نصب کابینت ام دی اف

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
نصب کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف یکی از آن طرح های محبوب برای کابینت به ویژه کابینت آشپزخانه است و می‌تواند یک جایگزین مناسب و ارزان و در عین حال محکم برای کابینت های چوبی باشد این کابینت با تمام مزایا و زیبایی آن باید به طور دقیق و توسط نصاب کابینت mdf متخصص و با تجربه نصب گردد تا طول عمر مفید آن افزایش یابد. نصب درب ام دی اف روی کابینت فلزی یکی از پرکاربدترین کارهایی است که این روزها برای صرفه جویی در هزینه‌ها انجام می‌دهند.

خدمت از ما با دارا بودن متخصص‌ترین و حرفه‌ای‌ترین نصاب کابینت این بار تصمیم گرفته است مطلبی در خصوص نصب کابینت ام دی اف منتشر کند تا شما عزیزان را با قیمت نصب کابینت ام دی اف و مراحل نصب آن آشنا کند. همچنین شما را با نکات مهم نصب ام دی اف روی دیوار، که در زیباسازی دکوراسیون بسیار استفاده می شود، آشنا می کنیم.

 

 

 

شاید برایتان جالب باشد مطالبی که این روزها در مورد نصب کابینت ام دی اف در فضای وب خوانده می شود بیشتر در مورد:


 

نصب ام دی اف

 

هزینه نصب کابینت ام دی اف در خدمت از ما

برای برآورد میزان هزینه نصب کابینت ام دی اف اول باید ببینیم که چقدر فضا نیاز داریم و بسته به اندازه محل نصب کابینت، تعداد کابینت های مورد نیاز، بهترین جنس کابینت مورد نیاز هزینه نصب و قیمت کابینت ام دی اف و همین طور در نظر گرفتن عناصر دکوراتیو مثل سوپرمارکت کابینت متفاوت است.

نصاب کابینت ام دی اف خدمت از ما با بررسی کامل ابعاد محل نصب کابینت و با مشورت و نظر شما با نوع کابینت مورد نیازتان قیمت نصب کابینت آشپزخانه کوچک تا بزرگ ام دی اف را تعیین می کنند.

 

نحوه درخواست نصاب کابینت mdf

تیم خدمت از ما با دارا بودن بهترین و با تجربه ترین نصاب کابینت ام دی اف راه های مختلفی را جهت رفاه حال شما عزیزان برای خواست نیرو در نظر گرفته است.

روش اول: دانلود اپلیکیشن خدمت از ما که یک خدمت هوشمند برای رفاه و راحتی هرچه بیشتر شما عزیزان ساخته شده و میتوانید از خدمات نصب کابینت ام دی اف، خدمت از ما استفاده کنید.

روش دوم: تکمیل و ارسال فرم درخواست نصاب کابینت mdf از طریق لینک زیر.

 

 

نصب درب ام دی اف روی کابینت فلزی

اکثر کابینت های فلزی با درب ام دی اف در نتیجه بازسازی یک ساختمان ساخته می‌شوند. اما گاهی اوقات نیز ممکن است خود کارفرما به خاطر اقتصادی بودن و استحکام آن نصب درب ام دی اف روی کابینت فلزی سفارش دهد. نصب درب ام دی اف روی کابینت فلزی دارای مراحل زیر است:

  • زیرسازی و آماده سازی کابینت ها برای نصب درب ام دی اف
  • نصب درب های ام دی اف
  • تغییرات لازم برای بدنه ها و تاج های کابینت ها

با انتخاب درب mdf روی کابینت فلزی، زیبایی و استحکام را همزمان خواهید داشت.

 

درب mdf برای کابینت ام دی اف یا کابینت فلزی

 

آموزش نصب ام دی اف روی دیوار

 

 

نصب ام دی اف روی دیوار

یکی از درخواست های پرتکرار مشتریان، نصب ام دی اف روی دیوار برای زیبایی یا استفاده به عنوان قفسه کتاب است. بسته به سلیقه و هدفتان از نصب صفحه MDF روی دیوار، می توانید مدل های مختلفی را انتخاب کنید.

شیوه ی اتصال صفحه ام دی اف به دیوار معمولاً به 2 صورت انجام می شود. می توان از بست های فلزی به نام گونیا یا نگهدارنده طبقات استفاده کرد، که کمی از زیبایی کار می کاهد. همچنین می توان صفحات ام دی اف را 2 لایه در نظر گرفت، که در این حالت نصاب ام دی اف ماهر با پیچ مخفی و به طریقی که دیده نشود، MDF را روی دیوار متصل می کند.

 

آموزش نصب قفسه شناور روی دیوار

برخی قفسه های ام دی اف آماده نصب در بازار، یک نوع نگهدارنده دارند که با پیچ به دیوار متصل می شود و صفحه ام دی اف وارد این پایه شده و با پیچ محکم می شود. طریقه نصب این نگهدارنده مخفی به این صورت است:

  1. ابتدا محل قرارگیری شلف یا همان قفسه را مشخص کنید.
  2. با مداد محل پیچ وسط نگهدارنده را علامت بزنید و با دریل برقی سوراخ کنید.
  3. نگهدارنده را با پیچ به دیوار وصل کنید اما پیچ را خیلی محکم نبندید.
  4. حال با ابزار تراز بود نگهدارنده را بررسی کنید و در حالتی که کاملا تراز بود با مداد محل سایر پیچ ها را علامت بزنید.
  5. با دریل محل پیچ ها را سوراخ کرده و نگهدارنده را کامل و بطور محکم وصل کنید.
  6. پس از قرار دادن شلف، پیچ های زیر صفحه را محکم کنید.

 

نصب ام دی اف روی دیوار با پیچ مخفی

 

مراحل نصب کابینت ام دی اف

نصب کابینت ام دی اف در سبک‌های مختلف طراحی کابینت کلاسیک دارای چندین مرحله متفاوت می باشد که باید توسط نصاب کابینت mdf به طور کامل و با دقت بالا انجام شود.

  1. اندازه گیری و علامت گذاری روی دیوار: این مرحله اولین و مهم ترین مرحله در نصب کابینت ام دی اف است که در این مرحله نصاب کابینت به دقت محل قرار گیری کابینت ها را اندازه می گیرد و سپس محل نصب را علامت گذاری می کند.
  2. نصب اتصالات بر روی دیوار: برای نصب کابینت دیواری روی دیوار نیاز به اتصالات محکمی است که این اتصالات از دو تخته مستطیلی شکل است که یکی بر روی دیوار و دیگری  برروی کابینت نصب می‌شود.
  3. نصب قفسه های کابینت: پس از نصب اتصالات برروی مکان های مشخصی ابتدا کابینت های زمینی و سپس کابینت های دیواری  را نصب می کنند و در هر مرحله نصب قفسه های کابینت به کمک پیچ آنها را با یکدیگر فیکس کرده و سپس تراز می کنند.
  4. اندازه گیری درب های کابینت: بعد از نصب قفسه های کابینت نوبت به اندازه گیری و نصب درب های کابینت است که این درب ها باید به طور دقیق اندازه گیری شوند.
  5. برش کاری و لبه چسبانی درب های کابینت : بعد از اندازه گیری درب های کابینت شروع به برش کاری درب با ابعاد مورد نظر می کنند سپس با استفاده از چسب مناسب آنها را لبه چسبانی می کنند.
  6. نصب لولا های درب کابینت: بعد از آماده شده درب ها محل نصب لولا ها را روی درب ایجاد می کنند در هنگام ایجاد محل لولا باید نصاب کابینت mdf دقت کنند که لولا کاملا موازی باشد تا در هنگام نصب درب روی کابینت دچار مشکل نشوند.
  7. نصب دستگیره درب ها: بعد از  نصب درب ها نوبت به وصل کردن دستگیره با ابعاد و اندازه مناسب است این مرحله تقریبا آخرین مرحله کار نصب کابینت ام دی اف است.

 

​​​​​

نصب درب ام دی اف روی کابینت فلزی

 

نکاتی که باید توسط نصاب کابینت mdf رعایت شود

کسانی که به عنوان نصاب کابینت mdf به محل نصب کابینت ام دی اف می روند باید به چند نکنه زیر دقت کنند:

  • محل نصب کابینت روی دیوار، اندازه درب ها، دستگیره ها را به دقت اندازه گیری کنند.
  • از لولا های مناسبی با توجه به وزن درب کابینت استفاده کنند.
  • از پایه های فلزی برای کف کابینت استفاده کنند چون توان بیشتری برای تحمل وزن دارند.
  • با دقت ابعد کشوها را بررسی کنند و پیچهای متصل به ریلها را درست جایگذاری کنند.
  • درب های کابینت را هنگام نصب بیش از حد باز و بسته نکنند و محکم سر جای خود نکوبند.
  • انتخاب کابینت بدون دستگیره ام دی اف را برای تغییر دکوراسیون آشپزخانه به سبکی خاص در نظر داشته باشید.
  • برای خاص و منحصر به فرد نشان دادن فضای آشپزخانه طرح و رنگ کابینت ام دی اف را با انواع سقف کاذب آشپزخانه ست کنید.

 

اندازه و ابعاد آشپزخانه شما مهم نیست مهم استفاده از ابزار و لوازم با کیفیت در نصب کابینت ام دی اف است خدمت از ما از با کیفیت ترین مواد و ابزار برای نصب کابینت شما استفاده میکند.


 

مواردی که باید مصرف کنندگان بعد از نصب کابینت ام دی اف رعایت کنند:

کسانی که قصد نصب کابینت ام دی اف را دارند باید یک نکته اصلی قبل از نصب یعنی استفاده از یک نصاب کابینت mdf متخصص و هم چنین چندین نکته بعد از نصب کابینت ام دی اف را رعایت کنند که این موارد به صورت زیر است :

  • از گذاشتن وسایل سنگین به مدت زیاد در کابینت خودداری کنند.
  • هرگز کابینت چوبی یا ام دی اف خود را با آب نشویند.
  • انواع سنگ کابینت را متناسب با محیط برای بخش‌هایی مثل جزیره آشپزخانه انتخاب کنید.
  • هر از چند وقت یک بار کابینت های زیر سینک را چک کنند تا آب در آن چکه نکرده باشد.
  • در صورت کنده شدن روکش صفحه کابینت آن را عوض کنند تا آب در آن نفوذ نکند و کابینت خراب نشود.
  • رگلاژ درب کابینت یکی از اقدامات تعمیر و نگهداری کابینت آشپزخانه در هنگام تغییر دکوراسیون و بازسازی محیط است.

 

مزایای نصب کابینت ام دی اف:

  • هزینه آن نسبت به چوب خالص ، استیل ضد رنگ و... پایین است.
  • به راحتی قابل تمیز شدن است.
  • به مرور زمان تغییر شکل نمی دهد و پیچ و تاب بر نمی دارد.
  • در برابر حرارت مقاوم است.

 

نمونه کار نصاب MDF ماهر

 

کابینت ام دی اف یک کابینت زیبا و شیک و در عین حال با کیفیت است. در این مطلب به زبان ساده مراحل نصب کابینت ام دی اف را بیان کردیم اما توجه کنید که این کار به مهارت و تخصص یک نصاب کابینت mdf نیاز دارد.

بنابرین برای نصب کابینت ام دی اف، نصب درب ام دی اف روی کابینت فلزی در منزل و یا نصب ام دی اف روی دیوار محل کار خود از یک نصاب کابینت mdf با تجربه و متخصص کمک بگیرید.

4.5 امتیاز از 1756 رای


کابینت سازی و نصب کابینت
برای سرویس کابینت سازی و نصب کابینت از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین