شیشه رفلکس چیست؟

ثبت درخواست " نصب شیشه رفلکس "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
شیشه رفلکس چیست؟

اگر نمی‌دانید شیشه رفلکس چیست، این مطلب برای شما گردآوری شده است. امروزه، صنعت ساخت شیشه بیش از پیش گسترده شده است و شاهد ساخت انواع و اقسام بسیار مختلفی از شیشه‌ها برای مصارف متفاوت هستیم. از رده‌های پرکاربرد شیشه، می‌توان به شیشه رفلکس اشاره کرد. این نوع شیشه‌ها در ایران به طور گسترده‌ای در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع شیشه رفلکس را بیشتر بر اساس نوع رنگ و آلیاژی که در آن استفاده می‌شود، تقسیم بندی می‌کنند. در این مطلب خواهیم دید شیشه رفلکس چیست و چه ویژگی‌ها و مزایایی دارد. همین طور انواع رنگ شیشه های رفلکس را مورد بررسی قرار می‌دهیم. پس همراه ما باشید.

ساختار شیشه رفلکس چیست؟

شیشه رفلکس عمدتا از یک جداره شیشه معمولی و یک جداره شیشه که خاصیت بازتاب دهندگی دارد، ساخته می‌شود. پس می‌توان گفت شیشه رفلکس، یک نوع شیشه دو جداره است و معمولا جداره‌ ای که به سمت بیرون است خاصیت رفلکس دارد. بازتاب دهندگی موجود در شیشه، به دلیل وجود ترکیب آلیاژها و فلزات مختلف روی سطح آن است.

شیشه رفلکس، چیزی نزدیک به 40 درصد از نور را بازتاب می‌هد که این باعث می‌شود شیشه حالت آینه ای پیدا کند. البته مهم است بدانید که خصلت آینه‌ای مربوط به سمتی است که نور بیشتر است. به همین علت شیشه رفلکس در طول روز از بیرون حالت بازتابی دارد و جلوی دید به داخل را می‌گیرد ولی در طول شب این حالت برعکس است.

 

ویژگی‌های شیشه رفلکس چیست؟

ما این بخش را به دو مبحث مجزای مزایا و معایب تقسیم نکردیم؛ زیرا هر کدام از ویژگی‌هایی که بین می‌شود می‌تواند برای عده‌ای مزیت و برای عده‌ای نیز عیب و کاستی به شمار بیاید. ولی به هر جهت، دانستن این خصوصیات می‌تواند شما را در انتخاب یا عدم انتخاب شیشه رفلکس برای ساختمان یاری کند.

همان طور که ذکر شد اولین و مهم‌ترین ویژگی شیشه رفلکس، خاصیت بازتابی آن است. این خاصیت، باعث به وجود آمدن چند وضعیت مختلف می‌شود. شیشه معمولی تا 95 درصد نور را از خود عبور می‌دهد ولی این عدد در شیشه های رفلکس به 60 درصد کاهش می‌یابد؛ زیرا 40 درصد نور تابیده شده، از سطح شیشه بازتاب پیدا خواهد کرد.

این باعث می‌شود در طول روز، نور کمتری به محیط وارد شود. اگر طرفدار خانه‌های غرق در نور هستید، این خاصیت طبعا برای شما خوش‌حال کننده نخواهد بود. از طرفی کم وارد شدن نور خورشید، به معنای ورود کمتر نور و گرما در فصل‌های گرم است که این در اغلب اقلیم‌های کشور ما مزیت به شمار می‌آید.

 

انواع رنگ شیشه های رفلکس

 

بازتاب دادن نور در طول روز و حالت آینه‌ای شیشه کمک می‌کند در طی روز با خیال راحت و بدون نگرانی در مورد حریم خصوصی، پرده‌ها را کنار بزنید و از نور خورشید بهره ببرید. زیرا از بیرون به محیط داخل، دید مزاحم وجود نخواهد داشت. اما توجه کنید که این قضیه در طول شب برعکس خواهد بود و این شمایید که از محیط داخل به خارج دید ندارید.

به دلیل تاریکی شب و نوری که داخل خانه وجود دارد، محیط داخل از بیرون دید خواهد داشت و کنار زدن پرده به معنی از دست دادن حریم خصوصی در شب است. البته باید گفت این مسئله در مورد شیشه‌های معمولی هم به همین شکل است. یادآوری این نکته به این جهت بود که بدانید بازتابی بودن شیشه رفلکس از بیرون، فقط در طول روز برقرار است.

از دیگر ویژگی‌های شیشه رفلکس می‌توان به تنوع زیاد در طیف رنگی آن اشاره کرد. این باعث می‌شود شما با هر سبک از طراحی و هر نوع متریالی که برای نما استفاده می‌کنید، بتوانید شیشه رفلکس با رنگ مناسب انتخاب کنید. در مورد ساختمان‌های تمام شیشه‌ای، استفاده از شیشه رفلکس، جذابیت بصری آن‌ها را دو چندان می‌کند.

 

بررسی انواع شیشه رفلکس

همان طور که اشاره شد، تقسیم بندی انواع شیشه رفلکس، برا اساس انواع رنگ شیشه های رفلکس مشخص می‌شود. حذف بعضی مواد مثل آهک یا کربنات سدیم از ترکیبات شیشه مذاب می‌تواند باعث تغییر رنگ شیشه و اضافه شدن خاصیت آینه‌ای به آن شود. از طرفی اضافه کردن آلیاژ و اکسیدهای فلزی، باعث به وجود آمدن رنگ‌های گوناگون در شیشه های رفلکس خواهد شد.

وکیوم کردن لایه‌های بسیار نازک موادی مثل اکسید مس، اکسید کبالت، اکسید آهن و دیگر فلزها روی شیشه رفلکس، باعث پدید آمدن رنگ های مختلف در آن می‌شود. انواع رنگ شیشه های رفلکس را می‌توان به شرح زیر نام برد:

  • شیشه رفلکس سیلور یا نقره ای
  • شیشه رفلکس برنز
  • شیشه رفلکس آبی
  • شیشه رفلکس دودی
  • شیشه رفلکس طلایی
  • شیشه رفلکس صورتی
  • و ...

 

انواع شیشه رفلکس چیست

 

توجه کنید انواع رنگ شیشه های رفلکس به دلیل وجود آلیاژهای مختلف، قیمت‌های متفاوتی نیز دارند. همین طور لازم به ذکر است که هر کدام از این رنگ‌ها، میزان بازتاب و عبور نور مختلفی دارند. برای مثال شیشه رفلکس آبی در قیاس با شیشه رفلکس دودی، بازتاب بیشتر و عبور نور کمتری دارد.

شیشه های رفلکس دودی، سیلور و برنز، به دلیل خنثی بودن رنگ، بیشترین کاربرد را میان انواع شیشه رفلکس دارند. همچنین برای ساختمان‌هایی با نمای تمام شیشه، انتخاب معماران اغلب شیشه رفلکس آبی و یا دودی است. این که چه رنگ از شیشه رفلکس را انتخاب می‌کنید تا حد زیادی به سبک طراحی و رنگ دیگر متریال‌های مورد استفاده در نما بستگی دارد.

از دیگر نکاتی که جالب است بدانید این است که شیشه‌ های رفلکس را می‌توان توامان در انواع دیگری نیز تولید کرد. برای مثال شیشه رفلکس می‌تواند به شکل شیشه لمینت، سکوریت، اسمارت و ... تولید شود. در انواع شیشه رفلکس، رنگ نقره‌ای یا سیلور به عنوان رنگی شناخته می‌شود که در عین رفلکتیو بودن در حد مناسب، نور را نیز تا اندازه زیادی از خود عبور می‌دهد.

سخن پایانی

در این مطلب به بیان این که شیشه رفلکس چیست و به چه طریق ساخته می‌شود، پرداختیم. ویژگی‌های مختلف شیشه رفلکس به همراه مزایا و معایبی که ایجاد می‌کنند را برشمردیم تا شما را در انتخاب یا عدم انتخاب این نوع شیشه یاری کرده باشیم. همچنین اشاره کردیم که انواع شیشه رفلکس بر اساس انواع رنگ شیشه های رفلکس تقسیم بندی می‌شوند. این رنگ‌ها نیز به تفکیک نام برده شدند.

4.5 امتیاز از 1096 رای


نصب شیشه رفلکس
برای سرویس نصب شیشه رفلکس از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین