نحوه اجرای لوله کشی فاضلاب
اجرای لوله کشی فاضلاب از جمله مهم ترین کارهای ساختمان است که اگر به نحوه صحیح صورت نگیرد سبب آسیب رسیدن به لوله میشود. از همین رو اجرای لوله کشی فاضلاب ساختمان باید طبق اصول انجام گیرد که از فرسودگی و ناکارآمدی لوله جلوگیری نمود.
دغدغه این روزهای مردم در زمینه اجرای لوله کشی فاضلاب
- لوله کشی فاضلاب ساختمان دو طبقه
- لوله کشی فاضلاب سرویس بهداشتی
- فیلم آموزش لوله کشی فاضلاب ساختمان
- عکس لوله کشی فاضلاب
- لوله کشی فاضلاب توالت
- اصول لوله کشی فاضلاب شهری
- طراحی لوله کشی فاضلاب ساختمان
- لوله کشی پلیکا ساختمان
نکاتی درباره اجرای لوله کشی فاضلاب
ما برای شما مواردی را که باید در اجرای لوله کشی فاضلاب رعایت کنید بیان کردهایم.
-
مراقبت از لولههای فاضلاب در مقابل مصالح ساختمانی:
لولههای فاضلاب و دیگر لولهها در ساختمانهای در حال ساخت به دلیل وجود دیگر مصالح باید مورد توجه قرار گیرند تا مورد آسیب قرار نگیرند.
الفـ با قرار دادن كارتن یا مقوا در زیر لولههای ساختمان و فاضلاب از آسیب آن جلوگیری نمایید.
بـ لوله را از اشیا و مصالح تیز دور نگه دارید.
جـ بعد تست و تأیید مهندس ناظر مسیر لوله کشی فاضلاب با استفاده از ملات سبك پوشانده شود تا از آسیب احتمالی مصون گردد.
-
مراقبت از لولهها در مقابل نور مستقیم خورشید:
لولههای فاضلاب از جنس پلیمر اگر در مقابل نور خورشید به صورت مستقیم قرارگیرند باعث آسیب دیدن لوله میشود. پس در لوله کشی فاضلاب هنگام ساختمان سازی روی آن را با یک عایق بپوشانید. کارکنان لوله کشی باید دقت نمایند كه فوم XPE باید به مدت طولانی در معرض نور خورشید قرار گیرد.
-
جلوگیری از ترکیدگی و یخ زدگی لولهها:
اگر لوله کشی فاضلاب در فصل سرما انجام میگیرد ممکن است دچار ترکیدگی و یا یخ زدگی شوند. بنابراین کارکنان لوله کش باید پس از اجرای سیستم لوله كشی و انجام تستهای مختلف، آب كل سیستم را تخلیه کنند. آنها میتوانند از آب نمک استفاده کنند تا اگر آب در قسمتهایی از لوله باقی ماند امکان یخ زدگی آن کمتر شود.
-
قرار ندادن وزن زیاد بر روی لولههای ساختمان:
به عنوان یك اصل كلی، به هیچ وجه مجاز به اعمال وزن اضافی روی لولههای نصب شده سیستم لوله كشی فاضلاب حمام و توالت نمیباشیم. از قرار دادن وزن شیر آلات بهداشتی، وزن شیرهای اصلی و فرعی واحدها، وزن كلكتورها و … روی لولهها بپرهیزید.
-
مسیر لوله کشی فاضلاب:
اگر لوله کشی در سقف انجام میگیرد هنگام ورود لوله فاضلاب به حمام و توالت باید محل تقاطع دو دیوار به عنوان مسیر عمودی انتخاب گردد زیرا ممکن است در صورت نصب وسایل و آویزها بر روی دیوار سبب آسیب رسیدن و ترکیدن لوله ی فاضلاب شود.
لولهها باید مسیرهای افقی را در كف طی كرده و دقیقاً از زیر موقعیت شیر آلات ساختمانی وارد اتصالات نصب شده در دیوار كردند. جهت اجرای لوله کشی فاضلاب، لوله کشی ساختمان، لوله کشی گاز، لوله کشی آب ساختمان درخواست خود را در سایت و یا اپلیکیشن "خدمت از ما" ثبت نمایید.
آشنایی با اجزا و تاسیسات لوله کشی فاضلاب
یک سیستم فاضلاب ساختمانی از اجزای مختلفی تشکیل شده است که در ادامه به معرفی آنها پرداختهایم:
لوله آب فاضلاب:
لوله آب فاضلاب در سیستم فاضلابی همانطور که از نامش پیداست وظیفه هدایت مواد زائد تا چاه خارج از ساختمان را دارد. طراحی نصب این لوله در ساختمانها به صورت بالا به پایین است و علت این کار این است که در جهت رو به زمین نیروی گرانش به کمک لولههای فاضلابی آمده تا برای حمل سریع تر مواد فاضلابی مفید واقع شود.
لوله ونت یا هواکش:
ونت فاضلاب به منظور ایجاد تهویه در کنار لولههای فاضلاب قرار میگیرند. در اصل وظیفه لوله ونت فاضلاب این است که با تولید جریانات و فشار هوا در لوله فاضلاب به تخلیه و حرکت مواد فاضلابی کمک کنند.