چسب کاشی چیست؟

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
چسب کاشی چیست؟

چسب کاشی چیست؟ اگر قصد اقدام به نصب کاشی در مکان مورد نظر خود دارید، حتماً شما نیز اصطلاح چسب کاشی را شنیده‌اید. این متریال که به تازگی وارد بازار ایران شده است، جایگزین خوبی برای دوغاب و سیمان می‌تواند باشد.

شاید تصور کنید که چسب کاشی از قدرت بالایی برای اتصال کاشی‌ها به دیوار یا کف نداشته باشد، اما لازم است شما بگوییم که استفاده از این متریال علاوه بر استحکام بالا، مزایای بیشتری نسبت به انواع ملات سنتی دارد. ما این مطلب از مجله اینترنتی "خدمت از ما" را برای پاسخ دادن به پرسش چسب کاشی چیست اختصاص داده‌ایم. پس ما را برای آشنایی با کاربرد و ویژگی‌های این متریال همراهی کنید.

 آشنایی با ترکیبات چسب کاشی

از آنجایی که یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از چسب کاشی قدرت چسبندگی بالای آن، به همراه نحوه اجرای سریع آن می‌باشد لازم است به ترکیبات آن که شامل ماسه ریز، سیمان پرتلند غیر آلی، مواد شیمیایی و سایر افزودنی‌های چسب دار است اشاره کرد. ترکیب این مواد با یکدیگر موجب آسان‌تر بودن نصب انواع کاشی‌ها و سرامیک‌ها شده است.

 

ویژگی‌های چسب کاشی

 ویژگی‌های قابل توجه چسب کاشی که استفاده از آن را بسیار آسان و سودمند کرده است به دلیل ترکیبات استفاده شده برای ساخت آن، که در پاراگراف پیشین توضیح دادیم، خواهد بود. موارد زیر از مزایای استفاده از چسب کاشی به جای استفاده از سایر متریال با کاربرد مشابه خواهد بود.

  •  قدرت چسبندگی بالا، این ویژگی موجب استحکام کاشی‌ها خواهد شد.
  •  استحکام و مقاومت بسیار بالایی که بعد از خشک شدن چسب در مقابل هرگونه فشار و ضربه‌ای از خود نشان می‌دهد، ماندگاری آن را در طول دراز مدت تضمین خواهد کرد.
  • مقاومت بالای چسب کاشی در برابر آب و رطوبت و مزیت ضد آب بودن آن، امکان استفاده از آن را در هر مکانی از جمله حمام‌ها و سرویس‌های بهداشتی امکان پذیر کرده است.
  •  سبک بودن، در کنار پیچیده نبودن نحوه استفاده از آن، به تمامی افراد امکان استفاده از آن را داده است. اما فراموش نکنید با وجود ساده بودن نصب کاشی‌ها به وسیله چسب لازم است فرد تجربه لازم نحوه نصب کاشی را داشته باشد.
  •  از آنجایی که از چسب کاشی به نسبت سایر مصالح که برای نصب کاشی و سرامیک به کار برده می‌شوند به میزان کمتری نیاز است، از این رو هزینه کمتری نیز در پایان برای مصرف‌کننده حاصل خواهد شد.

 

ویژگی‌های چسب کاشی

 

معرفی انواع چسب کاشی

 چسب کاشی بر اساس کاربرد آن در انواع متفاوتی تولید می‌شود؛ که هر کدام مزایا و معایب مخصوص به خود را خواهد داشت. فراموش نکنید که استفاده از چسب مناسب هر سطح، ماندگاری و دوام آن را دوچندان خواهد کرد. اگر قصد نصب کاشی خود را به وسیله این متریال دارید، توصیه می‌شود ادامه مطلب را از جهت آشنایی با هر یک از انواع آن از دست ندهید.

 

چسب کاشی پودری

 اگر قصد دارید کاشی‌های خود را بر روی انواع دیوار آجری یا حتی کاشی کاری‌های قدیمی انجام دهید، انتخاب چسب کاشی پودری می‌تواند مناسب باشد. چرا که این چسب نسبت به چسب کاشی خمیری از قدرت چسبندگی کمتری برخوردار است. از این رو استفاده از آن برای نصب کاشی بر روی دیوارهای گچی اصلاً مناسب نخواهد بود.فراموش نکنید که نصب کاشی بر روی سیمان یا مکان‌های کار شده با سنگ، به وسیله این مدل چسب کاشی انجام می‌گیرد.

 

 چسب کاشی خمیری 

مقاومت بالای چسب کاشی خمیری در برابر نفوذ آب و رطوبت، استفاده از آن را در هر محیطی، حتی محیط های بسیار مرطوبی که دائما در معرض آب قرار می‌گیرند، امکان پذیر ساخته است. چسباندن کاشی‌ها بر روی دیوار گچی نیز به وسیله این مدل چسب کاشی به سادگی صورت می‌گیرد. استحکام و قدرت این چسب بیشتر از چسب کاشی پودری خواهد بود.

 

معرفی انواع چسب کاشی

 

چسب کاشی پرسلان

استحکام بسیار بالای این چسب را می‌توان به دلیل استفاده از سیمان و مواد معدنی در ساختار آن دانست. نحوه استفاده از آن نیز کمی با انواع دیگر چسب‌های کاشی متفاوت خواهد بود. به گونه‌ای که باید برای استفاده از آن حتما مخلوطی خمیری شکل از آب و این چسب آماده کنید.

سپس می‌توانید از آن برای چسباندن کاشی‌ها در انواع سطوح مختلفی چون سنگ، شیشه، موزاییک و غیره استفاده کرد. از دیگر مزایای آن مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت و حرارت بالا به مصرف کنندگان آن، این امکان را داده است که از آن در هر مکان بدون هیچ محدودیتی استفاده کنند.

 

چسب کاشی استاندارد

رزین سنتتیک به همراه سیمان و مواد معدنی اصلی‌ترین عناصر سازنده چسب کاشی استاندارد را تشکیل می‌دهند. نحوه استفاده از این چسب با به دست آوردن ترکیبی خمیری شکل از اضافه کردن آب به مقدار مناسبی از چسب خواهد بود.لازم به ذکر است که این مدل چسب به عنوان چسب سازگار با محیط زیست نیز نامیده می‌شود. استحکام بالا، در کنار کاهش لغزندگی و زمان کار پذیری بالای این مدل چسب، موجب محبوبیت آن در میان نصابان کاشی شده است.

 

 چسب کاشی دو جزئی

جزء اولین چسب شامل سیمان و مواد معدنی و جزء دوم آن از نوع مخصوصی رزین بر پایه اکریلیک حاصل شده است. از مزایای مهم این مدل چسب می توان علاوه بر مقاومت بالا در برابر نفوذ آب، به آنتی باکتریال بودن آن نیز اشاره کرد. استفاده از این چسب در مکان‌های پرتردد بسیار مناسب خواهد بود.

به ازای چسباندن هر یک متر مربع کاشی بر سطح مورد نظر، حدود ۴ تا ۵ کیلو چسب کاشی دو جزئی نیاز خواهد بود.

 

چسب کاشی استخری

 این مدل چسب کاشی به دلیل مقاومت بالایی که در برابر حرارت و آب از خود نشان می‌دهد؛ مناسب استفاده در محیط های بسیار مرطوب  و استخر سونا و جکوزی خواهد بود. 

 در آخر بخوانید

 استفاده از چسب کاشی علاوه بر آسان‌تر و ساده‌تر بودن، مزایای بیشتری نسبت به استفاده از متریال سنتی برای مصرف کنندگان فراهم می‌کند. از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به صرفه اقتصادی و تمیزتر بودن کار در پایان اشاره کرد. فراموش نکنید که علاوه بر چسب مناسب، انتخاب فردی مجرب جهت نصب کاشی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو شما می‌توانید با ثبت درخواست خود در وب سایت یا اپلیکیشن بازار آنلاین "خدمت از ما"  از ماهرترین نصابان جهت نصب کاشی خود به وسیله چسب کاشی و انتخاب بهترین مدل آن کمک و راهنمایی بگیرید.

4.5 امتیاز از 1003 رای


کاشی‌ کاری و نصب کاشی
برای سرویس کاشی‌ کاری و نصب کاشی از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین