جدیدترین طرح های نقاشی ساختمان مدرن

نقاشی ساختمان مدرن بیش از هرچیز روی خطوط تروتمیز، طرحهای مینیمال، رنگهای اکسنتِ جسورانه، اشکال هندسی و فینیشهای بافتدار تأکید میکند. رنگهای محبوب این سبک هم بیشتر خنثی و ملایماند که هنرمندانه با تناژهای تیره و قوی ترکیب میشوند.
با ما همراه باشید تا ضمن بررسی 16 طرح نقاشی ساختمان مدرن، ببینیم آیا نقاشهای ایرانی هم این خدمات را ارائه میدهند یا خیر؟
فهرست عناوین
انواع طرح نقاشی ساختمان مدرن
بیایید یکییکی ایدهها را بررسی کنیم:
این ایده از ترکیب رنگهای ملایم و اشکال هندسی ساده استفاده میکند که برای القای حسی مدرن و مینیمال عالیاند. استفاده از رنگهای خاکی و سبز با تناژهای گرم مثل صورتی و کرم هم آرامش و تعادلی دلپذیر به فضا میدهد. همهچیز در سادهترن حالت خود قرار دارد، اما نهایتاً یک اکسنت وال جذاب در فضا داریم.

همانطور که گفتیم، نقاشی دیواری مدرن به فینیشها یا پرداختهای بافتدار هم تکیه دارد تا دکور بیش از حد تخت و بیروح نشود؛ درست مانند کاری که اینجا انجام شده. این خطوط موازی و برجسته کاری میکنند که دیوار زنده و پویا به نظر برسد. رنگ آبی تیرهای که برایش انتخاب شده هم حس آرامش و دقت را منتقل میکند.
رویهمرفته، چنین دیواری میتواند بهخوبی در فضای نشیمن، اتاق مطالعه یا حتی دکوراسیون اداری جای بگیرد.

رنگ آمیزی مدرن ساختمان با طرحهای تکرارشونده هم از ایدههای محبوب این سبک است. این طرح ساده اصلاً چشم را اذیت نمیکنند، انتخاب زیباترین رنگ ساختمان (کرم و بژ ملایم) هم فضا را روشن و دلنشین کرده. این طراحی ظریف با انواع دکورها در نشیمن، اتاق خواب و … هماهنگ میشود و فضایی آرامبخش ایجاد میکند.

نقاشی دیواری مدرن همیشه هم به خطوط صاف و اشکال منظم ختم نمیشود. همانطور که در تصویر میبینید، برخی از این ایدهها حالوهوایی انتزاعی هم دارند. این خطوط پرانرژی و بیتقارن نهتنها حس خلاقیت و آزادی را منتقل میکنند، بلکه فضای ایستا را زنده و هنری جلوه میدهند.
این طرحها برای علاقهمندان به هنر معاصر، اتاق نشیمن، گالری خانگی و استودیوها عالیاند؛ اما ترکیب رنگ سفیدشان باید بادقت انتخاب شود تا تضاد رنگها در بهترین حالت باشد.

رنگ دیوار مدرن در فضاهای کم رفتوآمد خانه هم میتواند خودی نشان دهد؛ ضمن اینکه میتواند از رنگهای خاصتر و پرانرژیتر هم استتفاده کند. این یک فضای گرم و دوستانه است که جلوهای خاص به ورودی یا راهرو میدهد و حس خوشآمدگویی و امضای شخصیِ صاحبخانه را در همان بدو ورود منتقل میکند.

این نقاشی ساختمان مدرن بهقدری تمیز و طبیعی کار شده که در عین زیبایی، فضا را دلباز و خلوت هم نشان میدهد. نظم بصری و آرامش در این طرح بسیار پررنگ است که با نور طبیعی فراوان و مبلمان ساده و کمجزئیات تکمیل شده.

لزومی ندارد که طرحهای مدرن سرتاسر دیوار را بپوشانند. درست مانند این ایده، رنگ دیوار مدرن را میتوان فقط روی نقاط تلاقی و کنجها اجرا کرد؛ بهویژه اگر طرح مدنظرتان شلوغ و پررنگ باشد. در این طرح نقاش ساختمان هم تعادل در فضا را مدنظر داشته، هم به هماهنگی رنگها با سایر المانهای دگور توجه کرده است.

اگر دنبال طرح نقاشی ساختمان مدرن برای اتاق خواب هستید، این عکس یک نمونه عالی است؛ ترکیب رنگ صورتی با آبی، سبز، زرد و قرمز فضا را زنده کرده و نقاشی دیوار مثل اثری هنریست که به جای بوم، روی خود دیوار کشیده شده. رنگها هم با مبلمان هم هماهنگ شدهاند، مثلاً سبز صندلی با شکل سبز روی دیوار و آبی فرش با رگههای آبیِ روتختی.
اینمدل سبکها برای افرادی که میخواهند خانهشان شخصیت داشته باشد و از رنگ هم نمیترسند، بهشدت جذاب است.

در این بهجای رنگهای ساده و اشکال منظم شاهد طرحهای گرافیکی بزرگ با رنگهای زنده هستیم؛ انگار که کل دیوار یک اثر آبستره باشد. رنگهای قوی در ترکیب با مبلمان ساده و چوبی باعث شدهاند که بین پرانرژی بودن فضا و راحتیاش یک تعادل دلچسب برقرار شود.

این ایده ترکیب اعلای طراحی مدرن و سبک مینیمالِ لوکس است؛ رنگهای گرم و خطوط طبیعی روی دیوار حس آرامش و گرمای خاصی به فضا دادهاند و طرح نهایی (که کم از یک اثر هنری ندارد) بهخوبی با بقیه دکور هماهنگ شده است، بدون اینکه فضا را شلوغ کند یا ذرهای خستهکننده باشد.

احتمالاً سادگیِ این رنگ دیوار مدرن متعجبتان کرده، اما همین ترکیب معمولیِ زرشکی، سرمهای و سفید یک اتاق ساده را به فضایی خاص تبدیل کرده است. اگر دنبال تغییری کمهزینه اما چشمگیر در اتاقخواب هستید، چنین ایدههایی هم راحت اجرا میشوند هم سریع حالوهوای فضا را عوض میکنند.

دیوارهای سبک پتینه، بتن اکسپوز و … هم به دکورهای مدرن میآیند. شما میتوانید سراغ رنگهای دلبازتر برای نقاشی ساختمان مدرن بروید، اما رنگ خاکستری هم فضا را صنعتی و در عین حال شیک نشان میدهد.
با استفاده از مبلمان چوبی و رنگهای گرم در جزئیات هم تعادل بین سردی دیوار و گرمای دکوراسیون رعایت شده است.

راهراههای عمودی/افقی از قدیمیترین ایدههای رنگ آمیزی مدرن ساختمان هستند که هنوز هم جذابیتشان را حفظ کردهاند.
در این فضا از راهراه عمودی با رنگهای سفید و آبی تیره استفاده شده که باعث بلندتر دیده شدن سقف میشود. دیوار آبیِ سادهای هم که میبینید، تعادل بصری ایجاد کرده است و اجازه نداده راهراهها فضا را شلوغ و چشمها را خسته کنند.

این نقاشی دیواری مدرن هم از یک پالت رنگی جسورانهای استفاده کرده، هم راهراههای مورب را به این ترکیب اضافه کرده است. دیوار نارنجی گرم در کنار آبی سرد و راهراه سیاه و سفید در راهپله، فضایی کاملاً مدرن و خلاقانه ایجاد کرده و این فضا را به یک نقطه کانونی خیرهکننده تبدیل کرده است.

این نشمین حس فوقالعاده تمیزی، نظم و بهروز بودن را میدهد، اما از یک تکنیک بسیار ساده استفاده میکند. در واقع نقاشهای حرفهای قادرند این طرحهای هندسی جذاب را تنها با چسب مخصوص و یک سطل رنگ خلق کنند. اگر طرحهای خلوتتر و سادهتری انتخاب کنید، سرعت اجرای کار و هزینه تمامشدهاش کمتر هم میشوند.

این سبک رنگ دیوار مدرن با کمک جداسازی طرحها، خطوط ظریف و پالت رنگی چشمنواز، فضایی مینیمال و معاصر ایجاد کرده است. زیبایی این ایده در تعادل بین سادگی و خلاقیت است؛ ضمن اینکه نه بیش از حد شلوغ است و نه یکنواخت. این طراحی برای فضاهای نشیمن، اتاق کار و حتی فضاهای نمایشگاهی عالیست.
خدمات نقاشی ساختمان مدرن
نقاشهای حرفهای خدمات رنگ آمیزی مدرن ساختمان را هم به مشتریانشان ارائه میدهند، ازجمله:
- رنگآمیزی با مدرنترین رنگهای اکریلیک، متالیک، روغنی، پلاستیک، نانو و غیره؛
- رنگآمیزی دیوار با رنگها و پوششهای دکوراتیور مانند بلکا و مولتیکالر؛
- نقاشی دیوار با اشکال هندسی، طرحهای انتزاعی، طرح طبیعت و …؛
- اجرای تکنیکهای پتینه و طرحهای بافتدار و برجسته؛
- رنگآمیزی با شابلون (استنسیل)؛
- ترکیب تکنیکهای نقاشی مدرن با نورپردازی مخفی و پنلهای برجسته؛
- اجرای رنگ دیوار مدرن برای تیوی وال و اکسنت وال.
اگر دنبال فرد مناسبی برای اجرای این طرح و تکنیکها میگردید، جای درستی هستید. «خدمت از ما» خانه متخصصان برگزیده است؛ فقط در تهران بیش از 6000 نقاش ساختمان فعالاند و آماده همکاری با شما هستند. برای ارتباط با آنها کافیست سفارشتان را رایگان ثبت کنید.
در «خدمت از ما» ضمن دسترسی به صدها متخصص، میتوانید قیمت نقاشی ساختمان را (پس از ارائه توضیحات درباره پروژهتان) استعلام کنید؛ سوابق و مدارکشان را بررسی کنید؛ نمونهکارهایشان را ببینید؛ نظرات مشتریان قبلی را بخوانید و با بهترین گزینه ارتباط بگیرید.