آشنایی با متریال بهترین نوع کابینت آشپزخانه

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آشنایی با متریال بهترین نوع کابینت آشپزخانه

انتخاب بهترین کابینت همواره یکی از دغدغه‌های اصلی افرادی است که در حال بازسازی یا ساخت خانه هستند؛ زیرا کابینت را می‌توانیم به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌ هر آشپزخانه در نظر بگیریم. از این رو ساخت بهترین جنس کابینت، باید به صورت کاملا اصولی انجام شود تا بهترین نتیجه ممکن را به همراه داشته باشد.

امروزه کابینت آشپزخانه در سبک‌ها و مدل‌های مختلف طراحی شده تا بیشترین میزان سازگاری را با انواع سبک دکوراسیون داشته باشد. برای مثال تنوع بالایی در مدل باکس کنار یخچال یا دیگر کابینت‌های خاص در آشپزخانه وجود دارد. بنابراین قبل از اینکه برای ساخت و یا بازسازی کابینت آشپزخانه اقدام کنید، لازم است تا اطلاعات و آگاهی خود را درباره بهترین نوع کابینت و متریال استفاده شده در ساخت آن‌ها ارتقا دهید.

 

فهرست عناوین

 

انواع جنس کابینت آشپزخانه که این روزها موردتوجه هستند

در روند ساخت کابینت آشپزخانه از متریال مختلفی استفاده شده که هرکدام از آن‌ها ویژگی‌ها مختلفی داشته و در رنج قیمتی متفاوتی قرار دارند. ظاهر انواع جنس کابینت هم با یکدیگر متفاوت بوده و در روند انتخاب باید به این موضوع توجه داشته باشید. در ادامه به بررسی برخی از مشخصات بهترین جنس کابینت آشپزخانه می‌پردازیم.

  • کابینت لترون: این مدل کابینت قیمت مناسبی دارد و از مغزی نئوپان ساخته شده است؛ روکش این نوع کابینت لترون نام دارد و در برابر پارگی و خش آسیب پذیر است.
  • کابینت ممبران: یکی از بهترین جنس‌های کابینت، ممبران بوده که دارای استحکام و مقاومت نسبتا بالایی است. این کابینت‌ها تنوع بالایی در رنگ و طرح دارند و می‌توانند برای سبک دکوراسیون کلاسیک و نئوکلاسیک، انتخاب خوبی باشند.
  • کابینت پلی گلاس: کابینت پلی گلاس یکی از انواع کابینت‌های براق است که سطح بسیار مقاومی دارد. این نوع کابینت دارای مغزی ام دی اف و روکش ملامین است و به دلیل ظاهر جذاب خود، طرفداران بسیار زیادی دارد.

 

انواع متریال برای ساخت بهترین جنس کابینت

 

  • کابینت های گلاس: متریال کابینت های گلاس یک ترکیب از چند ماده مختلف بوده که ظاهر مدرن و جذابی دارد. این نوع کابینت هم دارای مغزی ام دی اف با روکش براق است که ظاهری شیشه ای را برای آن به وجود آورده است.
  • کابینت ام دی اف: کابینت چوبی هم می‌تواند بهترین انتخاب برای خانه‌های با دکوراسیون کلاسیک و آشپزخانه‌های بزرگ باشد. کابینت ام دی اف هم در دسته انواع جنس کابینت بادوام و مستحکم بوده که می‌تواند انتخاب خوبی برای آشپزخانه خانه‌های مسکونی در انواع متراژهای مختلف باشد.

 

بهترین جنس کابینت آشپزخانه چیست؟

زمانی که شما با نصاب کابینت تهران یا هر شهر دیگری تماس می‌گیرید، اولین سوالی که از شما پرسیده می‌شود این است که چه جنس کابینتی را در نظر گرفته‌اید؟ برای انتخاب بهترین کابینت برای آشپزخانه باید متریال مختلفی که در این حوزه استفاده می‌شوند، بشناسید و بهترین گزینه را بر اساس شکل ظاهری، استحکام و زیبایی انتخاب کنید. در جدول زیر انواع متریال جدید برای کابینت و ویژگی‌های هریک را بررسی کرده‌ایم.

جدیدترین متریال کابینت

اجزای سازنده

میزان استحکام

شکل ظاهری

کاربرد

قیمت

فلزی

استیل

مقاوم در برابر رطوبت، خوردگی و زنگ زدن

براق

دارای طرح و رنگ محدود

رستوران‌ها، آزمایشگاه‌ها و بیمارستان‌ها

بالا

چوبی

ام دی اف

مقاومت کم در برابر رطوبت و آب

امکان ایجاد طرح‌های مدرن

دفاتر اداری

مناسب و به‌صرفه

های گلاس

مغزی MDF با روکش براق

مقاومت بالا در برابر رطوبت

عدم مقاومت در برابر خط و خش

براق

بازتاب کننده نور خورشید

آشپزخانه‌های کوچک

نسبتا بالا

ممبران

چوب با روکش ضدآب

دارای کیفیت وابسته به نوع ساخت

ساده و کلاسیک

مناسب سبک کلاسیک

مناسب

پی وی سی

مغزی MDF با روکش PVC

مقاومت بالا در برابر حرارت و رطوبت

مقاوم در برابر لکه‌ها

براق

دارای طرح و رنگ‌های بسیار متنوع

مناسب سبک مدرن و آشپزخانه‌های کوچک

مناسب

شیشه

شیشه نشکن

مقاوم در برابر رطوبت

امکان پاک کردن لکه‌ها

شفاف

بازتاب کننده نور خورشید

مناسب فضاهای کوچک و ویترین‌ها

مناسب

ملامین

مغزی نئوپان با روکش ملامین

مقاوم در برابر رطوبت و خوردگی

مقاومت کم در برابر خط و خش

طراحی ساده و مدرن به صورت مات یا براق

آشپزخانه‌های مدرن

مناسب

 

بهترین نوع کابینت چه متریالی دارد؟

 

انواع متریال چوب کابینت

یکی از مرسوم‌ترین متریال برای نصب کابینت آشپزخانه، انواع متریال چوب است. کابینت چوبی علاوه بر زیبایی، دوام بالایی دارد. انواع متریال چوب مورد استفاده برای درب کابینت آشپزخانه، باتوجه به قیمت، طرح و جنس دسته‌بندی می‌شوند. انتخاب کابینت چوبی، بعدا در رگلاژ درب کابینت و دیگر اقدامات تعمیرات تاثیر گذار است. با وجود قیمت قابل توجه این متریال بهتر است برای انجام هر گونه اقدام تعمیراتی از نصاب کابینت در کرج یا شهر محل زندگی خود کمک بگیرید.

کابینت‌های چوبی را می‌توانیم به عنوان محبوب‌ترین و در عین حال جذاب‌ترین سبک‌های کابینت بدانیم که جلوه بسیار خوبی در آشپزخانه ایجاد می‌کنند. از چوب درختان مختلفی می‌توان برای ساخت این کابینت‌ها استفاده شود که هر کدام جلوه و استحکام متفاوتی دارند؛ از جمله انواع چوب‌های کاربردی در ساخت کابینت آشپزخانه می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • بلوط: چوب بلوط از بهترین متریال های آشپزخانه است که طیف رنگی متنوعی از بژ روشن تا قهوه‌ای تیره دارد و در برابر رطوبت و تنش‌های فیزیکی مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد.
  • بامبو: چوب بامبو یکی از چوب‌های طبیعی است که مقاومت بسیار زیادی در برابر حرارت دارد و وزن آن بسیار کم است. این چوب بسیار بادوام بوده و به دلیل فرایند آماده‌سازی راحت‎‌تر نسبت به دیگر مدل‌ها، قیمت مناسبی هم دارد.
  • افرای قندی: افرای قندی از انواع متریال چوب برای ساخت کابینت آشپزخانه است که ظاهر بسیار زیبایی دارد و به دلیل تراکم بالا، در برابر ضربه و رطوبت بسیار مقاوم است. این نوع چوب برای افرادی که به ظاهر طبیعی علاقه دارند، ایده آل است.

 

انواع متریال چوبی در ساخت بهترین کابینت برای آشپزخانه

 

  • کاج: چوب درخت کاج یکی از چوب‌های متراکم است که استحکام بسیار خوبی دارد و ماندگاری آن بالا است. به همین دلیل بهترین کابینت آشپزخانه را با استفاده از این چوب می‌سازند.
  • گردوی گرمسیری: چوب گردو بافت بسیار ریز و ظاهری بسیار زیبا دارد. این چوب در برابر تنش‌های فیزیکی، رطوبت و حرارت بسیار مقاوم است و دچار پوسیدگی نمی‌شود.
  • گیلاس: این نوع چوب دارای یک تناژ قرمز رنگ است و به همین دلیل انتخابی بسیار خاص برای ساخت کابینت به شمار می‌رود. چوب گیلاس در برابر آفات بسیار مقاوم بوده و می‌تواند ضربه را به خوبی تحمل کند. اما قیمت آن معمولا بالاست.
  • توس: این نوع چوب دارای بافت متراکم و یکدست است که برش زنی را بسیار ساده می‌کند؛ این چوب قیمت مناسبی دارد و در عین حال ظاهری بسیار زیبا را برای کابینت ایجاد می‌کند.
  • زبان گنجشک: چوب زبان گنجشک یا ون بسیار شبیه به چوب بلوط است؛ اما قیمت مناسب‌تری دارد. این چوب در برابر حشرات آسیب پذیر است؛ به همین دلیل نیاز به یک روکش مقاوم خواهد داشت.

 

مزایای کابینت چوبی

  1. چوب به عنوان متریال کابینت آشپزخانه کوچک یا بزرگ مناسب است و مزایای زیادی دارد. قابل تعمیر و قابل بازسازی بودن از ویژگی‌های منحصربفرد آن است. شما هر زمان که بخواهید می‌توانید درهای کابینت را لکه گیری کنید تغییر رنگ دهید و یا از جلادهنده چوب استفاده کنید.
  2. کابینت چوبی خاصیت انطباق پذیری با محیط دارند یعنی هم با دیزاین سنتی و هم با دیزاین مدرن هماهنگ هستند.
  3. تمیز کردن کابینت های چوبی هم اصلا کار سختی نیست. فقط نباید به سراغ مواد شوینده و پاک کننده اسیدی بروید.
  4. متریال چوب به دلیل ظاهر طبیعی خود، جذابیت زیادی دارند و طراوت و تازگی طبیعت را به منزل می‌آورند.

 

کابینت چوبی، بهترین متریال کابینت سازی

 

معایب کابینت چوبی

اگر از چوب های بی کیفیت در ساخت درهای کابینت استفاده شود، ممکن است درب کابینت شما نامسطح و ناهموار و دارای پستی و بلندی از آب دربیاید. پس باید کاملا دقت کنید که چوبی از جنس مناسب و باکیفیت انتخاب کنید. تغییر در میزان رطوبت منزل هم ممکن است به چوب آسیب بزند.

پس اگر کابینت های چوبی و نصب کابینت ام دی اف را انتخاب می کنید، باید به صورت منظم آنها را پولیش کنید تا سطح و بافت هموار و خوب چوب حفظ شود. کابینت های چوبی قیمت بالایی هم دارند؛ در عین حال جذب آلودگی کابینت های چوبی نیز به مراتب بیشتر از سایر جنس ها است.

همچنین باید توجه داشته باشید که چوب طبیعی، در برابر رطوبت یا حمله حشرات بسیار آسیب پذیر بوده و نیاز به مراقبت زیادی دارد.

معایب متریال چوب طبیعی در بهترین مدل کابینت آشپزخانه

 

متریال کابینت با جنس لمینت یا ترموفیل

کابینت با متریال لمینت از صفحات نازکی که به هم پرس شده اند، تشکیل ساخته می‌شود. ظاهری مشابه کابینت متریال چوب دارد ولی از نظر بافت، رنگ و تنوع کیفیت بسیار فراوان هستند. اگر برای کابینت محدودیت بودجه دارید، این جنس کابینت آشپزخانه مناسب شماست. بنابراین به عوامل فرق پارکت و لمینت در هنگام انتخاب این متریال دقت داشته باشید.

 

کاربرد متریال لمینت در ساخت بهترین کابینت

 

لمینت HPL (لمینت تحت فشار بالا) از متریال بادوام‌ و مقاوم‌ نسبت به رطوبت و محکم‌تر از لمینت های LPL (لمینت تحت فشار پایین) است. مدل‌های مختلف لمینت از مات تا های گلاس و یونیکور تا دیجیتالی از جمله مدل‌هایی هستند که می‌توانید انتخاب کنید.

 

مزایای کابینت لمینت 

لمینت ها مقاوم و اقتصادی هستند. می توانید لمینت با طرح های مختلفی، شیبه طرح چوب، طرح چرم یا طرح فلزی را انتخاب کنید. لایه رویی آن ور نمی آید، خراشیده نمی شود و یا به سادگی از بین نمی رود و نیاز به پولیش کردن ندارد. لمینت ها در مقابل رطوبت مقاوم هستند و تمیز کردنشان خیلی ساده تر است؛ چون لایه رویی آن با یک لایه خیلی نازک پلاستیک شفاف پوشیده شده است.

 

معایب کابینت لمینت

اگر لمینت درست نصب نشود، پوسته لبه های آن معمولا ور می آید. از آنجا که لمینت از رزین بر پایه پلاستیک و کاغذ تحت فشار گرفته ساخته شده اند، قابل ترمیم نیستند.

 

متریال کابینت با روکش چوب

روکش‌ها در حقیقت ورقه‌های نازک چوب هستند که بر روی بستر کامپوزیتی کشیده می‌شوند؛ دقیقا چیزی شبیه لمینت هستند. این ورقه‌ها سپس رنگ آمیزی و پولیش می‌شوند تا بافت و رنگ مورد نظر بر روی آنها ایجاد شود. روکش چوب واقعا زیبایی چوب را دارد.

 

مزایا کابینت با روکش چوب

روکش چوب مثل جنس اصلی چوب مقاوت است و از نظر قیمتی اقتصادی‌تر است. استفاده از متریال روکش چوب برای درهای کابینت باعث می‌شود تا لبه‌های تیز درهای کابینت، لطیف‌تر باشند و می‌توان روکش چوب را با طرح‌های مات، نیمه براق و هایگلاس (براق) سفارش داد.

 

روکش چوب طبیعی در ساخت بهترین جنس کابینت

 

معایب کابینت با روکش چوب

متریال روکش چوب وقتی در معرض نور طبیعی قرار می‌گیرد، تدریجا رنگش را از دست می‌دهد. این صفحه‌ها بعد از گذشت مدتی، مثل چوب به پولیش کردن نیاز خواهند داشت. اگر صفحه به خوبی پولیش نشود، لکه‌ها خیلی سریع روی آن دیده می‌شوند. متریال روکش چوب، ضد خش نیست.

 

 ساخت کابینت با متریال نئوپان

این متریال کابینت از خرده‌ها و تراشه‌های چوبی ساخته شده و با برخی مواد شیمیایی و چسب ترکیب می‌شوند. سپس با تحت فشار قرار گرفتن می‌توانند استحکام لازم را به دست آورند. نئوپان در برابر رطوبت مقاومت بسیار کمی دارد و برای استفاده در ساخت کابینت، حتما باید روکش شود.

 

انواع مزایای متریال نئوپان

  • قیمت مناسب
  • وزن کم
  • دارای ابعاد بسیار متنوع
  • امکان سازگاری با انواع روکش‌ها

 

معایب کابینت نئوپان

  • مقاومت بسیار کم در برابر رطوبت
  • احتمال تغییر رنگ یا ابعاد در مجاورت آب
  • استحکام کم
  • آسیب پذیر در برابر فشار و ضربه

 

متریال نئوپان در طراحی بهترین کابینت

 

متریال MDF در ساخت بهترین نوع کابینت

متریال ام دی اف، با استفاده از خرده چوب و ترکیب آن با چسب رزین تولید می‌شود. کابینت MDF عموما سختی و مقاومت بالاتری نسبت به نئوپان دارد؛ از این رو می‌تواند طول عمر بیشتری هم داشته باشد. وزن آن هم در مقایسه با نئوپان نیز بیشتر بوده و دارای تراکم بالاتری است.

بر اساس بررسی‌های انجام شده در این زمینه، می‌توانیم ادعا کنیم که هزینه پرداختی برای ساخت انواع کابینت با ام دی اف، نسبت به نئوپان و تخته‌های چند لایه بیشتر است. به صورت کلی اگر به دنبال یک گزینه باکیفیت‌تر برای ساخت بهترین نوع کابینت هستید که دوام بیشتری هم داشته باشد، توصیه می‌کنیم از کابینت ام دی اف استفاده کنید.

 

کابینت ام دی اف، متریال کاربردی در کابینت سازی

 

مزایای ساخت کابینت ام دی اف

  • قیمت بسیار مناسب
  • دارای تنوع بالا در رنگ و طرح
  • برش پذیری بسیار خوب
  • امکان ساخت کابینت در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • امکان تمیزکاری آسان
  • نگهداری بسیار ساده

 

معایب کابینت MDF

  • عدم تحمل بارهای بسیار سنگین
  • غیر قابل بازیافت بودن
  • مقاومت کم در برابر حرارت
  • آسیب پذیر در برابر حشرات موذی
  • تغییر شکل در اثر نفوذ آب یا رطوبت

 

متریال MDF در ساخت کابینت آشپزخانه

 

تخته‌های چند لایه

تخته‌های چند لایه هم یکی دیگر از انواع متریال کابینت آشپزخانه هستند که به عنوان چوب معمولی در ساخت کابینت شناخته می‌شوند. این محصولات معمولا دارای سه لایه محکم هستند که با استفاده از چسب به هم متصل شده و یک روکش چوب بر روی آنها قرار گرفته است. معمولا کابینت‌های ساخته شده با تخته چند لایه مقاومت بالاتری در برابر رطوبت دارند.

 

مزایای تخته چند لایه برای ساخت انواع کابینت آشپزخانه

  • مقاومت بالا در برابر رطوبت
  • امکان باربری بیشتر در مقایسه با MDF
  • مناسب برای ساخت انواع کابینت‌های رنگی
  • دارای تنوع بالا در ابعاد و اندازه
  • دارای ضخامت‌های متنوع

 

معایب تخته چندلایه در ساخت بهترین کابینت

 

معایب استفاده از تخته چند لایه برای ساخت کابینت

  • گران بودن تخته چند لایه در برخی انواع آن
  • وابسته بودن کیفیت کار به نوع ساخت تخته
  • سخت بودن فرایند بازسازی یا تعمیر
  • کم بودن دقت در تعیین ضخامت تخته چند لایه

 

مزایای متریال PVC در ساخت بهترین نوع کابینت

 

جنس کابینت با PVC

از دیگر بهترین نوع کابینت که مقاوم بوده و امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌توانیم به پی وی سی یا همان صفحات پلی وینیل کلراید اشاره کنیم. این نوع از متریال کابینت آشپزخانه، کامپوزیت پلاستیک هستند که مقاومت بالایی در برابر حرارت و رطوبت دارند.

 

کابینت پی وی سی؛ مقاوم ترین جنس کابینت

 

معمولا روکش‌های PVC را می‌توان بر روی مغزی ام دی اف یا نئوپان مورد استفاده قرار داد و آن را با سبک‌های مختلف کابینت هماهنگ کرد. مهمترین مزیت PVC این است که قیمت کابینت آشپزخانه با استفاده از این متریال بسیار مناسب خواهد بود.

 

مزایای کابینت PVC

  • دارای فرایند نصب و ساخت آسان
  • قیمت بسیار مناسب و به صرفه
  • مناسب برای استفاده در انواع واحدهای مسکونی، اداری و تجاری
  • ضد آب بودن
  • مقاوم در برابر لکه و روغن
  • مقاومت بالا در برابر خوردگی
  • نگهداری آسان

 

معایب کابینت پی وی سی

  • تنوع رنگ محدود
  • نیاز به دستگاه‌های پیشرفته برای ساخت و اجرای مدل‌های مختلف
  • عدم سازگاری با سبک کلاسیک
  • مقاومت پایین در برابر آتش سوزی
  • تغییر رنگ در اثر گذشت زمان

 

جنس کابینت از فولاد ضد زنگ (استینلس استیل)

این روزها خیلی ها برای متریال کابینت آشپزخانه، به سراغ فولاد ضد زنگ (استینلس استیل) می روند که ظاهری شیک و مدرن دارد. کابینت هایی با جنس فولاد ضد زنگ، جلوه مدرنی به آشپزخانه شما می دهند. البته این متریال گران قیمت است و برای استفاده از آن باید بودجه تان را بسنجید. خوبی کابینت های فلزی این است که بسیار قوی و مقاوم هستند.

 

نمای کابینت استیل برای آشپزخانه

 

درهای استیل یا آلومینیوم می توانند برروی کابینت های چوبی نصب شوند. اگرچه معمولا سطح صاف فلزی برای درهای کابینت استفاده می شود؛ اما شما می توانید درهای طرح دار فلزی را هم انتخاب کنید. این مدل کابینت برای ست کردن دکوراسیون آشپزخانه با سقف کاذب آلومینیومی به کار رفته در این محیط یک انتخاب منحصر به فرد و زیبا به شمار می‌آید.

 

مزایای کابینت فولاد ضد زنگ

  • درهای کابینت فلزی، ظاهر بی نظیری دارند.
  • بسیار محکم هستند و در برابر زنگ زدگی و لکه مقاوم هستند.
  • گرما و رطوبت بر روی درهای فلزی کابینت تاثیری ندارند.
  • تمیز کردن این متریال ها خیلی ساده هستند و لکه روغن به سادگی از روی آنها پاک می شود.

 

معایب کابینت استینلس استیل

  • یکی از معایب فولاد ضد زنگ، تنوع رنگی کم این متریال است.
  • گاهی وقتها زمانی که سطح رویی این کابینت ها اکسیده و یا زنگ زده می شوند، نیاز به پولیش مجدد خواهند داشت.
  • لکه های روغن و اثر انگشت روی درهای فلزی کابینت خیلی سریع به چشم می آیند.
  • اگر فلز را به عنوان متریال کابینت آشپزخانه تان انتخاب کرده اید، باید این را بدانید که درهای کابینت های فلزی خیلی سریع خط می افتند و یا فرو می روند.
  • درهایی با این متریال سر و صدای بیشتری نسبت به سایر متریال‌ها دارند.

 

کابینت ممبران

کابینت‌های ممبران از جمله کابینت‌های کاربردی هستند که هم با سبک مدرن و هم سبک کلاسیک، سازگاری بسیار بالایی دارند. همین موضوع باعث شده تا در انواع خانه‌ها با سبک دکوراسیون متفاوت، مورد استفاده قرار گرفته و جلوه خوبی را ایجاد می‌کنند.

کابینت ممبران را می‌توانیم در واقع روکش پی وی سی بر روی کابینت ام دی اف در نظر بگیریم که بر روی چوب و یا نئوپان هم قابل اجرا است. این روکش فقط بر روی درب‌ها قابل اجرا بوده و سایر بخش‌های بدنه و داخلی، از ملامینه ساخته می‌شوند. برای اجرای این جنس کابینت، حتما از یک کابینت کار و نیروی مجرب و ماهر کمک بگیرید.

 

کابینت ممبران برای آشپزخانه

 

مزایا کابینت ممبران

این محصول برای اجرای کابینت‌های کلاسیک با حکاکی و جزییات فراوان، انتخاب ایده‌آلی است. نصب و استفاده از این کابینت‌ها مزایای مختلف و گوناگونی را به همراه دارد که برخی از آن‌ها به شرح زیر هستند:

  • قیمت پایین نسبت به نمونه‌های کلاسیک و چوبی
  • نظافت آسان
  • تنوع رنگی بالا
  • سطح کاملا یکدست و بدون درز
  • عدم نفوذ آب
  • مقاومت در برابر رطوبت
  • طرح‌های متنوع و متناسب با سلیقه مشتری
  • مقاومت در برابر خراشیدگی و ساییدگی

 

کابینت ممبران یکی از بهترین جنس های کابینت

 

معایب کابینت ممبران

بدیهی است که در کنار مزایای متعدد و گوناگون، استفاده از این کابینت‌ها معایبی هم به دنبال دارد. در این بخش به معرفی چند نمونه از اصلی‌ترین معایب استفاده از این کابینت‌ها می‌پردازیم:

  • ظرافت و پیچیدگی طرح‌های مختلف
  • کنده شدن لایه پی وی سی در صورت اجرای نادرست
  • عدم دسترسی به ورق‌های ممبران و نایاب بودن آن‌ها

 

کابینت پلی وود

اگر به دنبال یک کابینت مقاوم هستید که طول عمر بالایی داشته و بتواند در برابر آسیب‌های مختلف از خود مقاومت نشان دهد، کابینت‌های پلی وود انتخاب خوبی محسوب می‌شوند. در روند ساخت این صفحات از یک روکش نازک چوبی بر روی تخته‌های نئوپان و یا ام دی اف استفاده می‌شود. این جنس را می‌توانیم به عنوان یک متریال جدید برای کابینت در نظر بگیریم که نتیجه خوبی را در آشپزخانه به همراه خواهد داشت. این متریال انتخاب خوبی برای سبک مدرن محسوب شده و می‌تواند به بهترین نحو ممکن تکمیل‌کننده این سبک باشد. شما می‌توانید بدون کمترین میزان محدودیت، از این کابینت در روند طراحی آشپزخانه‌های ساختمان‌های مسکونی، تجاری، اداری و غیره، استفاده کنید.

 

کاربرد متریال پلی وود در ساخت کابینت آشپزخانه

 

مزایا کابینت پلی وود

در راستای کسب اطلاعات بیشتر درباره کابینت‌های پلی وود و آشنایی با این محصولات، لازم است تا درباره اصلی‌ترین مزایای آن‌ها آگاهی داشته باشیم. اصلی‌ترین مزایای این محصولات به شرح زیر هستند:

  • داشتن طرح و رنگ‌های مختلف
  • مقاومت بالا در برابر رطوبت
  • طول عمر و ماندگاری بالا
  • ضد آب
  • سازگاری بالا با محیط

 

معایب کابینت پلی وود

قبل از اینکه سفارش ساخت و طراحی این مدل کابینت را بدهید، توصیه می‌کنیم درباره اصلی‌ترین معایب آن‌ها نیز اطلاعات لازم را به دست آورید. ازجمله این معایب می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • جلوه متریال طبیعی را ندارد
  • ورق‌ها دارای ابعاد محدودی هستند که ضایعات را در زمان اجرا افزایش می‌دهد

 

کابینت لترون

جنس کابینت آشپزخانه لترون را می‌توانیم به نوعی بین نئوپان و ام دی اف در نظر بگیریم. در روند ساخت لترون هم از خرده‌های چوب که ساختار چندان درشتی ندارند استفاده شده که ماندگاری قابل قبول و مناسبی دارند. روکش ملامینه قرار گرفته بر روی این سطوح، باعث افزایش مقاومت کابینت آشپزخانه لترون خواهد شد. سطح این کابینت‌ها هموار نبوده و برای بهره بردن از آن‌ها نیاز به سمباده کشی دارند. برای ساخت لترون می‌توان از روکش‌های ملامینه و کاغذی استفاده کرد که هر کدام از آن‌ها ویژگی‌ها مخصوص به خود را دارند.

 

کابینت لترون برای آشپزخانه

 

مزایا کابینت لترون

سفارش و تهیه کابینت‌های لترون برای آشپزخانه، دارای مزایای مختلفی بوده که باعث می‌شوند تا کاربران برای تهیه این محصولات بیشتر ترغیب شوند. از جمله مزایای این کابینت‌ها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

  • روند ساخت ساده
  • قیمت مناسب
  • روکش مقاوم در برابر آب و ضربه
  • مقاومت در برابر خوردگی

 

معایب کابینت لترون

کابینت‌های لترون در کنار مزایای گوناگون و متعدد، معایبی هم دارند که باید درباره آن‌ها اطلاعات کاملی داشته باشید.

  • عدم مقاومت در برابر رطوبت
  • عدم مقاومت در برابر حرارت
  • عدم مقاومت در برابر خط و خش
  • نظافت سخت برای روکش‌های کاغذی

 

معایب ساخت کابینت لترون

 

کابینت پلی گلاس

در راستای پیدا کردن بهترین مدل کابینت آشپزخانه، لازم است تا درباره کابینت پلی گلاس هم اطلاعات لازم را به دست آورید. این کابینت‌ها ساختاری شبیه به کابینت‌های گلاس داشته و از ورق‌های ام دی اف با روکش ساخته شده‌اند. در ساخت این کابینت‌ها یک لایه ملامین بر روی دو سطح قرار گرفته و روی آن پلی استر کشیده می‌شود.

 

کابینت هایگلاس، بهترین جنس کابینت آشپزخانه

 

وجود پلی استر در این حالت می‌تواند مقاومت و طول عمر کابینت را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. از این رو کابینت‌ها تا حدی سبک‌تر بوده و مقاومت بیشتری دارند. ظاهر این کابینت‌ها جذاب و درخشان بوده و می‌توانند جلوه زیبایی در آشپزخانه شما به وجود آورند.

 

مزایا کابینت پلی گلاس

امروزه کابینت‌های پلی گلاس یکی از بهترین جنس کابینت محسوب شده و طرفداران بسیار زیادی دارند. محبوبیت بالای این کابینت‌ها به دلیل مزایای متعدد آن‌هاست. ازجمله مزایای استفاده از این کابینت‌ها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • مناسب برای کابینت‌های کوچک با محدودیت فضا
  • سبک وزن بودن
  • نظافت ساده
  • مقاومت در برابر پوسیدگی، ضربه و خط و خش
  • سطح صاف و صیقلی
  • ضد آب
  • ضد باکتری و قارچ
  • رنگ ثابت
  • مقاومت در برابر اشعه‌های خوشید و نفوذ اسیدها

 

معایب کابینت پلی گلاس

استفاده از این جنس کابینت آشپزخانه، در کنار مزایای گوناگون و متعدد، معایبی نیز به همراه دارد. از جمله معایب این نوع از جدیدترین متریال کابینت، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • قیمت بالاتر نسبت به هایگلاس
  • نمایان شدن لکه‌ها و اثر انگشت
  • لبه های تیز و ابزار نشده
  • یک رو بودن ورق‌ها

 

معایب کابینت پلی گلاس

 

HDF

یکی دیگر از انواع متریال جدید برای کابینت که این روزها در مرکز توجه قرار گرفته، مدل اچ دی اف است. تخته فیبر با چگالی بالا که اصطلاحا اچ دی اف معرفی می‌شود، در واقع یک ماده کامپوزیت شده از الیاف چوبی در ترکیب با رزین فشرده است. با کمک این فرایند می‌توان یک ماده مقاوم و بادوام ایجاد کرد که برای ساخت بهترین کابینت آشپزخانه، تا حد زیادی کاربردی و کارآمد است. مقاومت بالای این محصولات را می‌توانیم به نوعی یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌ها این محصولات به شمار آوریم که باعث شده برای استفاده در مکان‌های پرتردد هم گزینه مناسبی محسوب شوند.

 

مزایا کابینت اچ دی اف

پیش از استفاده از کابینت‌های اچ دی اف، کسب اطلاعات درباره مزایا و نکات مثبت آن‌ها الزامی است. از جمله این موارد می‌توانیم به نمونه‌های زیر اشاره کنیم.

  • نگه داشتن رنگ و پوشش خوب
  • رنگ‌آمیزی آسان
  • تنوع بالا در رنگ و طرح
  • وزن بسیار سبک
  • حمل و نقل ساده
  • مناسب برای پروژه‌های بزرگ و کوچک
  • مقاوم در برابر نفوذ رطوبت
  • مقاوم در برابر تاب برداشتن و ترک خوردن

 

معایب کابینت اچ دی اف

شاید بتوان گفت که مهمترین و تنها عیب تخته فیبر با چگالی بالا برای ساخت کابینت، قیمت بالا نسبت به نمونه‌های ام دی اف است. کابینت HDF دارای فناوری ساخت پیچیده‌ای است و همین موضوع قیمت ساخت آن را تا حد زیادی افزایش داده است.

 

معایب کابینت HDF

 

بهترین جنس کابینت به لحاظ قیمت

به دلیل هزینه‌ها و تنوع بالا در میان انواع کابینت آشپزخانه، انتخاب بهترین جنس کابینت از میان آن‌ها می‌تواند تا حدی با سردرگمی و چالش همراه باشد. همه افراد به دنبال راهکارهایی هستند که بتوانند از میان انواع متریال کابینت، بهترین کابینت را انتخاب کرده و برای آشپزخانه خود، اجرا کنند. یکی از مهم‌ترین نکاتی که در زمان انتخاب بهترین مدل کابینت آشپزخانه و جنس کابینت آشپزخانه در نظر داشته باشید، قیمت محصول است. تفاوت در ویژگی‌ها محصولات و ویژگی‌ها آن‌ها، باعث شده تا قیمت آن‌ها با یکدیگر متفاوت باشد. توصیه می‌کنیم برای انتخاب بهترین جنس کابینت، به هیچ عنوان کیفیت محصول را به قیمت آن نفروشید.

هر جنس از کابینت‌ها دارای سطح‌های کیفیتی مختلفی بوده و همین موضوع باعث شده تا تفاوت قیمتی با یکدیگر داشته باشند. کابینت های گلاس، ام دی اف، لترون، پی وی سی و پلی وود از جمله گزینه‌های خوبی هستند که قیمت مناسبی داشته و شما می‌توانید از میان آن‌ها به انتخاب بپردازید. کابینت‌های چوبی، ممبران پلی گلاس و HDF نیز کابینت‌های باکیفیتی هستند که هزینه نسبتا بالاتری دارند.

انتخاب نوع و جنس کابینت از اهمیت بسیار بالایی داشته و حتما باید بر اساس سبک دکوراسیون و پالت رنگی به کار برده شده، سازگاری بالایی داشته باشد. امروزه تنوع گسترده‌ای در میان این محصولات وجود دارد؛ از این رو انتخاب بهترین جنس کابینت می‌تواند تا حدی باعث سردرگمی افراد شود. در بخش‌های قبلی به صورت کلی به ارائه توضیحات کاملی در این زمینه پرداختیم تا شما بدانید بهترین نوع کابینت را بشناسید تا بتوانید هنگام انتخاب طرح و نقشه کابینت، بهترین نتیجه را رقم بزنید.

در زمان انتخاب بهترین کابینت باید توجه ویژه‌ای به انواع سنگ کابینت، تاثیر کابینت بدون دستگیره در دکوراسیون آشپزخانه، جدیدترین متریال کابینت و غیره، داشته باشید. در صورتی که به دنبال کابینت کار حرفه‌ای در شهر خود هستید، می‌توانید از اپلیکیشن یا سایت خدمت از ما استفاده کنید. کلیه تکنسین‌های ما، از دید مشتریان و به صورت فنی ارزیابی شده‌اند و بهترین خدمات را با مناسب‌ترین قیمت به شما ارائه می‌دهند.

4.5 امتیاز از 1639 رای


کابینت سازی و نصب کابینت
برای سرویس کابینت سازی و نصب کابینت از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین