آشنایی کامل با نما شیشه‌ای و انواع آن

ثبت درخواست " شیشه بری "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آشنایی کامل با نما شیشه‌ای و انواع آن

انواع نما شیشه‌ ای امروزه برای زیباسازی ساختمان‌ها طرفداران زیادی را به خود اختصاص می‌دهد. ویژگی‌های خاص این نما مانند شفافیت و عبور نور، سبب می‌شود که در صورت استفاده در نمای خارجی جلوه‌ی خاصی را به نمای مکان استفاده شده از آن ببخشد.

امروزه از انواع نما شیشه ای در طراحی پنجره‌ها، درب‌های چوبی و ظاهر ساختمان‌ها بسیار استفاده می‌شود. با همراهی ما در ادامه این مطلب از مجله اینترنتی "خدمت از ما" می‌توانید آشنایی کاملی با کاربردهای نما شیشه ‌ای و انواع آن داشته باشید.

 

مزایا و معایب استفاده از نما شیشه ای

در معماری مدرن استفاده از شیشه در نمای ساختمان ها متداول‌تر شده است. امروزه اولین انتخاب معماران برای زیبا سازی یک ساختمان نما شیشه ای می‌باشد. با این وجود استفاده از نمای شیشه مزایا و معایب خاص خود را دارد که لازم است هنگام انتخاب، به آن‌ها نیز توجه نشان داد.

 

مزایا نما شیشه ای

نمای شیشه را بیشتر با شیشه‌های چند جداره ایجاد می‌کنند؛ که از مهم‌ترین مزایای آن، می‌توان به ایجاد عایق صوت و دما، بیشترین استفاده از روشنایی نور خورشید در فضا، کاهش مصرف انرژی در زمستان، بالا بردن امنیت و ایمنی ساختمان در کنار کاهش وزن آن، جلوگیری از ورود اشعه ماورا بنفش، تامین دید یکپارچه برای افراد داخل ساختمان، سرعت اجرای بالا، هزینه نسبتاً کم ساخت و نصب در نمای خارجی که برای ایجاد جلوه ی زیاد استفاده می کنند، اشاره کرد.

 

معایب نما شیشه ای

 گرمای زیاد به دلیل تابش مستقیم نور خورشید در فصل تابستان، که موجب افزایش انرژی مصرفی برای خنک نگه داشتن فضای داخلی می‌شود؛ از مهم‌ترین معایب آن در فصل تابستان می‌باشد که البته به وسیله استفاده از پرده‌های داینامیک یا شیشه‌های رنگی می‌توان به آسانی آن را برطرف نمود.

چسبیدن آلودگی‌ها و گرد و غبار، به همراه به جای ماندن رد آب و باران یکی دیگر از معایب نمای شیشه می‌باشد؛ که زیبایی فضای داخلی را تا میزانی کاهش می‌دهد. برای رفع این مشکل نیز می‌توان علاوه بر تمیز کردن مداوم شیشه‌ها، از سایه بان‌های مخصوص نیز استفاده کرد.

با وجود آنکه شیشه‌های این نما اکثرا عایق صوتی هستند؛ اما منعکس کردن صدا برای ساکنین ساختمان می‌تواند اذیت کننده باشد. لازم به ذکر است که همه انواع نما شیشه ای در برابر زلزله مقاوم نیستند. از این رو برای اجرای آن نیاز است از شهرداری مجوز لازم را مصرف‌کننده تهیه کنند.

 

شناخت انواع نما شیشه ای

 

 انواع نما شیشه ای

مدل‌های مختلف نمای شیشه، به مصرف‌کنندگان این امکان را داده است تا با توجه به کاربرد خود مناسب‌ترین نوع آن را انتخاب کنند. در ادامه به توضیح مختصری از انواع آن‌ها می‌پردازیم و اگر قصد استفاده از این مدل نما را برای نمای خارجی ساختمان خود در نظر دارید؛ پیشنهاد می‌کنیم که برای داشتن بهترین انتخاب، حتماً با نصاب‌های متخصص و طراحان نمای ساختمان مشورت کنید.

 

فریم لس

در این مدل از انواع نما شیشه‌ای که به آن نمای فریم لس می‌گویند؛ پروفیل‌های فلزی سطح نما را شبکه بندی می‌کنند و فریم ها در داخل شبکه‌های به وجود آمده قرار داده می شوند. وجود لاستیک‌های مخفی هوابندی و آب بندی شده موجب سهولت نصب شیشه بر روی آن‌ها خواهد شد. تنوع رنگ فریم‌ها در این مدل محبوبیت این نوع را برای استفاده جهت نمای خارجی هر ساختمانی افزایش داده است. 

 

 اسپایدر

دولایه شیشه سکوریت و طلقی در میان آن‌ها، شیشه لمینت شده نمای اسپایدر را تشکیل می‌دهند. از کاربردهای متداول آن می توان به علاوه بر نماهای تجاری و فروشگاه‌ها به مکان‌های صنعتی نیز اشاره کرد. امروزه نمای شیشه‌های اسپایدر با تامین حداکثر دید و کمترین میزان استفاده از فریم، در کنار بالاترین سطح ایمنی یکی از پراستفاده ترین انواع نما شیشه ای می‌باشند. 

 

نما شیشه ای

 

نمای کرتین وال

طراحی منحصر به فرد نمای کرتین وال موجب افزایش ایمنی آن در برابر خطرات جوی و حادثه ای شده است؛ به گونه ای که نیروهای حاصل از زمین لرزه و سایر خطرات جوی را به سازه دیوار بنای خود انتقال داده و انعطاف پذیری بالایی در برابر این خطرات از خود نشان می‌دهد. این نمای مدرن سازه خود را با ترکیب پروفیل های آلومینیومی و در کنار آن دارای اتصالات نصب، لاستیک های آب بندی و هوابندی می‌باشد. 

فریم آلومینیومی آن به قدری سبک است که برای کارهای خاص خود جهت جدا کردن فضای درون و بیرون ساختمان از هم بسیار مناسب می باشد. امروزه نمای کرتین وال را به عنوان جذاب‌ترین نمای ساختمان معرفی می‌کنند.

لازم به ذکر است که نصب این نما به  به دو روش صورت می گیرد. روش اول لامل یا استیل نامیده می شود، که بیشتر برای نصب جهت ساختمان‌های اداری و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.  روش دوم آن روش یکپارچه یا یونیتایزد نامیده می‌شود، که با وجود سرعت و امنیت بالا هزینه بیشتری را جهت نصب به خود اختصاص می دهد.

 

 نمای دو پوسته

 نمای دو پوسته یا نمای شیشه دوجداره در حالت‌های مختلفی ایجاد می‌شود. عموما نمای دوم به فاصله ۴۰ سانتی متری نسبت به  نمای شیشه اول ساختمان ایجاد می شود، فاصله ایجاد شده بین دو نما می‌تواند برای نظافت آنها استفاده شود. از مزیت‌های آن می‌توان علاوه بر افزایش ایمنی عایق بندی ساختمان از نظر صوت و گرما نیز اشاره داشت. 

این مدل نمای شیشه‌های دو جداره یا سه جداره، عایق بسیار مناسبی برای حرارت و صوت می باشند. لاستیک درزگیر و پروفیل های گالوانیزه از اجزای اساسی آن‌ها می باشد.

 

 جمع بندی

 از زمان معماری سنتی استفاده از شیشه در نمای خارجی ساختمان‌ها کاربرد بسیاری دارد. نما شیشه ای در معماری مدرن نیز  به دلیل مزایا و معایب خواص خود طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. همانطور که گفته شد انواع نما شیشه ای با توجه به اجزای ساخت و کاربردهایی که دارند به چند مدل تقسیم می شوند که به شرح کاملی از آن‌ها پرداختیم.

 اگر قصد استفاده از هر مدل نمای شیشه را برای فضای خود در نظر دارید؛ بهتر است ابتدا با مجرب‌ترین متخصصان مشورت کنید و از آن‌ها کمک بخواهید. همین الان با ثبت درخواست خود در بازار آنلاین "خدمت از ما" می‌توانید به رایگان قیمت بگیرید و با حرفه ای ترین‌ها در ارتباط باشید.

 

4.5 امتیاز از 1114 رای


شیشه بری
برای سرویس شیشه بری از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین