کابینت کاری؛ یک شغل جذاب و پردرآمد

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
کابینت کاری؛ یک شغل جذاب و پردرآمد

کابینت کاری، تنها نصب چند کابینت چوبی و ام دی اف نیست؛ بلکه ترکیبی از مهارت‌های فنی و هنر بوده که در نقطه‌ای به نام آشپزخانه در کنار هم جمع می‌شوند. هنر دکوراسیون داخلی، اندازه‌گیری دقیق و انتخاب بهترین طرح و متریال تبدیل به یکی از کاربردی‌ترین بخش‌های خانه می‌شود.

اگر به کارهای فنی و هنری و همچنین استفاده از خلاقیت برای حل یک مشکل علاقه دارید، کابینت سازی مناسب شما است. برای آشنایی با این شغل، درآمد و جنبه‌های مثبت و منفی آن همراه ما باشید.

برای گرفتن پروژه کابینت کاری از طریق اپلیکیشن متخصصین خدمت از ما، روی تصاویر زیر کلیک کرده یا به این لینک مراجعه کنید.

دانلود اپلیکیشن متخصصین خدمت از ما از مایکتدانلود اپلیکیشن متخصصین خدمت از ما از پلی استور

معرفی شغل کابینت کاری

کابینت کاری یکی از مشاغل مورد نیاز در همه شهرها و کشورها است. کابینت‌ کاری شامل طراحی و ساخت کابینت، نصب کابینت ام دی اف و اندازه‌گیری آن، نصب انواع قفسه و شلف، کمد دیواری و دیگر وسایل چوبی و MDF است. بنابراین هم مهارتی هنری و هم فنی محسوب می‌شود.

همیشه برای افرادی که کابینت‌سازی را به شکل تخصصی و حرفه‌ای بلد هستند، پروژه وجود دارد. یک کابینت کار باید خلاقیت و ابتکار عمل داشته تا با توجه به فضا و نیاز مشتری، کابینت را به بهترین شکل ممکن طراحی و نصب کند.

 

مزایا و معایب شغل کابینت سازی

کابینت سازی مانند هر شغل دیگری مزایا و معایب خاص خود را دارد. افرادی که به تازگی قصد دارند تا وارد این حوزه شوند اگر نسبت به جنبه‌های مثبت و منفی آن اطلاعات کافی داشته باشند، بهتر می‌توانند مسیر خود را مشخص کنند. به همین دلیل با هم نگاهی به مزایا و معایب شغل کابینت سازی می‌اندازیم.

 

مزایا و معایب کابینت کاری

 

مزایای شغل کابینت سازی

مشاغل و مهارت‌هایی که وابسته به یک مکان خاص نیستند، همیشه از محبوب‌ترین‌ موارد هستند. کابینت سازی نیز جز این مشاغل بوده و با داشتن مهارت و تخصص می‌توان آن را در هر نقطه‌ای از ایران انجام داد.

  • وجود پروژه‌های متنوع
  • امکان راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی
  • امکان سکونت در شهرهای مختلف
  • رضایت شغلی بالا
  • مطابق با جدیدترین ترندهای روز
  • امکان رشد فردی
  • امکان همکاری با شرکت‌های بزرگ معماری و دکوراسیون
  • امکان ارائه خلاقیت و ابتکار عمل
  • مهارتی پویا

دخیل بودن خلاقیت و ابتکار عمل جز مزایا و معایب شغل کابینت سازی محسوب می‌شود زیرا به خصوصیات فرد بستگی دارد. اگر کابینت‌کار شخص خلاقی باشد، از این فرصت برای به اشتراک‌گذاری بهترین ایده‌ها استفاده می‌کند. این در حالی بوده که اگر نتواند خلاقانه طراحی کند، در مواردی مانند طراحی کابینت آشپزخانه کوچک به مشکل برخورد می‌کند.

 

معایب شغل کابینت سازی

با وجود مزایای بسیار، نمی‌توانیم معایب شغل کابینت سازی را در نظر نگیریم. اگر به معایب و جنبه‌های منفی نیز آگاهی داشته باشیم، بهتر و دقیق‌تر می‌توانیم تصمیم بگیریم که کابینت کاری مناسب ما است.

  • نیاز به سرمایه اولیه
  • نیاز به فضایی برای نگهداری تجهیزات و مواد اولیه
  • فشار کار زیاد
  • نیاز به بدن ورزیده و توانمند
  • ساعات کاری طولانی
  • کار در محیطی با گرد و غبار
  • نیازمند آشنایی با ابزارآلات برقی

بعضی از مواردی که در بالا به عنوان معایب شغل کابینت سازی گفتیم، لزوما جنبه منفی نیستند بلکه نشان‌دهنده نیازمندی‌های اولیه هستند. به عنوان مثال فشار کار فیزیکی کابینت کاری زیاد بوده و کابینت کار باید شخصی ورزیده و قوی باشد. بنابراین اگر شما شخصی با بدن ورزشکاری و قوی هستید، نیازی به نگرانی در این زمینه ندارید و می‌توانید بهترین نصاب کابینت تهران باشید.

 

پیدا کردن پروژه کابینت کاری

 

مهارت‌های مورد نیاز یک کابینت ساز

اگر در ابتدای مسیر کابینت کاری باشید، احتمالا نظر کاربران در مورد شغل کابینت سازی روی شما تاثیر زیادی می‌گذارد. اگر نفرات بسیاری بگویند این شغل سخت بوده و درآمد کافی ندارد، ممکن است از تصمیم خود پشیمان شوید.

این در حالی است که برای موفق شدن در یک شغل باید با مهارت‌های مورد نیاز آن آشنا بوده و در آن‌ها متخصص باشید. به همین دلیل قصد داریم تا مهارت‌های مورد نیاز یک کابینت ساز را بررسی کنیم:

  1. مسلط به نرم‌افزارهای طراحی: آشنایی و تسلط با نرم‌افزارهای طراحی مانند AutoCAD و 3D Max یکی از اصلی‌ترین مهارت‌های یک کابینت کار است.
  2. توانایی بدنی: برای کابینت کاری باید قدرت بدنی کافی برای جابجایی قطعات سنگین داشته باشید.
  3. کار با ابزارآلات نجاری: با ابزارهای دستی و برقی شامل دریل، چکش و فرز باید به خوبی آشنایی داشته و توانایی کار با آن‌ها را داشته باشید.
  4. توانایی بینایی دقیق: یک کابینت ساز باید هم بتواند به خوبی فضاها را اندازه‌گیری کرده و هم توانایی برش دقیق در حد میلی‌متر را داشته باشد.
  5. آشنایی با اصول دکوراسیون: آشنا بودن با اصول دکوراسیون به کابینت ساز کمک می‌کند تا بر اساس شرایط داخلی یک فضا، مدل مناسب برای کابینت را طراحی کند. به عنوان مثال در یک فضای بوهمین، به سراغ کابینت کلاسیک نرود.
  6. آشنایی با متریال‌های مختلف: آشنا بودن با بهترین جنس کابینت و مواد اولیه مختلف از جمله هایگلاس، روکش چوبی و فلزی منجر به ترکیب حرفه‌ای این مواد در کنار هم می‌شود.
  7. مهارت‌های مدیریتی: از آن‌جایی که در بیشتر مواقع کابینت کاری به صورت فردی انجام می‌شود، شخص باید مهارت‌هایی مانند برنامه‌ریزی، زمان‌بندی پروژه و برآورد هزینه‌ها را به تنهایی انجام دهد.
  8. توانایی‌های بازاریابی: کابینت کار باید پاسخ سوال چگونه کار کابینت بگیریم را با استفاده از روش‌های بازاریابی و جذب مشتری بدهد.
  9. مهارت‌های نرم: توانایی‌هایی مانند ارتباط صحیح با مشتری، برخورد خوب، درک نیازهای طرف مقابل و توانایی کار تیمی از ویژگی‌ها و مهارت‌های نرم کابینت ساز است.

 

مهارت‌های کابینت ساز

 

مسئولیت‌ها و خدمات یک کابینت کار

به عنوان یک کابینت ساز تنها وظیفه شما نصب یا تعمیر کابینت‌ها نیست. به عبارتی باید گفت کابینت کاری مجموعه‌ای از مهارت‌ها در کنار هم است. بنابراین برای اینکه در این شغل موفق شوید، باید از مسئولیت‌ها و خدماتی که می‌توانید ارائه دهید اطلاعات کامل داشته باشید.

  • بررسی فضای داخلی و طراحی بر اساس آن
  • اندازه‌گیری و ترسیم نقشه کابینت‌ها
  • آشنایی با ابزارهای تخصصی و فنی کابینت سازی
  • نصب کابینت و یراق‌ آلات در محل و تعمیر بخش‌های مختلف
  • ارائه نظرات تخصصی در زمینه ترکیب رنگ‌ها
  • تعویض لولای درب‌های قدیمی
  • اجرای نورپردازی
  • ارائه گارانتی

تصوری از کابینت کارها در بین مردم وجود دارد که این افراد خوش قول نیستند. یکی از مسئولیت‌های مهم و اساسی کابینت کار این است که پروژه را در زمان مشخص تحویل دهد. خوش قول بودن رضایت مشتری را در پی دارد. همین مساله باعث می‌شود تا مشتریان بیشتری اعتماد کنند.

 

درآمد کابینت سازی

اطلاع از دستمزد نصاب کابینت و به طور کلی درآمد شغل کابینت سازی یکی از دغدغه‌های مهم افراد تازه‌کار در این زمینه است. از آن‌جایی که دستمزد بر اساس عواملی مانند مدل کابینت و مواد اولیه مصرفی تعیین می‌شود، نمی‌توان یک درآمد ثابت را برای این شغل در نظر گرفت.

با این حال باید بدانید که بخشی از درآمد شما صرف هزینه‌های کار مانند خرید ابزارآلات، یراق‌ها، چوب و ام دی اف می‌شود. بنابراین همه درآمد شما از این شغل شامل سود نمی‌شود.

هنگامی که قرار است هزینه نصب را محاسبه کنید باید هزینه‌ها مواد مصرفی را به علاوه دستمزد کنید. در نظر داشته باشید که دستمزد نیز بر اساس تجربه و سابقه کاری افزایش پیدا می‌کند.

 

درآمد و سرمایه کابینت سازی

 

چگونه کار کابینت بگیریم؟

اگر شما هم این سوال را دارید که در ابتدای مسیر شغلی چگونه کار کابینت بگیریم، باید بگوییم خدمت از ما فرصتی را برای شما فراهم کرده است. می‌توانید با ثبت نام در خدمات کابینت کاری خدمت از ما، وارد بازار بسیار گسترده‌ای شوید.

در خدمت از ما این فرصت را دارید تا مهارت‌ها و نمونه کارهای خود را نشان داده و پروژه جدید دریافت کنید. همچنین با مطالعه نظر کاربران در مورد شغل کابینت سازی می‌توانید با نیازهای مخاطب بیشتر آشنا شوید.

ثبت نام در خدمت از ما رایگان بوده و تنها کافی است تا در حوزه تخصصی خود مهارت کافی داشته باشید. تیم پشتیبانی خدمت از ما نیز به صورت 24 ساعته پاسخگوی سوالات شما است. در صورتی که به مشکل یا ابهامی برخورد کردید، در سریع‌ترین زمان ممکن از طرف تیم راهنمایی می‌شوید.

برای گرفتن پروژه کابینت کاری از طریق اپلیکیشن متخصصین خدمت از ما، روی تصاویر زیر کلیک کرده یا به این لینک مراجعه کنید.

دانلود اپلیکیشن متخصصین خدمت از ما از مایکتدانلود اپلیکیشن متخصصین خدمت از ما از پلی استور

کابینت کاری جز محبوب‌ترین خدماتی بوده که در پلتفرم خدمت از ما ارائه می‌شود. به همین دلیل افرادی که به دنبال یافتن پروژه‌های جدید هستند می‌توانند با ارائه رزومه و سوابق خود، از این فرصتی که خدمت از ما فراهم کرده استفاده کنند.

5.0 امتیاز از 1 رای


کابینت سازی و نصب کابینت
برای سرویس کابینت سازی و نصب کابینت از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین