آموزش نصب پرده زبرا به صورت گام به گام

ثبت درخواست " نصب پرده "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آموزش نصب پرده زبرا به صورت گام به گام

نصب پرده زبرا به دو روش دیواری و سقفی صورت می‌گیرد؛ که به دلیل سهولت نصب می‌توانید به آسانی خودتان از عهده آن در منزل بر بیایید. اگر قصد دارید انتخابی میان پرده‌های پارچه‌ای با پرده زبرا داشته باشید؛ لازم به ذکر است که نصب پرده زبرا بسیار آسان‌تر از انواع پرده‌های پارچه‌ای می‌باشد.

باید بدانید که پرده‌ی زبرا سفارشی شما به صورت آماده و مونتاژ شده از سمت فروشگاه به شما ارسال می‌شود و تنها مرحله نصب آن در خانه بر عهده شما خواهد بود. پس با ما همراه باشید تا در این مطلب از مجله اینترنتی "خدمت از ما" آموزش نصب پرده زبرا به صورت گام به گام را در 3 روش و در کمتر از 10 دقیقه فرا بگیرید.

وسایل مورد نیاز نصب پرده زبرا

  • رول پلاک و پیچ به تعداد لازم

  • مداد جهت علامت گذاری

  • متر یا خط کش بلند، جهت اندازه گیری دقیق

  • دریل برای سوراخ کردن دیوار جهت جایگذاری رول پلاک‌ها و پیچ

  • پیچ گوشتی

 

نکات مهم جهت نصب پرده زبرا

 

آموزش نصب پرده زبرا در 3 روش دیواری، سقفی و بدون کانال

نصب این مدل پرده بسیار ساده می‌باشد؛ اما لازم است جهت نصب اصولی و جلوگیری از بروز هرگونه آسیبی به پرده جهت نصب اصولی آن تمامی مراحل را به ترتیب و با دقت بسیار زیاد انجام دهید. بر اساس موقعیتی که پرده نصب می شود طریقه نصب ممکن است کمی متفاوت باشد. 

به یاد داشته باشید در پرده‌های با طول زیاد (بیش از 3 متر) تعداد رول پلاک‌ها و پیچ‌ها جهت محکم‌تر شدن پایه در سقف یا دیوار لازم است بیشتر باشد تا پرده به خوبی در جای خود قرار گیرد. در ادامه به توضیح 3 روش نصب پرده زبرا به صورت دیواری و سقفی را در کنار روش جدید نصب آن بدون کانال و با پایه ای جدید خواهیم پرداخت.

 

 نصب پرده زبرا دیواری

در ابتدا لازم است در صورت کافی بودن فضا، به اندازه حداقل 10 سانتی متر از بالای پنجره را علامت بگذاریم و محل نصب پرده را مشخص کنیم. سپس با مشخص کردن اندازه کلی پرده بر روی دیوار، به وسیله متر و به اندازه ۱۰ الی ۱۵ سانتی متر، از هر دو طرف پرده به سمت داخل، بر روی دیوار با مدادی که در اختیار دارید علامت بگذارید. پس از آن با استفاده از دریل در نقاط علامت گذاری شده سوراخ ایجاد کنید و پایه پرده را توسط رول پلاک‌ها و پیچ‌ها را در آن مناطق نصب کنید.

در این مدل نصب دو پایه سقفی و دیواری به صورت L مانند به یکدیگر متصل می‌شوند. پس در مرحله بعد نیاز است که پایه سقفی را به طور افقی به وسیله پیچ و مهره‌ها در زیر پایه دیواری جهت اطمینان از استحکام پایه‌ها نصب کنید. در مرحله آخر از شیار پشتی پایه سقفی پرده زبرا را وارد کرده و با کمی فشار به سمت بالا ،در قسمت جلویی پرده را به داخل پایه از چفت بودن آن‌ها در نصب پرده زبرا دیواری اطمینان حاصل کنید.

برای شستشوی این پرده‌ها ابتدا آن‌ها را به آرامی از بست خارج کنید و تنها از آب و صابون برای شستشوی آن‌ها استفاده کنید. پس از اطمینان از خشک شدن کامل پرده‌ها، به مانند روند گفته شده آن‌ها را دوباره به درون پایه قرار دهید.

 

آموزش نصب پرده زبرا دیواری

 

نصب پرده زبرا سقفی

مراحل اندازه گیری این مدل نصب نیز به مانند دیواری صورت می‌گیرد؛ با این تفاوت که اندازه گیری، علامت گذاری و سوراخ کردن بر روی سقف انجام می‌شود در ادامه نصب پرده زبرا سقفی تنها لازم است برای وارد کردن پرده به داخل پایه سقفی آن را از طریق شیار پشتی وارد کنید و با افزایش فشار از چفت شدن و جا افتادن پرده در جای خود اطمینان حاصل کنید.

باید یادآور شویم که جنس تمامی این بست‌ها یا پایه‌ها از فلز آلومینیم می‌باشد و در صورت وارد شدن هر گونه فشار بیش از حد به آن، دچار تغییر شکل شده و در موارد شدید کارایی خود را از دست میدهند و دیگر پرده به درون آن‌ها قرار نخواهد گرفت.

 

نصب پرده زبرا با پایه جدید و بدون کانال

امروزه استفاده از این مدل پرده زبرا به دلیل زیبایی و سادگی بیش از اندازه طرفداران زیادی را در دکوراسیون داخلی به خود اختصاص داده است. در این مدل از پرده‌ها تنها یک میله آلومینیومی وظیفه نگهداری را در کنار جمع و باز کردن پرده را بر عهده خواهد داشت و دیگر خبری از قاب و پایه‌های بزرگ برای نصب آن نیست.

در این روش از نصب پرده زبرا ابتدا پایه‌ها به طرفین میله متصل می‌شوند و سپس می‌توان این پایه زیبا و در عین حال ساده را به دیوار پنجره یا سقف متصل نمود. بیشترین استفاده این مدل پرده زبرا بدون کانال در مکان‌هایی که امکان نصب پرده با کانال وجود ندارد یا پنجره‌هایی با عرض بیشتر از 2 متر می‌باشد.

 

نکات مهم جهت نصب پرده زبرا

  • در صورت تراز نبودن پایه‌ها در سقف، ممکن است هنگام جمع کردن پرده‌ها به سمت بالا کج شدن و نامرتب جمع شدن آن‌ها را مشاهده کنید.
  • هنگام دریافت پرده خود از مرکز خدماتی یا فروشگاه، به سالم بودن زنجیرهای سمت راست و چپ که برای جمع و باز کردن و روشن و تیره کردن پرده به کار می‌رود، حتما توجه کنید.
  • بندهای طنابی به علت بی صدا بودن و طول عمر بیشتر، نسبت به انواع پلاستیکی از برتری بالایی برخوردار هستند.

جمع بندی

نصب پرده زبرا در اوج سادگی نیازمند رعایت اصول خاصی می‌باشد؛ که لازم است در صورتی که قصد دارید خودتان به نصب آن بپردازید حتماً رعایت کنید. آموزش نصب پرده زبرا به صورت گام به گام مدرسه روش گفته شده شما را در نصب اصولی آن هدایت می‌کند.

 اگر با وجود مطالب گفته شده اگر نتوانستید به تنهایی نسبت به نصب آن اقدام کنید، اصلا نگران نباشید؛ چرا که بازار آنلاین "خدمت از ما" برای شما فرصتی را فراهم کرده که می توانید همین الان با ثبت درخواست خود در وب سایت یا اپلیکیشن آن به رایگان قیمت بگیرید و با مجرب‌ترین متخصصان جهت نصب پرده خود کمک بگیرید.

4.5 امتیاز از 1086 رای


نصب پرده
برای سرویس نصب پرده از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین