روش های دیوار چینی سریع و جدید

ثبت درخواست " دیوار کشی "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
روش های دیوار چینی سریع و جدید

عملیات دیوار چینی یکی از ضروریات زندگی بشر است که هزاران سال است، بشر برای محافظت از حریم شخصی خود از آن استفاده می‌کند. مانند هر عمل دیگری با گذشت زمان دیوار چینی هم پیشرفت کرده است و اکنون دیوار چینی جدید با روش‌ها و مصالح مختلف انجام می‌شود که نسبت به روش‌های سنتی بسیار کم هزینه‌تر و سرعت اجرایی بسیار بالاتری دارد.

دیوار چینی جدید با مصالح مختلفی مانند بلوک‌های سفالی سبک، بلوک‌های سیمانی و .. انجام می‌شود، بهتر است بدانید که انتخاب مصالح دیوار چینی در هر دوره‌ای از تاریخ یکی از بزرگترین دل نگرانی‌های مردم و سازنده‌های ساختمان‌ها بوده است. در این مقاله قصد داریم تا در خصوص مصالح مناسب برای ساخت دیوار چینی جدید، دیوار چینی سریع و دیوار چینی باغ صحبت کنیم.

 

دیوار چینی چیست؟

به فرایندی که در آن با استفاده از آجر، بلوک سیمانی یا سفالی دیوار ساخته‌ می‌شود، دیوار چینی گفته می‌شود. برای چسباندن بلوک‌ها و آجرها کنار و روی یکدیگر از ملات استفاده می‌شود.

به عمل دیوار چینی، دیوار کشی هم گفته می‌شود و یکی از مهمترین مراحل اجرای هر پروژه ساختمانی است. هدف از دیوار چینی جدا کردن قسمت‌های مختلف یک سازه از سازه‌های دیگر و ساخت فضاهای داخلی با کاربردهای مختلف است.

کیفیت انجام دیوار چینی به عوامل مختلفی مانند کیفیت مصالح ساختمانی، نوع و مهارت استادکار بستگی دارد. اگر دیوار کشی به‌طور اصولی و با کیفیت انجام نشود، عمر مفید سازه شما بسیار کم خواهد بود. بسیاری از سازه‌های مختلف ساختمانی به دلیل عدم دیوار کشی جدید با مشکل روبه‌رو شده‌اند.

 

دیوار چینی جدید

قبل از شروع توضیحات در خصوص دیوار چینی جدید، اجازه دهید تا چند خطی درباره دیوار چینی قدیمی صحبت کنیم.

بشریت از دوران غارنشینی در پی حفظ حریم شخصی خود بوده؛ حال این حریم با چه مصالح و امکاناتی ساخته می‌شده، کاملا به شرایط جغرافیایی و ابزراهای در دسترس بستگی داشته است. از غارنشینی گرفته تا استفاده از چوب و برگ درختان و امروزه که از مصالح متنوع و حتی دیوارهای پیش ساخته استفاده می‌شود. حال منظور از دیوار چینی قدیمی، چیدن مصالح مناسب و موجود در هر منطقه است. برای مثال در بم به واسطه شرایط جوی دیوارهای خود را با گل می‌ساختند. یا دیوار چینی قدیم در قاره آفریقا با استفاده از سنگ بوده، این در حالی است که در ایران باستان برای دیوار چینی از سنگ و خشت استفاده می‌کنند. به‌طور کلی می‌توان گفت که دیوار چینی در گذشته بر اساس مصالح موجود در هر منطقه انجام می‌شود و اصلا مصالح جدید یا متفاوت معنایی نداشت.

همان‌طور که در بالا اشاره شد، دیوار چینی مانند سایر حرفه‌ها و صنعت‌ها با گذشت زمان دچار پیشرفت‌های زیادی شده است و دیوار چینی جدید به‌ طور کامل مجزا از دیوار کشی در گذشته است. دیوار چینی جدید استفاده از مصالح جدید را به جای مصالح دیوار چینی قدیمی رواج داد.

خشت و آجر جای خود را به دیوارهای پیش ساخته، آجرهای سفالی، بلوک‌های سیمانی و .. داده است. دیوار کشی به سبک جدید دارای مزایای زیادی است که سهولت انجام کار، وزن پایین، کیفیت بالای ساخت و.. که همگی منجر به دیوار چینی سریع می‌شوند؛ از جمله مهمترین مزایای دیوار چینی جدید به نسبت روش سنتی آن است. 

 

دیوارچینی جدید

 

متریال مورد استفاده در دیوار چینی جدید

برای دیوار چینی جدید می‌توان از متریال مختلف استفاده کرد که در ادامه به چند مورد از پرکاربردترین متریال مورد استفاده برای دیوار چینی جدید اشاره شده است:

 

پنل‌های آماده گچی

این پنل‌ها که در بازار به آن‌ها پیش ساخته گچی هم گفته می‌شود، دارای قطر 10 تا 15 سانتی‌متری هستند، مقاومت پنل‌های آماده گچی بسیار کم است و به همین دلیل از این پنل‌ها برای جداسازی فضاهای داخلی استفاده می‌شود. پنل‌های گچی عایق مناسبی برای صدا و حرارت به شمار نمی‌روند.

 

دیوار چینی با استفاده از بتن

یکی دیگر از مصالح پرکاربرد برای دیوار چینی جدید، استفاده از بتن است. معمولا از این نوع دیوار چینی برای دیوار کشیدن دور زمین‌ و باغ استفاده می‌شود. دیوارهای بتنی مقاومت بسیار بالایی دارند و از آن‌ها برای انتقال بار ساختمان استفاده می‌شود.

 

بلوک سیمانی

بلوک‌های سیمانی وزن نسبتا کمی دارند و عایق بسیار مناسبی برای حرارت به شمار می‌روند. از بلوک‌های سیمانی برای دیوار کشی باغ‌ها به کرات استفاده می‌شود. در ادامه در خصوص دیوار چینی باغ به‌طور مفصل صحبت خواهیم کرد.

 

کناف

دیوار چینی با کناف از جمله روش‌های دیوار چینی سریع به شمار می‌رود، معمولا این روش به نسبت سایر روش‌های دیوار چینی جدید، هزینه‌های بیشتری دارد.

 

اصول صحیح دیوار چینی

علاوه بر متریال به کار برده شده در دیوارکشی، اصول چیدمان نیز نسبت به گذشته با پیشرفت علم و دانش در این زمینه دچار تغییراتی شده است. امروزه مهندسین با به کار بستن اصول فنی و الگوهای اتصال پیشرفته در دیوار چینی جدید، ساختمان‌هایی محکم‌تر و باکیفیت‌تر می‌سازند. در کل اصول صحیح دیوارکشی به اقداماتی نظیر: انتخاب بناهای ماهر در دیوار چینی، مصالح باکیفیت و به کار بردن اصول فنی مناسب؛ قبل، حین و بعد از دیوارکشی باید انجام شود؛ اشاره دارد.

 رعایت این اصول در نهایت به استحکام و پایداری دیوار منجر خواهد شد. همچنین عمر و دوام دیوار را افزایش داده که باعث کاهش هزینه‌های تعمیر خواهد شد. علاوه بر این موارد با به کارگیری اصول صحیح دیوارکشی و استفاده از روش‌های نوین، با دیوار چینی سریع در زمان نیز صرفه‌جویی خواهد شد. در نتیجه می‌توان در کوتاه‌ترین زمان ممکن، باکیفیت‌ترین و ماندگارترین دیوار و در نهایت ساختمان را تحویل مشتری داد.

 

دیوار چینی باغ

داشتن حریم خصوصی برای افرادی که باغ دارند، یک نکته مهم و حیاتی به شمار می‌آید. روش‌های بسیار زیادی برای دیوار چینی باغ وجود دارد که تفاوت عمده آن‌ها در نوع مصالح به‌ کار رفته شده در فرایند دیوار چینی است. از جمله مهمترین مصالح برای دیوار چینی باغ می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد.

 

دیوار سنگی

معمولا باغ‌ها در مناطقی هستند که امکان دسترسی به مصالح طبیعی از جمله سنگ وجود دارد. شما با  جمع کردن سنگ‌های بزرگ و ماسه سنگ‌ها می‌توانید، دور تا دور باغ خود را دیوار بکشید. این روش‌ یکی از روش‌های سنتی برای دیوار چینی باغ است.

از جمله مزایای این روش دیوار چینی باغ می‌توان به مواردی مانند هزینه پایین ساخت، عدم نیاز به دانش فنی بالا، استحکام بالا و ماندگاری قابل قبول اشاره کرد. از جمله مهم‌ترین معایب دیوار چینی باغ با این روش می‌توان به سرعت اجرای به نسبت پایین، جنبه‌های زیبا شناختی پایین‌تری به نسبت سایر روش‌های دیوار چینی باغ دارد.

 

دیوارچینی باغ با متریال سنگی

 

دیوار چینی باغ با آجر

هر جا سخن از دیوار چینی باشد، حرفی از آجر حتما به میان خواهد آمد. قطعا و بدون تردید یکی از اولین گزینه‌ها برای اجرای هر دیوار چینی آجر است. آجر یکی از مصالح در دسترس برای دیوار چینی باغ است و به نسبت دیوار سنگی هزینه‌های بیشتری دارد. اما مصالح آجر دیوار چینی سریع‌تری به نسبت سنگ خواهد داشت.

از مزایای این روش می‌توان به هزینه‌های پایین، اجرای ساده و سریع اشاره کرد. از جمله مهمترین معایب این روش می‌توان به مقاومت کم به نسبت سایر روش‌های دیوار چینی اشاره کرد. معمولا برای بالاتر بردن مقاومت این دیوارها آن‌ها را پلاستر سیمان می‌کنند.

 

دیوارچینی باغ با آجر

 

دیوار چینی باغ با استفاده از بلوک سیمانی

استفاده از بلوک‌های سیمانی ساخته شده از ملات ماسه و سیمان مورد استقبال برای دیوار چینی باغ قرار گرفته است. دیوار چینی باغ به عنوان یک روش دیوار چینی سریع به شمار می‌رود. از مزایای این روش می‌توان به هزینه ساخت مناسب، اجرای راحت، سرعت بالای کار و مقاومت بالا اشاره کرد.

نکته مهمی که در هنگام ساخت دیوار با این روش باید به آن توجه کرد، کیفیت بلوک‌های سیمانی ساخته شده است. اگر بلوک‌ها بی کیفیت باشند به راحتی و با یک ضربه از هم پاشیده خواهند شد به همین منظور به شما پیشنهاد می‌کنیم تا از بلوک‌های با کیفیت برای دیوار چینی باغ با بلوک سیمانی استفاده کنید.

مصالح دیگری مانند چوب، فنس، توری سنگی، دیوار بتنی پیش ساخته، دیوار نرده آهنی، دیوار نرده بتنی و .. برای دیوار کشی باغ وجود دارد که هر کدام از آن‌ها مزایا و معایب خود را دارند. انتخاب بهترین مصالح برای دیوار چینی باغ به دو فاکتور مهم بستگی دارد. این دو فاکتور مهم بودجه و نمای دیوار هستند.

 

دیوار چینی سریع

اجرای دیوار چینی سریع به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد که در ادامه به بخشی از مهمترین این عوامل اشاره شده است:

 

مهارت و سرعت بنا در اجرای دیوار چینی

شاید بتوان مهمترین عامل در سرعت دیوار چینی را، سرعت کار کردن بنا دانست. بنا یک لیدر است و سرعت کار او سرعت کار تمامی تیم را مشخص می‌کند. اگر به دنبال دیوار چینی سریع هستید، پس باید یک بنای ماهر با سرعت کار بالا را پیدا کنید.

روش‌های زیادی برای بالا بردن سرعت کار بنا وجود دارد که از جمله مهمترین این روش‌ها می‌توان به شمشه گذاری، ریسمان کشی و رگه چینی اشاره کرد. یک بنای سریع با اجرای این سه تکنیک یک دیوار چینی سریع را رقم خواهد زد.

 

نوع متریالی که برای دیوار چینی استفاده می‌شود

درست است که سرعت بنا تاثیر زیادی در سرعت دیوار چینی دارد، اما نوع متریالی که برای دیوار چینی استفاده می‌‌شود نیز بر سرعت دیوار چینی نقش به سزای دارد. برای مثال اگر بخواهید دیوار چینی باغ با استفاده از سنگ به مدت زمان بیشتری برای اجرا به نسبت دیوار چینی با بلوک سیمانی نیاز خواهد داشت.

 

ابعاد متریال مورد استفاده در دیوار چینی

ابعاد متریالی که برای دیوار چینی استفاده می‌شود، نقش زیادی در سرعت اجرای دیوار چینی دارد. برای مثال شما می‌خواهید صد متر دیوار را اجرا کنید. دو گزینه پیش روی شما وجود دارد (دیوار کشی با آجر گری و بلوک سیمانی)، کارفرما از شما می‌خواهد که روش دیوار چینی سریع‌تر را انتخاب کنید.

همان‌طور که می‌دانید، سایز آجر فشاری یا همان گری 10 × 20 × 5 است، این در حالی است که بلوک‌های سیمانی دارای ابعاد 20 × 40 × 10 هستند. مهم نیست شما چقدر سرعت کار بالایی داشته باشید، قطعا با انتخاب بلوک سیمانی دیوار چینی سریع‌تری خواهید داشت.

 

استفاده از دیوارهای پیش ساخته در دیوار چینی سریع

گاهی اوقات برای افزایش سرعت در ساخت و ساز، از دیوارهای پیش ساخته استفاده می‌کنند. این دیوارها در کارخانه‌ها و با استفاده از متریال مختلف تولید و به صورت کاملا آماده به پیمانکار تحویل داده می‌شوند. از انواع این دیوارها می‌توان به دیوار گچی، بتنی، چوبی، کنافی، ساندویچ پنل و دیار یونولیتی یا تری دی پنل اشاره کرد. استفاده از این دیوارهای پیش ساخته مزایا و معایب خاص خود را دارند. دیوار چینی سریع، مقاومت بالا، کیفیت بالای دیوارها، ویژگی‌های عایق‌بندی مناسب، تنوع و زیبایی ظاهری‌شان و مقرون به صرفه بودن آن‌ها (در برخی انواع این نوع دیوارها مانند: دیوار چوبی) از جمله مزایای این تکنیک هستند. اما اجرای این نوع دیوارها تا حدودی سخت و بسیار حساس است. همچنین نمی‌توان تغییرات لازم را در آن‌ها ایجاد کرد. پیمانکاران از این روش بیشتر برای ساختمان‌ها و پروژه‌های اقتصادی استفاده می‌کنند.

 

عوامل موثر بر قیمت انواع دیوار چینی

عوامل بسیار زیادی بر قیمت گذاری دیوار چینی تاثیرگذار هستند که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

  • نوع مصالح مورد استفاده: همان‌طور که در این مقاله خواندید، مصالح مختلف بسیاری برای دیوار چینی جدید، دیوار چینی باغ و دیوار چینی سریع وجود دارد. اینکه شما از کدام یک برای ساختمان خود استفاده کنید، تعیین کننده بخشی از هزینه‌های دیوارکشی است. هر کدام از مصالح قیمت مختص به خود را دارند. علاوه بر این هزینه‌های حمل و نقل مصالح نیز خود مقوله‌ای جداست.
  • متراژ دیوار و ابعاد ساختمان: هر چه متراژ و ابعاد ساختمان شما بزرگتر باشد، مقدار مصالح مورد استفاده نیز بیشتر و به تبع قیمت مصالح به کار رفته نیز بیشتر خواهد شد. همچنین در متراژهای بالا زمان و کار بیشتری نیز صرف می‌شود که خود مشمول هزینه‌های کارگری بیشتر خواهد شد.
  • بلندی دیوارها: بلندی دیوارها علاوه بر متریال بیشتر، هزینه دستمزد کارگران را نیز بیشتر می‌کند. زیرا کار کردن در ارتفاع‌های بالا برای کارگران سخت‌تر و سرعت کار آن‌ها را نیز پایین‌تر می‌آورد. همگی این موارد جزئی باعث افزایش قیمت دیوار چینی خواهند شد.
  • مهارت و تخصص بنا: هر چه یک فرد در کارش حرفه‌ای‌تر و متخصص‌تر باشد، کار باکیفیت‌تری را ارائه خواهد داد. علاوه بر این می‌تواند در زمان کوتاه‌تری کار را تحویل دهد. بنابراین طبیعی است که دستمزد چنین فردی بالاتر از سایرین باشد.

 

برای کاهش هزینه‌های دیوار چینی چه کنیم؟

برای آنکه بتوانید یک ساختمان باکیفیت و مقاوم بسازید، مصالح مورد استفاده در اولویت هستند. بنابراین برای آنکه هزینه‌های دیوارکشی خود را کاهش دهید، از مصالح بی‌کیفیت استفاده نکنید. این کار نه تنها به صرفه نیست، بلکه هزینه‌های تعمیر و نگهداری شما را چندین برابر می‌کند. به جای استفاده از مصالح بی‌کیفیت، از مصالح ارزان باکیفیت مانند آجر در دیوار چینی استفاده کنید.

علاوه بر این می‌توانید با کاهش هزینه‌های کارگری در قسمت پی دیوار چینی، بودجه خود را برای مراحل بعدی ذخیره کنید. به این صورت که پی دیوار خود را با خاک آهک بپوشانید تا از رویش گیاهان در آن نقطه جلوگیری شود. چرا که رویش گیاهان در نهایت منجر به خرابی دیوار خواهد شد.

در این مقاله در خصوص انواع روش‌های دیوار چینی جدید، دیوار چینی باغ و دیوار چینی سریع صحبت کردیم. همان‌طور که در بالا اشاره شده، متریال و مواد زیادی برای دیوار چینی وجود دارد و به همین دلیل برآورد هزینه‌های ساخت یک دیوار کمی دشوار است؛ به همین دلیل لازم است تا هر شخصی هزینه دیوار کشی خود را بر اساس نوع متریال خود و درخواست خود محاسبه کند.

در بازار آنلاین خدمت از ما این امکان برای شما وجود دارد که علاوه بر دسترسی به بناها و متخصص‌های ماهر، قبل از ثبت درخواست از هزینه اجرای دیوار کشی مطلع شوید.

3.7 امتیاز از 522 رای


دیوار کشی
برای سرویس دیوار کشی از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین