آشنایی با مراحل نصب کابینت ام دی اف

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آشنایی با مراحل نصب کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف یکی از آن طرح های محبوب برای کابینت آشپزخانه است و می‌تواند یک جایگزین مناسب، ارزان و در عین حال محکم برای کابینت های چوبی باشد. نصب ام دی اف با تمام مزایا و زیبایی آن، باید به طور دقیق و توسط متخصص با تجربه انجام شود تا طول عمر مفید آن افزایش یابد. نصب کابینت ام دی اف امروزه یکی از پرطرفدارترین سبک‌های طراحی کابینت است که برای صرفه جویی هزینه‌ها در دکوراسیون آشپرخانه‌ها پیاده میشود.

خدمت از ما با فراهم کردن تخصصی‌ترین پلتفرم نصب کابینت، این بار تصمیم گرفته است مطلبی در خصوص آموزش نصب کابینت MDF منتشر کند؛ در ادامه برای آشنایی با مراحل نصب کابینت ام دی اف روی دیوار همراه ما باشید.

آموزش نصب ام دی اف روی دیوار

 

7 مرحله نصب کابینت ام دی اف روی دیوار

یکی از درخواست های پرتکرار مشتریان، نصب ورق ام دی اف روی دیوار برای انواع مدل باکس کنار یخچال یا استفاده به عنوان قفسه کتاب است. بسته به سلیقه و هدفتان از نصب صفحه MDF روی دیوار، می توانید مدل های مختلفی را انتخاب کنید. نصب کابینت ام دی اف باید طی مراحل مشخصی انجام شود تا در نهایت نتیجه زیبا و جذابی را به همراه داشته باشد. در این بخش از محتوا قصد داریم تا به صورت کلی به آموزش نصب کابینت ام دی اف در هفت مرحله اصلی بپردازیم.

 

اندازه‌گیری و علامت‌گذاری

اولین مرحله از نصب کابینت ام دی اف بر روی دیوار که باید با نهایت دقت و تمرکز انجام شود، مربوط به اندازه‌گیری و علامت‌گذاری بر روی دیوار است. در این مرحله نصاب موظف است تا به دقت محل دقیق هر کدام از قطعات را اندازه‌گیری کرده و مشخص کند تا بتواند آن‌ها را در جای مناسب خود قرار دهد.

 

مرحله اول نصب کابینت ام دی اف

 

نصب اتصالات بر روی دیوار

برای اینکه قطعات و بخش‌های مختلف کابینت ام دی اف به خوبی بر روی دیوار قرار بگیرند، نیاز به اتصالات محکمی دارند. معمولا از دو تخته مستطیل شکل استفاده می‌شود که یکی از آن‌ها بر روی دیوار و دیگری بر روی کابینت قرار می‌گیرند.

 

نصب اتصالات کابینت MDF روی دیوار

 

نصب قفسه ها

در مرحله بعدی از نصب کابینت ام دی اف، باید به نصب قفسه‌ها بپردازیم. در این فرایند نصاب در ابتدا به نصب کابینت‌های زمینی پرداخته و سپس به سراغ موارد دیواری می‌رود. برای نصب ام دی اف و ثابت نگه داشتن قفسه‌ها و بخش‌های مختلف بدنه کابینت، نصاب از پیچ‌های مخصوصی استفاده می‌کند.

 

نصب قفسه های کابینت ام دی اف

 

اندازه‌گیری درب‌ها

بعد از اینکه قفسه‌ها به صورت کامل نصب شده و در موقعیت خود قرار گرفتند، نوبت به اندازه‌گیری و نصب درب‌ها می‌رسد. در این مرحله هم اندازه‌گیری و برشکاری باید به صورت دقیق انجام شود تا هیچ‌گونه اختلالی در ظاهر کابینت‌ها به وجود نیاید.

 

اندازه‌گیری درب کابینت ام دی اف

 

برشکاری و لبه چسبانی

بر اساس اندازه‌گیری‌های انجام‌شده در مرحله قبلی، در این بخش نوبت به برشکاری و لبه چسبانی می‌رسد. بعد از اینکه درب‌ها در ابعاد مناسب برش خوردند، باید از چسب مخصوصی برای لبه چسبانی آن‌ها استفاده کرد. این کار می‌تواند تا حد زیادی در جلوه و زیبایی نهایی کابینت‌ها اثرگذار باشد.

 

اتصال یراق در اجرای کابینت ام دی اف

 

نصب لولاهای درب‌ها

برای اینکه بتوانیم درب‌ها کابینت‌ها را در محل مناسب خود نصب کنیم، در ابتدا نیاز به لولا خواهیم داشت؛ از این رو بعد از آماده شدن درب‌ها، محل نصب و قرارگیری لولا را بر روی آن‌ها مشخص خواهد شد. در این مرحله نصاب باید نهایت دقت و تمرکز خود را به کار بگیرد تا لولا به صورت کاملا صاف و موازی با ستون باشد؛ در غیر این صورت در زمان نصب درب و استفاده از آن، مشکلاتی به وجود خواهند آمد.

 

نصب دستگیره‌ها

آخرین مرحله از فرایند نصب کابینت ام دی اف روی دیوار، مربوط به نصب دستگیره‌هاست. دستگیره‌هایی که مطابق با سبک و ابعاد درب‌های کابینت‌ها نصب شده‌اند، باید در موقعیت مناسبی نصب شوند. بعد از نصب دستگیره‌ها، اجرای کابینت ام دی اف هم به اتمام رسیده و شما می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

 

اتصال دستگیره‌های کابینت MDF

 

آموزش نصب قفسه MDF شناور روی دیوار

برخی قفسه های ام دی اف آماده نصب در بازار، یک نوع نگهدارنده دارند که با پیچ به دیوار متصل می شود و صفحه MDF وارد این پایه شده و با پیچ محکم می شود. طریقه نصب این نگهدارنده مخفی به این صورت است:

  1. ابتدا محل قرارگیری شلف یا همان قفسه را مشخص کنید.
  2. با مداد محل پیچ وسط نگهدارنده را علامت بزنید و با دریل برقی سوراخ کنید.
  3. نگهدارنده را با پیچ به دیوار وصل کنید اما پیچ را خیلی محکم نبندید.
  4. حال با ابزار تراز بود نگهدارنده را بررسی کنید و در حالتی که کاملا تراز بود با مداد محل سایر پیچ ها را علامت بزنید.
  5. با دریل محل پیچ ها را سوراخ کرده و نگهدارنده را کامل و بطور محکم وصل کنید.
  6. پس از قرار دادن شلف، پیچ های زیر صفحه را محکم کنید.

 

نصب قفسه های MDF روی دیوار

 

نصب درب ام دی اف روی کابینت فلزی

امروزه کابینت‌های فلزی معمولا با کابینت‌های ام دی اف جایگزین شده‌اند تا آشپزخانه ظاهر زیباتری داشته باشد. اگر شما به دنبال یک تغییر بسیار موثر و کم‌هزینه برای آشپزخانه خود هستید، می‌توانید از این تکنیک کمک گرفته و درب‌های فلزی را با نمونه‌های ام دی اف جایگزین کنید. از این رو بدنه کابینت به صورت فلزی باقی مانده و تنها بخش‌هایی که در معرض دید قرار دارند، تعویض خواهند شد.

این تغییر می‌تواند اثرگذاری بسیار بالایی در ظاهر آشپزخانه شما داشته باشد؛ از این رو شما با هزینه بسیار کم، می‌توانید به نوسازی فضای آشپزخانه و در عین حال تعمیر کابینت‌های فرسوده خود بپردازید. مراحل نصب درب MDF روی کابینت فلزی عبارتند از:

  1. زیرسازی براس نصب MDF
  2. اتصال درب‌های کابینت ام دی اف
  3. تغییرات لازم در بدنه کابینت ام دی اف

 

زیرسازی و آماده سازی کابینت ها برای نصب درب ام دی اف

در مرحله اول شما باید کابینت‌های فلزی را برای نصب درب MDF آماده کنید، برای مثال باید ابتدا لولاها را برداشته و جاهایی را که دچار زنگ زدگی یا خوردگی شده‌اند، ترمیم کنید. علاوه بر این، باید برای نصب درب، یک کلاف MDF را در داخل بدنه نصب کنید تا بتوانید لولاهای مخصوص را بر روی آن قرار دهید. دقت داشته باشید که حتما بدنه کابینت‌ها را صاف کرده و در صورت وجود فرورفتگی، آنها را اصلاح کنید.

 

نصب درب های ام دی اف

مرحله بعدی برای نصب درب MDF بر روی کابینت فلزی، نصب درب‌هاست؛ در این حالت شما ابتدا باید لولای مخصوص ام دی اف را بر روی کلاف نصب کرده و سپس آن را رگلاژ یا تنظیم کنید. پس از این کار، درب را بر روی لولا قرار داده و حتما چک کنید که به درستی باز و بسته شده و در جای خود ثابت شود.

 

نصب درب ام دی اف روی کابینت

 

تغییرات لازم برای بدنه ها و تاج های کابینت

در مرحله آخر باید یک سری تغییرات و تنظیمات را بر روی بدنه و تاج کابینت فلزی ایجاد کنید. برای مثال باید قسمت‌هایی را که در معرض دید هستند، طوری تغییر دهید که با درب‌ها همخوانی داشته باشند؛ برای مثال بر روی آنها برچسب بچسبانید یا با ام دی اف آنها را بپوشانید. همچنین باید تورفتگی، خوردگی یا زنگ زدگی را ترمیم کنید که ظاهر کابینت‌ها زیبا شود​.

 

مزایای نصب کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف را می‌توانیم به عنوان یکی از محبوب‌ترین مدل‌ها معرفی کنیم که این روزها کاربردهای بسیار زیادی در انواع ساختمان‌های مسکونی، تجاری، اداری و ... دارد. پیش از اینکه اقدام به نصب کابینت ام دی اف کنید، توصیه می‌کنیم اطلاعات خود را درباره مزایای استفاده از این متریال و طراحی کابینت در این سبک، ارتقا دهید. از جمله مزیت‌های استفاده از ام دی اف می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.:

  • از نظر اقتصادی این کابینت‌ها در مقایسه با سایر متریال کاربردی در این زمینه، تا حد زیادی به صرفه هستند.
  • کابینت‌های ام دی اف نسبت به چوب طبیعی دارای مقاومت و استحکام بیشتری دارند؛ از این رو شما می‌توانید انتظار طول عمر بالاتری هم از آن‌ها داشته باشید.
  • نظافت این کابینت‌ها به سادگی انجام شده و شما به راحتی صرفا با یک دستمال تمیز و نم‌دار، می‌توانید آن‌ها را تمیز کنید.

 

روش اندازه گیری هنگام نصب کابینت MDF

 

  • تنوع طراحی و رنگ بسیار بالایی دارند؛ از این رو می‌توانند با انواع سبک‌های دکوراسیون و محیط‌های مختلف و همچنین سلیقه‌های گوناگون افراد، سازگاری مطلوبی داشته باشند.
  • از دیگر مزایای این محصولات می‌توانیم به سازگاری آن‌ها با محیط زیست اشاره کنیم؛ از این رو کابینت ام دی اف را باید یک محصول دوستدار طبیعت در نظر داشته باشیم.
  • نسبت به ابزار زنی و ایجاد طرح‌ها و شکل‌های مختلف بر روی کابینت انعطاف‌پذیر هستند و به شما کمک می‌کنند تا آن‌ها را به شکل دلخواه درآورده و نصب کنید.
  • این کابینت‌ها به مرور زمان پیچ و تاب برنداشته و مقاومت خوبی در این زمینه دارند.
  • ام دی اف در برابر حرارت هم مقاومت بالا و خوبی از خود نشان می‌دهد؛ از این رو می‌تواند انتخاب بسیار خوبی برای آشپزخانه و محیط‌های نزدیک با حرارت باشد.
  • هزینه آن نسبت به چوب خالص، استیل ضد رنگ وغیره، پایین است.
  • به راحتی قابل تمیز شدن است.
  • به مرور زمان تغییر شکل نمی دهد و پیچ و تاب بر نمی دارد.
  • در برابر حرارت مقاوم است.

 

نکاتی که باید هنگام نصب کابینت MDF رعایت شوند

هنگام اجرای نصب کابینت ام دی اف باید به چند نکنه زیر دقت کنید:

  • محل نصب کابینت روی دیوار، اندازه درب ها، دستگیره ها را به دقت اندازه گیری کنند.
  • از لولا های مناسبی با توجه به وزن درب کابینت استفاده کنند.
  • از پایه های فلزی برای کف کابینت استفاده کنند چون توان بیشتری برای تحمل وزن دارند.
  • با دقت ابعد کشوها را بررسی کنند و پیچهای متصل به ریلها را درست جایگذاری کنند.
  • درب های کابینت را هنگام نصب بیش از حد باز و بسته نکنند و محکم سر جای خود نکوبند.
  • انتخاب کابینت بدون دستگیره ام دی اف را برای تغییر دکوراسیون آشپزخانه به سبکی خاص در نظر داشته باشید.
  • برای خاص و منحصر به فرد نشان دادن فضای آشپزخانه طرح و رنگ کابینت ام دی اف را با انواع سقف کاذب آشپزخانه ست کنید.

اندازه و ابعاد آشپزخانه شما مهم نیست؛ مهم استفاده از ابزار و لوازم با کیفیت در نصب کابینت MDF است. متخصصین خدمت از ما، از با کیفیت‌ترین مواد و ابزار برای نصب کابینت شما استفاده میکند.

 

6 موردی که بعد از نصب کابینت ام دی اف باید رعایت کنید

کسانی که قصد نصب کابینت ام دی اف روی دیوار را دارند باید از کمک کابینت سازی شیراز یا سایر متخصصین در شهر محل سکونتشان کمک بگیرند. نکات قابل توجه بعد از نصب کابینت MDF که باید رعایت کنید به شرح زیر است:

  1. از گذاشتن وسایل سنگین به مدت زیاد در کابینت خودداری کنند.
  2. هرگز کابینت چوبی یا ام دی اف خود را با آب نشویند.
  3. انواع سنگ کابینت را متناسب با محیط برای بخش‌هایی مثل جزیره آشپزخانه انتخاب کنید.
  4. هر از چند وقت یک بار کابینت های زیر سینک را چک کنند تا آب در آن چکه نکرده باشد.
  5. در صورت کنده شدن روکش صفحه کابینت آن را عوض کنند تا آب در آن نفوذ نکند و کابینت خراب نشود.
  6. رگلاژ درب کابینت یکی از اقدامات تعمیر و نگهداری کابینت آشپزخانه در هنگام تغییر دکوراسیون و بازسازی محیط است.

 

رگلاژ درب های کابینت MDF

 

هزینه نصب کابینت ام دی اف

برآورد میزان هزینه نصب کابینت ام دی اف روی دیوار، براساس ابعاد محل نصب کابینت، تعداد کابینت های مورد نیاز، بهترین جنس کابینت، دستمزد نصب، قیمت ورق ام دی اف و همین طور عناصر دکوراتیو مثل سوپرمارکت کابینت متفاوت است.

نصاب ام دی اف خدمت از ما، با بررسی کامل ابعاد محل نصب کابینت و نوع کابینت مورد نیازتان، قیمت نصب کابینت آشپزخانه کوچک تا بزرگ ام دی اف را تعیین میکند.

 

نحوه ثبت درخواست نصب کابینت MDF در خدمت از ما

تیم خدمت از ما، با تعیین دستمزد نصاب کابینت ام دی اف راه های مختلفی را جهت رفاه حال شما عزیزان برای خواست نیرو در نظر گرفته است.

  1. روش اول: دانلود اپلیکیشن خدمت از ما که یک خدمت هوشمند برای رفاه و راحتی هرچه بیشتر شما عزیزان ساخته شده است. شما میتوانید از خدمات نصب کابینت ام دی اف، خدمت از ما استفاده کنید.
  2. روش دوم: تکمیل و ارسال فرم درخواست نصب کابینت mdf از طریق لینک زیر.

کابینت MDF یک کابینت زیبا و شیک و در عین حال با کیفیت است. در این مطلب به زبان ساده مراحل نصب کابینت ام دی اف را بیان کردیم اما توجه کنید که این کار به مهارت و تخصص نیاز دارد.
به خاطر داشته باشید نصب ام دی اف، یک کار بسیار تخصصی است بنابراین برای نصب ام دی اف روی دیوار یا کابینت فلزی، حتما از متخصصین کابینت در شهر خودتان کمک بگیرید.

4.5 امتیاز از 1756 رای


کابینت سازی و نصب کابینت
برای سرویس کابینت سازی و نصب کابینت از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین