آشنایی با انواع رنگ برای دیوار

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آشنایی با انواع رنگ برای دیوار

رنگ آمیزی ساختمان و انتخاب بهترین رنگ برای دیوار‌ خانه یکی از ترفندهای جالب برای تغییر دکوراسیون داخلی است. آشنایی با انواع رنگ های ساختمانی جدید برای دیوار و فضای داخلی، شرایط را برای انتخاب یک رنگ مناسب و سازگار با محیط آسان‌تر می‌کند. 

آیا قصد رنگ کردن دیوار خانه تان را دارید؟ پس همینجا بمانید تا با انواع رنگ برای دیوار خانه ایده‌آل‌تان آشنا شوید. در این پست به طور ویژه به موضوع بهترین رنگ برای دیوار خانه شما پرداخته‌ایم. پس برای آگاهی با انواع رنگ دیوار اتاق خواب، انواع رنگ برای سالن پذیرایی و انواع رنگ های ساختمان برای تغییر دکوارسیون اساسی اما ساده، در ادامه با مجله خدمت از ما همراه باشید.

 

چرا انتخاب بهترین رنگ برای دیوار، اهمیت زیادی دارد؟

انتخاب نوع رنگ در نقاشی ساختمان به اندازه انتخاب خود رنگ اهمیت دارد، زیرا که تاثیر زیادی بر ظاهر خانه می‌گذارد. مات بودن و یا روغنی و براق بودن دیوارها از جمله این عوامل تاثیرگذار بر روی دکوراسیون منزل، محل کار و یا هر مکان دیگر است.

راه درست انتخاب بهترین رنگ برای دیوار این است که، پیش از رفتن به مغازه رنگ و ابزار فروشی حسابی تحقیق و بررسی کنید، انتخاب‌های‌تان را محدود کنید و در نهایت سر نوع رنگ موردعلاقه نتیجه‌گیری کنید. ایده‌هایی مثل تلفیق رنگ با طرح کاغذ دیواری برای تغییر دکوراسیون بسیار جالب است. برای این کار راهنمای انتخاب کاغذ دیواری پذیرایی را مطالعه و بهترین رنگ سازگار با محیط را انتخاب کنید.

 در واقع در زمان انتخاب نوع رنگ دیوار باید اول سلیقه خود و بعد به اصول رنگ و دکوراسیون توجه کنید. اگر میخواهید به طور اصولی بهترین انتخاب رنگ دیوار را داشته باشید، ما به شما در این پست کمک خواهیم کرد.

 

(مطلب پیشنهادی: طرح های جدید رنگ آمیزی ساختمان)

 

آشنایی با انواع رنگ برای دیوار

این روزها گزینه‌های متعددی برای رنگ‌آمیزی خانه و انتخاب بهترین نوع رنگ برای دیوار خانه مان، در کاتالوگ رنگ دیوار پیش رو داریم. از رنگ‌های قدیمی تا رنگ‌های دکوراتیو جدید که هر یک زیبایی خاص خود را دارند. شما می‌توانید زیباترین رنگ ساختمان را در ادامه و در قالب معرفی انواع رنگ دیوار بشناسید.

 

انواع رنگ های ساختمانی جدید

 

هماهنگی رنگ انتخاب شده با سقف کاذب آلومینیومی برای فضاهای باز و همچنین مقاومت رنگ‌ها برای استفاده در دیواره و سقف کاذب در محیط هایی مثل استخرها، برای بخش‌هایی از ساختمان که به این امکانات تجهیز شده از دیگر مواردی بوده که در هنگام انتخاب انواع رنگ دیوار برای ساختمان‌های ویلایی باید به آن توجه ویژه داشت. 

 

 رنگ پلاستیک،یکی از رایج ترین انواع رنگ دیوار

رنگ پلاستیک، از قدیمی ترین انواع رنگ دیوار بوده و در حال حاضر با کیفیت های مختلف در بازار وجود دارد. از ویژگی های رنگ پلاستیک این است که، رنگ کردن با آن بسیار آسان است و فقط باید دقت کنید که رنگ آماده شده بسیار غلیظ یا رقیق نباشد، در غیر این صورت، رنگ با غلظت بالا، به خوبی بر روی سطح پخش نمی‌شود و پس از خشک شدن اثر قلمو یا غلطک را باقی می‌گذارد.

همینطور اگر رنگ زیاد رقیق باشد، باید چند سری عمل رنگ زدن را تکرار کنید و ممکن است در جریان این رنگ آمیزی کمی اعصابتان به هم بریزد و خسته شوید. برای آشنایی با نحوه استفاده از غلطک، به محتوای رنگ کردن دیوار با غلطک مراجعه کنید.

چسب چوب در رنگ پلاستیک بر میزان مقاومت این نوع رنگ می‌افزاید. به طور کلی این نوع رنگ دیوار، برای پوشش سقف‌ها و ترمیم ترک سقف گچی مناسب بوده و برای پوشاندن نقص‌ها، گزینه بهتری است؛ اما دوام کمتری دارد.

 

آشنایی با انواع رنگ دیوار

 

رنگ روغنی، از انواع رنگ های ساختمانی جدید

یکی دیگر از انواع رنگ های ساختمانی جدید، رنگ های روغنی می‌باشد، این رنگ ها هم جز رنگ های سنتی و قدیمی ساختمان محسوب می شوند. رنگ های روغنی بیشتر برای رنگ آمیزی درب و پنجره استفاده می‌شود. این نوع رنگ های ساختمان به سه دسته ی مات، نیمه مات و براق در بازار موجود است.

جالب است بدانید، رنگ روغنی براق، بیشتر برای در و پنجره‌ها استفاده می‌شود و به عنوان عایق و ضد زنگ نیز عمل می‌کند. بعنوان مثال شما می‌توانید از هارمونی رنگ طوسی روشن و تیره برای رنگ آمیزی قسمت‌های مختلف ساختمان استفاده کنید. مطالعه مقاله چگونه رنگ روغن را خشک کنیم در رعایت مراحل رنگ آمیزی ساختمان با این نوع رنگ تاثیر بسزایی دارد. 

 

رنگ مولتی کالر، از انواع رنگ های ساختمانی جدید

می‌توان گفت که این نوع رنگ دیوار، جزء دسته رنگ‌های ساختمانی جدید و دکوراتیو است. جالب است بدانید، رنگ مولتی کالر پس از اجرا، با چند رنگ دیده می‌شود. این نوع از رنگ ها قابل اجرا بر روی تمامی سطوح‌ هستند.

رنگ‌های مولتی‌کالر بسیار مناسب برای سطوح گچ، سیمان، بتون، آهن، آلومینیوم، چوب، سنگ، شیشه، کاشی، پلاستیک، رنگ روغن و.... است.  استفاده از انواع رنگ مولتی برای دیوارهایی مثل دیوار گچی همانند نصب کاغذ دیواری روی گچ از اصول خاصی برخوردار است. 

 

مولتی کالر یکی از انواع رنگ های ساختمانی جدید

 

رنگ آکریلیک، یکی از رنگ های ساختمانی جدید

رنگ آکریلیک یکی از  انواع رنگ های ساختمانی جدید است که به عنوان یک محصول تجاری وارد بازار شده و در حال حاضر مورد توجه طراحان دکوراسیون و نقاشان ساختمان قرار گرفت. تنوع این نوع رنگ بسیار بالاست و برای ایجاد بافت در سطوح بسیار مناسب اند، چون غلظت بالایی دارند.

رنگ آکریلیک برای نقاشی ساختمان انعطاف پذیر است و به همین علت روی تمام سطوح قابل اجراست، این نوع رنگ‌ها در انواع مات، براق و نیمه براق عرضه می‌گردند؛ اما نسبت به رنگ های روغنی از براقیت کمتری برخوردارند. 

(مطلب پیشتهادی: تفاوت رنگ روغن و رنگ اکریلیک دیوار)

 

رنگ بلکا، یکی از انواع رنگ دیوار

رنگ بلکا، از آن دسته از رنگ‌هایی است که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است. این نوع رنگ ساختمان، نوعی پوشش سلولوزی است که از الیاف طبیعی همچون پنبه ساخته شده است. به همین دلیل جایگزین مناسبی برای رنگ و کاغذ دیواری می‌باشد.

 

بلکا یکی از انواع رنگ دیوار

 

رنگ آلکیدی، رنگی منحصر به فرد در بین انواع رنگ دیوار 

رنگ آلکیدی رنگی منحصر به فرد است که ترکیبی از اسیدهای چرب است که غلظت و سرعت خشک شوندگی بالایی دارد. رنگ آلکیدی به منظور حفاظت از سازه‌های مختلف در برابر رطوبت، باران، و همچنین آلودگی هوا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

رنگ نانو، یکی از  انواع رنگ های ساختمانی جدید

رنگ نانو، یکی از بهترین انتخاب‌ها در انواع رنگ ها، برای همگام شدن با معماری روز دنیا است. رنگ نانو در برابر گرما و سرما عایق است. رنگ نانو در دو نوع شفاف و رنگی تولید می‌شود. این رنگ معمولاً در نمای داخلی و خارجی ساختمان، استخر، کانال‌های تهویه و … استفاده می‌شود. 

امروزه کاغذ دیواری نانو و رنگ نانو در دسته پرکاربردترین دیوارپوش‌ها در ساختمان‌های مختلف برای تغییر دکوراسیون قرار گرفته اند. 

 

آشنایی با انواع رنگ های ساختمانی جدید

 

رنگ کنیتکس، یکی از انواع رنگ جدید ساختمانی

رنگ کنیتکس یا به عبارتی بهتر رنگ چرم‌نما باعث ایجاد پوششی برجسته بر روی سطوح می‌شود. رنگ کنیتکس پوشش‌دهی و دوام بالا و مقاومت زیاد در هر شرایط آب‌وهوایی دارد. این نوع رنگ از مواد پرلیت، پنبه نسوز، مواد رنگی و رزین تشکیل شده است. 

 

رنگ پتینه، یکی دیگر از رنگ‌های ساختمانی جدید

به این سبک از رنگ آمیزی پتینه کاری نیز گفته می‌شود. این نوع رنگ ها، در واقع روشی از اجرای نقاشی ساختمان مدرن بوده که در سبک کلاسیک نیز اجرا می‌شود. این نوع از رنگ ساختمانی جزو جدیدترین سبک‌های رنگ ساختمانی است که در سبک کلاسیک بیشتر از طرح و نقاشی استفاده می‌شود و سبک مدرن آن سطوح برجسته و طرح‌های ساده‌تر دارند.

رنگ پتینه قابل ترمیم است و عمر بالایی دارد. برای پوشاندن کاشی قدیمی و بهبود بخشیدن فضا با یک طرح زیبا و خاص می‌توان از این سبک رنگ آمیزی بهره برد. برای آشنایی با نحوه رنگ کردن کاشی، به محتوای مربوطه مراجعه کنید.

 

پتینه یکی از انواع رنگ ساختمانی جدید

 

مزایا و معایب انواع رنگ دیوار

هر کدام از انواع رنگ‌ها، حتی اگر بهترین رنگ برای دیوار خانه باشند هم، دارای مزایا و عیب هایی هستند؛ در ادامه مزایا و معایب انواع رنگ‌های ساختمانی جدید را بررسی کرده‌ایم.

 

مزایا رنگ پلاستیک

  • رنگ پلاستیک به راحتی با آب مخلوط می‌شوند و نیاز به حلال های نفتی ندارند.
  • این نوع رنگ دیوار، اگر درجه یک باشد؛ به راحتی قابل شست و شو است.
  • سرعت در رنگ آمیزی دیوار و اتمام کار در این رنگ ها بالا است.
  • رنگ پلاستیک در مقایسه با انواع رنگ دیوار، بوی زننده ای ندارند.
  • این نوع رنگ های ساختمانی زود خشک می‌شوند.
  • رنگ های پلاستیک مات بوده و ایراد های دیوار ها و سقف ها را تا حد زیادی از بین می‌برند.

 

معایب رنگ پلاستیک

  •  آب را به خود جذب میکند. 
  • زود چرک می‌شود و قابل شست و شو نمی‌باشد. (فقط درجه یک آن قابل شستشو است).
  • این نوع رنگ دیوار قابل استفاده بر روی آهن آلات مثل در و پنجره و نرده نمی باشد.

 

مزایای رنگ روغنی 

  • رنگ روغنی، نسبت به دیگر انواع رنگ دیوار، دوام بالایی دارد.
  • این نوع رنگ ها، قابل شست‌وشو هستند.
  • رنگ روغنی پوشش‌دهی مناسبی روی در و پنجره دارد.
  • این نوع رنگ، باعث روشن تر شدن خانه میشود؛ چرا که نوع براق آن نور را منعکس می‌کند.

 

بهترین رنگ برای دیوار خانه

 

از معایب رنگ‌های روغنی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این نوع رنگ ساختمان، ایرادات دیوار و ناهمواری‌های گچکاری را به وضوح نمایان می‌کند.
  • قبل از شروع رنگ آمیزی حتما باید نسبت به لکه گیری دیوار رنگ شده اقدام شود.  
  • نقاشی ساختمان با رنگ روغنی زمان بیشتری می‌برد.
  • رنگ روغنی مات قابلیت پوشش‌دهی کمتر و بوی بیشتری دارد.
  • اصول نصب کاغذ دیواری روی رنگ روغن برای موارد احتمالی تغییر دکوراسیون باید حتما در نظر گرفته شود.
  • این نوع رنگ بوی تندی دارد.

مطلب پیشنهادی:  ( از بین بردن بوی رنگ در خانه)

 

مزایای رنگ مولتی کالر به شرح زیر است:

  • تنوع طرح و رنگ مولتی کالر بسیار زیاد است و بیش از ۴۰ ترام دارد.
  • این نوع رنگ ها، لایه نازکی روی سطح مختلف می‌کشاند و باعث می‌شود عیب‌های زیر آن به چشم نیاید.
  • رنگ های مولتی کالر، دوده و غبار را به خود جذب نمی‌کند و به همین دلیل برای محل‌های پر رفت ‌و آمد و راه‌پله‌ها بسیار مناسب است.
  • رنگ‌آمیزی دیوار با این نوع رنگ ها، بسیار سریع و آسان و توسط اسپری اجرا می‌شود. برای یادگیری این روش می توانید به محتوای مربوط به آن که ( آموزش رنگ آمیزی با اسپری) است مراجعه کنید.
  • این نوع رنگ ها قابلیت شست‌وشوی بالایی دارد.
  • بوی کمی دارد که به سرعت از بین می‌رود.

 

معرفی انواع رنگ های ساختمانی جدید

 

مزایای رنگ بلکا در نقاشی ساختمان

  • این نوع رنگ، عیب‌های دیوار را به خوبی می‌پوشاند و نیاز به زیرسازی ندارد.
  • رنگ بلکا عایق گرما و سرما است.
  • تنوع رنگ این نوع رنگ ساختمانی بسیار بالاست.
  • رنگ‌آمیزی با بلکا ایجاد حساسیت نمی‌کند.
  • رنگ بلکا به راحتی با کف شامپو فرش شسته می‌شود.
  • ضد آب است و ترک نمی‌خورد.

مزایای رنگ آکریلیک در نقاشی ساختمان

  • رنگ اکرولیک با محیط زیست سازگار است و به آن آسیب نمی‌رساند.
  • این نوع رنگ ها نیازی به حلال آلی و شیمیایی ندارد و با آب رقیق می‌شود.
  • این نوع رنگ ها تنوع رنگ بالایی دارد. 
  • غلظت بالایی دارد و به خوبی سطوح را می‌پوشاند.
  • بوی نامطبوعی ندارد.
  • به سرعت خشک می‌شود.
  • رنگ‌آمیزی آن روی تمام سطوح قابل اجرا است.
  • ایجاد حساسیت نمی‌کند.
  • دوام و ماندگاری بالایی دارد.

تنها عیب این نوع رنگ ها، عدم امکان استفاده برای درب ها و چهار چوب ها است.

 

انواع رنگ برای دیوار

 

نکات انتخاب رنگ دیوار برای قسمت های مختلف منزل

  • برای بهترین رنگ برای دیوار خانه ابتدا باید رنگ لوازم منزل و دکوراسیون داخلی منزل خود را در نظر بگیرید سپس با توجه به آن ها رنگی مناسب را برای دیوارها انتخاب کنید.
  • اگر تمایل دارید برای هر اتاق منزل، پذیرایی و ... از رنگ مجزایی استفاده کنید بهتر است فضای بین اتاق ها، ورودی ها و راهرو ها نپبا رنگ خاکستری ملایم رنگ آمیزی کنید تا رنگ آمیزی دیوارهای منزل شما جذاب تر به نظر برسد.
  • اگر تمایل دارید اتاق ها بزرگ و روشن تر به نظر برسند بهتر است از رنگ‌های روشن و براق برای رنگ آمیزی دیوارها استفاده کنید.
  • اگر برای رنگ کردن دیوارها از رنگ های بسیار درخشان و یا تیره و مات استفاده کرده‌اید بهتر است آستری و بتونه کاری را هم از همان رنگ روی دیوار بزنید.
  • می‌توانید با کمک رنگ آمیزی دیوار و سقف و کف اتاق با رنگ های خنثی نقص‌های معماری را برطرف کنید.

 

سخن پایانی

در این محتوا شما را با انواع رنگ های ساختمانی جدید آشنا کردیم و از مزایا و معایب آنها گفتیم. بهتر است قبل از اجرای رنگ دیوار جدید منزلتان، تمامی انواع رنگ دیوار را بررسی کنید و بهترین آنها که مناسب با دکوراسیون منزل شما است را انتخاب کنید.

4.5 امتیاز از 1314 رای


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین