نحوه رنگ کاری ساختمان با رنگ پلاستیک

یکی از انواع روشهای رنگ آمیزی خانه، نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک است. یکی از دلایلی که کاربرد این نوع رنگ را برای رنگکاری رونق بخشیده، راحتی انجام فرایند رنگ آمیزی است.
رنگ پلاستیک برای رنگ کاری ساختمان در انواع نیم پلاستیک و تمام پلاستیک تولید میشود. نمونه تمام پلاستیک این رنگ دوام و کیفیت بهتری نسبت به نیم پلاستیک داشته و کمی قابلیت شستشو دارد. انواع رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان با تنوع رنگ بینظیر عرضه میشود. در اینجا ضمن شرح مراحل نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک، اطلاعاتی درباره نحوه ترکیب رنگ پلاستیک (مقدار آب در رنگ پلاستیک) و کاربرد رنگ پلاستیک برای انتخاب زیباترین رنگ ساختمان در اختیارتان قرار می دهیم.
اگر میخواهید خدمات نقاشی ساختمان را برای انواع سطوح و با استفاده از هر نوع رنگ دلخواه دریافت کنید، کافیست از طریق دکمه زیر یک ثبت سفارش رایگان انجام دهید.
در این مقاله درباره موضوعات فهرست زیر صحبت خواهیم کرد و اطلاعات مفیدی برای رنگ كردن ديوار گچی در اختیارتان قرار خواهیم داد. میتوانید برای دسترسی سریعتر روی هر عنوان کلیک کنید.
ویدیو ترفندهای رنگ کاری ساختمان با رنگ پلاستیک
مزیت رنگ کاری ساختمان با رنگ پلاستیک
گاهی اوقات لازمست در حال و هوای ساختمان یا نقش و رنگ اتاق های منزل تنوعی بوجود بیاوریم. رنگهای پوششی مثل بلکا، استفاده از رنگهای روغنی، استفاده از کاغذ دیواری بجای رنگ و همین طور رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان مدرن از جمله موارد پیشنهادی است. در این میان نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک به دلیل قیمت مناسب و همین طور طریقه راحت رنگ آمیزی و امکان ترکیب چندین رنگ به نسبت رنگ کاری ساختمان با انواع دیگر رنگ، اصولا بیشترین شانس را برای انتخاب افراد دارد.
علاوه بر این، با توجه به اینکه حلال رنگ پلاستیک، آب است، مراحل رنگ آمیزی سریعتر انجام شده و به زمان کمتری برای خشک شدن نیاز دارد. اگر برای بازسازی و رنگ آمیزی ساختمان وقت کمی دارید، نقاشی ساختمان را با رنگ پلاستیک انجام دهید؛ چرا که پس از خشک شدن هیچ بویی برجا نمیگذارد.
نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک بهتر است با پیستوله یا غلطک انجام گیرد. رد قلم مو بر روی دیوار هنگام رنگ آمیزی ممکن است باعث عدم تمایل افراد به استفاده از رنگ پلاستیک در نقاشی ساختمان شود. رنگ كردن ديوار با غلطك و پیستوله امکان ایجاد رنگ یک دست و مخملی را روی دیوار را بوجود میآورد.

"شما میتوانید برای نقاشی ساختمان در تهران، نقاشی ساختمان در اصفهان، نقاشی ساختمان در کرج، روی لینک مورد نظر کلیک کنید و یا از طریق سایت "خدمت از ما" برای سایر شهرها ثبت سفارش انجام دهید"
در این قسمت پس از معرفی اجمالی رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان به بررسی نکات مهم قبل از انجام رنگ کاری میپردازیم.
کاربرد رنگ پلاستیک در رنگ کاری ساختمان
رنگ پلاستیک، در واقع رنگ اکلریلیک بر پایه حلال آب است. بنابراین نمی توان سطح پوشیده با رنگ های پلاستیک را با آب شست. اما با وجود اینکه این نوع رنگ قابل شستشو نیست و نمونههای مختلف کاغذ دیواری و انواع رنگهای نوین با قابلیت و مزایای بیشتر به بازار رنگ آمدهاند، هنوز رنگ پلاستیک کاربردهای زیادی دارد.
استفاده از رنگ پلاستیک در نقاشی ساختمان بخصوص برای رنگ آمیزی سطوحی مثل سقف ساختمان یا ديوار گچي بسیار کاربرد دارد. تنوع رنگ و قیمت مناسب آن امکان تهیه بهترین رنگ برای دیوار خانه و نقاشی ساختمان در حالت کلی را آسان کرده است.

یکی از مزیتهای رنگ پلاستیک که باعث شده است در رنگ کاری ساختمان مناطق مرطوب و گرم، زیاد به کار برده شود، سازگار بودن با گرماست. پس نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک در شهرهای گرم جنوبی گزینه خوبی است.
آموزش نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک
یکی از دلایل اساسی انتخاب رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان، امکان استفاده و کاربرد راحت این رنگ بر روی دیوار گچی و دیگر سطوح منزل است. در این قسمت به نکات مهم آموزشی درباره نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک اشاره میکنیم.
- اگر زیرکار از جنس گچ باشد باید برای انجام بتونه کاری ابتدا رنگ آستر روی آن زده شود. دیگر رنگها نیازی به انجام این کار برای بتونه ندارند.
- برای تهیه بتونه کمی گل بتونه را در یک طرف مخصوص ریخته و مقداری رنگ پلاستیک و آب به آن اضافه کنید. برای بتونه کاری بهتر است از رنگ اکریلیک خالص استفاده شود.
- حالا باید مرحله زیرکاری را انجام دهید. این مرحله، که به آن لکه گیری هم می گویند، اهمیت زیادی دارد. پس با گچ و بتونه ترکهای عمیق دیوار را پر کرده و ترکهای سطحی را هم بپوشانید.
- برای ایجاد یک دستی بین تمامی قسمتهای دیوار خراب و زبر، باید سنباده کاری انجام شود. درجه و درصد سنباده مورد استفاده در این مرحله، به خرابی و زبری سطح دیوار بستگی دارد.

یک نمونه نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک در تصویر بالا قابل مشاهده است.
- مرحله ترکیب رنگ پلاستیک با آب: ساخت مایه رنگ و در نهایت رنگ پلاستیک اصلی برای رنگ آمیزی را انجام دهید. برای این کار بهتر است ابتدا کمی از رنگ رقیق شده با آب را در یک ظرف ریخته سپس مایه رنگ را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید در نهایت ماده تهیه شده را به رنگ اصلی اضافه کنید.
- در این مرحله انجامرنگ کاری ساختمان با رنگ پلاستیک شروع میشود. میتوانید رنگ مورد نظرتان را با ابزار مناسب نقاشی مثل غلطک و یا قلم موی مخصوص روی دیوار، سقف و یا دیگر سطوح بکشید. در این میان به نکات لازم برای از بین بردن رد قلم مو روی دیوار توجه داشته باشید.
مقدار آب در رنگ پلاستیک برای رنگ کاری ساختمان؟
رنگ در اولین ست رنگ آمیزی باید رقیق باشد تا جذب سطوح شود، پس بهتر است مقدار آب در رنگ پلاستیک در این مرحله به صورت 6 کیلوگرم آب به ازای هر 10 کیلوگرم رنگ باشد.

نکات مهم در رنگ کاری ساختمان با رنگ پلاستیک
اگر برای بازسازی خانه، نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک را انتخاب کردهاید، به نکات زیر دقت کنید:
- قبل از استفاده از رنگ پلاستیک وشروع کار دستهای خود را با وازلین چرب کنید.
- بعد از اتمام کار رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان دستهایتان را با آب گرم بشویید.
- مدت زمانی بین 2 ساعت بهتر است بین هر ست رنگ فاصله باشد.
- خشک شدن اولیه رنگ روی سطوح 24 ساعت و خشک شدن رنگ پلاستیک به صورت کامل 7 روز طول میکشد.
- قبل از خشک شدن رنگ، در صورتی که رنگ به جایی پاشیده شده، از دستمال خیس برای پاک کردن آن استفاده کنید.
- برای رنگ کاری خانه با رنگ پلاستیک، با توجه به کیفیت سطح زیرکار، با هر یک کیلوگرم رنگ پلاستیک، تقریباً 3 تا 6 مترمربع را می توان رنگ کرد.
- نقاشی با رنگ پلاستیک برای سطوح فلزی مانند پنجره و یا چهارچوب درب مناسب نیست. (رنگ درب چوبی)
- عمر مفید نقاشی با رنگ پلاستیک کوتاه است، بنابراین لازم است پس از 2 یا 3 سال تجدید شود.

انجام و رعایت موارد بیان شده در داشتن نتیجه با کیفیت مطلوب بعد از کاربرد رنگ پلاستیک برای رنگ آمیزی خانه، تاثیر زیادی دارد. تصویر بالا نتیجه یک ست کامل رنگ کردن دیوار با رنگ پلاستیک است.
رنگ كردن ديوار گچي با رنگ پلاستیک
بطور کلی، برای نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک لازم است تا سطح زیر کار تمیز و سمباده خورده باشد. سطح زیر کار باید رنگ پلاستیک را به خوبی جذب کند تا رنگ پس از خشک شدن، پوسته پوسته نشود. بنابراین، قبل از شروع کار، باید از یک رنگ استر برای ایجاد زمینه رنگ استفاده کنید.
بیشتر بدانید: (ترمیم ترک سقف گچی)

طریقه زدن رنگ پلاستیک روی رنگ روغن
برای انجام رنگ پلاستیک روی دیوار روغنی (یعنی دیواری که قبلا رنگ روغنی زده شده) باید ابتدا یک تمیزکاری و پوشاندن سطوح ترک خورده با بتونه و همین طور یکسانسازی سطح دیوار با سنباده صورت گیرد. یک نمونه از رنگ پلاستیک برای رنگ کاری روی دیوار روغنی را با هم میبینیم.

چسب چوب در ترکیب رنگ پلاستیک
وجود چسب چوب در رنگ پلاستیک چسبندگی و مقاومت رنگ دیوار را بیشتر میکند. یکی از دلایل کیفیت کمتر رنگهای نیمه پلاستیک نسبت به رنگهای تمام پلاستیک درصد کم مقدار چسب چوب در رنگ پلاستیک است. در رنگ های پلاستیک موجود در بازار، رزین با میزان های متفاوتی وجود دارد، به همین دلیل برای ایجاد مقداری چسبندگی در رنگها از چسب چوب استفاده می کنیم، زیرا که چسب چوب از نظر ماهیت رزین به هم شبیه میباشند.
مقدار چسب چوب در رنگ پلاستیک باید چقدر باشد؟
همانطور که گفتیم، میزان رزین استفاده شده در رنگهای پلاستیک موجود در بازار متفاوت است، در نتیجه نمیتوان یک درصد و مقدار مشخص چسب چوب برای استفاده در رنگ پلاستیک مشخص کرد، باید مقدار کمی چسب چوب اضافه کنید و اگر چسبندگی لازم را نداشت، ذره ذره به آن اضافه کنید.

سوالات متداول پیرامون رنگ کاری خانه
- ارزانترین روش برای رنگ کاری ساختمان چیست؟ رنگ کردن ساختمان با رنگ پلاستیک یکی از کم هزینهترین روشهای نقاشی ساختمان است.
- برای رقیق کردن رنگ پلاستیک از چه مادهای استفاده کنیم؟ حلال رنگ پلاستیک آب است، میتوانید آب را کم کم به رنگ خود اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد
- آیا رنگ پلاستیک قابل شستشو است؟ رنگ پلاستیک، همان رنگ اکلریلیک بر پایه حلال آب است، پس نمیتوان سطح پوشیده با رنگهای پلاستیک را با آب شست.
- رنگ کاری ساختمان با غلطک بهتر است یا قلممو؟ از آنجایی که رد قلممو روی دیوار میماند اما استفاده از غلطک رنگ مخملی و یک دستتری ایجاد میکند، پیشنهاد ما استفاده از غلطک در بخش های وسیع و استفاده از قلم مو برای گوشه ها میباشد.
- مزیت رنگ کاری ساختمان با رنگ پلاستیک چیست؟ قیمت مناسب، خشک شدن سریع، نداشتن بو، سازگار با گرما، اجرای سریع، پوشش دهی بالا از مهمترن مزایای آن میباشد.
امیدواریم نکاتی را که پیرامون نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک و طرز تهیه و ترکیب رنگ پلاستیک با آب برایتان گردآوری کردیم، مورد استفاده شما قرار بگیرد.
اگر قصد رنگ کاری ساختمان در کمترین زمان ممکن را دارید، بهترین گزینه رنگ پلاستیک است. فقط کافیست نسبت ترکیب آب و چسب چوب را رعایت کنید و از مراحل زیرسازی و سنباده زنی غافل نشوید.