نقاشی نما ساختمان و رنگ مناسب آن

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
نقاشی نما ساختمان و رنگ مناسب آن

نقاشی نما یکی از کارهایی است که جهت نوسازی ساختمان انجام می‌شود. برای این که نمای بیرونی هر ساختمان و بنایی زیبا شود، هم می توانید به سراغ نقاشی نمای بیرونی ساختمان بروید و هم از سنگ کاری استفاده کنید.

این یک امر سلیقه ای است و البته بسته به شرایط محیطی منطقه شما هم دارد. برای مثال، در مناطق بارانی صاحبان سرمایه ترجیح می دهند که به جای نقاشی نمای ساختمان که هر لحظه ممکن است در اثر بارندگی، رنگ ها شسته شود، از انواع سنگ های مخصوص نماکاری استفاده نمود.

اما به هر حال اگر تمایل دارید نقاشی نمای ساختمان را انجام دهید توصیه می کنیم که تمامی جوانب را در نظر بگیرید، که یکی از مهمترین آنها، انتخاب بهترین رنگ برای نقاشی نما ساختمان است. در این محتوا ما به بررسی بهترین برای نقاشی نما و نکات پیرامون آن پرداخته ایم.

نقاشی نمای ساختمان

رنگ آمیزی نمای ساختمان با نقاشی سایر قسمت‌های ساختمان بسیار متفاوت است. معمولاً برای نقاشی نمای بیرونی ساختمان به ابزار کار در ارتفاع نیاز است. اما مهم‌تر از آن، مناسب بودن رنگ برای جنس سیمانی، فلزی یا کامپوزیت نمای بیرونی ویلا یا ساختمان است.

اگر که به دلیل خرابی نمای بیرونی، اقدام به رنگ آمیزی ساختمان می کنید؛ لازم است قبل از شروع، از خود بپرسید که علت خرابی و نیاز به نقاشی نما چیست؟ ممکن است که به دلیل نشت ساختمان، استفاده از مصالح بی کیفیت و نامناسب بودن آن ها با توجه به شرایط آب و هوایی این اتفاق افتاده باشد؛ به همین دلیل لازم است که قبل از رنگ آمیزی نما، مشکل را برطرف کرده که نیاز به دوباره کاری نباشد.

 

نقاشی نما

 

اما گاهی اوقات به دلیل فرسودگی و خرابی در اثر گذر زمان نیاز به بازسازی ساختمان و نقاشی نمای خانه می‌باشد و یا اینکه شما می ‌خواهید نمای یک ساختمان نوساز را با توجه به سلیقه خود نقاشی کنید، این‌ها مواردی است که تقاضا برای نقاشی نما بیرونی را افزایش می‌دهد. 

در ادامه به بررسی مراحل نقاشی نما ساختمان و ویژگی هایی که هنگام اتخاب رنگ نما، باید به آنها توجه کنید می‌پردازیم:

 

ویژگی رنگ مصرفی در نقاشی نما

رنگ ساختمان جهت نقاشی نما باید دارای ویژگی‌ها و خصوصیات مختلفی باشد؛ از آنجایی که نمای خانه در فضای باز قرار داد و در فصول مختلف در معرض نور شدید آفتاب، برف و باران است، به همین دلیل باید توانایی و مقاومت در شرایط آب و هوایی مختلف را داشته باشد.

از مهمترین ویژگی‌های رنگ برای نقاشی نمای بیرونی ساختمان، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت بالا در برابر باران، برف و شرایط جوی مختلف
  • قابلیت شستشو و ضد آب بودن
  • توانایی عدم جذب گرد و غبار
  • مقاوم در برابر اشعه uv و تابش مستقیم خورشید
  • انعطاف پذیری بالا و عدم ترک خوردن سطح رنگ آمیزی شده
  • مقاوم در برابر رشد باکتری و قارچ ها

 

بهترین رنگ نمای ساختمان

 

چه رنگی برای نمای ساختمان مناسب است؟

برای انتخاب زیباترین رنگ ساختمان (برای دیوارهای داخلی) تنها باید به چندمورد انگشت‌شمار توجه کنیم، و معمولا سلیقه‌مان حرف اول را می‌زند. اما برای انتخاب رنگ مناسبِ نما باید به عوامل مختلفی توجه کنیم، از جمله سازگاری با شرایط آب‌وهوایی منطقه، کاربری ساختمان و نوع معماریِ آن، طراحیِ شهری در اطراف سازه و متریال نما.

در ادامه بهترین رنگ‌ها برای نمای ساختمان را، با توجه به همین موارد معرفی کرده‌ایم:

 

جدیدترین رنگ نمای ساختمان

رایج‌ترین رنگ‌ها برای نقاشی نما را حتما می‌شناسید:

  • رنگ روغنی، که به تازگی کمتر برای نمای ساختمان به کار می‌رود.
  • رنگ وینیل، که به رغم مزایای متعدد، سهم خود از بازار را تا حد زیادی به رنگ‌های آکریلیک داده است.
  • و البته رنگ اکریلیک یا لاتکس؛ که با تنوع بالا و سازگاری مثال‌زدنی، به کرات در پروژه‌ها به کار می‌رود. (در مطلبی دیگر به طور کامل توضیح داده‌ایم که رنگ اکریلیک چیست)

علاوه بر این رنگ‌ها، پوشش کنیتکس برای نمای ساختمان هم معروف است. کنیتکس ضمن دوام خوب، سرعت اجرای بالا و هزینه مناسبی هم دارد. اما دیگر جزو گزینه‌های نوین برای رنگ نمای ساختمان نیست.

اگر درباره این پوشش کنجکاو هستید، می‌توانید راهنمای «خدمت از ما» درباره آن را اینجا بخوانید: «کنیتکس چیست» اما اگر مایل‌اید گزینه‌های جدیدتر را بشناسید، بخش‌های بعد را ببینید.

 

رنگ سیلیکون نما

رنگ سیلیکون از گزینه‌های عالی برای نقاشی نما محسوب می‌شود، چون آبگریز است و سیالات را جذب نمی‌کند. این رنگ برای سطوح مختلف آجری، بتنی و گچی مناسب است، اما باید به درستی آماده‌سازی شوند و ایرادی نداشته باشند.

رنگ سیلیکون نما ویژگی‌های عالی دیگری هم دارد، از جمله:

  • چسبندگی بسیار بالا
  • پوشش‌دهی عالی و خشک شدن سریع
  • دوام عالی در برابر رطوبت، اشعه فرابنفش خورشید، تغییرات دمایی و آسیب‌های مکانیکی (با وجود نفوذپذیریّ پایین بخار)
  • تنوع قابل توجه از نظر طیف‌های رنگی، ایده‌آل برای نقاشی ساختمان مدرن

 

رنگ اکریلیک سیلیکون

رنگ اكريلیک سيليكون به طور تخصصی برای مصارف خارج از ساختمان فرموله شده، و در خود رزین‌های سیلیکون دارد. این رنگ در واقع ترکیبی از رنگ‌های آکریلیک و سیلیکونی است، و بهترین ویژگی‌های هرکدام را ارائه می‌دهد.

رنگ سیلیکونی با ترکیبات اکریلیک در برابر رطوبت و تغییرات دما مقاومت فوق‌العاده‌ای دارد؛ و برای نقاشی نما در مناطق بارانی و مرطوب عالی‌ست. سایر مزایای این رنگ‌ها عبارت‌اند از:

  • مقاومت بالا در برابر مواد قلیاییِ موجود در مصالح ساختمانی از جمله گچ، سیمان، آجر
  • پوسته نشدن و ترک نخوردن به دلیل قابلیت تنفس (به معنی امکان عبور بخار آب از سطح رنگ)
  • امکان رقیق شدن با آب و نداشتن بوی نامطبوع
  • عدم جذب گرد و غبار، و شست‌وشوی آسان با آب و صابون
  • سازگاری با محیط زیست

 

نقاشی نما ساختمان

 

رزین اکریلیک

رزین اکریلیک گزینه‌ای است که علاوه بر حفاظت از مصالح، به افزایش درخشندگی آنها هم کمک می‌کند (چون حالتی خیس و جلادار ایجاد می‌کند).

این رنگ در بازار بیشتر تحت عنوان «لاک رزین سنگ» شناخته می‌شود؛ یک مایع شفاف محافظ که بیشتر برای پوشاندن انواع سنگ نما از جمله سنگ‌های طبیعی و مصنوعی، سرامیک، آجر و ... به کار می‌رود. با این حال، رزین اکریلیک برای سطوح گچی، کاهگلی، آجری، بتنی و کناف مناسب است.

سایر مزایای این رنگ عبارت‌اند از:

  • مقاومت در برابر اشعه فرابنفش خورشید
  • ضد قارچ بودن
  • امکان استفاده برای بازسازی و نگهداری ساختمان‌های تاریخی

 

رنگ نانو نمای ساختمان

در کنار رنگ و کاغذ دیواری نانو برای فضاهای داخلی، این تکنولوژی برای رنگ‌های نما هم کاربرد دارد. توجه داشته باشید که این گزینه به عنوان پرایمر رنگ نما هم کاربرد دارد. مهمترین ویژگی‌های رنگ نانوی نما عبارت‌اند از:

  • عایق رطوبت و حرارت
  • آب‌گریز بودن
  • مقاومت در برابر شرایط آب و هواییِ مختلف
  • مقاومت در برابر جذب گرد و غبار، و ضد لک بودن رنگ نانو

 

فول الاستیک

رنگ نمای فول الاستیک (که بعضا به آن «فول الاستیک نانو» هم گفته می‌شود) بر پایه رزین اکریلیک و آب است؛ و قابلیت اجرا روی انواع سطوح فلزی، سیمانی و چوبی را دارد. ترکیبات خاص این رنگ ویژگی‌های بی‌نظیری به آن می‌دهد، از جمله:

  • قابلیت الاستیکی یا کشسانی شگفت‌انگیز
  • پوشش دهی بالا
  • ضد آب بودن و عایق رطوبت
  • دوام عالی (تا 15 سال)

 

اپوکسی

رنگ اپوکسی یک ترکیب پلیمری است که بیشتر کاربردهای صنعتی دارد، و برای پوشش کف‌ها و پارکینگ‌ها استفاده می‌شود. این رنگ روی فلزات هم با قدرت می‌چسبد، و از زنگ‌زدگی آنها جلوگیری می‌کند.

مقاومت در برابر باران‌های اسیدی، تغییرات آب و هوا و اشعه فرابنفش خورشید از مهمترین ویژگی‌های رنگ اپوکسی است.

 

نقاشی نما ساختمان با رنگ‌های جذاب

 

بهترین رنگ برای نمای سیمانی

رنگ اکریلیک سیلیکون معمولا بهترین رنگ برای نمای سیمانی (و بتنی) محسوب می‌شود. همان‌طور که گفتیم، این رنگِ تخصصی بهترین ویژگی‌های رنگ‌های آکریلیک و سیلیکونی را در خود دارد؛ و از هر نظر محافظت فوق‌العاده‌ای را برای این سطوح فراهم می‌کند.

رنگ‌های فول الاستیک، سیلیکون و رزین اکریلیک هم برای سطوح سیمانی و بتنی مناسب هستند.

 

بهترین رنگ برای نمای سنگی

تمام زیباییِ نمای سنگی به رنگ و طرح طبیعیِ آن است. به همین خاطر، بهترین رنگ برای نمای سنگی عایق‌های شفاف بر پایه رزین‌های اکریلیک هستند. رزین اکریلیک (لاک رزین سنگ) و لاک واترپروف بی‌رنگ (ساخته‌شده از رزین‌های پلی‌یورتان) از جمله این موارد هستند.

این محصولات ضمن حفظ زیبایی سنگ، از آن در برابر رطوبت، خور خورشید و یون‌های خورنده محافظت می‌کنند.

 

بهترین رنگ برای نمای چوبی

رنگ ترمووود یا رنگ چوب ترمو با پایه روغن بهترین رنگ برای نمای چوبی است. پایه روغنیِ این رنگ چوب نما را در برابر رطوبت، باران و اشعه فرابنفش خورشید مقاوم می‌کند.

نماهای چوبی معمولا با چوب‌های ترمو تهیه می‌شوند؛ که به مرور به دلیل نور خورشید رنگ اصلی‌شان از دست می‌رود و خاکستری می‌شوند. با اینکار می‌توان جلوی تغییر رنگ آنها را گرفت.

توجه! اعمال رنگ سیلر بیشتر برای لوازم چوبی مناسب است تا نمای ساختمان. سیلر مانند یک پرایمر است که منافذ چوب را پر کرده، و آن را برای رنگ‌آمیزی آماده می‌کند.

 

بهترین رنگ برای نمای فلزی

رنگ‌های فول الاستیک و اپوکسی بهترین رنگ برای نمای فلزی هستند. هردوی این رنگ‌ها چسبندگی بسیار خوبی دارند و در برابر رطوبت فوق‌العاده مقاوم‌اند.

 

ساختمان با نمای رنگارنگ

 

نکات مهم در انتخاب رنگ نمای ساختمان

به طور کلی محبوب‌ترین رنگ‌ها برای نماهای ساختمانی رنگ‌های خنثی (مانند سفید، بژ، خاکستری)، خاکی و سنگی هستند. هرچند می‌توان انتخاب‌های جسورانه‌تری مانند مشکی، یا ترکیب سفید و بژ با رنگ‌های پویاتر و پررنگ‌تر را هم اجرا کرد.

با در نظر داشتن نکات زیر می‌توانید بهترین رنگ را برای نمای ساختمان‌تان انتخاب کنید:

  • بهره‌وری انرژی: اگر در شهری با آب‌وهوای گرم زندگی می‌کنید، بهتر است برای نقاشی نمای خانه از رنگ‌های روشن استفاده کنید. این رنگ‌ها نور را بازتاب می‌دهند، و 35% کمتر از رنگ‌های تیره گرمای خورشید را به خانه منتقل می‌کنند. اما در مناطق سرد هرچه رنگ‌های تیره در نما بیشتر باشند، خورشید گرمای بیشتری را به فضا می‌رساند و مصرف انرژی کمتر می‌شود.
  • سبک معماری: پالت رنگ‌های خنثی برای نمای ساختمان‌هایی که طراحی مدرن دارند، کاملا ایده‌آل است. رنگ‌هایی مانند سفید، خاکستری، مشکی و بژ برای انواع سازه‌های سبک معاصر مناسب‌اند. اما برای معماری سنتی می‌توان سراغ رنگ‌هایی زنده‌تر و گرم‌تر رفت.
  • محیط اطراف ساختمان: در مناطقی مانند شمال کشور که پوشیده از درخت، درختچه و ... است، توصیه می‌شود که از رنگ سبز برای نقاشی نمای ساختمان استفاده نکنید, چون با اینکار سازه و زیبایی‌اش در طبیعت گم می‌شود. در چنین مناطقی بهترین رنگ برای نقاشی نما، آنهایی هستند که کنتراست خوبی با سایه‌های مختلفِ رنگ سبز دارند.
  • نورپردازی نما: اگر نمای ساختمان نورپردازی دارد، حتما به این مورد توجه کنید که ظاهر رنگ مدنظرتان زیر نورِ نورپردازی چه ظاهری خواهد داشت.
  • دوام رنگ: رنگ انتخاب‌شده باید بادوام باشد تا هم وضعیت ظاهری‌اش تغییر نکند، هم محافظت مطلوبی را برای متریال بنا (برای مدت طولانی) فراهم کند.
  • نحوه نگهداری: رنگ نما حتما باید ضد آب و آنتی‌استاتیک باشد تا در برابر ذرات غبار، رطوبت و باران مقاوم باشد. همچنین، امکان نظافت و شست‌وشوی ساده را به شما بدهد.
  • نحوه اجرا: برای اینکه بیشترین بهره را از مزایای رنگ انتخاب‌شده ببرید، حتما باید به فصل و زمان اجرای آن توجه داشته باشید، و از متخصص برای اینکار کمک بگیرید.

 

رنگ آمیزی نما

 

رنگ آمیزی نمای بیرونی ویلا

معمولا ویلاها به شکلی طراحی می‌شود که در نمای بیرونی آنها، چند متریال (مثلا سنگ و چوب و سیمان) به کار رفته است. در این حالت، به شدت مهم است که برای هر سطح، از رنگ مناسب آن استفاده کنید؛ که کمی بالاتر رنگ مناسب برای انواع سطوح را معرفی کردیم.

همچنین، توصیه می‌شود برای نقاشی نمای این ساختمان‌ها از ترکیب رنگ‌های روشن و تیره استفاده کنید. توجه به تضادها و کنتراست‌ها در رنگ آمیزی نمای بیرونی ویلا باعث می‌شود که سازه به خوبی خود را نشان دهد.

به سبز بودن فضای دور ویلا هم توجه داشته باشید، و سراغ رنگ‌های سبز نروید. به موارد آب و هوایی هم توجه داشته باشید؛ رنگ‌هایی را انتخاب کنید که به پایداریِ انرژی ساختمان کمک می‌کنند، و منجر به افزایش دمای آن نمی‌شوند.

خانه‌های ویلایی معمولا به دور از مناطق شهری و آلودگی‌های آن ساخته می‌شوند؛ اما قابل شست‌وشو بودن رنگ آمیزی نمای بیرونی ویلا همچنان مهم است، تا زیبایی ساختمان و متریال نمای آن همیشگی باشند.

 

رنگ نمای ساختمان ویلایی

 

مراحل پیش از نقاشی نمای بیرونی ساختمان

قبل از اجرای مراحل نقاشی نما، که در ادامه به صورت مرحله به مرحله بیان خواهیم کرد، نیاز به انجام یک سری کارها می‌باشد، که ابتدا به توضیح و بررسی این موارد و زیرسازی های قبل از رنگ آمیزی نما می پردازیم:

 

تقسیم بندی نمای بیرونی ساختمان

قبل از این که رنگ آمیزی نمای بیرونی ساختمان را آغاز نمایید، ابتدا تمامی قسمت ها شامل سقف، دیوارهای جلویی، دیوارهای پشتی، درب و... را تفکیک کرده و سپس بر حسب نوع رنگ‌هایی که در اختیار دارید، تعیین نمایید هر قسمت باید چه رنگی داشته باشد.

برخی از افراد تمایل دارند که سقف خانه یک رنگ تیره و تمامی دیوارها، رنگ روشن و یکدستی داشته باشند. البته این انتخاب رنگ بسته به سلیقه افراد متفاوت است اما در کل فراموش نکنید که رنگ های به کار رفته در نقاشی نمای ساختمان باید با هم هارمونی داشته و تضاد میان آنها به گونه ای نباشد که نمایی زننده و زشت را ایجاد کند. پیشنهاد می‌کنیم جدول ترکیب رنگ‌ها در نقاشی ساختمان را اینجا بخوانید.

 

نقاشی نمای بیرونی ساختمان

 

علاوه بر این موارد، بازسازی و ترمیم سطوح  قبل از شروع رنگ آمیزی یکی از مراحل مهم نقاشی ساختمان به شمار می‌آید. رعایت این موارد در تثبیت رنگ و زیبا نشان دادن آن تاثیر بسزایی دارد. 

 

نماشویی قبل از اجرای نقاشی نما

یکی از مراحل مهم که می‌تواند به بهبود کیفیت نقاشی نما کمک کند، پاک کردن سطح نمای بیرونی از آلودگیها و گرد و غبار است، به خصوص ان روزها که شاهد آلودگی شدید هوا هستیم. پس از قبل از شروع به رنگ امیزی نما، حتما از متخصصین نماشویی کمک بگیرید و اقدام به شستن نمای بیرونی ساختمان کنید.

همچنین هنگام انجام این مرحله، به دلیل قدرت بالای دستگاه نماشویی، تمامی سطوح پوسیده و خراب بر اثر فشار میریزند و سطوح سالم باقی می‌مانند که این مورد، کار شما را در مراحل بعدی راحت‌تر می‌کند.

 

ترک گیری و زیرسازی قبل از نقاشی نما

این مرحله، به خصوص برای افرادی که اقدام به بازسازی خانه کرده‌اند، بسیار مهم و ضروری است؛ چرا که با گذشت زمان سطح نما خانه بر اثر رطوبت و تغییرات آب و هوا دچار خردگی، پوسته پوسته شدن، ترک و ... می‌شود، در نتیجه نیاز است که برای صاف و یکدست شدن کار بعد از اجرای مراحل نقاشی نما، بهتر است تمامی این سطوح درست شود.

در این مرحله لازم است به کمک بتونه کاری، عملیات زیرسازی را انجام دهید و تمامی بخش هایی از نما را که دچار فرورفتگی و یا ترک خوردگی است را بپوشانید تا صاف و یکدست شود.

 

بهترین رنگ نمای ویلا

 

مراحل اجرای نقاشی نمای ساختمان

بعد از توجه به مراحل بالا، حالا برای رنگ آمیزی نمای بیرونی ساختمان بهتر است مراحل زیر را به ترتیب و مرحله به مرحله انجام دهید. اما اگر در انجام این کار تجربه ای ندارید، پیشنهاد می‌کنیم که از متخصصین نقاشی ساختمان در تهران، نقاشی ساختمان مشهد و سایر شهرهای دیگر کمک بگیرید.

  1. ابتدا باید نما و متریال آن را بررسی کنید و بهترین رنگ نمای ساختمان را با توجه به مواردی که در بالا بیان کردیم انتخاب کنید.
  2. حالا باید سطح نما را از رنگ های پوسته پوسته شده و برامدگی صاف کنید و پس آن به کمک متخصصین نماشویی سطوح را از گرد و غبار و کثیفی پاک کنید.
  3. بعد از آن انجام عملیات زیرسازی و بتونه کاری برای سطوحی که دارای ترک و زدگی هستند را انجام دهید.
  4. پیش از شروع به رنگ آمیزی نما، باید تمام قسمت های نما را که نمی‌خواهید رنگ آمیزی کنید، مثل شیشه‌ها و نرده‌ها را به کمک پلاستیک و چسب بپوشانیم که در هنگام رنگ کثیف نشوند.
  5. اگر ساختمان دارای ارتفاع زیاد است، لازم است که پیش از شروع مراحل نقاشی، از داربست استفاده کنید.
  6. سپس تمامی موارد ایمنی مربوط به کار در ارتفاع را رعایت کنید و از طناب های مخصوص برای این کار استفاده کنید.
  7. در نهایت بعد از خشک شدن بتونه و گچ، کافی است به کمک قلم مو، پیستوله و انواع غلطک اقدام به رنگ آمیزی نمای بیرونی ساختمان کنید، از پیستوله برای بخش های وسیع اسفاده کنید و برای گوشه ها که نیاز به دقت بیشتری است از قلم مو کمک بگیرید.
  8. در نهایت به این موضوع توجه کنید که برای رنگ کاری ساختمان در بخش بیرونی، رنگ را در یک جهت و به صورت بالا به پایین اجرا کنید.

 

رنگ نمای خانه

 

نقاشی نمای ساختمان بدون داربست

نقاشی نمای ساختمان بدون داربست به چند روش انجام می‌شود:

  • نقاشی با طناب (راپل)
  • نقاشی با کلایمر
  • و نقاشی با بالابر

از بین تمام این روش‌ها، رنگ‌آمیزی با طناب یا همان بدون داربست رواج و محبوبیت بیشتری دارد. این روش برای نقاشی آپارتمان‌های چندطبقه تا برج‌های بلند کاملا جوابگو است.

نقاشی با راپل به حداقل تجهیزات احتیاج دارد (که به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند)، سرعت بالایی دارد، و نقاش می‌تواند تمام سطح مدنظر را با انواع تجهیزات شامل قلم‌مو، غلطک یا پیستوله رنگ‌آمیزی کند. همچنین، می‌تواند نما را با تسلط بالاتری تمیز و زیرسازی کند.

نقاشی نمای ساختمان بدون داربست مزایای متعددی دارد، اما حتما باید توسط نیروی آموزش‌دیده و بیمه‌شده انجام شود.

 

قیمت نقاشی نمای ساختمان

قیمت نقاشی نمای ساختمان به فاکتورهای متعددی بستگی دارد، از جمله:

  • نوع رنگ و هزینه تهیه آن
  • روش رنگ‌آمیزی (با داربست یا طناب، با پیستوله یا قلم‌مو و غلتک)
  • مساحت سطحی که باید رنگ‌آمیزی شود (قیمت نقاشی نمای ساختمان برای مساحت‌های محدود ممکن است به صورت کنتراتی اعلام شود، و نه بر حسب متر مربع)
  • ارتفاع ساختمان
  • نیاز به زیرسازی و شست‌وشوی نما پیش از نقاشی

برای برآورد دقیق‌تر قیمت نقاشی ساختمان، می‌توانید درخواست‌تان را رایگان در اپلیکیشن یا همین‌جا در وب‌سایت «خدمت از ما» ثبت کنید. پس از مشخص کردن جزئیات سفارش، چند نقاش ساختمان در شهر‌تان مبالغ پیشنهادی خود را برای شما ارسال خواهند کرد.

در این محتوا به بررسی نکات مهم پبرامون نقاشی نما پرداختیم و انواع رنگ برای نقاشی نما ساختمان را شرح دادیم. امیدواریم مطالبی که درباره رنگ آمیزی نمای بیرونی و انتخاب بهترین رنگ برای نقاشی نمای ساختمان بیان شد به شما در تصمیم گیری در مورد رنگ آمیزی نمای بیرونی ساختمان به شما کمک کرده باشد.

4.5 امتیاز از 1754 رای


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین