قیمت نقاشی ساختمان در بازار چقدر است؟

برای اطلاع از "هزینه نقاشی ساختمان" با پاسخ به چند سوال کوتاه، از متخصصان به رایگان قیمت بگیرید

متوسط قیمت (هر متر مربع)
  • 50,000 تومان
  • 60,000 تومان
  • 80,000 تومان
  • 100,000 تومان
(به روز رسانی در مهر 1403)

شما در کدام شهر به نقاشی ساختمان نیاز دارید؟

نقاشی ساختمان را به متخصصش بسپار

قیمت نقاشی ساختمان بسته به وضعیت فعلیِ سطوح (و نیازشان به زیرسازی)، متراژ کار، هزینه رنگ و مصالح، دستمزد خود نقاش و ... متفاوت است. در جدول زیر آخرین هزینه خدمات محبوب این حوزه را می‌بینید:

 

نقاشی ساختمان متری چند؟

شرح خدمات (دستمزد و مصالح) قیمت به ازای هر متر مربع (بروز رسانی اردیبهشت 1403)
نقاشی با رنگ پلاستیک بدون زیرسازی 35.000 تا 90.000 تومان
نقاشی با رنگ پلاستیک با زیرسازی 50.000 تا 110.000 تومان
نقاشی با رنگ روغن با زیرسازی 55.000 تا 120.000 تومان
نقاشی با رنگ اکریلیک با زیرسازی 50.000 تا 130.000 تومان
قیمت نقاشی نرده 30.000 تا 60.000 تومان
قیمت نقاشی نما 60.000 تا 70.000 تومان
رنگ آمیزی درب اتاق و پنجره (هر عدد) 250.000 تا 500.000 تومان
رنگ آمیزی درب حیاط و پارکینگ 3.500.000 تا 10.000.000 تومان 

 

  • قیمت‌های جدول بالا، شامل مجموع دستمزد نقاش و خرید مصالح است.
  • این ارقام، متاثر از قیمت اتحادیه نقاشی ساختمان 1403 و همچنین استعلام از نقاش‌های معتبر و قابل اعتماد هستند.
  • دقت کنید که رنگ آمیزی با بلکا و رنگ مولتی کالر نیاز به مجوز وزارت بهداشت است.
  • برای نقاشی دیوار عموما از غلطک و نقاشی درب و پنجره‌ها از قلم مو استفاده می‌شود. بنابراین ارقام بالا را می‌توان به عنوان قیمت نقاشی ساختمان با غلطک نیز در نظر گرفت. 
  • در صورت استفاده از غلطک طرحدار، قیمت نقاشی ساختمان با غلطک طرح دار مقداری از این ارقام بیشتر است.
  • قیمت رنگ آمیزی کناف بسته به نوع رنگ و نیاز به زیرسازی مورد استفاده می‌تواند شامل یکی از آیتم‌های جدول بالا شود.

 

برای برآورد دقیق‌تر هزینه روی «ثبت رایگان سفارش» بزنید و از برترین نقاش‌های شهرتان قیمتِ روز خدمات‌شان را بپرسید، و نهایتا بهترین را استخدام کنید. اگر مایل‌اید پیش از اینکار با این خدمات، عوامل موثر بر قیمت نقاشی ساختمان، نحوه استعلام هزینه و ارتباط با متخصص‌ها از طریق «خدمت از ما» بهتر آشنا شوید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

قیمت نقاشی ساختمان چطور محاسبه می‌شود؟

بسته به نوع پروژه، هزینه تمام‌شده ممکن است به دو شکل محاسبه و اعلام شود:

  • کنتراتی (توافقی، چکی یا بازدیدی): تعیین هزینه به این شکل معمولا برای متراژهای کمتر از 10 متر (مثل قیمت رنگ آمیزی درب و پنجره فلزی) کاربرد دارد، یا وقتی محاسبه متراژ ممکن نیست و توجیح ندارد؛ مثلا رنگ‌آمیزیِ کمدهای چوبی، چهارچوب در یا نرده‌های راه‌پله. در این شرایط معمولا دستمزد روزانه نقاش ساختمان توافق می‌شود یا یک رقم کلی برای پروژه تعیین می‌شود .
  • متری (محاسبه دقیق): در این روش که رایج‌تر است، قیمت نقاشی ساختمان با غلطک یا پیستوله بر حسب متر مربع اعلام می‌شود. البته هزینه متری هم چند مدل مختلف دارد، مثلا قیمت هر متر با یا بدون مصالح / زیرسازی / اعمال ضد زنگ و تمیزکاری و ...

 

هزینه نقاشی ساختمان به چه عواملی بستگی دارد؟

صرف نظر از اینکه اجرت رنگ کاری ساختمان به صورت توافقی مشخص شود یا بر حسب متر مربع، فاکتورهایی هستند که هزینه را تقریبا در تمام پروژه‌ها کم و زیاد می‌کنند. مهمترین عوامل موثر بر قیمت نقاشی ساختمان عبارت‌اند از:

 

متراژ کار

متراژ سطوحی که به رنگ آمیزی احتیاج دارند (دیوارها، سقف و ...) از پایه‌ای‌ترین مواردی است که در محاسبه هزینه لحاظ می‌شود. برای محاسبه متراژ نقاشی ساختمان و تخمین اینکه نقاشی ساختمان متری چند می‌شود، کافی‌ست از محاسبه‌گر موجود در ابتدای صفحه استفاده کنید یا به‌طور تخمینی زیربنای خانه را در 3 (ارتفاع استاندارد دیوار منازل) ضرب کنید.

فقط دقت داشته باشید که اگر سطح مدنظر گچ‌بری داشته باشد، قیمت رنگ آمیزی ساختمان ممکن است افزایشی جزئی را به خود ببینید.

 

نوع و برند رنگ

همان‌طور که در جدول دیدید، قیمت نقاشی ساختمان با هر رنگ متفاوت است. طبق آخرین ارقام اعلام‌شده از طرف استادکارهای این حوزه، رنگ‌آمیزی با رنگ‌های روغنی و اکریلیک گران‌تر است. از طرف دیگر، رنگ پلاستیک و بلکا ارزان‌ترین گزینه‌های بازار هستند.

گذشته از جنس رنگ، برند آن هم در هزینه بی‌تاثیر نیست؛ مثلا می‌خواهید بهترین مارک رنگ روغن برای نقاشی ساختمان را بخرید، یا اینکه برندی متوسط و نه‌چندان شناخته‌شده هم کارتان را راه می‌اندازد؟

 

استفاده از مصالح (زیرسازی)

در جدول بالا چندبار عبارت "+ زیرسازی" را دیدید، این فاکتور به همین بخش مربوط می‌شود. همان‌طور که بالاتر اشاره کردیم، قیمت نقاشی ساختمان با مصالح یا بدون مصالح متفاوت است. علاوه بر رنگ دیوار، تهیه این مصالح هم (یعنی ملات لازم برای زیرسازی و بتونه‌کاری) با کارفرماست.

اگر وضعیت فعلیِ سطح مناسب باشد و بتوان بدون زیرسازی کار را شروع کرد، هزینه کمتر می‌شود. اما معمولا بیشتر پروژه‌ها به حداقلی از آماده‌سازی احتیاج دارند، از جمله ترمیم ترک‌ها و زدگی‌ها، کندن کاغذ دیواری یا رنگ‌های پوسته‌پوسته شده‌ی قبل.

 

عوامل موثر بر قیمت نقاشی ساختمان

 

تکنیک نقاشی

وقتی می‌پرسید نقاشی ساختمان متری چند؟ باید تکنیک مدنظرتان برای رنگ‌آمیزی را هم مشخص کنید. آیا رنگ‌آمیزی ساده مدنظرتان است، یا به تکنیک‌های جدیدتری مانند طرح کاغذ دیواری، فانتزی (کودکانهسه‌بعدی و غلطک طرح دار فکر می‌کنید؟ هر کدام از این تکنیک‌ها می‌توانند روی قیمت نقاشی ساختمان تاثیر بگذارند.

 

محل رنگ‌آمیزی

این فاکتور تاثیر چندانی روی نقاشی فضاهای داخلی یا درب و پنجره ندارد؛ اما در پروژه‌هایی که به فضاهای خارجی و نما مربوط می‌شوند، مهم است. در چنین پروژه‌هایی که ارتفاع بیشتری دارند، چالش کار (اجرای داربست، تهیه تجهیزات ایمنی و ...) و نهایتا هزینه آن بیشتر می‌شود.

 

زمان انجام پروژه

معمولا در فصول سرد سال که رنگ‌ها دیرتر خشک می‌شوند، قیمت نقاشی ساختمان بیشتر است. این موضوع هم مانند سایر فاکتورهایی که مدت‌زمان پروژه را طولانی می‌کنند، روی هزینه تاثیر می‌گذارد.

 

سابقه نقاش

علاوه بر تمام عواملی که بررسی کردیم، مهارت و سابقه استادکار نقاش هم روی قیمت نقاشی ساختمان با مصالح یا بدون مصالح بی‌تاثیر نخواهد بود. برخی نقاش‌ها به واسطه سال‌ها مهارت و تجربه‌شان ممکن است رقم بالاتری را طلب کنند، اما مطمئن خواهید بود که نتیجه کارشان تضمین‌شده خواهد بود.

 

زیرسازی و تاثیر آن بر قیمت نقاشی ساختمان

 

استعلام رایگان قیمت نقاشی ساختمان با مصالح (یا بدون آن)

با ثبت سفارش‌تان در اپلیکیشن «خدمت از ما» یا همین‌جا در وب‌سایت می‌توانید حدود هزینه را به سرعت از چندنقاش استعلام کنید؛ بدون پرداخت هزینه یا اینکه لازم باشد فردی را استخدام کنید. روی «ثبت رایگان سفارش» بزنید، شهرتان را انتخاب کنید و مشخص کنید که:

  1. کدام بخش از ساختمان‌تان باید رنگ شود؟ کل واحد، مشاعات، درب‌وپنجره‌ها، نما یا ...؟
  2. متراژ سطوحی که باید رنگ‌آمیزی شوند، به طور حدودی چقدر است؟
  3. چه نوع رنگی مدنظزتان است، روغنی، اکریلیک، پلاستیکی یا ...؟ (گزینه "نمی‌دانم" و مشاوره با متخصص هم موجود است)
  4. مایل‌اید متخصص رنگ و مصالح را تهیه کند یا خیر؟
  5. سطح فعلی چه وضعیتی دارد؟ رنگ شده و نسبتا سالم است، رنگ نشده، رنگ شده و فرورفتگی دارد، یا کاغذدیواری شده؟
  6. می‌خواهید نقاش در چه تاریخ و ساعتی به محل شما مراجعه کند؟

ما محله‌تان را هم می‌پرسیم تا درخواست‌تان را برای نزدیک‌ترین متخصصان ارسال کنیم. برای اینکه دقیق‌تر بدانید نقاشی ساختمان متری چند است، می‌توانید توضیحاتی را در قالب عکس و یا متن هم ضمیمه سفارش‌تان کنید.

پس از نهایی شدن سفارش و ثبت آن، چندمتخصص درخواست را بررسی و قیمت پیشنهادی‌شان را برای شما ارسال می‌کنند. پس از مقایسه مبالغ می‌توانید فرد دلخواه‌تان را استخدام کنید. البته اینجا "قیمت" تنها معیار شما برای تصمیم‌گیری نیست.

به همین خاطر، پیشنهاد می‌کنیم ابتدا به پروفایل متخصصانی که نظرتان را جلب کرده‌اند سر بزنید. آن‌جا می‌توانید درباره پیشینه و مهارت‌های هریک اطلاعات بیشتری به دست آورید؛ و از همه مهم‌تر، نظرات و امتیازات افرادی که پیش‌تر با آنها همکاری کرده‌اند را بررسی کنید.

 

استعلام رایگان قیمت نقاشی ساختمان

 

هزینه نقاشی ساختمان براساس جنس رنگ

بسته به نوع پروژه، محل آن، جنس سطح و حتی میزان بودجه، بهترین رنگ ساختمان هم متفاوت خواهد بود. تناژ رنگ هم بسته به متراژ فضا، نوع دکور و حتی ترند سال برای هرپروژه فرق دارد.

به طور کلی، به جز سفید (و همچنین کرم و استخوانی) که همیشه برای همه‌جا مناسب است، آبی روشن، سبز روشن و یاسی هم برای اتاق خواب، پذیرایی و آشپزخانه همواره انتخاب‌هایی عالی‌اند.

برای انتخاب تناژ رنگ مردد هستید؟ این ویدئو را تماشا کنید:

 

مایل‌اید درباره انواع نقاشی ساختمان و روش‌های آن بیشتر بدانید؟ به این فایل صوتی گوش کنید:

در ادامه محبوب‌ترین رنگ‌ها به همراه مزایا و معایب‌شان بررسی کرده‌ایم تا راحت‌تر بتوانید گزینه مناسب را انتخاب کنید. اگر زمان‌تان اجازه نمی‌دهد، بی‌نگرانی از این بخش بگذرید. چون می‌توانید روی مشاوره متخصصان فعال در «خدمت از ما» حساب کنید:

 

هزینه نقاشی ساختمان با رنگ روغن

با زیرسازی و خرید رنگ، قیمت نقاشی با رنگ روغن از متری 55.000 تومان تا 120.000 تومان محاسبه می‌شود.

رنگ روغن سه مدل براق، نیمه‌براق و مات دارد و تقریبا قابل شست‌وشوست، و دقیقا به خاطر همین ویژگی هزینه نقاشی ساختمان با آن کمی بالاست. رنگ سحر، هادی و هاویلوکس بهترین رنگ‌های روغنی را در بازار عرضه می‌کنند. پیکو و پارس هم انتخاب‌های خوبی هستند.

این رنگ برای فضاهایی مثل آشپزخانه، راهروها و مشاعات عالی‌ست، چون به راحتی چربی‌ها و لکه‌ها از روی آن پاک می‌شوند. اما به عنوان رنگ سقف پذیرایی چندان توصیه نمی‌شود (به ویژه مدل‌های براق و نیمه‌براق) چون نور را منعکس می‌کند و چشم را آزار می‌دهد.

  • اجرای راحتی دارد و تقریبا هرطرحی را می‌توان با آن اجرا کرد.
  • در مقابل فرسودگی، غبار و ترک خوردن مقاوم است.
  • مدل‌های براق و نیمه براق آن تقریبا قابل شست‌وشو هستند.

اما از طرف دیگر:

  • همیشه به زیرسازی احتیاج دارد؛ چون معایب سطوح را خوب نمی‌پوشاند.
  • بوی آن زیاد و بسیار تند است.
  • دیر خشک می‌شود.

 

مزایا و معایب نقاشی ساختمان با رنگ روغن

 

قیمت رنگ‌کاری خانه با رنگ اکریلیک

مجموع کل هزینه رنگ و دستمزد نقاش برای نقاشی با رنگ اکرلیک بین 50.000 تا 130.000 تومان برای هر متر است.

این رنگ‌ها هم مانند رنگ‌های روغنی سه نوع دارند: مات، براق و نیمه‌براق. قبلا توضیح داده‌ایم که رنگ آکریلیک چیست، و اینجا به ویژگی‌های شاخص آن می‎پردازیم. این رنگ فوق‌العاده انعطاف‌پذیر است و می‌توان سطوح آجری، گچی، بتنی، فلزی، چوبی، کناف و حتی نمای ساختمان را با آن رنگ‌کاری کرد.

  • می‌توان تا حدی آن را قابل شست‌وشو دانست، البته نه به اندازه رنگ روغنی.
  • غلیظ است، و به همین خاطر ترک‌ها و سایر ایرادات جزئی سطح را به خوبی می‌پوشاند.
  • علاوه بر سازگاری با محیط زیست، بوی کمی دارد و سریع خشک می‌شود.
  • ترمیم آن راحت است. (موضوعی که در طولانی‌مدت قیمت نقاشی ساختمان را هم کاهش می‌دهد)

اما در عین حال:

  • جلا و براقیت رنگ روغنی را ندارد.
  • نباید با قلم‌مو اجرا شود، چون کیفیت نهایی کم می‌شوند. غلطک برای اعمال این رنگ مناسب‌تر است.
  • به نسبت قیمت بیشتری در مقابیه با رنگ روغن و پلاستیک دارد.

 

مزایا و معایب نقاشی ساختمان با رنگ آکریلیک

 

قیمت رنگ آمیزی ساختمان با مولتی کالر

مجموع هزینه های زیرسازی، خرید رنگ و دستمزد نقاش برای رنگ‌آمیزی با رنگ مولتی‌کالر در هر مترمربع بین 120.000 تا 130.000 تومان است.

مولتی کالر هم از تکنیک‌های نسبتا جدید، و در واقع ترکیبی از چندرنگ است؛ به این صورت که یک زمینه تک‌رنگ داریم، و در این پس‌زمینه رگه‌ها و تکه‌هایی به رنگ‌های دیگر وجود دارد. این گزینه برای فضاهای پر رفت وآمد مثل راهروها و مشاعات بسیار مناسب است.

مولتی کالر به دلیل ماهیت نسبتا شلوغ‌اش برای فضاهای داخلی و کوچک زیاد توصیه نمی‌شود. اما در صورت استفاده از طرح‌های خلوت‌تر و روشن‌تر، می‌توان از آن برای فضاهای کوچک‌تر هم استفاده کرد. این رنگ:

  • در برابر گرد و غبار، رطوبت، نور خورشید و خراشیدگی مقاوم است.
  • ساده و سریع اجرا (و در صورت نیاز، ترمیم) می‌شود.
  • روی انواع سطوح چسبندگی خوبی دارد.

با این وجود:

  • اعمال مولتی کالر با غلطک و قلم‌مو ممکن نیست؛ و باید از نیروی ماهر با دستگاه مخصوص کمک گرفت.
  • حتما به زیرسازی احتیاج دارد.
  • تا حدودی غیر قابل شست‌وشو محسوب می‌شود.

 

مزایا و معایب نقاشی ساختمان با مولتی کالر

 

هزینه رنگ‌آمیزی منزل با رنگ بلکا

کل هزینه های زیرسازی، خرید مصالح و اجرت کار برای اجرای رنگ بلکا بین 35.000 تا 70.000 تومان برای هر مترمربع است.

رنگ بلکا یک پوشش طبیعیِ سلولزی و از گزینه‌های نسبتا جدید برای نقاشی منزل است. این پوشش دو مدل محبوب دارد: بلکای معمولی (سلولزی) و ابریشمی. مورد دوم زیباتر و گران‌تر است؛ اجرای آن هم مهارت بالایی می‌طلبد.

این متریال برای تزئین دیوارها و حتی سقف کلیه فضاهای داخلی کاربرد دارد. اگر برای قیمت نقاشی ساختمان با مصالح بودجه کمی کنار گذاشته‌اید، مایل‌اید یکی دو روزه کار تمام شود، و همچنین چندان روی زیبایی نهایی حساس نیستید، بلکا گزینه مناسبی‌ست.

در کنار این مزایا:

  • دستمزد اجرای بلکا بالا نیست. مخصوصا اینکه قدرت پوشش‌دهی‌اش حیرت‌انگیز است و کمترین نیاز را به زیرسازی دارد.
  • بدون بو و بدون حساسیت است.
  • در برابر آتش و ضربه مقاومت بالایی دارد.

اما باید گفت که ...

  • ترمیم‌پذیر است، اما کیفیت آن مانند روز اول نیست.
  • برخلاف برخی تبلیغات اغراق‌شده، عایق صدا و گرما نیست؛ چندان قابل شست‌وشو هم نیست.
  • قیمت رنگ آمیزی ساختمان با بلکا مناسب است؛ اما اگر بخواهید پوشش دیوار را عوض کنید، کندن آن هزینه‌بر و چالش‌برانگیز خواهد بود.

 

مزایا و معایب نقاشی ساختمان با بلکا

 

قیمت نقاشی خانه با رنگ پلاستیک

مجموع مبلغ مصالح و دستمزد برای رنگ‌کاری با رنگ پلاستیک متری 50.000 تا 110.000 تومان است (همراه با زیرسازی).

مجموع مبلغ مصالح و دستمزد برای رنگ‌کاری با رنگ پلاستیک متری 35.000 تا 90.000 تومان است (بدون نیاز به زیرسازی).

دو نوع از این رنگ بسیار متنوع داریم: تمام‌پلاستیک و نیمه‌پلاستیک. نقاشی با رنگ تمام‌پلاستیک کیفیت بالاتری دارد و کمی قابلیت شست‌وشو را هم فراهم می‌کند. به دلیل تطبیق‌پذیری بالا با گرما، در مناطق گرم و خشک کاربرد زیادی دارد. اگر هم پروژه‌تان فورس‌ماژور است، این رنگ را انتخاب کنید که به سرعت خشک می‌شود.

همچنین همان‌طور که گفتیم، اقتصادی‌ترین پاسخ‌ها به پرسش «نقاشی ساختمان متری چند؟» به این گزینه مربوط می‌شود. برای آموزش طریقه رنگ زدن دیوار با رنگ پلاستیک، این مطلب را از دست ندهید.

رنگ پلاستیک همچنین:

  • اجرای ساده و سریعی دارد. همچنین، اصلا بوی تندی ندارد.
  • هزینه تمام‌شده پروژه را تا حد خوبی کاهش می‌دهد.
  • از پوشانندگی خوبی برخوردار است.

البته نباید فراموش کرد که:

  • تمیز کردن آن چالش‌برانگیز است.
  • انواع غیر قابل شست‌وشوی آن ریسک چروک شدن دارد.
  • نمی‌توان از آن برای رنگ‌کاری سطوح آهنی (مثلا درب و پنجره‌های فلزی) استفاده کرد.

 

مزایا و معایب نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

 

هزینه نقاشی منزل با رنگ نانو

هر کیلوگرم رنگ نانو، به دلیل ویژگی‌ها و کیفیت بالایی که دارد، بین 95 تا 200 هزار تومان قیمت دارد. اجرت نقاشی با این نوع رنگ معمولاً بالاست چون اغلب در نما استفاده می‌شود.

نانو از دیگر گزینه‌های نوین برای رنگ‌آمیزی سطوح است. به لطف ویژگی‌های منحصربه‌فردش، کاربرد این رنگ به فضاهای داخلی محدود نشده، و می‌توان آن را در نما و فضای باز (با قلم‌مو، غلطک و پیستوله) نیز اجرا کرد. این رنگ:

  • برای انواع سطوح گچی، سیمانی، فلزی، چوبی و ... مناسب است.
  • به سادگی آلوده نمی‌شود، و با آب و شوینده‌های ملایم می‌توان آن را شست‌وشو داد.
  • در برابر نور خورشید، گرما و سرما مقاوم است.

با این حال:

  • قیمت رنگ کاری ساختمان با رنگ نانو بالاست.
  • اجرای آن را حتما باید به متخصصان باتجربه سپرد.
  • ویسکوزیسه بالای آن و تشکیل تراکم می‌تواند مشکل‌ساز شود.

 

مزایا و معایب نقاشی ساختمان با رنگ نانو

 

قیمت رنگ‌کاری ساختمان با رنگ اپوکسی

رنگ اپوکسی ویژگی‌های منحصربفرد و کاربرد ویژه ای دارد و قیمت هر کیلوگرم از آن بالای 300 هزار تومان است. استفاده از این رنگ در نقاشی ساختمان مسکونی هنوز رایج نیست. برای اطلاع از اجرت کار با این رنگ بهتر است از یک نقاش استعلام قیمت بگیرید.

کاربرد قیمت نقاشی ساختمان با اپوکسی با گزینه‌های قبل کمی متفاوت است. این رنگ در واقع روکشی مقاوم برای رنگ زدن کفِ فضاهای گوناگون (به ویژه آشپزخانه، در فضاهای داخلی) است و درخشش جذابی به آنها می‌دهد.

این رنگ برای ساختمان‌های صنعتی هم بسیار پرکاربرد است. برای طبقات و پارکینگ هم عالی‌ست و از آنها در برابر رد تایر، لکه‌های بنزین و ترک محافظت می‌کند. علاوه بر این موارد:

  • پس از خشک شدن کاملا قابل شست‌وشوست.
  • دوام بالایی در برابر ترافیک، خوردگی، عوامل شیمیایی و غیره دارد.
  • چسبندگی خوبی دارد، و می‌توان از آن روی سطوح فلزی، چوبی و بتنی (داخلی و خارجی) اجرا کرد.

از طرفی هم:

  • چون سطحی صاف و صیقلی ایجاد می‌کند، خیس شدن آن ممکن است باعث سر خوردن شود.
  • زیرسازی و اجرای آن حتما باید توسط افراد حرفه‌ای انجام شود.
  • برای حفظ دوام‌اش به مراقبت و محافظت احتیاج دارد. تخریب آن هم دشوار و هزینه‌بر خواهد بود.

 

مزایا و معایب نقاشی ساختمان با رنگ اپوکسی

 

چطور می‌توان قیمت رنگ آمیزی ساختمان را کاهش داد؟

در حالت ایده‌آل، اولویت لزوما ارزان تمام شدن کار نیست و بیشتر دنبال تعادلی بین هزینه و کیفیت هستیم. خوشبختانه اینجا می‌توانید به صورت کاملا رایگان هزینه‌ها را با هم مقایسه و ارزان‌ترین قیمت‌ها را پیدا کنید.

برای اینکه مطمئن شوید مبالغ پایین به قیمت افت کیفیت تمام نمی‌شود، می‌توانید پیش از استخدام لیست مجوزها، گواهی‌ها و درصد رضایت مشتریان قبلی هرنقاش را ببینید. برای اینکه هزینه نقاشی ساختمان حتی به صرفه‌تر تمام شود، نکات زیر را به ذهن بسپارید:

  • انجام پروژه را به فصول گرم‌تر منتقل کنید که رنگ‌ها زودتر خشک شده و زمان انجام کار کوتاه‌تر می‌شود.
  • اگر قابلیت شست‌وشوی رنگ برای‌تان اهمیت چندانی ندارد، سراغ گزینه‌های اقتصادی مانند رنگ پلاستیک بروید.
  • خودتان خانه را برای رنگ‌آمیزی آماده کنید و اینکار را به عهده نقاش(ها) نگذارید. منظور کارهایی مثل جابه‌جا کردن مبلمان، پوشاندن وسایل با پلاستیک، پوشاندن کلیدها، پریزها و ... است.
  • اگر در شهری با آب‌وهوای مرطوب زندگی می‌کنید و به تازگی دیوارهای نمدارتان را ترمیم کرده‌اید، حتما صبر کنید تا دیوار بعد از زیرسازی کاملا خشک شود. اگر برای نقاشی عجله کنید، رنگ روی دیوار خیس پوسته‌پوسته می‌شود و باید دوباره قیمت رنگ کاری ساختمان را بپردازید.
  • از شرکت‌های خدمات نقاشی کمک بگیرید. در مقایسه با نقاش‌های مستقل، این شرکت‌ها معمولا خدمات خود را با هزینه پایین‌تری ارائه می‌کنند.

 

نکاتی برای کاهش هزینه نقاشی

 

خدمات متنوعی که در دسترس شماست

لیست مهارت‌های یک نقاش ساختمان بسیار گسترده است و صرفا به رنگ‌آمیزی دیوارها محدود نمی‌شود. محبوب‌ترین خدمات این حوزه که هم‌اکنون می‌توانید سفارش دهید، عبارت‌اند از:

  • نقاشی با انواع رنگ‌های روغنی، پلاستیکی، آکریلیک، مولتی‌کالر و غیره با مصالح و یا بدون مصالح (یعنی کارفرما متریال لازم برای زیرسازی را تامین کند)
  • نقاشی ساختمان روی کلیه سطوح گچی، رنگ‌شده، فلزی، چوبی و ...
  • بتونه کاری، سمباده‌زنی و زیرسازی دیوار، سقف، کمدها، کابینت‌ها و دیگر سطوح
  • نقاشی با تکنیک‌های روز شامل رنگ آمیزی دیوار با شابلون، کالر واش، طرح‌دار، بافت‌دار، نقاشی روی دیوار، پتینه کاری و دیگر سبک‌های مدرن و کلاسیک
  • رنگ‌آمیزی انواع درب، پنجره و نرده‌های راه‌پله فلزی (ساده و فرفوژه)، به ویژه رنگ امیزی پنجره اهنی
  • نقاشی نما و فضاهای بیرونی با رنگ‌ها و پوشش‌های مناسب، مانند کنیتکس ضد آب
  • و ...

 

خدمات نقاش ساختمان

 

چرا نقاشی ساختمان با «خدمت از ما»؟

به عنوان عضو اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی و انجمن صنفی کسب و کار اینترنتی، ما همواره در حال بهبود خدمات‌مان هستیم و امکانات ویژه‌ای را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهیم، برای نمونه:

  • دسترسی فوری به بهترین متخصص‌ها؛ افرادی که احراز هویت شده‌اند و سوابق آنها موجود است. ما هم نزدیک‌ترین و قابل اعتمادترین‌شان را (با توجه به امتیاز و موقعیت‌شان) به شما معرفی می‌کنیم.
  • ثبت سفارش و استعلام قیمت به صورت رایگان؛ امکان توضیح دقیق هم به شما اجازه می‌دهد تا دقیق‌ترین برآورد را از هزینه نقاشی ساختمان داشته باشید.
  • امکان دریافت خدمات در هرساعت از شبانه‌روز؛ در تمامی روزهای هفته، حتی ایام تعطیل به متخصص‌ها برای استعلام قیمت و اجرای پروژه دسترسی دارید.
  • تعیین زمان حضور نقاش توسط شما؛ زمان و مکان حضور استادکار در محل برای بازدید و انجام کار را شما مشخص می‌کنید.
  • امکان بررسی مدارک، مجوزها و سوابق کاری هر متخصص؛ به علاوه میزان رضایت مشتریانی که پیش‌تر از خدمات آنها استفاده کرده‌اند.
  • پشتیبانی حرفه‌ای؛ در صورت بروز مشکل، تیم پشتیبانی «خدمت از ما» به سرعت موضوع را پیگیری خواهد کرد.

 

بهترین زمان استفاده از خدمات نقاشی منزل

نقاشی ساختمان با ساده‌ترین تکنیک‌ها هم دکوراسیون داخلی را کاملا متحول می‌کند. حتی اگر از پیچیده‌ترین تکنیک‌های این زمینه هم استفاده شود، قیمت نقاشی ساختمان با مصالح همچنان از سایر ایده‌های بازسازی و نوسازی اقتصادی‌تر خواهد بود.

در حالت عادی، توصیه می‌شود که حداکثر هر 3 تا 5 سال مجددا ساختمان را رنگ‌کاری کنید.. بسته به سبک زندگی‌تان، تعداد و سن ساکنان، آب‌وهوای محل سکونت، میزان آلودگی و ... این بازه می‌تواند کوتاه‌تر هم بشود. اما اگر ساختمان‌تان نوساز است، بهتر است 10 تا 12 ماه بعد از پایان ساخت‌وساز آن را نقاشی کنید. چون در این مدت ساختمان نشست می‌کند و تمام ترک‌های دیوار خود را نشان خواهند داد.

در مجموع، تغییر دکوراسیون منزل با کمترین هزینه، بازسازی، نوسازی، تخریب سطوح (به طرق گوناگون)، کدر شدن یا تغییر رنگ از سناریوهایی هستند که مهارت یک نقاش ساختمان را می‌طلبند.

 

یک نقاش ساختمان ماهر چه ویژگی‌هایی دارد؟

همان‌طور که توضیح دادیم، در «خدمت از ما» می‌توانید تا حد خوبی با مهارت و کیفیت کار نقاش‌ها (با استناد به سوابق، نمونه‌کارها و نظر مشتریان‌شان) آشنا شوید. اما به طور کلی، این متخصصان چه ویژگی‌هایی باید داشته باشند؟ در ادامه گفته‌ایم:

  • پیش از هرچیز، نقاشی که با او همکاری می‌کنید باید پروانه کسب داشته باشد.
  • مشتری‌مدار باشد و به انتخاب او احترام بگذارد، مگر در شرایطی که فرد علم کافی نداشته باشد. که در آن‌صورت هم باید تنها به صورت پیشنهاد نظر تخصصی خود را اعلام کند.
  • رنگ مناسب برای هرفضا را شناسایی کند؛ روی ترکیب انواع رنگ تسلط کامل داشته باشد، و بتواند رنگ مدنظر مشتری را دقیقا درست کند.
  • روی رنگ‌آمیزی با کلیه ابزارهای کاربردی مانند پیستوله، غلطک و قلم‌مو مسلط باشد.
  • آخرین تکنیک‌های نقاشی ساختمان را بداند؛ باسلیقه باشد و پیشنهادات جذابی برای انتخاب رنگ و سبک رنگ‌آمیزی فضاهای گوناگون ارائه دهد.
  • هزینه نقاشی ساختمان را به شکلی منصفانه محاسبه کند.
  • برای تحویل کیفیت مناسب، حتما از کلیه وسایل اینکار مانند نوار نقاشی (برای پوشاندن چارچوب‌ها، قرنیزها، کلید و پریزها و ...)، کاردک (برای تمیز کردن لکه‌های رنگ در انتهای کار)، نردبان (برای تسلط بهتر هنگام رنگ‌آمیزی دیوار و به ویژه سقف) و پوشش‌های مناسب (برای پوشاندن زمین) استفاده کند.
  • خوش‌قول باشد؛ کار خود را بدون بهم‌ریختگی و آلودگی در زمان توافق‌شده به پایان برساند.

 

مراحل نقاشی ساختمان

پس از مشخص شدن نوع و تناژ رنگ و استخدام استادکار، مراحل نقاشی ساختمان دیوار، سقف یا ... طبق مراحل زیر جلو می‌رود تا کیفیت نهایی تضمین شود:

  1. تمیز کردن سطح مدنظر
  2. سمباده‌کشی (لیسه‌کشی)
  3. زیرسازی و بتونه‌کاری سطح با مواد مناسب
  4. ترکیب رنگ
  5. اعمال آستر اولِ رنگ
  6. لکه‌گیری
  7. سمباده‌کشی مجدد
  8. اعمال آستر دومِ رنگ
  9. اعمال آستر سوم یا رنگ رویه
  10. اجرای تکنیک‌های نقاشی (مثلا پتینه کاری یا ...)

توجه داشته باشید که بسته به جنس سطح و وضعیت آن ممکن است این مراحل کمی تغییر کنند.

 

مراحل نقاشی ساختمان توسط نقاش ماهر

 

چطور برای نقاشی آپارتمان قرارداد ببندیم؟

چه تصمیم‌تان بر همکاری با شرکت‌های این زمینه باشد یا با نقاش‌های مستقل، نوشتن قراردادی کامل و جزئی پیش از آغاز کار ضروری است.

پس از توافق درباره رنگ انتخابی و اینکه نقاشی ساختمان متری چند قرار است محاسبه شود، قراردادی که می‌نویسید باید حداقل شامل چنین جزئیاتی باشد:

  • زمان آغاز و تحویل کار
  • قیمت نهایی کار به صورت تقریبی
  • رنگ توافق‌شده (نوع، تناژ و برند)
  • هزینه‌های مربوط به حمل‌ونقل

 

روش صحیح قیمت گرفتن

یک نکته ی مهم در بستن قرارداد، صحبت درباره‌ی اجرت نقاشی و هزینه تمام شده‌ی پروژه است. همانطور که احتمالا متوجه شده اید، باید به دستمزد نقاش و هزینه کلی و تفاوت این دو دقت کنید.

راهنمایی مهم ما برای شما این است که دانستن قیمت متری به تنهایی کمک کننده و تعیین کننده نهایی نیست. چه بسیار نقاشانی که در ابتدا یک قیمت متری کم بابت اجرت کارشان اعلام میکنند اما در پایان و موقع تسویه حساب، با بیان کارهای اضافی که انجام داده‌اند، مبلغ بالاتری را طلب می‌کنند.

بنابراین، موقع بستن قرارداد (یا اگر قرارداد نقاشی نمی‌بندید، حتما موقع صحبت کردن و طی کردن قیمت):

  1. حتما با دو یا چند نقاش برای دیدن پروژه هماهنگ کنید تا در روز یا ساعتهای مختلف از مکان بازدید کنند و شرایط را بسنجند.
  2. از هر کدام بخواهید که حتما دیوارها، سقف ها و هر چیزی که به رنگ کردن نیاز دارد را متر کنند.
  3. یک پیش نویس مکتوب درخواست کنید که متراژ سطح مورد نظر، اجرت رنگ‌آمیزی هر بخش، نوع و قیمت مصالح و در انتها قیمت کل پروژه نقاشی ساختمان را بنویسند.
  4. حالا، شرایط و قیمت تمام شده‌ی پیشنهادی هر استادکار را مقایسه کنید و بهترین فرد را از نظر اجرت+مصالح مورد استفاده و در کل قیمت تمام شده، انتخاب کنید.

 

سفارش نقاشی ساختمان آنلاین در بیش از 50 شهر ایران

از اینکه تا اینجا حوصله کردید و با ما همراه بودید، سپاسگزاریم. امیدواریم حالا در این‌باره که نقاشی ساختمان متری چند است، چه فاکتورهایی آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد، چطور می‌توانید با متخصصان این حوزه ارتباط بگیرید و ... اطلاعات کامل‌تری باشید.

تا این لحظه، این خدمات در بیش از 55 شهر ایران در دسترس است. برای دریافت خدمات نقاشی ساختمان در کرج، نقاشی ساختمان مشهد، نقاشی ساختمان شیراز یا اطلاع از قیمت نقاشی ساختمان در اصفهان و سایر شهرهای بزرگ و کوچک می‌توانید به صفحه مربوطه مراجعه کنید. این لیست همواره در حال به روز رسانی است و شهرهای جدیدی به آن اضافه می‌شود.

در نهایت شما می‌توانید سفارش‌تان را رایگان در اپ یا وب‌سایت ثبت کنید؛ مبالغ پیشنهادی برای قیمت نقاشی ساختمان را ببینید؛ سوابق هرفرد را بررسی کنید؛ امتیازات و نظرات ثبت‌شده برای آنها را بسنجید و با بهترین گزینه ارتباط بگیرید. اینجا فاصله شما با متخصصان هرحوزه تنها چند کلیک است.

4.6 امتیاز از 4629 مشتری

بهترین متخصصان نزدیک به خود را پیدا کنید
نقاشی ساختمان

نظرات

ابوالفضل نصر اصفهانی
ابوالفضل نصر اصفهانی
5.0 (از 4 نظر)
2 خدمت موفق
نقاشی ساختمان
مهرداد محتشم

از جناب نصر ممنونم خوش برخورد با انصاف تمیز کار بودن و توضیحات خوبی دادن رضایت از نحوه کارشون رو بنده دوست داشتم موفق باشن

ناصر قلیزاده
ناصر قلیزاده
5.0 (از 25 نظر)
22 خدمت موفق
نقاشی ساختمان
خانم جهانی

خوش قول واقعا کارشون عالی بااکیب عالی مثل اچار فرانسه هرکاری گفتم انجام داد واقعا کار بسپارید به ایشون

امیر گمرکی
امیر گمرکی
5.0 (از 60 نظر)
64 خدمت موفق
نقاشی ساختمان
ماریا انوشه

بسیار خوش قولمتخصص وحتی کارهای اضافه بنده انجام دادن بدون هزینه از ایشان کمال تشکر دارم واین متخصص را پیشنهاد برای انجام کار دارم

در این شهرها می توانید سفارش نقاشی ساختمان را ثبت کنید:

  • نقاشی ساختمان تهران
  • نقاشی ساختمان کرج
  • نقاشی ساختمان اصفهان
  • نقاشی ساختمان مشهد
  • نقاشی ساختمان شیراز
  • نقاشی ساختمان تبریز
  • نقاشی ساختمان اهواز
  • نقاشی ساختمان قائم شهر
  • نقاشی ساختمان ارومیه
  • نقاشی ساختمان کرمانشاه
  • نقاشی ساختمان باغستان
  • نقاشی ساختمان شاهین شهر
  • نقاشی ساختمان همدان
  • نقاشی ساختمان بندرعباس
  • نقاشی ساختمان دماوند
  • نقاشی ساختمان آبسرد
  • نقاشی ساختمان رودهن
  • نقاشی ساختمان لواسان
  • نقاشی ساختمان ورامین
  • نقاشی ساختمان شهریار
  • نقاشی ساختمان وحیدیه
  • نقاشی ساختمان پرند
  • نقاشی ساختمان صفادشت
  • نقاشی ساختمان بومهن
  • نقاشی ساختمان پردیس
  • نقاشی ساختمان قرچک
  • نقاشی ساختمان اردبیل
  • نقاشی ساختمان قم
  • نقاشی ساختمان قزوین
  • نقاشی ساختمان گرگان
  • نقاشی ساختمان محمدشهر
  • نقاشی ساختمان کمال شهر
  • نقاشی ساختمان چهارباغ
  • نقاشی ساختمان نظرآباد
  • نقاشی ساختمان فردیس
  • نقاشی ساختمان مشکین دشت
  • نقاشی ساختمان کرمان
  • نقاشی ساختمان ری
  • نقاشی ساختمان اسلامشهر
  • نقاشی ساختمان اندیشه
  • نقاشی ساختمان شهر قدس
  • نقاشی ساختمان شهر گلستان
  • نقاشی ساختمان نسیم شهر
  • نقاشی ساختمان هشتگرد
  • نقاشی ساختمان ملارد
  • نقاشی ساختمان رباط کریم
  • نقاشی ساختمان پاکدشت
  • نقاشی ساختمان خرم آباد
  • نقاشی ساختمان اراک
  • نقاشی ساختمان رشت
  • نقاشی ساختمان لاهیجان
  • نقاشی ساختمان آمل
  • نقاشی ساختمان بابل
  • نقاشی ساختمان ساری