی رفتار نکنید. این تنشها به سگ منتقل میشود، و در نتیجه به سختی به حرف شما گوش میدهد و آرام میگیرد. اگر سگ هیجانزده یا عصبی است، از یک خمیازه بزرگ و عمیق برای آرام کردن سگ خود کمک بگیرید.
اما چگونه چگونه سگ را تربیت کنیم؟ دستورات شما باید کوتاه و یک کلمهای باشد تا سگ شما بتواند آن را یاد بگیرد و بفهمد. از کلماتی مانند "بمان"، "بیا" و "بنشین" استفاده کنید. این کلمات آوایی مجزا دارند و برای سگ شما گیجکننده نخواهند بود. سگها به طور متوسط میتوانند حداکثر 150 کلمه را یاد بگیرند، اما نمیتوانند جملات یا عبارات را درک کنند. به عنوان مثال، اگر به سگ خود بگویید "بیا و بنشین"، ممکن است دچار سردرگمی شود و نداند چه کاری باید انجام دهد.
2. چگونه به سگ اسمش را یاد دهیم؟
مرحله مهم بعدی در اینکه چگونه با سگ حرف بزنیم، این است که چگونه به سگ اسمش را یاد دهیم. اسم سگ خود را صدا بزنید و وقتی به شما نگاه میکند، به چشمانش نگاه کنید. اگر سگ هنگام صدا زدن اسمش به طور غریزی به شما نگاه نکرد، با استفاده از انگشت خود خطی بین چشم او و چشم خود بکشید. البته بیش از حد به چشم سگ خیره نشوید، زیرا ممکن است اینکار را به عنوان نشانهای از پرخاشگری تفسیر کند.
بلافاصله بعد از برقراری تماس چشمی، به پشت سگ بزنید. این کار به او آموزش میدهد تا وقتی اسمش را صدا میزنید، به شما نگاه کند. اینکار صدور دستورات را نیز بسیار آسانتر میکند. به یاد داشته باشید تمام دستورات را با نام او شروع کنید تا الگویی ایجاد شود که در آینده بتواند از آن پیروی کند.
3. چگونه با سگ بازی کنیم؟
پس از دانستن اینکه چگونه به سگ اسمش را یاد دهیم و چگونه با سگ حرف بزنیم، چگونه با سگ بازی کنیم نیز بسیار مهم است. اگر به دنبال این هستید که چگونه سگ را به خود وابسته کنیم، در یادگیری اینکه چگونه با سگ بازی کنیم کوتاهی نکنید.
با کف دست خود به زمین بزنید تا به سگتان اطلاع دهید که زمان بازی کردن است. این کار حالتی سرگرمکننده دارد و روشی عالی برای برقراری ارتباط با استفاده از زبان بدن با سگ است. اگر سگ منظور شما را متوجه نشد، از یک اسباببازی برای تقویت پیام خود استفاده کنید.
چگونه با سگ خود حرف بزنیم؟ نکات مهم
- توجه به نوع پارس سگ: اگر پارس سگ شما طولانی و آهسته است، احتمالا به معنای احساس تهدید یا عصبی بودن است. اگر صدای پارس سگ بلند، کوتاه کوتاه و پشت سر هم بود، به این معنیست که از دیدن شما هیجانزده و خوشحال شده است. به صدای پارس کردن سگ خود توجه کنید تا مشخص شود که چه حالتی دارد و بهتر بدانید چگونه با سگ حرف بزنیم.
- توجه به چشمهای سگ: سگ وقتی استرس یا ترس داشته باشد، چشمهای خود را باز می کند. مردمک چشم گشاد شده نیز ممکن است نشاندهنده این باشد که سگ احساس خطر یا استرس میکند.
- توجه به زبان بدن و دم: یک سگ با روحیهای بازیگوش، شیطنت و حرکات اغراقآمیز بیشتری از خود نشان میدهد. یک سگ هیجانزده معمولا دم خود را به عقب و جلو میچرخاند. اما یک سگ پرخاشگر بر قامت خود میایستد، بیشتر وزن خود را روی هر 4 پا توزیع، و یا کمی روی پاهای جلویی خود تکیه میکند. سگهای پرخاشگر ممکن است پوزه خود را نیز چروکیده کنند. یک سگ ترسیده نیز دم خود را بین پاهای خود قرار داده، به پشت تکیه میدهد، میلرزد، و یا با چرخشی به پهلوی خود تکیه میدهد.