قیمت نصب سقف کاذب در بازار چقدر است؟

برای اطلاع از "هزینه نصب سقف کاذب" با پاسخ به چند سوال کوتاه، از متخصصان به رایگان قیمت بگیرید

متوسط قیمت (هر متر مربع)
  • 270,000 تومان
  • 280,000 تومان
  • 330,000 تومان
  • 1,000,000 تومان
(به روز رسانی در دی 1402)

شما در کدام شهر به نصب سقف کاذب نیاز دارید؟

نصب سقف کاذب را به متخصصش بسپار

هزینه سقف کاذب یکی از مهم‌ترین مسائل در ساخت ساختمان و طراحی داخلی محسوب می‌شود که باید به آن توجه داشته باشید. امروزه طراحی داخلی ساختمان اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده و در بسیاری از موارد از المان‌ها و متریال گوناگون در راستای ایجاد جذابیت‌های بیشتر استفاده می‌کنند.

یکی از مواردی که تأثیر بسیار زیادی در زیبایی طراحی داخلی ساختمان داشته و می‌تواند آن را جذاب‌تر کند، استفاده از سقف کاذب است. امروزه مدل‌های مختلفی از این نوع معماری مانند سقف کاذب 60 در 60 طراحی و ساخته شده‌اند که هرکدام ویژگی‌های و قیمت مخصوص به خود را دارند. در ادامه به بررسی عوامل مختلف در ارتباط با قیمت سقف‌های کاذب می‌پردازیم.

 

لیست قیمت خرید و نصب سقف کاذب 

نوع خدمات  قیمت خدمات (به روز رسانی خرداد 1402)
 هزینه ساخت کناف  70.000 تا 200.000 تومان
 قیمت خرید و نصب سقف کاذب pvc پانلی بدون زیرسازی (متر مربع)  70.000 تا 100.000 تومان
 قیمت خرید و نصب سقف کاذب pvc پانلی با زیرسازی (متر مربع)  110.000 تا 150.000 تومان
 هزینه خرید ونصب سقف کاذب pvc تایلی (متر مربع)  300.000 تا 350.000 تومان
 دستمزد نصب سقف کاذب کناف ساده (متر مربع)  70.000 تا 200.000 تومان
 سقف کاذب آسمان مجازی کشسانی یا باریسول (مترمربع)   1.800.000 تا 1.900.000 تومان
 اجرت نصب سقف کاذب آسمان مجازی تایلی(برچسبی) (1.20 *1.80)  800.000 تا 1.000.000 تومان

 

 

سقف کاذب چیست؟

در ابتدای امر لازم است تا توضیحی درباره اینکه سقف کاذب چیست ارائه دهیم تا شما بیشتر با این المان در طراحی داخلی ساختمان‌ها آشنا شوید. سقف‌های کاذب در واقع یکی از عناصر معماری است که به عنوان یک پوشش زیر سقف اصلی ساختمان به اجرا درآمده و مورداستفاده قرار می‌گیرند.

یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های این سقف‌ها مربوط به جلوه زیبایی آن‌ها در مقایسه با سقف‌های ساده است که باعث شده تا امروزه بسیار بیشتر از مدل‌های ساده و معمولی به کار گرفته شوند. همچنین سقف کاذب می‌تواند پوشش دهی کاملی بر روی تأسیسات ساختمان داشته باشد و از اتلاف انرژی به خوبی جلوگیری کند.

 

اجرای سقف کاذب

 

استفاده از سقف‌های کاذب هیچ‌گونه محدودیتی نداشته و برای انواع محیط‌ها اعم از اداری، تجاری، مسکونی و ... با متراژهای مختلف می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. امروزه به دلیل استقبال گسترده از این نوع سقف‌ها، تنوع بالایی نیز در بین آن‌ها به وجود آمده است که در ادامه به بررسی بیشتر آن‌ها می‌پردازیم.

 

قیمت بازسازی یا ساخت سقف کاذب چقدر است؟

یکی از مهم‌ترین مسائلی که بعد از انتخاب سقف کاذب برای پوشش سقف اصلی برای افراد پیش می‌آید، قیمت بازسازی و یا ساخت این مدل سقف‌هاست. بازسازی سقف کاذب در واقع زمانی امکان‌پذیر است که سقف سازه شما کاذب بوده و تمایل داشته باشید که به ترمیم آن بپردازید و یا اینکه مدل آن را به‌روز کرده و تعویض کنید.

در چنین حالتی چنانچه متریال به‌کار رفته در سقف قبلی قابل‌استفاده باشند و زیرسازی آن نیز در وضعیت سالم و خوبی قرار داشته باشد، قیمت سقف کاذب 60 در 60 کمتر شده و می‌توانید با هزینه مناسب‌تری برای داشتن یک سقف زیبا و جذاب اقدام کنید.

 

سقف کاذب متری چنده

 

در صورتی که سقف خانه یا محل کار شما معمولی و ساده بوده و قصد دارید از سقف کاذب برای پوشش دهی آن استفاده کنید یا اینکه در حال ساخت بنا هستید و تمایل دارید تا از همان ابتدا به سراغ کارگذاری سقف کاذب بروید، ممکن است هزینه‌ها شما بیشتر از حالت قبلی شوند. در این حالت همه چیز از پایه شروع شده و احتمال دارد قیمت نصب سقف کاذب بیشتر از حالت بازسازی باشد.

 

نکات مهم در تعیین هزینه سقف کاذب

توصیه می‌کنیم که هنگام برآورد قیمت سقف کاذب به عوامل تاثیرگذار بر آن توجه داشته باشید تا بتوانید قیمت نهایی را به خوبی تخمین زده و از هیچ عاملی چشم‌پوشی نشود. موارد زیادی وجود دارند که در آن‌ها فرد به نکات مهم بی‌توجه بوده و در نهایت مجبور شده تا چندین درصد مبلغ اضافه‌تری را به نصاب در ازای ساخت و نصب سقف موردنظرش پرداخت کند. در این راستا در این قسمت به مهم‌ترین عوامل تعیین کننده قیمت هر متر سقف کاذب می‌پردازیم.

 

قیمت هر متر سقف کاذب

 

هزینه مالیات

زمانی که شما برای استعلام قیمت سقف کاذب اقدام کنید، قیمتی به شما اعلام می‌شود که در برخی از موارد، تفاوت بسیار زیادی با قیمت نهایی و تمام‌شده دارد. در برخی از مواقع قیمت ابتدایی بدون در نظر گرفتن مالیات ارزش‌افزوده به شما گفته می‌شود که یکی از مهم‌ترین نکات برای تعیین هزینه سقف کاذب است. پس توجه داشته باشید تا قیمت استعلامی شامل هزینه مالیات نیز باشد.

 

هزینه نقاشی سقف

نکته دیگری که در این زمینه وجود دارد این است که در برخی از مواقع، برای بعضی از قسمت‌ها نیاز به نقاشی وجود دارد. هزینه نقاشی نیز باید در قیمت استعلامی گرفته شود تا شما در نهایت و بعد از اتمام کار از این جهت غافلگیر نشوید. به صورت کلی در تعیین هزینه سقف کاذب باید تمام عوامل، قیمت متریال و هزینه دستمزد به کار گرفته شوند؛ در غیر این صورت احتمال اشتباه بودن هزینه وجود دارد.

 

اجرت نصب سقف کاذب pvc

 

قیمت نصب سقف کاذب در انواع مختلف

همان‌طور که در بخش‌های قبلی نیز اشاره کردیم، سقف کاذب امروزه در انواع و مدل‌های مختلفی تولید شده و به کار گرفته می‌شود که هر کدام از آن‌ها ویژگی‌ها و مزایای مخصوص به خود را دارند؛ به همین دلیل باید در زمان انتخاب جنس، بدانید که سقف کاذب متری چنده تا بتوانید متناسب با بودجه خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

نصب هر یک از این مدل‌های سقف کاذب با یکدیگر تفاوت‌های زیادی دارد؛ همین امر باعث شده تا قیمت نصب آن‌ها نیز با یکدیگر متفاوت باشد. در این قسمت قصد داریم تا به معرفی انواع سقف کاذب و بررسی قیمت نصب آن‌ها بپردازیم. شما می‌توانید بر اساس سلیقه خود، بودجه‌ای که مدنظر دارید و نوع سقفتان، می‌توانید به انتخاب سقف کاذب مناسب از بین گزینه‌های موجود بپردازید.

 

سقف کاذب PVC

سقف‌های کاذب پی وی سی از جنس پلاستیک سخت ساخته شده و کاملا ضدآب هستند. پس اگر شما به دنبال یک سقف کاذب مناسب برای سرویس بهداشتی و حمام می‌گردید، بهترین گزینه در این زمینه سقف‌های پی‌وی‌سی هستند. این مدل سقف کاذب یک گزینه با قیمت و کیفیت مناسب محسوب می‌شوند. از این محصولات که در تایل های 60 در 60 در بازار وجود دارند معمولا برای سقف راهروها و مغازه‌ها نیز استفاده می‌شود. از مزایای این سقف کاذب می‌توانیم به عایق حرارتی و صوتی، سبک و قابل‌حمل، طول عمر و دوام بالا، نصب ساده، ضد آب و ضد حرارت بودن آن‌ها اشاره کرد. قیمت سقف کاذب 60 در 60 پی وی سی در بین سایر سقف‌های کاذب مناسب‌تر است.

 

قیمت نصب سقف کاذب pvc

 

سقف کاذب آکوستیک

اگر به دنبال یک سقف کاذب برای نصب در محیط‌های پر سر و صدا هستید، این گزینه می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. همان‌طور که از عنوان این محصول مشخص است، عایق به خوبی برای صدا بوده و می‌تواند از انتشار صوت در محیط‌های خارجی جلوگیری کند. در همین راستا از این مدل سقف کاذب معمولا در سالن‌های سینما و تئاتر، مدارس، بیمارستان‌ها و سایر مکان‌های پر سر و صدا استفاده می‌شود. سقف کاذب آکوستیک معمولا در برابر حرارت و آتش‌سوزی نیز مقاومت بالایی از خود نشان داده و به همین دلیل از طول عمر نسبتا بالایی برخوردار هستند. نصب و نگهداری این سقف‌ها نیز به سادگی امکان‌پذیر بوده و به اصول خاصی در این زمینه نیاز ندارد.

تنوع قیمت سقف کاذب آکوستیک بسیار گسترده بوده و تا حد زیادی به نوع مصالح و برندهای تولیدکننده در این زمینه وابسته است. به‌صورت کلی می‌توان نتیجه گرفت که هزینه نصب سقف کاذب آکوستیک نسبت به سایر مدل‌ها در این زمینه بیشتر است.

 

قیمت سقف کاذب آکوستیک

 

سقف کاذب رابیتس

سقف کاذب رابیتس در واقع شامل رابیتس و طرح‌های گچ بر روی آن است؛ از همین رو می‌توانیم این مدل را به عنوان یکی از محبوب‌ترین مدل‌های سقف کاذب معرفی کنیم که به راحتی در مکان‌های مختلف مورداستفاده قرار گرفته و باعث زیباسازی محیط می‌شود. رابیتس به‌تنهایی مصالحی است که از کشش عرضی و همچنین پرس شدن ورقگی گالوانیزه تولید شده است. بعد از برش خوردن این محصول آماده بوده و می‌توان در این زمینه از آن استفاده کرد. ملات گچ به خوبی به رابیتس چسبیده و به همین دلیل نصب و اجرای این مدل سقف کاذب به سادگی امکان‌پذیر است. تنوع در طرح‌های مختلف و همچنین زیبایی از مزایای استفاده از این مدل سقف کاذب به شمار می‌روند.

 

نصب سقف کاذب رابیتس

 

از معایب سقف کاذب رابیتس می‌توانیم به وزن زیاد سازه، مصرف بسیار زیاد مواد اولیه نظیر گچ و همچنین قیمت بالای سقف و دستمزد نصب آن اشاره کنیم. یکی از نکاتی که هنگام انتخاب این مدل باید به آن توجه داشته باشید این است که این نوع سقف به هیچ عنوان عایق صدا محسوب نمی‌شود؛ پس نمی‌تواند انتخاب مناسبی برای محیط‌های پرسر و صدا باشد.

 

سقف کاذب کناف

اگر بخواهیم به یکی از پرکاربردترین مدل‌ها سقف کاذب اشاره کنیم، بدون شک می‌توانیم مدل کناف را نام ببریم؛ زیرا هزینه سقف کاذب کناف در مقایسه با دیگر موارد مانند اجرت نصب سقف کاذب PVC کمتر است. سقف کناف معمولا در ساخت و یا بازسازی مکان‌های مختلف مانند ساختمان‌های آپارتمانی، ویلایی، محیط‌های تجاری، اداری و ... مورداستفاده قرار می‌گیرد.

نصب این نوع سقف به دو صورت یکپارچه و تایلی انجام می‌شود. مدل یکپارچه همان‌طور که از نامش مشخص بوده و قطعا در منازل اطرافیانتان یا محیط‌های دیگر آن‌ها را دیده‌اید، به هیچ عنوان از یکدیگر جدا نمی‌شوند. از طرف مقابل کناف تایل به‌صورت تایل‌های متنوع در اندازه‌های گوناگون وجود دارد که در کنار یکدیگر نصب شده و نتیجه جذابی را ایجاد می‌کنند.

سقف کاذب کناف معمولا از مواد و پانل‌های مختلف که اکثرا به شکل گچی هستند ساخته شده و آن‌ها در فاصله مشخصی از یکدیگر نصب می‌شوند. اگر به دنبال یک سقف کاذب با کیفیت بالا و قیمت مناسب برای پوشش سقف خانه خود و زیباسازی آن هستید، توصیه می‌کنیم که سقف کناف را در این زمینه انتخاب کنید.

 

قیمت سقف کاذب چوبی

 

سقف کاذب چوبی

از دیگر گزینه‌هایی که شما در زمان نصب سقف کاذب پیش روی خود دارید و می‌توانیم به آن اشاره‌ کنیم، سقف کاذب چوبی است. این نمونه به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد خود بسیار دوست‌داشتنی بوده و می‌تواند احساس خوبی را در محیط پراکنده کند. از ویژگی‌های آن می‌توانیم به گرما و حس طبیعی بودن آن اشاره کنیم که با دکوراسیون‌های مختلف نیز سازگاری بالایی دارد.

برای نصب سقف کاذب چوبی معمولا از جنس‌های مختلفی مثل ام دی اف، راش، چوب روسی و ... استفاده می‌شود و همچنین میزان متراژ و سایر عوامل مؤثر در این زمینه متغییر است؛ به همین دلیل هزینه سقف کاذب چوبی در طیف گسترده‌ای قرار می‌گیرد و باید بر اساس نیاز شما مشخص شود.

 

سقف کاذب شیشه‌ای یا تلقی

سقف‌های کاذبی که به‌اصطلاح شیشه‌ای نامیده می‌شوند در اصل، از پلاستیک فشرده به صورت شفاف و یا در رنگ‌های مختلف ساخته شده‌اند. همین امر باعث شده تا این مدل سقف کاذب، جایگزین بسیار مناسبی برای شیشه باشد و بتواند طرفداران خاص خود را به دست آورد.

 

هزینه سقف کاذب شیشه ای

 

از ویژگی‌های اساسی این مدل سقف باید به عبور نور از آن اشاره کنیم که باعث جذابیت هرچه بیشتر محیط می‌شود. استفاده از این نمونه مزایای متعددی به دنبال دارد که از بین آن‌ها می‌توان به تنوع بالا در طرح و رنگ، وزن بسیار سبک، شست‌وشوی ساده، مقاومت بالا در زمینه‌های مختلف و همچنین مناسب بودن قیمت آن اشاره کنیم.

 

عوامل مؤثر بر قیمت هر متر سقف کاذب

حال در بخش‌های قبلی با انواع مختلف سقف کاذب و محدوده قیمت و همچنین ویژگی‌های مهم هرکدام از آن‌ها آشنا شدیم، در این قسمت لازم است تا به عوامل مهم و تأثیرگذار بر روی قیمت هر متر از سقف کاذب بپردازیم. به‌صورت کلی عوامل مختلف و متعددی وجود دارند که می‌توانند باعث به وجود آمدن نوسان و تغییر در قیمت تمام‌شده سقف کاذب بشوند.

 

قیمت نصب سقف کاذب

 

نوع سقف کاذب انتخابی

همان‌طور که در قسمت قبلی نیز اشاره کردیم سقف‌های کاذب دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آن‌ها ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. هرکدام از این مدل‌ها بسته به ویژگی‌ها و متریال به‌کاررفته در آن‌ها، اختلاف قیمت داشته و هزینه اجرای آن‌ها با یکدیگر متفاوت خواهد بود. پی یکی از مؤثرترین عوامل در هزینه سقف کاذب، مربوط به نوع سقف انتخابی است.

 

طرح موردنظر

شما بر اساس مدل سقف کاذب انتخابی، می‌توانید طرح‌های متنوع و مختلفی را برای پوشش سقف ساختمان خود در نظر بگیرید. بدیهی است که اجرای هرکدام از این طرح‌ها با یکدیگر متفاوت است. هر اندازه طرح انتخابی شما دشوارتر باشد و به طراحی تخصصی بیشتری نیاز داشته باشد، طبیعتا اجرای آن نیز سخت‌تر بوده و زمان بیشتری نیاز خواهد داشت.

در نتیجه در این حالت هزینه سقف کاذب نیز بیشتر از یک طرح ساده و روان می‌شود. به صورت کلی می‌توان گفت قیمت هر متر سقف کاذب، بسته به سختی و دشواری طرح متفاوت خواهد بود.

 

قیمت سقف کاذب متری چنده

 

متراژ فضا و میزان حجم کار

از دیگر عواملی که می‌تواند بر روی قسمت نصب سقف کاذب تا حد زیادی تأثیر بگذارد، متراژ فضا و میزان حجم کار است. طبیعتا هراندازه متراژ سقف شما بیشتر بوده و یا اینکه طرح موردنظرتان حجیم‌تر و پرکارتر باشد، به میزان متریال و مصالح بیشتری نیاز خواهید داشت؛ همچنین در این حالت اجرای طرح نیز به زمان بیشتری احتیاج داشته که باعث می‌شود تا هزینه نهایی شما افزایش پیدا کند.

 

کیفیت مصالح مصرفی

عوامل مختلفی وجود دارند که باعث می‌شوند تا نتوانیم به‌صورت واضح به سؤال سقف کاذب متری چند جواب قطعی دهیم. یکی از مهم‌ترین عوامل در این زمینه، کیفیت مصالح و متریال مصرفی هستند. برندهای مختلف و متنوعی در زمینه تولید این مصالح فعالیت دارند که قیمت محصولات آن‌ها تفاوت‌های چشمگیری با یکدیگر دارند.

مشخص است که برای در اختیار داشتن متریال و مصالح باکیفیت و بادوام، باید هزینه بیشتری نیز پرداخت کنید، پس هزینه سقف کاذب باکیفیت و با طول عمر بالا، به مراتب بیشتر از نمونه‌های بی‌کیفیت خواهد بود.

 

هزینه نصاب

میدانیم که برای نصب سقف کاذب، شما به یک نصاب مجرب و ماهر در این زمینه نیاز دارید که بتواند با ظرافت و زیبایی، سقف کاذب منتخب شما را نصب کند. هزینه دستمزد نصاب سقف کاذب نیز از دیگر عوامل مهم و مؤثر بر هزینه سقف کاذب به شمار می‌رود که باید به آن توجه داشته باشید. هر اندازه نصاب مهارت بیشتری داشته باشد و بتواند تضمین رضایت به شما بدهد، هزینه دستمزد او نیز بیشتر می‌شود.

در این زمینه توصیه می‌کنیم که حتما با نصاب‌های مجرب و کار بلد همکاری کنید تا بعد از دیدن نتیجه کار دچار پشیمانی نشده و بتوانید نهایت لذت را از آن ببرید. هزینه نصاب به تعداد افراد نیروی کار نیز وابسته است. چنانچه شما عجله داشته و تمایل دارید که سریعا کار را تحویل بگیرید، به تعداد نفرات بیشتری در این زمینه نیاز پیدا می‌کنید.

 

هزینه‌های جانبی

علاوه بر موارد نامبرده، عوامل مختلف دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند بر روی قیمت هر متر سقف کاذب تأثیر بگذارند. این عوامل را تحت عنوان هزینه‌های جانبی به شما معرفی می‌کنیم. در این میان می‌توانیم به هزینه زیرسازی بنا، هزینه درزگیری، هزینه‌های مربوط به حمل و نقل و همچنین هزینه رنگ‌کاری و توجه به جزئیات اشاره کنیم. زمانی که تمام هزینه‌های جانبی ریز و کوچک را موردبررسی قرار دهیم، متوجه می‌شویم که به صورت مجموع می‌توانند تأثیر زیادی بر روی قیمت تمام‌شده سقف کاذب بگذارند.

 

قیمت هر متر سقف کاذب

 

ارزان‌ترین سقف کاذب کدام است؟

میدانیم که مدل‌های مختلف سقف کاذب، تفاوت‌های عمده‌ای در قیمت تمام‌شده دارند. چنانچه شما به هر دلیل به دنبال ارزان‌ترین سقف کاذب هستید، در این قسمت با همراه باشید تا این مدل را به شما معرفی کنیم. طبق تحقیقات انجام‌شده می‌توانیم ارزان‌ترین سقف کاذب را سقف کناف معرفی کنیم که قابلیت نصب برای مکان‌های مختلف مانند ساختمان‌های مسکونی، محیط‌های اداری، تجاری، آموزشی و ... را نیز دارد.

این مدل سقف وزن کمی داشته و می‌تواند یک عایق حرارتی خوب محسوب شود. از دیر سقف‌های کاذب ارزان‌قیمت، می‌توان به سقف کاذب پلاستیکی و یا پی‌وی‌سی نیز اشاره کرد که از مقاومت بالایی در برابر آب و رطوبت برخوردار بوده و هزینه نگهداری بسیار کمی دارد.

 

سقف کاذب ارزان خوب است یا بد؟

حال که با دو مدل از ارزان‌ترین مدل‌های سقف کاذب در این قسمت آشنا شدیم، نوبت به بررسی کیفیت این مدل از سقف‌ها می‌رسد. شاید برای برخی از افراد این سؤال پیش آید که آیا این سقف‌های کاذب ارزان‌قیمت، کارایی مناسبی دارند و یا اینکه صرفا به دلیل قیمتشان، نمی‌توانند محصول باکیفیت و ماندگاری باشند.

در جواب به این پرسش و سایر سؤال‌هایی از این دست، باید بگوییم که قیمت مناسب و ارزان این سقف‌های کاذب به‌هیچ عنوان نمی‌تواند مهر تأییدی بر بد یا بی‌کیفیت بودن آن‌ها به شمار برود. این موضوع تا حد زیادی می‌تواند به دلیل متریال به‌کاررفته در ساخت آن‌ها باشد.

 

قیمت نصب سقف کاذب چقدر است

 

به صورت کلی متریالی مانند تایل های گچی و یا پلاستیک‌های فشرده از مصالح ارزان‌قیمت به شمار رفته و قیمت بالایی ندارند. همین امر نیز باعث می‌شود تا سقف‌های کاذب ساخته‌شده از این محصولات از قیمت مناسبی برخوردار باشند. از طرف دیگر این سقف‌ها وزن سبکی داشته و نصب آن‌ها به‌سادگی امکان‌پذیر است، به همین دلیل نیازی نیست تا هزینه زیادی برای دستمزد نصاب سقف کاذب پرداخت کنید.

برای مثال اجرت نصب سقف کاذب pvc در مقایسه با رابیتس بسیار کمتر است. همچنین سقف کناف، سازگاری بالایی با انواع دکوراسیون داخلی در سبک‌های مختلف داشته و می‌تواند در مکان‌های مختلف به راحتی و با اطمینان خاطر کامل، به‌کاربرده شود. اجرت نصب سقف کاذب pvc نیز در بازه مناسبی قرار داشته و باعث می‌شود تا هزینه این مدل سقف، نسبت به سایرین ارزان‌قیمت‌تر باشد.

 

نکات مهم در قیمت گیری سقف کاذب

استعلام قیمت یکی از مهم‌ترین مراحل برای سفارش و نصب سقف کاذب محسوب می‌شود که باید به آن توجه خاصی داشته باشید. قیمت گیری خدمات نکات مخصوص به خود را دارد که به هیچ عنوان نباید از کنار آن‌ها ساده عبور کنید. در اولین قدم توصیه می‌کنیم که تمام نکات مربوط به تعیین هزینه سقف کاذب که در بخش‌های قبلی معرفی کردیم را موردبررسی قرار دهید. سپس لازم است تا قیمت هر متر سقف کاذب به‌صورت حدودی را به دست آورده و در متراژ سقف موردنظر خود ضرب کنید تا بتوانید یک بازه قیمتی در این زمینه به دست آورید.

زمانی که برای قیمت گیری در سایت "خدمت از ما" اقدام می‌کنید، توصیه می‌کنیم که قیمت های پیشنهادی هر 5 متخصص را بررسی و سپس ثبت سفارش خود را نهایی کنید. فرقی نمی‌کند که شما مشغول بازسازی ساختمان هستید یا اینکه در مرحله ساخت مشغولید، آنچه در این زمینه اهمیت دارد، قیمت گیری صحیح برای هزینه سقف کاذب است.

در این زمان توصیه می‌کنم که از شرکت‌ها و یا افراد ارائه‌دهنده خدمات بخواهید تا قیمت کلی را با در نظر گرفتن تمام هزینه‌های جانبی به شما ارائه دهند. در این حالت تصمیم‌گیری و همچنین مقایسه افراد مختلف، برای ساده‌تر خواهد شد.

 

قیمت سقف کاذب ۶۰در ۶۰

 

روش‌های محاسبه هزینه سقف کاذب

در این بخش قصد داریم تا با نحوه محاسبه هزینه سقف کامل آشنا شویم. به‌صورت کلی سه روش مختلف در این زمینه وجود دارد که معمولا افراد از آن‌ها بهره می‌برند تا بتوانند هزینه خدمات را محاسبه و پرداخت کنند.

 

روش متری همراه با جزئیات

یکی از مرسوم‌ترین روش‌ها برای محاسبه قیمت سقف کاذب، روش متری با توجه به جزئیات به کار برده شده است؛ این روش معمولا برای پروژه‌های بزرگ مورداستفاده قرار می‌گیرد. در این حالت نصاب یا پیمانکار به‌صورت دقیق از محل بازدید کرده و بر اساس دستمزد نیروی کار، مصالح مصرفی، هزینه حدودی نصب سقف کاذب را مشخص می‌کند.

در چنین وضعیتی پیمانکار یا نصاب بر اساس زمان موردنیاز کار و اینکه در هر روز، چند متر پیشرفت کاری وجود دارد، قیمت پیشنهادی خود را در ازای یک مترمربع به کارفرما ارائه می‌دهد. این قیمت به عواملی مانند اضافه‌کاری، جزئیات اضافه‌شده، حمل و نقل و ... وابسته بوده و احتمال دارد که در روند کار افزایش نسبی پیدا کند. رایج بودن این شیوه سنجش قیمت باعث شده که قیمت سقف کاذب متری چنده اولین سوال هر فرد در این زمینه باشد.

 

هزینه هر متر سقف کاذب

 

توافق طرفین

درصورتی‌که پروژه کوچک بوده و یا اینکه سقف‌های دکوراتیو در آن وجود داشته باشد، محاسبه قیمت معمولا از طریق توافق طرفین انجام می‌شود. در چنین حالتی معمولا طرفین معامله سر یک قیمت مشخص در ازای انجام کل پروژه به توافق رسیده و قرارداد می‌بندند.

در صورتی که پروژه با سختی‌های مختلفی همراه باشد و یا طرح‌های دکوراتیو آن زمان‌بر باشند، محاسبه قیمت به روش متری برای نصاب سقف کاذب به‌صرفه نبوده و از این طریق اقدام می‌شود. همچنین در زمان بازسازی ساختمان، برای تعمیرات سقف کاذب مانند برطرف کردن ترک‌ها و ... به دلیل حجم کاری کم و محدود، بازهم از طریق قیمت توافقی محاسبات انجام می‌شوند.

 

مقدار سقف کاذب مصرف‌شده

یکی دیگر از روش‌هایی که بیشتر برای اجرای کناف دکوراتیو کاربرد دارد، قیمت دهی بر اساس مقدار کناف مصرف‌شده است. در این روش پیمانکار و یا نصاب، با در نظر گرفتن عوامل مختلف مانند مصالح، دستمزد، حمل‌ونقل و ... یک قیمت کلی برای مترمربع از متریال سقف کاذب استفاده‌شده را ارائه می‌دهند. این روش برای سقف‌های کاذب شیشه‌ای، کناف، چوبی و ... کاربرد دارد. درنهایت بعد از پایان کار، بر اساس مقدار ورق استفاده‌شده قیمت نهایی محاسبه خواهد شد.

 

راهکارهایی برای کاهش قیمت نصب سقف کاذب

در شرایط اقتصادی کنونی، بسیاری از افراد به دنبال روش‌های کاربردی و مناسب در راستای کاهش قیمت نصب سقف کاذب هستند تا بتوانند با هزینه کمتری به طراحی دکوراسیون داخلی منزل خود بپردازند. روش‌های مختلفی در این زمینه وجود دارد که شما می‌توانید از آن‌ها کمک گرفته و در هزینه‌های خود تا حد زیادی صرفه‌جویی کنید.

  • انتخاب سقف کاذب ارزان‌قیمت یکی از مؤثرترین روش‌ها در این زمینه است، شما با انتخاب کناف می‌توانید تا حد زیادی در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید.
  • همکاری با افرادی که هزینه دستمزد کمتری دریافت می‌کنند نیز در این زمینه می‌تواند کمک‌کننده باشد.
  • انتخاب طرح‌های ساده‌تر که زمان اجرای کمی نیاز داشته و متریال کمتری نیز می‌برند نیز یکی از روش‌های موجود در این زمینه محسوب می‌شود.
  • محدود کردن متراژ و همچنین حجم کار برای کم کردن هزینه‌ها بسیار کاربردی است.
  • استفاده از متریال در سطح کیفی پایین‌تر و عدم استفاده از مصالح درجه‌یک نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد.
  • به‌کارگیری نیروی کار کمتر و در عوض روند کاری کندتر نیز از دیگر روش‌هایی است که می‌توانید به کار بگیرید.

 

روش های کاهش هزینه سقف کاذب

 

قیمت اجناس خام و ابزارهای نصب سقف کاذب

برای نصب یک سقف کاذب در هر مدل و هر طرحی، از ابزارهای نصب مختلفی کمک گرفته می‌شود و اجناس خام مختلفی به کار برده می‌شود. هنگامی‌که شما اقدام به سفارش می‌کنید، باید از این قیمت‌ها نیز اطلاع داشته باشید تا بتوانید برآورد هزینه دقیق داشته باشید. بدیهی است که در متراژهای بزرگ‌تر، ابزارهای نصب بیشتری نیز به کار برده می‌شوند.

هرکدام از این وسیله‌ها قیمت مشخصی دارند که می‌توانند تفاوتی در قیمت نهایی و هزینه تمام‌شده به وجود آورند. اجناس خام به‌کاربرده شده نیز با توجه به برند تولیدکننده و همچنین سطح کیفیت آن‌ها، قیمت‌های متنوعی دارند که باید هنگام خرید و سفارش به آن‌ها توجه داشته باشید.

 

مقایسه هزینه سقف کاذب بر اساس برندها

امروزه برندهای مختلفی در زمینه تولید سقف کاذب و همچنین دیوار پوش فعالیت می‌کنند و هزینه سقف کاذب در کارخانه ‎های هریک متفاوت است. محصولات این برندها اختلاف قیمتی با یکدیگر داشته و در یک بازه قرار نمی‌گیرند. همین موضوع می‌تواند بر روی هزینه سقف کاذب تأثیر زیادی بگذارد. در اینجا قصد داریم تا با چند نمونه از مطرح‌ترین برندهای تولیدکننده در این زمینه آشنا شویم تا شما بتوانید انتخاب مناسبی از بین آن‌ها داشته باشید.

 

پرسیانا

پرسیانا یکی از معتبرترین برندهای تولیدکننده در زمینه تولید انواع سقف‌های کاذب است که توانسته محصولات بسیار باکیفیتی را به بازار ارائه کند. محصولات این برند همه از مقاومت بالایی در برابر خط و خش، شست‌وشو و همچنین حرارت دارند، به همین دلیل می‌توانیم ادعا کنیم که از طول عمر و ماندگاری بالایی نیز برخوردار هستند.

 

قیمت نصب سقف کاذب

 

آذران پلاست

شرکت آذران پلاست یکی از موفق‌ترین شرکت‌ها در زمینه تولید انواع سقف‌های کاذب بوده که سابقه‌ای درخشان و 12 ساله در این راستا دارد. محصولات تولیدشده توسط این برند را می‌توانید در انواع ساختمان‌های مسکونی، تجاری، اداری، انواع مراکز خرید و ... مشاهده کنید.

 

امرتات

یکی دیگر از معروف‌ترین و بهترین برندها در این زمینه، امرتات است که توانسته تحول عظیمی در طراحی و ساخت سقف‌های کاذب به وجود آورد. این برند سابقه‌ای 15 ساله در زمینه تولید لوازم طراحی دکوراسیون داخلی داشته و همواره در کسب رضایت مشتریان خود موفق بوده است. با امرتات می‌توانید از جدیدترین دستاوردها روز دنیا در زمینه طراحی دکوراسیون بهره‌مند شوید؛ قیمت هر متر سقف کاذب امرتات به دلیل استفاده از متریال مرغوب، در مقایسه با سایر گزینه‌ها بیشتر است.

 

جمع‌بندی

ساخت و یا بازسازی ساختمان شامل مراحل متعدد و مختلفی می‌شود و یکی از مهم‌ترین مراحل در این راستا، طراحی دکوراسیون داخلی است. پوشش سقف و زیباسازی ساختمان را نیز می‌توان از مهم‌ترین بخش‌های طراحی داخلی به شمار آورد.

در بخش‌های فوق به هرآن چه باید درباره سقف کاذب بدانید پرداختیم تا بتوانید با اطلاعات کافی درباره هزینه سقف کاذب، برای زیباسازی دکوراسیون منزل و یا محل کار خود اقدام کنید. در بخش‌های قبلی به‌صورت کامل انواع مختلف سقف‌های کاذب و همچنین عوامل مؤثر بر روی قیمت این محصولات را نیز موردبررسی قرار دادیم.

4.5 امتیاز از 2054 رای

بهترین متخصصان نزدیک به خود را پیدا کنید
نصب سقف کاذب

نظرات

مصطفی کرمانشاهی
مصطفی کرمانشاهی
5.0 (از 11 نظر)
9 خدمت موفق
نصب سقف کاذب
ولی بابایی فر

اگر کارتون رو به کسه دیگه ای بدید واقعا اشتباه کردید،ایشان واقعا متعهد و منظم با سلیقه کارو انجام میدن.من از آقای کرمانشاهی و کار ایشان راضی هستم. و توصیه میکنم که ایشان رو برای کارهاتون انتخاب کنید،مطمئن باشید بهترین رو انتخاب کردید.

علیرضا میردار
علیرضا میردار
5.0 (از 14 نظر)
13 خدمت موفق
نصب سقف کاذب
اشکان غلامپور

با سلام و احترام و سپاس از اپلیکیشن خدمت از ما نکات مثبت سپردن کار به آقای میردار: قیمت مناسب کیفیت کار خوب وقت شناسی و تحویل به موقع بسیار مودب و محترم و با شخصیت

ابوالفضل مسیح پور عاطفی
ابوالفضل مسیح پور عاطفی
5.0 (از 6 نظر)
2 خدمت موفق
نصب سقف کاذب
کاوس جوی

من از آقای مسیح پور کاملا راضی هستم. ایشون متخصصی کار بلد، خوش قول، منصف و خوش اخلاق هستند. من سقف انباری را با ورق پلاستیکی بسته بودم، آب میداد، ایشون سقف قبلی را باز و با ورق آهن مجددا بسته، ایزوگام کردند، رنگ و نقاشی و روشنایی نصب کردن. کارشون تمیز و حرفه ای انجام دادند. امیدوارم همیشه در زندگی موفق باشند.

در این شهرها می توانید سفارش نصب سقف کاذب را ثبت کنید: