کابینت آشپزخانه با پنجره (بررسی 40+ مدل و اصول طراحی آنها)

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
کابینت آشپزخانه با پنجره (بررسی 40+ مدل و اصول طراحی آنها)

وجود پنجره یک امتیاز عالی برای آشپزخانه است. اما اگر به اصول طراحی کابینت آشپزخانه پنجره دار دقت نکنیم، همه پتانسیل آن هدر می‌رود.

در ادامه ضمن بررسی ده‌ها مدل آشپزخانه پنجره دار، مزایا و معایب پنجره در آشپزخانه را مرور می‌کنیم؛ و توضیح می‌دهیم که حین طراحی کابینت برای چنین فضاهایی باید به چه نکاتی توجه داشت.

طراحی کابینت آشپزخانه با پنجره

در بخش‌های بعد اصول و ایده‌های کابینت آشپزخانه با پنجره را دقیق‌تر بررسی کرده‌ایم؛ اما پیش از آن، اجازه دهید چندین مدل طراحی آشپزخانه با پنجره‌های کوچک و بزرگ (در خانه‌های آپارتمانی و ویلایی) را ببینیم.

 

جدیدترین مدل کابینت آشپزخانه پنجره دار

 

مدل کابینت آشپزخانه برای کنار پنجره

 

ایده کابینت آشپزخانه با پنجره کوچک

 

کابینت آشپزخانه کوچک پنجره دار

 

ایده های کابینت آشپزخانه با دو پنجره

 

طراحی کابینت آشپزخانه پنجره دار در فضاهای نقلی هم نتایج جذابی دارد؛ به شرط آنکه مدل کابینت آشپزخانه کوچک را به درستی انتخاب کنید. مثلا مدل‌های زیر را ببینید.

 

کابینت آشپزخانه کوچک و پنجره دار

 

مدل کابینت آشپزخانه کوچک پنجره دار

 

مدل آشپزخانه پنجره دار

 

طراحی کابینت با پنجره

 

کابینت آشپزخانه با پنجره

 

این مدل کابینت‌ها در طرح‌های آشپزخانه مستطیلی هم به زیباییِ هرچه تمام‌تر جای می‌گیرند.

 

مدل کابینت کنار پنجره

 

طراحی کابینت آشپزخانه پنجره دار

 

مدل کابینت زیر پنجره

 

کابینت آشپزخانه با دو پنجره

 

بررسی بروزترین آشپزخانه‌های پنجره دار

اگر به دیزاین‌ها و دکورهای مدرن دقت کنید، متوجه می‌شوید که طرح کابینت آشپزخانه درحال فرار کردن از پنجره‌ها نیست. مدل کابینت جدید برای آشپزخانه پنجره دار به شکلی نیست که فاصله افتادن بین کمدهای آن توی ذوق بزند. بلکه از این اتفاق برای زیبایی و کارایی بیشتر استفاده می‌کند. مثلا این نمونه‌ها را ببینید.

 

مدل کابینت پنجره وسط

 

مدل کابینت جدید برای آشپزخانه پنجره دار

 

طراحی کابینت آشپزخانه با پنجره

 

مدل کابینت سینک زیر پنجره

 

آشپزخانه پنجره دار اپن

 

مدل کابینت آشپزخانه دارای پنجره

 

مدل کابینت برای آشپزخانه های پنجره دار

 

طراحی کابینت با پنجره

 

آشپزخانه پنجره دار با کابینت

 

دکور داخلی یک آشپزخانه مدرن با پنجره و کابینت های دو رنگ

 

مزایای مدل کابینت برای آشپزخانه پنجره خور

مهمترین مزیت مدل آشپزخانه پنجره دار، نور فوق‌العاده آن است. پنجره‌ها نور طبیعی خورشید را به آشپزخانه می‌آورند، و فضا را روشن و بزرگ می‌کنند. به صرفه‌جویی در مصرف برق و تهویه بهتر هم کمک می‌کند.

وجود پنجره جو آشپزخانه را هم شاداب‌تر می‌کند. این روزنه راه ارتباط با دنیای بیرون است. هنگام کار یا موقع نوشیدن یک فنجان چای/قهوه گرم می‌توانید به منظره بیرون نگاه کنید، تا حال‌وهوایتان بهتر شود.  

 

آشپزخانه بزرگ با کابینت چوبی و پنجره

 

مزایای مدل کابینت برای آشپزخانه پنجره خور

 

طراحی کابینت برای دو طرف پنجره آشپزخانه

 

مدل کابینت ظرفشویی زیر پنجره

 

معایب کابینت آشپزخانه با پنجره

در برخی موارد، کابینت آشپزخانه پنجره دار صاحبخانه را دچار چالش هم می‌کند. مثلا در فضاهایی که آشپزخانه دقیقا وسط دیوار نیست.

در این شرایط نمی‌توان کابینت آشپزخانه پنجره خور را به‌صورت متقارن طراحی کرد، و باید ظرافت بیشتری به خرج داد. این ظرافت آنجایی مهم‌تر می‌شود که طراحی اشتباه می‌تواند پنجره و راه نور را هم مسدود کند. وجود پنجره می‌تواند تعداد کابینت‌ها و کمدها را هم کمتر کند، که برای برخی ویژگی مثبت نیست.

 

معایب کابینت آشپزخانه با پنجره

 

کابینت آشپزخانه پنجره دار نامتقارن

 

کاهش تعداد کابینت های آشپزخانه به دلیل وجود پنجره

 

مدل کابینت زیر پنجره

مدل کابینت زیر پنجره معمولا به شکل طراحی می‌شود که سینک ظرفشویی در آن قرار بگیرد. ردیف پایینی می‌تواند تنها باشد، یا اینکه با چند کمد در ردیف بالا همراه شود. بجای کابینت‌های ردیف بالا می‌توان شلف‌ها و قفسه‌های باز هم تعبیه کرد.

 

طراحی کابینت زیر پنجره آشپزخانه

 

مدل کابینت زیر پنجره با سینک و کشو

 

ایده برای ساخت کابینت زیر پنجره

 

مدل کابینت جدید برای زیر پنجره

 

مدل کابینت زیر پنجره معمولا با اجاق گاز همراه نمی‌شود، چون نصب هود را چالش‌برانگیز می‌کند. خطر خاموش شدن شعله با وزش باد را هم نمی‌توان نادیده گرفت.

 

کابینت آشپزخانه پنجره خور

 

گاهی هم هیچ کابینتی روی دیوار پنجره‌دار قرار نمی‌گیرد، و فضا برای ایده‌هایی مانند فضای غذاخوری، قرار دادن گل و گیاه و غیره، رها می‌شود. یعنی ایده‌هایی که جلوه و جذابیت واقعی‌شان را در آشپزخانه بدون پنجره ندارند.

 

اصول طراحی آشپزخانه با پنجره

هنگام طراحی کابینت آشپزخانه با پنجره باید به چند موضوع خوب دقت کرد:

  • متریال مناسب: متریال کابینت‌ها باید از بین گزینه‌هایی انتخاب شود که در برابر نور و گرما مقاوم‌اند؛ مانند کابینت‌های پلی اورتان که حتی از نمونه‌های چوبی و ام‌دی‌اف هم مقاوم‌تر هستند.
  • رنگ متریال: رنگ‌های خنثی (سفید، کرم، خاکستری روشن و غیره) برای آشپزخانه‌های کم‌نور کاملا ایدئال هستند، چون نور را بهتر منعکس می‌کنند. برای کابینت آشپزخانه با پنجره اما می‌توانید سراغ انتخاب‌های جسورانه‌تر هم بروید.
  • نورپردازی درست: نور مدل آشپزخانه پنجره دار در طول روز عالی‌ست؛ اما برای تامین نور در شب باید نورپردازی مناسبی انجام شود.
  • نصب پرده: بسته به وضعیت پنجره و ترجیحات شما (به‌ویژه برای تنظیم نور)، برای پنجره آشپزخانه می‌توانید از درب‌های کرکره‌ای، پرده‌های فانتزی و ... استفاده کنید. اگر نگران دید داشتن هستید اما پرده دوست ندارید، می‌توانید از شیشه‌های مات یا مشبک استفاده کنید.
  • توجه به ارتفاع پنجره: اگر ارتفاع پنجره به‌قدری بلند است که نمی‌توان از مدل کابینت زیر پنجره، به ایده‌هایی مانند قرار دادن میز نهارخوری نزدیک پنجره یا تعبیه نیمکت فکر کنید. اگر هم حتما به فضا ذخیره‌سازی فکر می‌کنید، از کابینت‌سازهای خوش‌ذوق برای مدل کابینت جدید برای آشپزخانه پنجره دار کمک بگیرید.

طراحی و اجرای درست مدل آشپزخانه پنجره دار یک فضای همه‌چیز تمام در اختیار شما قرار می‌دهد. یعنی آشپزخانه‌ای که هم جادار است، هم روح دارد و دل‌تان را باز می‌کند.

اگر برای ساخت کابینت آشپزخانه پنجره دار دنبال متخصص‌های کار درست می‌گردید، ما بهترین کابینت‌سازهای شهرتان را به شما معرفی می‌کنیم. درخواست‌تان را در اپ یا وب‌سایت «خدمت از ما» ثبت کنید، رایگان از متخصص‌ها قیمت بگیرید و بهترین را استخدام کنید.


کابینت سازی و نصب کابینت
برای سرویس کابینت سازی و نصب کابینت از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین