همه چیز درباره کابینت فایبرگلاس
متریالهای مختلفی برای طراحی و تولید کابینت آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرند که فایبرگلاس، یکی از محبوبترین و پرطرفدارترینهای آنهاست. کابینت فایبر گلاس با ویژگیهای درخشان خود توانسته در چند سال اخیر، به انتخاب اول بسیاری از افراد تبدیل شود.
اما چه چیزی این متریال را تا این حد خاص کرده و طراحی کابینت فایبرگلاس، چه مزایا و معایبی دارد؟ ما در این مطلب، ضمن معرفی این متریال و تمام ویژگیهای آن، چند مدل کابینت فایبرگلاس جذاب را هم به شما معرفی خواهیم کرد.
فهرست عناوین
معرفی جنس ورق فایبرگلاس
متریال فایبرگلاس، یکی از انواع پلاستیکهای تقویت شده با الیاف است که در چند سال گذشته در طراحی دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار میگیرد. این متریال، یک مغذی ام دی اف دارد که با روکشی از جنس الیاف پشم شیشه، مواد پلیمری و پلی آستری احاطه شده است.
با توجه به مقاومت بیشتر این متریال نسبت به متریالهای مشابه دیگر، اکثر تکنسینها در کابینت سازی تهران، اصفهان و دیگر شهرها، آن را پیشنهاد میدهند.
بررسی مزایا و معایب کابینت فایبر گلاس
بدون شک طراحی کابینت فایبرگلاس هم مانند هر نوع متریال دیگری، با مزایا و معایب خاص خود همراه خواهد بود.
شما باید پیش از انتخاب و خرید این محصول از نصاب کابینت اصفهان، تهران یا شهرهای دیگر، تمام نقاط ضعف و قوت این متریال را بسنجید و بعد در خصوص انتخاب آن برای ساخت کابینتهای خود تصمیم بگیرید. در اینجا به این ویژگیها اشاره میکنیم.
مزایای کابینت فایبرگلاس:
از جمله مهمترین مزایای این کابینت، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ظاهر بسیار زیبا و شکیل
- نمای براق و لوکس
- رنگبندی متنوع
- راحتی در تمیز کردن و نظافت
- طول عمر بالا
- مقاومت در برابر رطوبت، حرارت و فشار
- نصب راحت و متوسط بودن دستمزد نصاب کابینت برای نصب آن
معایب کابینت فایبر گلاس:
برخی از نقاط ضعف کابینت فایبر گلاس، عبارتند از:
- با اینکه این کابینت مقاوم است، اما در برابر اشیای نوک تیز بسیار شکننده و آسیب پذیر خواهد بود.
- به دلیل براق بودن، خیلی زود لکه میگیرد و باید در فواصل زمانی کم، آن را تمیز کنید.
- نسبت به نور خورشید حساس است و اگر در معرض تابش مستقیم نور قرار بگیرد، به مرور زمان تغییر رنگ میدهد.
نمای مدل کابینت فایبرگلاس
به طور کلی طراحی کابینت فایبرگلاس به گونهای است که بعد از اجرا، نمای ساده، مرتب و تمیزی به آشپزخانه شما میدهد و صد البته، یک انتخاب جذاب هم خواهد بود.
در صورتی که یک آشپزخانه مرتب و شیک میخواهید که کابینتهای براق و تمیزی در آن به چشم بخورد، این متریال برایتان مناسب است.
در ادامه میتوانید چند تصویر از مدل کابینت فایبرگلاس مشاهده کرده و از آنها ایده بگیرید.
فرق کابینت فایبرگلاس و های گلاس در چیست؟
یکی از مهمترین سوالاتی که در ذهن افراد شکل میگیرد، تفاوت کابینت های گلاس و فایبرگلاس است. اگر بخواهیم این دو متریال را با هم مقایسه کرده و تفاوت آنها را توضیح دهیم، باید به موارد و فاکتورهای زیر اشاره کنیم:
- مغذی: هر دو متریال از مغذی ام دی اف برخوردار هستند.
- روکش: روکش های گلاس از جنس پلکسی گلاس است اما همانطور که گفتیم، کابینت فایبر گلاس، روکشی از جنس الیاف پشم شیشه و پلیمر دارد.
- مقاومت: از این نظر، هر دو متریال در وضعیت مطلوبی قرار دارند اما هایگلاس اندکی در برابر ضربه مقاومتر است. کابینت پلی گلاس هم ظاهری مشابه با این دو نوع متریال دارد، اما مقاومت آن بیشتر است.
- قیمت: هر دو در یک رنج قیمت قرار دارند.
کابینت فایبرگلاس در چه سبکهایی از طراحی کابینت کاربرد دارد؟
مدل کابینت فایبرگلاس، همانطور که از تصاویر متوجه شدید، ظاهری بسیار ساده و در عین حال، شیک دارد. شلوغ کاری و طراحیهای شلوغ، در این نوع کابینت هیچ جایی نخواهد داشت. با این اوصاف، میتوان گفت کابینتهای فایبرگلاس برای سبک دکوراسیونهای زیر، انتخاب خوبی به نظر میرسند:
- سبک مدرن
- سبک مینیمال
- سبک نئوکلاسیک
در این مطلب سعی کردیم شما را با کابینت فایبرگلاس و ویژگیهای این متریال با شما صحبت کنیم. همچنین در خصوص مزایا و معایب آن، اطلاعاتی ارائه دادیم.
در صورتی که انتخاب شما مدل کابینت فایبرگلاس است، میتوانید از طریق سایت یا اپلیکیشن خدمت از ما، حرفهایترین افراد در حوزه کابینت سازی و نصب کابینت را در محل زندگی خود پیدا کرده و از آنها برای طراحی کابینت فایبرگلاس کمک بگیرید.
تمام متخصصین فعال در خدمت از ما، از تجربه و تخصص کافی برخوردار هستند. شما میتوانید متخصصین شهر خود را با هم مقایسه کرده و طبق نظرات مشتریان قبلی، بهترین آنها را پیدا کنید.