آموزش رگلاژ درب کابینت صفر تا صد
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که درب کابینت آشپزخانهتان با مشکل روبرو شده، به خوبی باز و بسته نمیشود، به هنگام بسته شدن دربها از هم فاصله دارند و یا به طور کلی درب از جا درآمده باشد. در این حالت باید به رگلاژ درب کابینت بپردازید. با این کار تمام یراق و اتصالات کابینت بررسی شده و تعمیر آن انجام میشود.
اتصالات کابینت ساختار بسیار سادهای داشته و به راحتی میتوانید آنها را تعمیر کنید. تعمیر این قطعات به هیچ وسیله و ابزار پیچیدهای هم نیاز ندارد. در ادامه به آموزش رگلاژ کابینت پرداخته و تمام نکات مهم آن بیان میشوند.
نحوه رگلاژ درب کابینت
معمولا لولاهایی که در کابینتهای مدرن استفاده میشوند در سه جهت مختلف قابلیت تنظیم دارند. شما میتوانید با کمک یک پیچ گوشتی ساده، درب کابینت را به سمت بالا- پایین، چپ- راست و داخل و بیرون تنظیم کنید. برخی از آنها نیز علاوه بر پیچهای موجود برای سفت کردن لولا دارای پیچهای مختلف دیگری برای تنظیم کردن درب کابینت هستند. به این صورت تنظیمات کامل درب کابینت با این پیچهای تعبیه شده قابل انجام است.
ابتدا باید کابینت به طور کامل بررسی شود و مطمئن شویم به رگلاژ نیاز دارد. شما میتوانید با نگاه کردن به کابینت متوجه این موضوع شوید. اگر دربهای کابینت همراستا با یکدیگر نیستند و ظاهری درست و منطقی ندارند، نیاز به رگلاژ کردن دارند. این ظاهر درست و منطقی باید میان درب کابینتها با یکدیگر و کشوهای موجود برقرار باشد.
ابزار مورد نیاز برای رگلاژ درب کابینت
همانطور که گفته شد این کار بسیار ساده است و برای انجام آن تنها به یک پیچ گوشتی احتیاج دارید. برخی لولاها دارای پیچ تخت و برخی پیچ چهارسو هستند. به همین دلی متناسب با نوع پیچ، باید پیچ گوشتی مناسب را فراهم کنید. این کار بسیار ساده است و به صورت تنهایی نیز قابل انجام است. توجه کنید هرگز از پیچ گوشتیهای برقی استفاده نکنید، زیرا قدرت بالایی داشته و به پیچهای کابینت آسیب میزنند.
آموزش رگلاژ درب کابینت
اگر لولا دارای پیچهای مناسب برای تنظیم نباشد میتوانید به طور کامل آن را از بدنه و درب کابینت جدا کرده و در محل دیگری نصب کنید. این کار ممکن است به سوراخ کردن مجدد کابینت و درب آن احتیاج داشته باشد. در غیر این صورت میتوانید با دنبال کردن مراحل زیر درب کابینت را رگلاژ کنید.
مرحله اول
در تصویر زیر دو پیچ با فلشهای مشکی مشخص شدهاند. اگر این پیچها را شل کنید میتوانید به راحتی درب کابینت را در جهت عمودی جابجا کنید. توجه کنید پس از جابجایی درب کابینت، حتما پیچها را دوباره محکم کنید تا درب کابینت در جای خود فیکس شود.
مرحله دوم
پس از تنظیم درب کابینت در جهت عمودی، وضعیت قرارگیری درب را بررسی کنید. با توجه به تصویر، پیچی که با فلش سبز رنگ مشاهده میشود، یکی از پیچهای بسیار مهم در تنظیم و رگلاژ درب کابینت است. زمانی که پیچ را در جهت عقربههای ساعت بچرخانید، گوشه بالایی درب به سمت جلو و پایین حرکت میکند. اگر پیچ را در خلاف جهت عقربههای ساعت بچرخانید، درب کابینت در سمت بالا و عقب حرکت میکند.
مرحله سوم رگلاژ درب کابینت
پس از انجام تنظیمات در مرحله قبل و تنظیم شدن درب، باید کابینت در محل جدید فیکس شود. برای این کار از پیچی که در تصویر زیر با فلش قرمز مشخص شده استفاده کنید. به این صورت میتوانید درب کابینت را در جهتهای مختلف حرکت داده و سپس در محل مناسب فیکس کنید.
اگر برای نصب و تعمیرات کابینت تهران و سایر شهرهای دیگر، نیاز به یک متخصص کاربلد دارید، میتوانید از سایت یا اپ "خدمت از ما" کمک بگیرید.
چرا باید درب کابینت را رگلاژ کرد؟
- اگر رگلاژ دربهای کابینت به صورت دقیق انجام شود، در زیبایی و نمای کابینت مؤثر است.
- اگر درب کابینت درست در محل خود قرار نگیرد و مماس با دربهای کناری خود نباشد جلوه نامنظم خواهد داشت.
- به طور کلی ظاهرکابینت شما را بسیار نامرتب جلوه میدهد.
- جزو ظریف کاریهای هنگام نصب کابینت محسوب میشود.
- باز و بسته شدن درب های کابینت به درستی انجام نمیشود.
سخن آخر
فیکس بودن دربهای کابینت و قرار گرفتن منظم آنها در کنار یکدیگر، نمایی زیبا در آشپزخانه ایجاد میکند. کافی است یکی از دربهای کابینت در محل درست خود قرار نگرفته باشد، میبینید که نظم آشپزخانه بهم ریخته و کابینت نامنظم کاملا به چشم میآید. به محض مشاهده این موارد باید دست به آچار شده و سریعا درب کابینت را رگلاژ کنید. با توجه به آموزش رگلاژ درب کابینت این کار را میتوانید به سادگی انجام دهید.