شاسی کشی و زیرسازی کناف

ثبت درخواست " کناف "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
شاسی کشی و زیرسازی کناف

زیرسازی کناف که به آن شاسی کشی کناف هم گفته می‌شود، یکی از مراحل اصلی نصب کناف است. برای اجرای این مدل سقف کاذب که اجازه نورپردازی‌های بسیار شیک را به ما می‌دهد، ابتدا باید زیرسازی کناف را انجام داد. زیرسازی کناف اصول و نکات فنی متفاوتی دارد. فاصله آویز در کناف، ارتفاع استاندارد کناف، توجه به وزن زیرسازی کناف و ... همه از ریزه‌کاری‌های شاسی کشی کناف هستند.

در این مطلب قصد داریم روش شاسی کشی سقف کاذب کناف را به زبانی ساده توضیح دهیم. اگر علاوه بر آشنایی با زیرسازی سقف کناف قصد نصب کناف را هم دارید، می‌توانید از متخصصان فعال در بازار آنلاین "خدمت از ما" کمک بگیرید.

روند زیرسازی کناف

به‌طور خلاصه، برای زیرسازی سقف کناف و اقداماتی مشابه درای وال تیم اجرایی ابتدا شاسی کشی کناف را دور تا دور سقف را انجام می‌دهد. پس از آماده شدن زیر ساخت کناف، صفحه‌ها یا ورق‌های کناف متناسب ابعاد شاسی برش می‌خورند. در ادامه این صفحه‌ها با یک دستگاه تفنگی مخصوصی زیر شاسی کشی سقف کاذب کناف نصب می‌شوند

در آخر هم جای نورپردازی‌ها از کناف اجراشده جدا می‌شود تا لامپ‌ها در آن نصب شوند. پس از پایان زیرسازی کناف و نصب آن، باید کار رنگ‌آمیزی صفحات گچی کناف و نورپردازی آنها انجام شود. به همین سرعت کار زیرسازی سقف کناف و نصب آن انجام می‌شود، و زیبایی فضای شما را ارتقا می‌دهد.

برای نصب کناف در ساختمان‌های اداری و مسکونی از دو مدل تیپ A (سازه‌های دوطرفه) و سقف کاذب یکپارچه تیپ B (سازه‌های یک‌طرفه) استفاده می‌شود. در ادامه این روش‌های زیرسازی سقف کاذب کناف را با جزئیات کامل بررسی می‌کنیم.

 

نحوه زیرسازی کناف

 

نحوه اجرای زیرسازی سقف کناف

در پاسخ به سوال کناف چیست می‌توان آن را یکی از متدهای تغییر دکوراسیون سریع و جدید سقف و دیوار دانست که از مراحل اجرایی خاصی برخوردار است. پیش از توضیح شاسی کشی کناف بهتر است با برخی اجزای مورد نیاز در روند نصب کناف آشنا شویم. برای جلوگیری از پیچیده و طولانی شدن بحث، از ذکر اندازه‌ها و ضخامت‌های متفاوت هریک از این سازه‌ها خودداری می‌کنیم.

  • پروفیل‌ها یا پنل‌های زیرسازی: شاسی کشی کناف برای سقف‌های گچبرگی با پروفیل‌های متفاوتی شامل RG، MR ،FM و ... با ضخامت‌ها متفاوت انجام می‌شود.
  • سازه F47: این سازه فوقانی باربر به صورت افقی در اتصال با سقف‌های گچبرگی قرار دارد.
  • سازه U36: این سازه در زیرسازی سقف کناف به عنوان آویز به پروفیل F47 متصل می‌شود.
  • سازه L25: این سازه به عنوان نبشی در شاسی کشی کناف به کار می‌رود.
  • رانر و استاد: سازه استاد (یا پروفیل C) قسمت عمودی ساختار قاب فولادی دیوارهای خشک است. سازه رانر (یا پروفیل U) هم جزو افقی این ساختار است.

 

نحوه زیرسازی کناف تیپ A

قبل از اجرای شاسی کشی کناف در هر تیپ، ابتدا باید از استحکام سقف اصلی برای تحمل وزن زیرسازی کناف و آویزها مطمئن شد.

 

مرحله اول

برای شاسی کشی کناف، ابتدا سازه L25 در تراز صفحات گچی زیرین در ارتفاع استاندارد کناف اجرا می‌شود. توجه داشته باشید که ارتفاع استاندارد کناف با توجه به نوع پروژه متغیر است. سپس سازه آویز UH36 که از یک طرف با میخ به سقف وصل شده، از طرف دیگر به سازه F47 متصل می‌شود.

فاصله اویز در کناف (در این مورد UH36) هم با توجه به جدول بارگذاری سقف انتخاب می‌شود. مثلا اگر از یک لایه پنل 12.5 میلی‌متری استفاده شود، فاصله اویز در کناف 65 سانتی‌متر است. اما اگر از دولایه پنل استفاده شود، فاصله اویز در کناف 55 سانتی‌متر خواهد بود.

 

طریقه شاسی کشی کناف

 

مرحله دوم

پس از آویزگیری در زیرسازی سقف کناف، نوبت به نصب سازه F47 می‌رسد که توسط آویز مهار شده است. فاصله کناف از سقف برای این سازه هم با توجه به تعداد لایه پنل‌ها یا 120 سانتی‌متر است (یک لایه)، و یا 95 سانتی‌متر (دو لایه).

 

مرحله سوم

بعد از اجرای سازه فوقانی یا باربر در زیرسازی کناف، باید سازه تحتانی یا صفحه‌های پنل‌خور را اجرا کرد. این صفحه‌ها در فواصل معین، با توجه به طول پنل مورد استفاده قرار می‌گیرند. با کمک قطعه‌ای به نام کلیپس، سازه‌های فوقانی و زیرین به یکدیگر متصل، و یک شبکه فلزی ایجاد می‌شود.

 

مرحله چهارم

به مرحله آخر زیرسازی کناف تیپ a می‌رسیم. پس از نصب سازه‌ها و شاسی کشی سقف کاذب کناف، باید کار پانل زنی را انجتم داد. این مرحله با استفاده از یک پیچ مخصوص و در فواصل استاندارد انجام می‌شود. به‌طور کلی رعایا فواصل استاندارد در فاصله اویز در کناف، ارتفاع استاندارد کناف و ... اهمیت زیادی در زیرسازی کناف و نصب کناف دارد.

در آخر هم برای داشتن یک سطح یکنواخت، کار درزگیری با بتونه انجام می‌شود.

 

شاسی کشی کناف تیپ B

زیرسازی کناف تیپ B و نصب کناف با این مدل سرعت بسیار زیادی دارد. موارد استفاده زیرسازی سقف کناف تیپ B بیشتر برای پوشش سطوح کمتر از 50 مترمربع، دهانه‌های کمتر از 4 متر، و ارتفاعات کمتر از 45 سانتی‌متر است. البته در مواردی که بخواهید هزینه نصب و زیرسازی کناف و سرعت اجرای آن بالا باشد هم زیرسازی کناف تیپ B توصیه می‌شود.

در شاسی کشی سقف کاذب کناف به این روش، آویز UH36 از یک طرف به سقف و از طرف دیگر به سازه باربر F47 متصل می‌شود. فاصله کناف از سقف برای این سازه هم با توجه به ضخامت و تعداد پنل‌ها متفاوت است.

 

نحوه اجرای زیرسازی سقف کناف

 

نکات فنی طریقه شاسی کشی کناف

رعایت چند نکته در زیرسازی سقف کناف و نصب آن ضروری است، تا بتوانید یک سقف کاذب زیبا، استاندارد و بدون نقص را اجرا کنید. اگر فاصله اویز در کناف، فاصله استاندارد کناف از سقف و چنین مواردی رعایت نشود، ممکن است در آینده آنها خطراتی شما را تهدید کند. نکات کلیدی زیرسازی کناف و کناف کشی سقف را در ادامه می‌بینید:

  • همان‌طور که در ابتدای مطلب هم اشاره کردیم، پیش از زیرسازی کناف و نصب کناف حتما از استحکام سقف اصلی و نحمل وزن زیرسازی کناف توسط آن مطمئن شوید.
  • توجه داشته باشید که حتما خط تراز سقف را روی دیوارهای جانبی که قرار است زیرسازی سقف کاذب کناف را روی آنها انجام دهید، تعیین کنید.
  • اگر دیواری که می‌خواهید زیرسازی کناف را روی آن انجام دهید نازک کاری دارد، پیشنهاد می‌کنیم از اجرای شاسی کشی کناف روی آن بپرهیزید.
  • در حین زیرسازی کناف، آویزها را به سقف کاذب نصب نکنید. اگر نیاز به نصب سقف کاذب بود، حتما آنها را روی سقف اصلی متصل کنید.
  • حتما برای اتصال سازه‌ها در نحوه زیرسازی کناف از پیچ‌های باکیفیت و مخصوص استفاده کنید.

4.5 امتیاز از 1185 رای


کناف
برای سرویس کناف از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین