مزایا و معایب تلویزیون هایسنس (راهنمای خرید)

ثبت درخواست " نصب تلویزیون "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
مزایا و معایب تلویزیون هایسنس (راهنمای خرید)

جدیدترین تلویزیون‌های هایسنس گواهی هستند بر پیشرفت سریع این شرکت چینی در عرض تنها چندسال. در حال حاضر، Hisense ادعا می‌کند که تولیدکننده شماره 2 تلویزیون در جهان از نظر تعداد کالاهای ارسال شده است، که آن را از باقی برندهای اقتصادی مثل TCL و Vizio جلو می‌اندازد.

اینجا قصد داریم ضمن بررسی مزایا و معایب تلویزیون هایسنس، برترین مدل‌های آن را مرور کنیم و دستگاه‌های این برند را در برابر سایر مارک‌های شناخته‌شده قرار دهیم تا نهایتا ببینیم آیا تلویزیون هایسنس بخریم یا خیر.

 

معایب تلویزیون هایسنس چیست؟

اجازه دهید ابتدا سراغ موارد نه‌چندان خوشایند درباره تلویزیون‌های این برند برویم. به طور خلاصه، اینها مهمترین مشکلات تلویزیون هایسنس هستند که در ادامه کمی درباره‌شان توضیح داده‌ایم:

  • بیشترین میزان روشنایی آن عالی نیست.
  • مدل‌های ULED زاویه دید باریکی دارند.
  • کیفیت صدا چندان مطلوب نیست.
  • طراحی تلویزیون‌های میان-رده‌ آن کاملا معمولی‌ست.
  • بین گروهی از مشتریان غیرقابل اعتماد است.
  • در حفظ حریم خصوصی قوی عمل نمی‌کند.
  • مالک آن یک شرکت دولتی چینی است.

 

بیشترین میزان روشنایی آن عالی نیست

تقریبا همه قیمت مناسب و ارزش تلویزیون‌های این برند نسبت به امکانات‌اش را قبول دارند. اما بین معایب تلویزیون هایسنس این مورد به شدت به چشم می‌آید: بیشترین میزان روشنایی (Peak Brightness).

وقتی نور خورشید در اتاق زیاد باشد، تلویزیون کمی شفاف می‌شود. در این حالت، تماشای تلویزیون با تماشای آن در یک اتاق تاریک متفاوت است. نور خورشید می‌تواند تمام صحنه‌هایی که پس‌زمینه تیره دارند و نهایتا تجربه شما از دیدن فیلم را خراب کند.

با تنظیم روشنایی روی حداکثر می‌توان مشکل را برطرف کرد، اما تلویزیون‌های هایسنس در این زمینه عملکرد آیده‌آل را ندارند. این شاید یکی از مشکلات تلویزیون هایسنس باشد که به خاطر قیمت پایین‌تر کاربر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بد نیست بدانید که تلویزیون‌های سامسونگ و ال‌جی دو برابر بیشتر از تلویزیون‌های هایسنس روشنایی دارند.

 

مشکلات تلویزیون هایسنس

 

مدل‌های ULED زاویه دید باریکی دارند

زاویه دید ضعیف از مهمترین معایب تلویزیون هایسنس است که بیشتر مدل‌های ULED را تحت تاثیر قرار داده. توجه داشته باشید که این ایراد صرف نظر از ابعاد دستگاه وجود دارد، از جمله در مدل‌های 75 یا 80 اینچی.

این ایراد باعث می‌شود که در فضاهای بزرگ (که بالطبع چیدمان مبل‌ها و صندلی‌ها هم بازتر است) افرادی که دورتر از مرکز تلویزیون هستند و از کنار آن را می‌بینند، تصویر را با شفافیت و وضوح پایین تجربه کنند.

اینجا هم برندهای معروف‌تر عملکرد بهتری دارند، مثلا سامسونگ برای رفع این مشکل از فناوری زاویه دید (Viewing Angle Technology) استفاده می‌کند.

 

کیفیت صدا چندان مطلوب نیست

یکی دیگر از معایب تلویزیون هایسنس که عملا قابل چشم‌پوشی نیست، کیفیت صدای محصولات آن است. مخصوصا اگر اهل فیلم و سریال‌هایی باشید که گفت‌وگوهای مهم زیادی دارند. در این حالت، کیفیت صدای بد یعنی متوجه نشدن دیالوگ‌ها و چندین‌بار عقب زدن محتوای در حال پخش برای فهمیدن آنها.

تلویزیون‌های هایسنس کیفیت صدای متوسطی دارند که یعنی بد نیست، اما عالی هم نیست. این بلندگوهای داخلی نه‌چندان فوق‌العاده، ممکن است شما را هم ناامید کند.

پشتیبانی نکردن از فرمت صوتی DTS یک مشکل دیگر در بحث کیفیت صداست. این فرمت از فناوری‌های چندکاناله‌ی صدا،  صوت را به گونه‌ای مدیریت می‌کند که تعدادی از بلندگوها خاموش شوند و تنها تعدادی صدا را پخش کنند. این باعث می‌شود که کاربر خود را در محیط فیلم/سریال/مستند یا ... در حال پخش احساس کند.

 

طراحی تلویزیون‌های میان-رده آن کاملا معمولی‌ست

تلویزیون‌های میان-رده هایسنس دارای تکنولوژی‌های پیشرفته و جذابی هستند، اما از نظر ظاهری حرفی برای گفتن ندارند. طراحی آنها قابل قبول است، اما این برند قطعا می‌تواند بهتر عمل کند.

می‌دانیم که این موضوع شاید برای گروه بزرگی ایرادی چشمگیر نباشد، اما طراحی درشت این مدل‌ها هم فضای زیادی می‌گیرد، هم نصب (و جداکردن و نصب مجدد آنها) در آینده را دشوار می‌کند.

 

آیا تلویزیون هایسنس بخریم

 

بین گروهی از مشتریان غیرقابل اعتماد است

اگر به نظرسنجی‌های تلویزیون هایسنس در سطح جهانی دقت کنیم، متوجه می‌شویم که نیمچه شهرتی به غیرقابل اطمینان بودن دارند. مثلا طبق یک نظرسنجی در 2023، 20% از تلویزیون‌های این برند 5 سال پس از خرید دچار مشکل شدند، که تقریبا دو برابرِ 11% درصد تلویزیون‌های سونی برای همین آمار است.

توجه داشته باشید که نتایج این نظرسنجی برای برندها بود، و نه مدل‌های خاصی از محصولات یک شرکت. به این ترتیب، درصد خرابی بالاتر یعنی خرابی در تلویزیون‌های یک برند خاص با نرخ بالاتری نسبت به سایر مارک‌ها رخ می‌دهد. شاید برایتان جالب باشد که در این نظرسنجی برند Vizio هم کم‌وبیش به سرنوشت Hisense دچار شد.

 

در حفظ حریم خصوصی قوی عمل نمی‌کند

این مورد از معایب تلویزیون هایسنس (نگرانی‌های حفظ حریم خصوصی ناشی از جمع‌آوری داده‌ها و تهدید هک بک‌دور یا درب پشتی) شاید برای مصرف‌کنندگان ایرانی مهم نباشد، اما یک نگرانی جدی برای کاربران بین‌المللی‌ست.

مانند بیشتر تلویزیون‌های هوشمند، اسمارت تی‌وی‌های متصل به اینترنت Hisense هم در برابر بدافزار آسیب‌پذیر هستند و اگر به اندازه کافی ناامن باشند، می‌توانند مسیر هک شبکه بی‌سیم خانگی را هموار کنند. خوشبختانه اکثر تلویزیون‌های هوشمند دارای سیستم عامل‌های فقط خواندنی هستند، که آسیب‌های ناشی از ویروس را کاهش می‌دهد.

خیلی از دستگاه‌های هایسنس سیستم عامل Android TV دارند یا به زودی از سیستم عامل Google TV استفاده می‌کنند که اگر نرم‌افزار ضد ویروس نداشته باشد، می‌توان برنامه‌های ضد ویروس را از Google Play برای آنها دانلود کرد.

اما یک هکر همچنان می‌تواند کانال‌ها را تغییر دهد، صدا را زیاد کند و ... که در بهترین حالت بی‌اندازه آزاردهنده است. اگر تلویزیون هوشمند میکروفون یا دوربین داشته باشد، هکر حتی می‌تواند از طریق صدا و تصویر از کاربر جاسوسی کند.

خود هایسنس هم داده‌ها را جمع آوری می‌کند تا سرویس‌های خود را بهبود دهد، یا آنها را برای اشخاص ثالث افشا کند. می‌توان امکان اینکار را غیرفعال کرد، اما باعث حذف امکاناتی می‌شود که کاربر احتمالا تلویزیون را به خاطر آن خریده است؛ مانند اتصال به اینترنت برای پخش محتوا یا کنترل تلویزیون با برنامه‌های تلفن همراه.

 

مالک آن یک شرکت دولتی چینی است

این یکی از معایب تلویزیون هایسنس که کمتر به آن پرداخته می‌شود. Hisense یکی از شرکت‌های دولتیِ متعدد در چین است. برخی اقتصاددان‌ها معتقدند که احتمال ناکارآمدی شرکت‌های دولتی بیشتر است، و بنابراین بیشتر در معرض ورشکستگی هستند.

مهم‌تر از آن، افراد زیادی به مشتریان بالقوه این برند یادآوری می‌کنند که آیا واقعا تمایل دارند تلویزیون هوشمند متصل به اینترنت خود را از شرکتی دولتی در یک کشور تک‌حزبی با سابقه سیاسی نه چندان درخشان خریداری کنند؟

 

بهترین مدل تلویزیون هایسنس

 

مزایای تلویزیون هایسنس چیست؟

حالا اجازه دهید دلایل محبوبیت تلویزیون‌های این برند را بررسی کنیم. اینها مهمترین نکات مثبت هستند که در ادامه نگاهی دقیق‌تر به آنها داریم:

  • قیمت آن نسبت به امکاناتی که دارد عالی‌ست.
  • حتی محصولات میان-رده‌اش امکانات پیشرفته‌ای دارد.
  • از فناوری‌های مربوط به بازی‌ها پشتیبانی می‌کند.
  • نوآوری‌ها و فناوری‌های مطلوب و مستمری دارد.
  • امکان استفاده از سیستم عامل‌های دیگر را به کاربر می‌دهد.

 

قیمت آن نسبت به امکاناتی که دارد عالی‌ست

اگر بخواهیم تلویزیون‌های این برند را در یک کلمه توصیف کنیم، باید بگوییم: "مقرون به صرفه". مطمئنا سامسونگ، ال‌جی یا سونی برندهای جاافتاده‌تر و امتحان‌پس‌داده‌تری هستند؛ اما قیمت مناسب همیشه فاکتوری محبوب برای خرید هرمحصولی خواهد بود، هرچند تنها فاکتور تعیین‌کننده نیست.

عوامل زیر را در نظر بگیرید:

  • ابعاد تلویزیون
  • کیفیت صدا
  • طول عمر و قابلیت اطمینان
  • کیفیت تصویر (رزولوشن 4K یا پشتیبانی از HDR)
  • عملکرد (ویژگی‌های هوشمند و سازگاری)

 

یکی از مزایا تلویزیون هایسنس این است که تعادل خوبی بین این ویژگی‌های اساسی برقرار می‌کند؛ هرچند شاید نمره کامل را در تمام آنها نگیرد. مثلا این جدول را ببینید:

 

مدل

هایسنس 55U6G

ال‌جی نانوسل 80

سامسونگ Q60A

سونی X85J

ابعاد (اینچ)

55

55

55

55

رزولوشن

4K

4K

4K

4K

تکنولوژی

QLED

LED

QLED

LED

نرخ تازه‌سازی (هرتز)

60

60

60

120

قیمت (دلار)

449.99

596

697

748

 

می‌بینید که تفاوت کاملا واضح است. با توجه به اینکه تمام تلویزیون‌های یادشده مشخصات مشابهی دارند، قیمت هایسنس از همه‌شان مناسب‌تر است. با هزینه‌ای حدود 450 دلار، شما می‌توانید از مهمترین امکانات یک تلویزیون هوشمند لذت ببرید.

شاید نرخ تازه‌سازی بسیار بالای سونی شما را وسوسه کرده باشد. اما اگر اهل انجام بازی‌های آنلاین روی تلویزیون‌تان نیستند، این عامل نباید چندان برایتان مهم باشد. اگر صرفا به دنبال یک برند خوب برای تماشای برنامه‌های برنامه‌های متنوع هستید، نرخ تازه‌سازی عملا اهمیت ندارد.

 

حتی محصولات میان-رده‌اش امکانات پیشرفته‌ای دارد

بیشتر خریدارهای تلویزیون، معمولا انتظار بالایی از تلویزیون‌های میان-رده در محدوده 43 تا 55 اینچ ندارند. اما موضوعِ محصولات Hisense متفاوت است. تلویزیون‌های میان-رده این برند همه امکانات مهم یک تلویزیون هوشمند را دارند، از جمله:

  • ویژگی‌های پیشرفته برای گیمینگ
  • Dolby Atmos (کیفیت صدای بهتر)
  • Dolby Vision و HDR 10 (کیفیت تصویر بهتر)
  • صفحه نمایش ULED (کنتراست، رنگ و کیفیت تصویر بهتر)

مثلا هیچ‌کدام از محصولات میان-رده سامسونگ فرمت Dolby Vision HDR ندارند، و برای آن باید سراغ مدل‌های بالاتر بروید. خط تلویزیون میان-رده Hisense 4K هم دارای صدای پیشرفته IMAX و نرخ تازه‌سازی سریع‌تر است.

همین مهر تاییدی است بر مزایا تلویزیون هایسنس، و امکاناتی که در ازای هزینه‌ای معقول (حدود 500 دلار) در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

 

مقایسه تلویزیون هایسنس با سامسونگ

 

از فناوری‌های مربوط به بازی‌ها پشتیبانی می‌کند

علاوه بر کاربران عادی، برخی مزایا تلویزیون هایسنس می‌تواند برای گروهای دیگر مانند گیمرها هم جذاب باشد.

هایسنس در محصولات جدیدترِ خود امکاناتی مانند HDMI 2.1 را اضافه کرده است، که به تلویزیون اجازه می‌دهد تا از ویژگی‌های مهم بازی مانند نرخ تازه ‎سازی بالاتر، نرخ تازه متغیر و حالت خودکار low-latency پشتیبانی کند. همه اینها می‌تواند تجربه روان‌تر و جذاب‌تری از بازی‌های ویدیویی را برای کاربر فراهم کند.

 

نوآوری‌ها و فناوری‌های مطلوب و مستمری دارد

این مزایا تلویزیون هایسنس هم ارزش توجه را دارد. اصولا این برند مدام در حال معرفی نوآوری‌های قابل توجه است. یک نمونه از این محصولات، تلویزیون‌های ULED آنهاست که می‌توانید آن را نسخه ارتقایافته مدل‌های LED در نظر بگیرید.

احتمالا با تلویزیون‌های OLED ال‌جی آشنا هستید. خب، ULED نمایشگری رقابتی است که هایسنس آن را توسعه داده. این تلویزیون‌ها چنین مزیت‌هایی دارند:

  • نمایش گسترده‌تر رنگ‌ها
  • تصاویر واضح‌تر و دقیق‌تر
  • انتقال روان‌تر (فیلم‌های اکشن با سرعت بالا کمتر تار می‌شوند)
  • کنتراست بیشتر و تصویر واضح‌تر برای فیلم‌هایی با پس‌زمینه تیره

در نمایشگاه اخیر CES در 2022 هایسنس مجموعه جدیدی از تلویزیون‌های U6H، U7H، U8H و U9H را معرفی کرد، که می‌توان آنها را می‌توان مدل‌های جدید و بهبودیافته مدل‌های قبلی یعنی سری‌های U6، U7، U8 و U9 در نظر گرفت که هرکدام مزایا تلویزیون هایسنس را چندپله ارتقا داده‌اند.

مدل‌های جدیدتر به خوبی معایب تلویزیون هایسنس در مدل‌های پیشین مانند اشکالات سیستم عامل، موارد مربوط به کیفیت تصویر و کیفیت صدای متوسط را برطرف کرده‌اند. مجموعه اینها نشان می‌دهد که این برند به مشتریان خود گوش می‌دهد و برای نوآوری تلاش می‌کند.

 

امکان استفاده از سیستم عامل‌های دیگر را به کاربر می‌دهد

دستگاه‌های هایسنس سیستم عامل خاص خود را دارند: Vidaa، که نکته و مزیت خاصی ندارد. به همین خاطر، اینکه Hisense تلویزیون‌هایی ارائه می‌دهد که پلتفرم Roku را هم دارند (که بسیار روان‌تر از Vidaa است)، نکته مثبتی‌ست.

خوب است که این برند کاربران را مجبور نمی‌کند از سیستم عامل اصلی استفاده کنند، و حق انتخاب بین Roku OS، Android OS و Vidaa OS را به آنها می‌دهد.

 

معایب تلویزیون هایسنس

 

بهترین مدل تلویزیون هایسنس کدام است؟

از محصولات سری U8H، U7H و U6H مدام به عنوان بهترین مدل‌های این برند یاد می‌شود. تمام این مدل‌ها از محدوده دینامیکی بالای HDR10+ هم پشتیبانی می‌کنند، و دارای نقاط کوانتومی (برای افزایش رنگ و روشنایی) و پس‌زمینه LED با فناوری Local Dimming هستند.

سری‌های U8HQ و U7HQ هم بسیار محبوب‌اند، که از فناوری LCD متفاوتی استفاده می‌کنند و مناطق Local Dimming کمتری دارند. البته گزینه‌های برتر دیگری هم برای خریداران بالقوه وجود دارد.

 

هایسنس U6H

هایسنس U6H موجود در ابعاد 55، 65 و 75 اینچ، چنین امکاناتی دارد:

  • کنترل با صدا از فواصل دورتر، ارتقای سیستم عامل Google TV
  • دستیار صوتی
  • کیفیت تصویر فوق‌العاده (با ارتقاهایی مانند Quantum Dot، Dolby Vision IQ و Dolby Atmos)

 

هایسنس U7H

هایسنس U7H ویژگی‌های سری اصلی را به مرحله جدیدی می‌رساند و امکانات آن سه‌برابر تلویزیون‌های 55، 65، 75 و 85 اینچی مشابه است. برخی از این امکانات عبارت‌اند از:

  • ATSC 3.0
  • Dolby Atmos
  • Dolby Vision IQ، IMAX پیشرفته
  • صفحه نمایش 4K
  • نرخ تازه‌سازی 120 هرتز
  • فناوری FreeSync برای بازی روان‌تر

 

هایسنس U8H

هایسنس U8H موجود در ابعاد 50، 55، 65 و 75 اینچ همه ویژگی‌ها و مزایا تلویزیون هایسنس U7H را دارد، به اضافه موارد زیر:

  • نمایشگر با فناوری mini LED و ULED
  • و مهمتر از همه بیشتر شدن حداکثر میزان روشنایی

 

هایسنس U9H

علاوه بر اینها هایسنس U9H 75 اینچی را هم داریم که لایق عبارت "بهترین مدل تلویزیون هایسنس" است. شاید فکر کنید U8H چه چیزی ندارد که این سری آن را ارائه دهد؟ خب، از شما دعوت می‌کنیم حتی بزرگ‌تر فکر کنید!

این سری همه به‌روزرسانی‌های سه مدل بالا را دارد، به علاوه بهترین تصویر (به لطف کنتراست بهتر، حداکثر روشنایی بهتر، دقت رنگ بهتر و ...)

 

هایسنس U9DG

یکی دیگر از مدل‌های برتر Hisense سری U9DG است که یک بک‌لایت LED دولایه منحصربه‌فرد برای کنتراست بهتر دارد. همچنین، ادعا می‌شود که از بیش از 2,000,000 منطقه Local Dimming استفاده می‌کند.

 

یک پله پایین‌تر از بهترین مدل تلویزیون هایسنس

درست بعد از این گزینه‌های پرفروش، مجموعه‌های میان-رده سری A7H (85 اینچ) و A6H (43، 50، 55، 65، 70 و 75 اینچ) از این شرکت قرار دارند. این گزینه‌ها تلویزیون‌های 4K معمولی‌ای هستند که ویژگی‌های عملکرد-محوری مانند نقاط کوانتومی، بک‌لایت با فناوری Local Dimming و نرخ تازه‌سازی 120 هرتز را ندارند.

اگر دنبال گزینه‌ای ارزان‌قیمت با رابط کاربری Google TV و Dolby Vision در طیف وسیعی از ابعاد هستید، اینها مدل‌هایی هستند که ارزش بررسی کردن را دارند؛ هرچند شاید بهترین مدل تلویزیون هایسنس نباشند.

 

مقایسه تلویزیون هایسنس و ایکس ویژن

 

مقایسه تلویزیون هایسنس و برندهای دیگر

هنگام بررسی معایب و مزایا تلویزیون هایسنس کمی متوجه وضعیت تلویزیون‌های این کمپانی در مقایسه با برندهای برتر شدید. اینجا کمی بیشتر به این موضوع می‌پردازیم:

 

مقایسه تلویزیون هایسنس با سامسونگ

تلویزیون‌های سامسونگ معمولا گران‌تر از تلویزیون‌های هایسنس هستند. ال‌سی‌دی‌های هایسنس در مقایسه با این برند باسابقه بهتر هستند، البته به شرطی که Neo QLED گران‌قیمت سامسونگ را نادیده بگیریم.

اما حتی ال‌سی‌دی‌های این برند هم بسیار گران‌تر از هرچیزی هستند که هایسنس ارائه می‌دهد. سامسونگ همچنین نمایشگرهای OLED بی‌نظیر خود را دارد که بازه قیمت آنها هم به کلی متفاوت است.

 

مقایسه تلویزیون هایسنس با ال جی

تلویزیون‎های ال‌سی‌دی هایسنس هم نه تنها ارزان‌تر از ال‌جی، بلکه بسیار بهتر هم هستند. با این حال، ال‌جی متنوع‌ترین نمایشگرهای OLED در بین تمام سازنده‌‌ها دارد؛ و حتی ارزان‌ترین OLED آنها کمی گران‌تر از بهترین تلویزیون هایسنس است. واقعیت این است که از نظر هزینه و اعتبار، نمی‌توان این دو برند را به خوبی مقایسه کرد.

 

مقایسه تلویزیون هایسنس با سونی

سونی محصولات بسیار متنوعی دارد و به طور خاص، LCD و ‌OLEDهای خوبی می‌سازد. تلویزیون‌های سونی در پردازش تصویر شگفت‌انگیز عمل می‌کنند که دقیقا نقطه ضعف تلویزیون‌های هایسنس است.

با این حال، سونی نسبت به ال‌جی و سامسونگ گران‌تر است، بنابراین به‌طور قابل‌توجهی گران‌تر از برندهای اقتصادی مانند هایسنس هستند. مانند سایر برندها، هایسنس از نظر ارزشی که ارائه می‌دهد و کیفیت برتری دارد، تا وقتی که به پیشنهادات گران‌قیمت سونی برسید.

 

مقایسه تلویزیون هایسنس با تی سی ال

در بازارهای جهانی، TCL رقیب اصلی هایسنس است. هرکدام از آنها محصولات خوبی ارائه می‌دهند و مشتریان هردوی آنها درصد رضایت بالایی دارند.

تلویزیون‌های هایسنس روشنایی بیشتری دارند و مدل‌های 4K آن متنوع‌تر است. اما اگر تلویزیون‌های کوچک‌تر با رزولوشن پایین هم کارتان را راه می‌اندازد، TCL انتخاب بهتری است.

 

مقایسه تلویزیون هایسنس با ویزیو

مانند Hisense، تلویزیون‌های Vizio هم اقتصادی اما کمی از آن گران‌تر هستند. هردو کمپانی محصولات جدید خود را با امکانات لازم برای گیمینگ ارائه می‌دهد، به علاوه یکنواختی مشکیِ مطلوب (این ویژگی‌ مربوط به نمایش رنگ سیاه عمیق در سراسر صفحه نمایش است).

تلویزیون‌های ویزیو معمولا یکنواختی مشکیِ بهتری دارند؛ اما تلویزیون‌های هاینسنس ویژگی‌های هوشمند بهتری ارائه می‌دهند.

 

مقایسه تلویزیون هایسنس و ایکس ویژن

از نظر هزینه، محصولات ایکس ویژن کمی از هایسنس ارزان‌تر هستند و از نظر کیفیت کلی هم تفاوت عجیب و غریبی با یکدیگر ندارند. اما همان‌طور که حدس می‌زنید، مزایا تلویزیون هایسنس (حداقل در مدل‌های بالاتر) مخصوصا در بحث امکانات هوشمند و سایر بخش‌ها خود را به رخ می‌کشد.

آیا تلویزیون هایسنس بخریم؟

به عنوان یک برند تلویزیونی، هایسنس مجموعه‌های کامل و مدل‌های متنوعی در بازار دارد؛ از سری‌های 8K و OLED با کیفیت بی‌نظیر گرفته تا مدل‌های اقتصادی‌ترِ LED با صفحه‌‌های 4K یا HD معمولی. در واقع بیشتر محصولات این برند تلویزیون‌های هوشمند اقتصادی‌ای هستند که پلتفرم‌های  گوگل، روکو، اندروید و Fire TV را ارائه می‌دهند.

علاوه بر تلویزیون‌های اقتصادی آن که بین بهترین مدل‌های 4K قرار می‌گیرند، موفقیت هایسنس به بازار پروژکتورها هم رسیده است. به ویژه مدل‌هایی مثل PX1 Pro در مجموعه تلویزیون‌های لیزری که از برترین پروژکتورهای 4K محسوب می‌شود.

به خاطر همین قیمت مناسب، نام Hisense را هنگام خرید تلویزیون (مخصوصا مدل‌های کوچکتر از 55 اینچ) زیاد می‌بینید؛ با وجودی که این برند دستگاه‌های پیشرفته‌تر و گران‌قیمت‌ترین هم دارد، از جمله مدل‌هایی با نقاط کوانتومی و حتی نور پس‌زمینه مینی ال‌ای‌دی.

اما از آنجا که قیمت مناسب نمی‌تواند تنها عامل تصمیم‌گیری باشد، در این راهنما سعی کردیم با بررسی مزایا و معایب تلویزیون هایسنس، معرفی برترین مدل‌های آن و مقایسه‌اش با سایر برندهای شناخته‌شده، به شما در تصمیم‌گری کمک کنیم. امیدواریم حالا دید بهترین به آنچه محصولات این برند برای ارائه دارد و ایرادهای آنها داشته باشید.

4.8 امتیاز از 3 رای


نصب تلویزیون
برای سرویس نصب تلویزیون از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین