همه چیز درباره تعویض روکش کابینت
تعویض روکش کابینت را میتوانیم به عنوان یکی از بهترین راهکارها برای نوسازی کابینتها در نظر بگیریم. با این روش شما میتوانید با پرداخت هزینه کمتر اقدام به زیباسازی کابینتهای خود کرده و طول عمر آنها را افزایش دهید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تعویض روکش انواع کابینت، همراه ما در ادامه مطلب باشید.
فهرست عناوین
آیا تعویض روکش کابینت ممکن است؟
یکی از اصلیترین سوالاتی که معمولا برای افراد پیش میآید این است که آیا امکان تعویض روکش کابینت وجود دارد؟ به صورت کلی پاسخ این سؤال تا حد زیادی به شرایط کابینتهای شما وابسته است. در صورتی که اسکلت آنها سالم باشد، میتوانید از این روش استفاده کرده و به زیباسازی کابینتهای خود بپردازید.
از جمله محبوبترین کابینتها که در اغلب آشپزخانهها مورد استفاده قرار میگیرند، باید به کابینت ام دی اف، های گلاس و ممبران اشاره کنیم. روکش نصب شده بر روی این کابینتها با استفاده از چسبهای مخصوصی زده شدهاند.
از این رو برای کندن آنها و نصب روکشهای جدید، شما باید از یک فرد حرفهای و مجرب در این زمینه کمک بگیرید. برای این کار نیاز به ابزار مخصوص خواهید داشت تا تعویض روکش کابینت ممبران و سایر مدلها، بدون آسیب زدن به ساختار آن انجام شود.
چه زمانی نیاز به تعویض روکش کابینت داریم؟
به صورت کلی تعویض روکش کابینت در موقعیتهایی انجام میشود که بدنه و اسکلت کابینتها سالم باشند و نیازی به تعویض بدنه آنها نداشته باشیم. در این حالت به صرفهترین روش ممکن برای بازسازی کابینتها، تعویض روکش ام دی اف، ممبران و های گلاس است.
بهترین زمان تعویض روکش کابینت های گلاس
کابینت های گلاس در برابر خط و خش بسیار مقاومت کمی دارد و ممکن است روکش آن در اثر برخورد با وسایل آشپزخانه خراب شود. همچنین به دلیل براق بودن، معمولا خیلی زود تکراری میشود و نیاز به تعویض خواهد داشت.
زمان تعویض روکش کابینت ام دی اف
اگر از کابینت ام دی اف استفاده میکنید، بهترین زمان برای تعویض آن زمانی است که روکش کابینت باد کرده باشد؛ زیرا ام دی اف در برابر رطوبت مقاومت کمی دارد و معمولا پس از مدتی، دچار لکه یا بادکردگی میشود.
زمان تعویض روکش کابینت ممبران
کابینت ممبران در برابر اجسام تیز و نور یا حرارت مقاومت کمی از خود نشان میدهد؛ به همین دلیل اگر آشپزخانه شما در معرض تابش نور خورشید است، باید روکش کابینت ممبران را عوض کنید. همچنین ممکن است کابینتهای اطراف گاز خیلی زودتر نیاز به تعویض روکش پیدا کنند.
همچنین در مواقعی که بودجه کافی در اختیار ندارید؛ اما به دنبال تعویض کابینتها و یا ایجاد تغییراتی در آنها هستید، این روش میتواند کمککننده باشد. در مواقعی که نیاز به تغییر سریع در کابینتها دارید و نمیتوانید زمان زیادی را صرف این کار کنید، میتوانید از طریق تعویض روکش کابینت وارد عمل شوید.
مراحل تعویض روکش کابینت
در این بخش قصد داریم تا به بررسی مراحل اصلی برای تعویض روکش کابینت بپردازیم. در ابتدا به خاطر داشته باشید که این کار را باید توسط یک فرد متخصص و مجرب در این زمینه انجام دهید تا بتوانید بدون آسیب زدن به ساختار و بدنه کابینتها، روکشهای قبلی را کنده و مدلهای جدید را نصب کنید.
به صورت کلی برای اجرای هرگونه خرده کاری کابینت در شرق تهران و نوسازی کابینتها، شما باید از متخصصین ماهر در این زمینه کمک بگیرید. کندن روکش ام دی اف، ممبران و های گلاس نیاز به تخصص دارد و باید حتما به صورت اصولی انجام شود. در این روند باید مراحل زیر پشت سر گذاشته شوند:
1. آماده سازی
در اولین قدم باید همه کابینتها را خالی کرده و بر روی زمین پوشش مناسبی قرار دهید. با کمک پیچگوشتی میتوانید لولای درب کابینت را جدا کنید تا در اجرای ادامه مراحل راحتتر باشید.
در این مرحله حتما روی زمین را با یک پوشش مناسب بپوشانید. این کار باعث میشود تا از آسیب به کفپوش و همچنین کثیف شدن آن جلوگیری شود.
2. بررسی وضعیت کابینت
برای اینکه نتیجه تعویض روکش کابینتها بهتر شود، باید به صورت کامل بخشهای مختلف آنها را مورد بررسی قرار دهید. هرگونه آسیب یا خرابی در ساختار کابینت را ترمیم کرده و سپس به سراغ نصب روکش جدید بروید.
تعمیر جک کابینت و همچنین تعمیر کابینت باد کرده و سایر خدماتی از این قبیل، باید در این مرحله اجرا شوند.
3. برداشتن روکش قدیمی
در قدم بعدی نوبت به برداشتن روکش قدیمی میرسد. در صورتی که از کابینتهای ممبران، ام دی اف و هایگلاس استفاده میکنید، در ابتدا باید روکشهای قدیمی آنها را به آرامی جداسازی کنید تا آسیبی به سایر بخشهای آن وارد نشود.
در این مرحله میتوانید از ابزارهای خاصی مانند چاقوی کاردکی و یا دستگاه حرارتی اشاره کنید.
4. تمیز کردن سطح
بعد از اینکه روکش قدیمی را جدا کردید، باید سطح کابینت را با دقت زیاد به صورت کامل پاکسازی کنید. در این مرحله هیچگونه آلودگی و یا چسبندگی نباید بر روی سطح باقی بماند. وجود این مواد مانع چسبندگی مطلوب روکش جدید خواهد شد.
5. انتخاب روکش جدید
در زمان انتخاب روکش جدید باید به نکات ویژه ای توجه داشته باشید. حتما به جنس و رنگ و طرح روکش جدید توجه کنید و به سراغ مناسبترین گزینه بروید. روکش انتخابی باید با فضای آشپزخانه شما سازگاری داشته و جنس باکیفیتی داشته باشد.
6. برش و نصب روکش جدید
بعد از اینکه روکش مناسب را از میان گزینههای در دسترس انتخاب کردید، باید برای برش و نصب آن اقدام کنید. اندازهگیریها را به صورت دقیق انجام دهید تا در روند برش برای تعویض روکش کابینت ممبران و مدلهای دیگر، دچار مشکل نشوید.
سپس آنها را با چسب مخصوص بر روی سطح تمیز و عاری از آلودگی کابینت بچسبانید؛ چنانچه میخواهید از رنگ هم بر روی این روکشها استفاده کنید، میتوانید قلممو و یا غلتک مخصوص رنگ تهیه کرده و به صورت یکنواخت سطح مورد نظر را رنگ آمیزی کنید.
7. نهایی سازی
بعد از اینکه همه چسب و رنگآمیزیها به صورت کامل خشک شدند، نوبت به لبهها و نقاط اتصال میرسد. برای اینکه نتیجه کار تمیزتر و زیباتر شود، توصیه میکنیم از نوارهای مخصوص برای پوششدهی این قسمت استفاده کنید. در این حالت معایب برچسب کابینت کمتر دیده شده و ظاهری تمیز و یکدست خواهید داشت.
مزایای تعویض روکش کابینت
تعویض روکش کابینت ام دی اف و سایر مدلها، مزایای بسیار زیادی به همراه دارد که شما با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان ممکن، میتوانید از آنها بهرهمند شوید.
از جمله مهمترین مزایای این روش میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- تنوع فوق العاده در رنگ و طراحی
- صرفه جویی در هزینهها
- سهولت در اجرای کار
- امکان سفارشیسازی طراحی کابینتها
- بدون نیاز به اجرای نوسازی اساسی کابینتها
- نتیجهگیری در کوتاهترین زمان ممکن
کابینتها اصلیترین بخش آشپزخانه محسوب میشوند که میتوانند تا حد زیادی بر روی جلوه ظاهری آن اثرگذار باشند. به همین دلیل باید آنها نوسازی و زیباسازی آنها را در نظر بگیرید تا کابینتهایی زیبا داشته باشید.
تعویض صفحه کابینت و یا تعویض روکش کابینت، از جمله اقدامات موثر در این زمینه محسوب میشوند. شما میتوانید از خدمات تعمیر کابینت در خدمت از ما استفاده کرده و کابینتهای خود را با هزینه بسیار کم، توسط افراد متخصص نو کنید. کافیست درخواست خود را از طریق همین صفحه ثبت کنید.