معرفی انواع رویه درب ضد سرقت

ثبت درخواست " نصب درب ضد سرقت "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
معرفی انواع رویه درب ضد سرقت

شاید ندانید که انواع رویه درب سرقت، به راحتی در ساختار در و حتی کارایی و قیمت آن تغییر ایجاد می‌کنند. رویه یا روکش درب ضد سرقت، درواقع آخرین لایه از در و چیزی است که ما به عنوان ناظر مشاهده می‌کنیم. پس بد نیست که انواع آن را کمی بیشتر بشناسیم تا در انتخاب خود هوشمندانه‌تر عمل کنیم.

رویه درب سرقت، به لحاظ متریال و جزییات بافت، تنوع زیادی در بازار دارد و اغلب آن‌ها از کشور ترکیه وارد ایران می‌شود. این مطلب به معرفی انواع روکش درب سرقت و بررسی امکان تعویض رویه درب ضد سرقت می‌پردازد.

انواع رویه درب ضد سرقت از لحاظ متریال

به طور کلی انواع رویه درب ضد سرقت، با سه نوع متریال مختلف ساخته می‌شود و البته گاهی ممکن است به صورت ترکیبی برای ساخت انواع روکش درب ضد سرقت از آن‌ها بهره برد. این سه نوع متریال از قرار زیر هستند:

  • چوب طبیعی
  • MDF
  • PVC

البته در موارد محدودی، از رویه فلزی نیز برای پوشش درب ضد سرقت نیز استفاده می‌شود که برای درهایی که با محیط بیرون در تماس هستند، گزینه بسیار خوب و مقاومی به حساب می‌آید.

 

رویه چوب طبیعی

برای رویه‌ درب ضد سرقت از جنس چوب طبیعی، به طور معمول از چوب گردو و یا راش استفاده می‌کنند. چوب طبیعی به دلیل وجود رگه‌های زیبا در بافت خود طرفداران زیادی دارد. به طور کلی استفاده از چوب، حس گرما، زیبایی و همین‌طور طبیعی بودن به فضا القا خواهد کرد. شکل ظاهری چوب طبیعی، به قطع با هیچ متریالی با طرح چوب قابل قیاس نیست.

لازم است بدانید ثبات رنگ رویه چوب طبیعی خیلی بالا نیست و به دلیل ماهیت چوب، امکان وجود خط و خش روی آن زیاد است. البته خوشبختانه، امکان رنگ کردن روکش چوب طبیعی به راحتی فراهم است.

انواع رویه درب ضد سرقت که توسط روکش چوب واقعی ساخته می‌شوند، با تکنیک‌های مختلفی قابل اجرا است. از جمله: رویه لوکس، اکونومی و یا CNC که به صورت ترکیبی اجرا خواهد شد. بعدتر به توضیح این تکنیک‌ها خواهیم پرداخت.

 

رویه MDF

همان‌طور که می‌دانید، MDF از ضایعات چوب طبیعی ساخته می‌شود. خرده چوب‌های مختلف، تحت فشار زیاد و نوع مخصوصی از چسب به هم متصل می‌شوند و تشکیل تخته‌های MDF را خواهند داد. از مزایای MDF می‌توان به سبک بودن و ارزان قیمت بودن نسبت به چوب طبیعی اشاره کرد. در عین حال مقاومت بالای MDF، استفاده از آن را به طور کلی در صنعت نجاری بسیار رایج کرده است.

رویه‌های MDF نیز توسط تکنیک‌های مختلفی برای ساخت انواع روکش درب ضد سرقت مورد استفاده قرار می‌گیرند. مثل روکش هایگلاس یا روکش پرینت که با استفاده از تخته ام‌دی‌اف و یک نوع پوشش اضافه روی آن، در ساخت انواع رویه درب ضد سرقت بسیار پرکاربرد هستند.

 

رویه PVC

همان گونه که می‌دانید، PVC یک نوع پلیمر یا پلاستیک گرمادیده است که کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارد. انواع رویه درب ضد سرقت که از PVC ساخته شده‌اند مقاومت بسیار بالایی دارند. از لحاظ رنگ دارای ثبات زیادی هستند و نیاز به مراقبت چندانی ندارند. تمیز کردن و نظافت آن‌ها بسیار آسان است و مناسب مناطقی با آب و هوای مرطوب هستند.

رویه‌های PVC تنوع زیادی در طرح و رنگ دارند ولی از معایب آن، این است که اگر دچار خرابی یا شکستگی شوند، به دلیل ساخت صنعتی و کارخانه‌ای، امکان تعمیر آن‌ها وجود ندارد و همین‌طور در قیاس با روکش چوب طبیعی، ظاهری بسیار مصنوعی دارند.

 

بررسی انواع روکش درب ضد سرقت

 

تکنیک‌های مختلف اجرای انواع رویه درب ضد سرقت

در بخش قبل، از متریال مورد استفاده در انواع رویه درب ضد سرقت سخن گفتیم. همچنین اشاره کردیم که تکنیک‌های مختلفی برای به کارگیری این مواد در ساخت انواع روکش درب ضد سرقت، اجرا می‌شود. در ادامه به صورت جزئی‌تر، به این تکنیک‌ها اشاره خواهیم کرد.

 

رویه لوکس

این رویه‌ها از جنس چوب طبیعی بوده و ضخامتی در حدود 10 میلی‌متر دارند. رویه‌های لوکس چوبی دارای طرح‌های مختلف با جزییات زیاد و برجستگی و فرورفتگی هستند. این نوع رویه‌ها معمولا متناسب ساختمان‌هایی با طراحی کلاسیک هستند. قیمت انواع وارداتی این روکش‌ها گاهی خیلی بالا می‌رود. امکان رنگ‌آمیزی آن‌ها نیز به راحتی وجود دارد.

 

روکش اکونومی

این نوع رویه درب ضد سرقت نیز از جنس چوب طبیعی است و همان‌طور که از اسمش پیدا است، به دلیل جزییات کمتر، قیمت پایین‌تری دارد. کم بودن جزییات روی سطح این رویه‌ها، لزوما نشانه بدی نیست و صرفا به معنی طراحی ساده‎‌تر آن است. این نوع روکش درب ضد سرقت مناسب افرادی است که ساده‌پسند هستند و علاقه‌ای به طرح‌های شلوغ و پر زرق و برق ندارند.

 

رویه CNC

از انواع رویه درب ضد سرقت می‌توان به روکش CNC اشاره کرد. این روکش‌ها ترکیبی از MDF و چوب طبیعی هستند. در واقع ساختار اصلی آن‌ها از ورق‌های 8 میلی‌متری MDF است که روی آن، مجددا با چوب طبیعی روکش شده است. لایه چوب طبیعی توسط دستگاه CNC برش خورده‌اند و طرح‌های مورد نظر، با همان دستگاه روی آن‌ها حکاکی شده است.

 

روکش هایگلاس

هایگلاس، نوعی روکش برای رویه‌های MDF است. این روکش‌ براق، نوعی پلاستیک و از جنس پلکسی گلس است که وزن کم و مقاومت بالایی دارند. تمیز کردن آن‌ها آسان است و در رنگ‌های بسیار متنوعی توزیع می‌شوند.

 

روکش پرینت

این روکش نیز مانند هایگلاس، یک پوشش برای ورق MDF است. پرینت درواقع یک چاپ است که روی ام‌دی‌اف پیاده سازی می‌شود. این چاپ به طور معمول، طرح چوب است تا بتواند در حد و اندازه‌ای، حس چوب واقعی را تداعی کند.

 

روکش لمینت

لمینت‌های رویه درب ضد سرقت، معمولا محصولات فراوری شده از چوب واقعی هستند و درنتیجه می‌توانند تداعی‌کننده نسبتا خوبی برای روکش چوب واقعی باشند. لمینت‌ها به دلیل پروسه ساخت، مقاومت بالایی در برابر عوامل محیطی و به طور مشخص، اشعه‌های خورشید دارند. پس احتمال آسیب به رنگ، در این نوع رویه بسیار کم می‌شود.

 

امکان تعویض رویه درب ضد سرقت

 

تعویض رویه درب ضد سرقت

با توجه به این که همه انواع رویه درب ضد سرقت که تا به اینجا نام بردیم، بعد از مدتی احتمال آسیب‌دیدگی و خراب شدن را دارند، خوب است بدانیم بهترین کار برای تعمیر آن‌ها، تعویض رویه درب ضد سرقت است. هزینه تعویض کامل این نوع درها معمولا بالا است و البته ساختار اصلی آن‌ها که فلزی است، معمولا آسیب جدی نمی‌بیند. پس تعویض رویه درب ضد سرقت توسط یک متخصص، بهترین راه تعمیر آن است.

جمع‌بندی

در این مطلب دیدیم که انواع رویه درب ضد سرقت کدام‌ها هستند و چه ویژگی‌هایی دارند. همچنین پی بردیم جنس انواع روکش درب ضد سرقت از چه متریالی است و امکان تعویض رویه درب ضد سرقت را نیز بررسی کردیم. پس برای آشنایی بیشتر با مبحث فوق، این مطلب را به طور کامل مطالعه بفرمایید.

4.5 امتیاز از 1110 رای


نصب درب ضد سرقت
برای سرویس نصب درب ضد سرقت از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین