نمای ساختمان را به متخصصش بسپار
طراحی نمای ساختمان یکی از مهمترین مراحل ساختمانسازی است؛ زیرا نمای بیرونی ساختمان ارزش مادی و زیبایی ظاهری آن را افزایش میدهد. وقتی صحبت از نماکاری ساختمان میشود، بیشتر ما به ساختمانهای چندطبقه فکر میکنیم. اما جالب است بدانید که نمای ساختمان یک طبقه مسکونی و ویلایی یکی از بیشترین درخواستها را به خود اختصاص میدهد.
هر چند که بیشتر ما تنها وجه زیباشناسانه نماکاری ساختمان را میبینیم، اما این کار، اصولی هم دارد که بایستی حتما رعایت شوند؛ استانداردهایی که متخصصان واقعی به آنها توجه میکنند. با «خدمت از ما»، شما میتوانید کار طراحی نمای ساختمان مسکونی، تجاری، ویلایی، نمای ساختمان با سرامیک و سنگ و … را به برترین متخصصان بسپارید.
اگر برای نماکاری ساختمان خود به دنبال تیمی مجرب و پرتلاش هستید، میتوانید سفارش خود را در کمترین زمان در اپلیکیشن یا وبسایت ما ثبت کنید، و منتظر پیشنهاد قیمت طراحی نمای ساختمان و همچنین هزینه اجرای نمای ساختمان (رومی سنگی، سیمانی و ...) از طرف متخصصان بمانید.
قیمت طراحی نمای ساختمان چگونه تعیین میشود؟
مانند سایر پروژههای مربوط به ساختمان سازی، هزینه اجرای نمای بیرونی ساختمان هم از فاکتورهای گوناگونی تاثیر میپذیرد. با این حال، تمامی قیمتگذاریها برای هزینه نمای ساختمان (طراحی و اجرا) پیش از انجام پروژه تعیین شده، و برای هر مرحله از کار هزینههای شفافی اعلام میشود.
پروژههای طراحی و اجرای نما، حتی نمای ساختمان یک طبقه یا نمای ساختمان ساده، پروژههای مهم و هزینهبری هستند. بنابراین، کاملا منطقی است که کارفرما بخواهد پیش از آغاز کار، از قیمت طراحی نمای ساختمان و هزینه اجرای نمای ساختمان مطلع باشد.
در همین راستا، ما در «خدمت از ما» این امکان را برای کارفرمایان فراهم کردهایم تا بتوانند بدون صرف هرگونه هزینه و کمترین زمان، هزینه اجرای نمای بیرونی ساختمان را از متخصصان این حوزه استعلام کنند. تنها کاری که لازم است انجام دهید، ثبت رایگان درخواستتان به همراه جزئیات لازم است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت طراحی نمای ساختمان و اجرای آن، بخش بعد را مطالعه کنید.
عوامل موثر بر قیمت انواع نمای ساختمان
مهمترین عواملی که بر محاسبه هزینه نمای ساختمان تاثیر میگذارند، عبارتاند از:
- متراژ پروژه و ارتفاع آن
- مصالح (متریال) مورد استفاده در طراحی نمای ساختمان
- میزان پیچیدگی طرح مدنظر شما برای نمای ساختمان مسکونی یا تجاری
- امکان یا عدم امکان نماکاری ساختمان روی نمای قبل (برای سازههایی که بدون نما نیستند)
با یک نگاه کوتاه به این عوامل متوجه میشویم که قیمت نمای سیمانی رومی از نمای ساختمان با سرامیک و سنگ کمتر است؛ یا اینکه هزینه نمای ساختمان یک طبقه از ساختمانهای چندطبقه پایینتر است.
بد نیست یادآوری کنیم که قدمت ساختمان هم بهطور غیرمستقیم بر قیمت طراحی نمای ساختمان موثر است؛ زیرا این موضوع متریال قابل استفاده را مشخص میکند. هرچه ساختمان قدیمیتر باشد، تحمل بار آن کمتر است و باید از مصالح سبکتری استفاده کرد.
معمولا شرکتها یک کاتالوگ نمای ساختمان دارند و شما میتوانید با انتخاب طرح مدنظر، هزینه را تا حد مناسبی تخمین بزنید. اما برای اعلام قیمت طراحی نمای ساختمان بهصورت کاملا دقیق، شرکت یا گروه طراحی باید متراژ و سایر شرایط ساختمان را بررسی کند، و متریال مدنظر شما را بداند.
چه خدماتی در نماکاری ساختمان ارائه می شود؟
اگر کاتالوگ نماکاری ساختمان یک گروه طراحی و اجرای انواع نما را بررسی کنید، حتما از تنوع و انعطافپذیری خدمات آنها تعجب خواهید کرد. اینها محبوبترین خدماتی هستند که چنین مجموعههایی ارائه میدهند:
- طراحی نمای ساختمان یک طبقه یا چندطبقه تجاری
- نمای ساختمان با سرامیک، سنگ و کامپوزیت
- نمای ساختمان مسکونی و ویلایی
- اجرای نمای چوبی ساختمان
- نمای ساختمان رومی
علاوه بر این خدمات، چنانچه کاتالوگ نمای ساختمان این شرکتها را بررسی کنید، متوجه خواهید شد که آنها خدمات نورپردازی نمای ساختمان و همچنین ترمیم سنگ نمای ساختمان را نیز به مشتریان خود ارائه میکنند.
چرا «خدمت از ما» را برای طراحی نمای ساختمان انتخاب کنم؟
طبق یک نظرسنجی از مشتریان عزیزمان، مطلع شدیم که دلیل اصلی رضایت آنها شفافیت در قیمتگذاری و روند کار اجرایی نماکاری ساختمان است. در واقع ما کاربران را کاملا در جریان روند دریافت خدمات و پرداخت هزینه طراحی نمای ساختمان میگذاریم، و به هیچ عنوان پس از اتمام پروژه هزینه را افزایش نمیدهیم، خواه قیمت نمای سیمانی رومی باشد، خواه نمای ساختمان سنگ یا ... .
طراحی نمای ساختمان یک طبقه مسکونی شیک
همانطور که بالاتر اشاره کردیم، طراحی و اجرای نمای ساختمان یک طبقه و نمای ساختمان مسکونی بخش مهمی از درخواستهای نماکاری ساختمان را به خود اختصاص میدهد. به همین دلیل، بد نیست از توصیهها و پیشنهادات متخصصان برای این پروژهها استفاده کنیم.
برای طراحی نمای خارجی ساختمان از مصالح مختلفی استفاده میشود. این مصالح هرکدام ویژگیهای مخصوص به خود را دارند، اما در انتخاب رنگ و طرح آنها نیز باید حساسیتهای لازم را به خرج داد. شما میتوانید نمای ساختمان یک طبقه خود را به صورت تکرنگ طراحی کنید؛ یا برای طراحی نمای خارجی ساختمان از ترکیب چند رنگ که با یکدیگر همخوانی دارند، استفاده کنید.
پیشنهاد میشود که برای طراحی نمای ساختمان مسکونی و همچنین نمای ساختمان ویلایی و تجاری طبق استانداردهای روز پیش بروید. شما میتوانید این استانداردها را با کمی توجه به یک کاتالوگ نمای ساختمان، یا مشورت با طراحان پیدا کنید.
نورپردازی نمای خارجی ساختمان یکی دیگر از کارهایی است که باید به بهترین نحو انجام شود. اگر نورپردازی ساختمان به درستی اجرا شود، نمای بیرونی ساختمان شما در شب بینظیر خواهد بود.
سایر نکات مهم در نماکاری ساختمان
- بهتر است نمای ساختمان ساده یا پرجزئیات شما همگون با نمای شهری و ساختمانهای مجاور طراحی شود.
- از انرژی به بهینهترین شکل ممکن استفاده و از اتلاف آن جلوگیری شود.
- یک لایه پوسته مقاوم برای بالا بردن عمر ساختمان ایجاد شود.
- پوستهی بیرونی ساختمان باید زیبا و چشمگیر باشد.
بررسی انواع نمای ساختمان
نمای ساختمان یک طبقه، چند طبقه، مسکونی، تجاری و ... را با انواع و اقسام متریالها میتوان طراحی، اجرا و پیادهسازی کرد. در این بخش مصالح مختلف برای نماکاری ساختمان را دقیقتر بررسی میکنیم تا علاوه بر قیمت طراحی نمای ساختمان، اطلاعات بیشتری برای انتخاب نهاییتان داشته باشید.
اجرای نمای ساختمان با سرامیک
نمای ساختمان با سرامیک هم طرفداران خود را دارد. این روش از این جهت محبوب است که قیمت طراحی نمای ساختمان را کاهش میدهد، اما زیبایی آن چیزی در حد نمای ساختمان با سنگ است. اجرای نمای ساختمان با سرامیک مزایای متعددی دارد که در ادامه یه شرح آن می پردازیم.
مزایای نمای سرامیکی
- عایق رطوبتی
- ضد حریق بودن
- تنوع بینظیر در طرح و رنگ
- مقاومت فیزیکی بالا و مقاومت در برابر یخزدگی
نماکاری ساختمان با سنگ
حتی اگر تا به حال یک کاتالوگ نمای ساختمان را ورق نزده باشید، با نگاهی به ساختمانها در شهر میبینیم که نمای ساختمان سنگ چه شخصیت خیرهکنندهای به یک ساختمان میدهد. از نمونه سنگهای طبیعی مورد استفاده در نماهای سنگی، سنگهای آهکی و آذرین هستند.
پیشنهاد ما این است که سراغ نمای ساختمان سنگ با سنگهای آهکی نروید، زیرا به دلیل رگهرگه بودن استحکام بالا و چسبندگی خوبی به نمای ساختمان ندارند. قیمت طراحی نمای ساختمان با سنگ معمولا بیشتر است، اما مزایای قابل توجهی هم دارد.
مزایای نمای سنگی
- عدم تغییر رنگ و جذب گرد و غبار
- مقاومت بالا در برابر رطوبت
- تنوع در رنگ و جنس
- اجرای سریع و آسان
نماکاری ساختمان با شیشه
شیشه شاید برای نمای ساختمان یک طبقه مناسب نباشد، اما به ساختمانهای چندطبقه تجاری و مسکونی بسیار مناسب است. شیشهها جزو مصالح جدانشدنی ساختمانسازی محسوب میشوند. اکنون و با ظهور شیشههای رفلکس، میتوان از حداکثر روشنایی در ساختمانها استفاده کرد.
مزایای نمای شیشه ای
- سرعت بخشیدن به اجرای نمای ساختمان
- تأمین دید یکپارچه از مناظر بیرون برای ساکنین
- ایجاد حس سبکی و ظرافت برای ناظران شهری با ارائه یک نمای ساختمان ساده و در عین حال شیک
طراحی نمای ساختمان با آجر
طراحی نمای ساختمان با آجر یا با آجر و سنگ از قدیمیترین نوع نما برای ساختمانهاست، مخصوصا نمای ساختمان یک طبقه. آجرهای مورد استفاده در نمای آجری شامل نمونههای رسی و شیلی هستند.
این آجرها ضریب انتقال حرارتی پایینی دارند، و در نتیجه از اتلاف انرژی جلوگیری میکنند. نماکاری ساختمان با آجر هم مزایای خود را دارد که در ادامه به آنها اشاره کردهایم.
مزایای نمای آجری
- تنوع و ثبات رنگی
- ضریب انتقال حرارت پایین
- سرعت بالای اجرا به دلیل عدم استفاده از ملات
- ایجاد حس نوستالژیک در یک فضای مدرن شهری
طراحی نمای ساختمان با نماهای رومی
در اجرای این نوع نما معمولا از سنگ طبیعی، و گاهی از سیمان استفاده میشود (مشخصا قیمت نمای سیمانی رومی از نمای سنگی رومی اقتصادیتر است). سبک طراحی کلاسیک این روش از نماکاری ساختمان شکوه و زیبایی منحصر به فردی به سازه میدهد.
امروزه از این نوع نمای ساختمان برای نمای بیرونی آپارتمانها استفاده میشود؛ در ادامه به بررسی مهمترین مزایای نماکاری ساختمان با طرح رومی پرداخته ایم.
مزایای نمای رومی
- تهیه آسان و در دسترس بودن
- سرعت اجرای بالا و صرفهجویی در زمان
- عدم ریزش و پوسته شدن در دراز مدت (در نماکاری اصولی ساختمان)
طراحی نمای ساختمان با نمای بایرامیکس
نمای بایرامیکس یک نوع پوشاننده است که برای نمای خارجی و داخلی سازهها کاربرد دارد. این متریال پس از خشک شدن ظاهری مشابه سنگهای تزیینی پیدا میکند، و میتوان آن را روی انواع مصالح مانند شیشه، رنگ، چوب، سیمان و ... اجرا کرد.
مزایای نمای بایرامیکس
- تنوع رنگ
- قابلیت تعمیر بالا
- قابلیت شستشو با آب
- کاربرد و نگهداری بسیار آسان
نماکاری ساختمان با نمای چوبی
نمای چوبی یک نمونه قابل توجه در بررسی انواع نمای ساختمان است. مانند نمای ساختمان سنگ، این متریال هم ظاهر چشمگیری به یک سازه میدهد. هزینه نمای ساختمان با این ماده شاید از مصالح دیگر بیشتر باشد، اما به نتیجه نهایی میارزد.
در طراحی نمای ساختمان با چوب از ترمووود استفاده میشود. این روش در کشور ما تقریبا جوان است؛ اما با ورود به بازار سریعا توجهها را به خود جلب، و جایگاه خود را در طراحی نمای ساختمان پیدا کرد.
مزایای نمای چوبی
- جایگزینی بیدردسر
- نصب سریع و ساده
- تهیه آسان و در دسترس بودن
استفاده از نمای مونولیت در طراحی نمای ساختمان
در بررسی انواع نمای ساختمان و تورق کاتالوگ نمای ساختمان به نمونههای کمتر شناختهشدهای هم برمیخوریم، از جمله نمای مونولیت. این نما چندان رایج نیست. مهمترین دلیل کاربرد کم نمای مونولیت، بالا بودن هزینه نمای ساختمان با آنهاست.
این نما از ذرات مرمر، گرانیت، کوارتز با رنگهای طبیعی ساخته شده، و سپس با رزینهای خاص، روانکنندهها و مواد ضد اشعه فرابنفش ترکیب میشوند. شاید قیمت طراحی نمای ساختمان با این متریال بالا باشد، اما مزایای آن را نباید نادیده گرفت.
مزایای نمای مونولیت
- اجرای بسیار سریع
- عایق رطوبتی و مقاوم در برابر نفوذ آب
- دارای وزن و ضخامت کم، و انعطافپذیری بالا
استفاده از نمای کامپوزیت در طراحی نمای ساختمان
کامپوزیت یکی دیگر از مصالحی است در اجرای نمای ساختمان یک طبقه، مسکونی و ... به کار میرود. همانطور که از نام آن هم مشخص است، کامپوزیت از ترکیب چند ماده به دست میآید، که خواص این مواد استحکام بیشتری نسبت به هر یک از اجزا دارد.
مزایای نمای کامپوزیتی
- عایق صوتی و حرارتی
- مقاومت بالا در برابر فرسایش
- تنوع بالا در رنگ، طرح و ابعاد
- مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش
نمای ساختمان سیمانی
نمای سیمانی شاید کمترین قیمت طراحی نمای ساختمان را داشته باشد. در اجرای نما سیمانی ساختمان از سیمان سفید، سیاه یا سیمان رنگی استفاده میشود که هرکدام زیبایی خود را دارد. اگر قصدتان از بررسی انواع نمای ساختمان پیدا کردن سادهترین و بهصرفهترین نمونه است، سیمان را حتما در ذهن داشته باشید.
امیدواریم وقتی از کاربرد سیمان در نماکاری ساختمان صحبت میکنیم، یاد نماهای بیروح و زمخت نیفتید. این روزها، نمای سیمانی با هنرمندی طراح و اجراکننده نمای ساختمان، ظاهری ساده و در عین حال زیبا دارد.
مزایای نمای سیمانی
- نگهداری و شستشوی ساده
- بالا بودن سرعت اجرای نمای سیمانی
- مقاومت چشمگیر در در برابر حریق و آتشسوزی
نماکاری ساختمان با نانو نما
نانو نما یک متریال برای نمای ساختمان یک طبقه یا چندطبقه نیست، بلکه پوششی است روی نمای ساختمان اعمال میشود، تا از آن را در برابر آسیبهای احتمالی مانند رطوبت محافظت کند. بنابراین، اجرای نانو روی نما عمر آن را افزایش میدهد. نانو نما را میتوان روی آجرنما، نمای سنگی و گرانیت اجرا کرد.
بهترین سبک نمای ساختمان مسکونی از نظر متخصصان
طراحی نمای ساختمان مسکونی و نمای ساختمان ویلایی با سبکهای گوناگونی انجام میشود، از جمله نمای کلاسیک، نمای مدرن، نمای فولدینگ، نمای سنتی ایرانی، نمای رومی و سنگی و غیره.
با بررسی انواع نمای ساختمان در کشور، متوجه میشویم که در حال حاضر رایجترین سبک در طراحی نمای ساختمان، نمای کلاسیک و مدرن است. با این وجود، از نظر متخصصان نمیتوان یکی از این دو سبک نماکاری ساختمان را بر دیگری برتر دانست.
به همین دلیل، بهترین سبک آن است که با بافت محلی و شهری، فرهنگ شهر و البته با سلیقه و بودجهتان برای هزینه نمای ساختمان مطابقت داشته باشد. اگر برای طراحی نمای بیرونی و داخلی ساختمان به دنبال متخصص هستید، ابتدا از بهترین طراحان نمای ساختمان قیمت بگیرید.
کدام متخصص را برای نماکاری ساختمان انتخاب کنیم؟
به محض ثبت درخواست شما برای طراحی و نماکاری ساختمان از طریق فرم سفارش، ما بهترین متخصصان فعال در شهرتان را به شما معرفی میکنیم. هریک از این افراد با توجه به پروژهتان، قیمت طراحی نمای ساختمان را به شما پیشنهاد میدهد. اگر نمیدانید که برای ویلا یا خانهتان نمای سیمانی رومی مناسب است یا استفاده از سنگ نمای رومی، بهترین راه مشورت با یک طراح و نماکار است.
به این ترتیب شما در روند ثبت سفارش هم از مشخصات کارشناس، و هم مبالغ پیشنهادی آنها برای هزینه نمای ساختمان و اجرای پروژه مطلع میشوید. با توجه به پروفایل متخصص و نظرات مشتریان پیشین آنها میتوانید بهترین فرد را انتخاب کنید و پس از مشورت و بررسی، کار طراحی و اجرای نمای ویلا یا ساختمان مسکونی را به آن بسپارید.