انواع مدل کابینت ام دی اف آشپزخانه

داشتن زیباترین و بهترین مدل کابینت ام دی اف آشپزخانه، خواسته تمامی صاحب خانهها به ویژه برای بانوان است. حال در این پست قصد داریم شما را با انواع کابینت ام دی اف آشپزخانه، بهترین مدل کابینت ام دی اف و ... آشنا کنیم. پس جایی نروید و برای آشنایی با تمامی مدل های کابینت ام دی اف آشپزخانه، آشنا شوید تا از انتخاب خودتان، برای همیشه خرسند و راضی باشید.
به طور قطع میتوان گفت که کابینتها جزء مهمترین تجهیزات در فضای آشپزخانه و حتی فضای ساختمانهای امروزی محسوب کرد. چرا که معماری آشپزخانهها وارد اتاق نشیمن شده و ظاهر، رنگ و مدل کابینت آشپزخانه واقعا تاثیر زیادی بر ظاهر کلی خانه میگذارد.بنابراین کابینت سازی را میتوان یک نیاز اساسی در دکوراسیون منزل برشمرد.
پس اگر رنگ و طرح کابینت آشپزخانه به درستی انتخاب شده و نصب کابینت ام دی اف بر پایه اصول باشد، دکوراسیونی جذاب در فضای آشپزخانه ایجاد میشود. در ادامه تصاویری از انواع مدل کابینت آشپزخانه ام دی اف، عکس بهترین رنگ کابینت ام دی اف، با طراحی کاربردی و متفاوت را مشاهده خواهید کرد.
انواع کابینت ام دی اف آشپزخانه
امروزه هر محصولی را که در نظر بگیرید، انواع و مدل هایی زیادی دارد. کابینت ام دی اف آشپزخانه هم از این موضوع مستثنا نیست. امروزه تنوع زیادی از کابینتهای آشپزخانه در بازار وجود دارد که از نظر بهترین جنس کابینت ،فرم، بهترین رنگ کابینت، روکش، جنس، مدل باز و بسته شدن و... دسته بندی شده اند. رنگ کابینت شاید تاثیر چندانی در قیمت کابینت آشپزخانه نداشته باشد اما در ست محیط تاثیر بسزایی دارد
بعنوان نمونه انواع کابینت کلاسیک، مدل و جنسهای متنوعی از کابینت بدون دستگیره، اجرای سبکهای خاص مثل مینیمال با انتخاب کابینت ممبران سفید صدفی و در نهایت نصب انواع سنگ کابینت برای تغییر دکوراسیون و بازسازی کابینت آشپزخانه کوچک یکی از هزاران ایده و سبکهای به کار رفته با نصب انواع کابینت در کنار نوع و جنس ام دی اف است.
مدل کابینت ملامینه (کابینت با روکش لمینت):
کابینتهای ام دی اف با روکشهایی از جنس ملامینه یکی از بهترین مدل های کابینت ام دی اف آشپزخانه محسوب میشود. از نظر ساختاری، ملامین، چسب رزین(کاربرد رزین چیست) که از طریق آن ورقهای سلولزی مخصوص با استفاده از حرارت روی سطح امدیاف چسبیده میشوند. این چسب مشابه انواع چسب کاغذ دیواری یک عنصر مهم و پوششی در قرارگیری روکش بر سطح چوب است.
- مزایای کابینت ملامینه : قیمت مناسب، دوام و کیفیت بالا، تنوع زیاد در طرح و رنگ، تمیزکردن راحت
- معایب کابینت ملامینه: دوام پایین در مقابل رطوبت، شل شدن مهرهها، نیاز به مراقبت بیشتر، حساس به حرارت
مدل کابینت ام دی اف وکیوم شده (کابینتهای ممبرن):
از بین انواع کابینت آشپزخانه، این نوع مدل کابینت ام دی اف زیبایی منحصر به فردی دارند. در واقع با استفاده از دستگاه CNC طرح و نقش زیادی روی کابینتهای ممبران حکاکی میشود به همین دلیل است که نام آن را کابینتهای کلاسیک هم گذاشته اند. همچنین این نوع مدل کابینت ام دی اف در طراحی مدرن بسیار طرفدار دارد.
- مزایای کابینت ممبران: مقاومت در برابر رطوبت، عدم تغییر رنگ و پوسیدگی، طول عمر بالا، مقاوم در برابر تغییرات دمایی
- معایب کابینت ممبران: امکان بادکردن و جدا شدن روکش در اثر نور آفتاب، حساسیت نسبت به اجسام تیز، کاهش کیفیت کار با زیاد شدن ظرافت در طراحی
این مدل کابینت که اجرای سبکهای خاص دکوراسیون در محیط با کاربرد جدیدترین اکسسوری آشپزخانه و همین طور ست جزیره آشپزخانه سهولت بخشیده امروزه نظرات زیادی را به خوب جلب کرده است. ترکیب رنگ طوسی و سفید این سبک کابینت و همین طور هماهنگی آن با کف کاذب در این تم رنگ با هارمونی رنگ خاصی در محیط همراه است.
مدل کابینت ام دی اف با روکش چوبی (امدیافVeneer):
خیلی از افراد طرح چوبی کابینت های ام دی اف را میپسندد؛ که بسیار هم جلوه خاصی به محیط آشپزخانه و خانه میدهد. در این مدل کابینت ام دی اف کابینت آشپزخانه، برای ایجاد نمایی چوبی در آشپزخانه، روکشهایی از جنس چوب طبیعی برای کابینتهای امدیاف استفاده میشوند. برای این نوع روکشها از چوبهای طبیعی: بلوط، گردو، ملچ استفاده میشود.
- مزایای کابینت روکش چوبی: زیبایی، ارزانتر از کابینت تمام چوب، استحکام بالا، مقاومت در برابر رطوبت
- معایب کابینت روکش چوبی: قیمت بالایی نسبت به روکشهای دیگر، محدودیت در انتخاب نوع چوب، تنوع رنگی کم
هماهنگی این سبک کابینت با طراحی داخلی انجام شده برای محیط مثل نقاشی ساختمان مدرن، ایدههایی مثل نورپردازی سقف و ست شدن با انواع سقف کاذب آشپزخانه راحت تر بوده و دست شما برای انتخاب رنگهای همراستا با کابینت روکش چوبی بازتر است. علاوه بر این موارد استفاده رایج از این مدل کابینت اقداماتی مثل رگلاژ درب کابینت و دیگر موارد تعمیراتی را سهولت بخشیده است.
مدل کابینت ام دی اف از جنس گلاس کابینت (هایگلاس (High gloss)):
این نوع مدل کابینت ام دی اف، به تازگی وارد صنعت کابینت سازی و دکوراسیون خانهها شده است. این مدل کابینت ام دی اف، روکشی از جنس پلکسی گلاس دارد که ظاهری شفاف و شیشهای در آن ایجاد میکند. به دلیل شفافیت بالای این نوع کابینتها، فضای آشپزخانه با انعکاس نور روشنتر به نظر میرسد. این نوع مدل کابینت ام دی اف برای دکوراسیون به سبک مدرن است بسیار گزینه مناسبی است؛ چرا که ظاهری ساده و مینیمالی داشته و ترکیب رنگهای سرد و گرم در آن راحت تر میباشد.
- مزایای کابینت هایگلاس: تنوع رنگی بالا، راحت تمیز شدن، مقاومت بالا ، وزن کم، قیمت مناسب نسبت به روکشهای براق دیگر
- معایب کابینت هایگلاس: ماندن اثر انگشت بر روی کابینتهایی با رنگ تیره، دارای لبههای تیز، مقاومت کم در برابر رطوبت
این سبک کابینت فرآیند دکوراسیون داخلی آشپزخانه را با ست آن با زیباترین رنگ ساختمان برای این محیط با در نظر گرفتن فرق پارکت و لمینت نصب شده در کف را تکمیل کرده و شما را با یک محیط خلاقانه و شیک مواجه میکند.
مدل کابینت امدیاف با روکشUV:
یکی دیگر از مدل های کابینت ام دی اف آشپزخانه، این نوع مدل است که آنچنان به نسبت دیگر مدل های کابینت که در بالا ذکر شد؛ رایج نیستند جرا که فرایند تولید آن پیچیده است. در روکش این نوع مدل کابینت آشپزخانه، از لایههای متعددی که توسط یو وی حفاظت شدهاند، به کار رفته است و روکشهای براقی هستند که در برابر تغییر رنگ مقاوم هستند.
- مزایای کابینت uv: بادوام، مقاوم در برابر خش، حفظ رنگ، تنوع رنگی
- معایب کابینت uv: قیمت بالا نسبت به روکشهای دیگر
بهترین رنگ کابینت ام دی اف آشپزخانه
انتخاب بهترین رنگ کابینت ام دی اف یکی از مسائل مهمی است که حتی مشاهده میشود که یک خانواده برای انتخاب بهترین رنگ بندی آن تا چند روز در موردش فکر میکنند و از هم نظر خواهی میکنند. در واقع انتخاب بهترین رنگ کابینت ام دی اف آشپزخانه برای آن ها به یک چالش تبدیل میشودغ چرا که رنگ بندی کابینت ام دی اف یک عنصر مهم در طراحی آشپزخانه است.
پالت رنگی که شما انتخاب میکنید برای شخصیت آشپزخانهی شما یک لحن ایجاد میکند. طرح و رنگ آشپزخانهی شما گرم است یا سرد؟ انرژیزا و آتشین است یا آرام و بی جنبش؟ مکانی برای کارهای اجتماعی است یا محلی برای آمادهسازی غذای مفید؟ پالت رنگ مورداستفاده در طراحی آشپزخانهی شما این احساسات را نسبت به خانه؛ چه برای اعضای خانواده و چه برای مهمانان و … به ارمغان میآورد. پس قبل از انتخاب رنگ ها نکات زیر را بررسی و در انتخاب رنگ دقت کنید.
- اگر آشپزخانه خانه شما کوچک است از بهترین رنگ برای کابینت های شما، رنگ سفید، زرد، لیمویی و دیگر رنگ های روشن است.
- دقت داشته باشید که اگر در آشپزخانه ای که نور طبیعی کم است و نورپردازی ضعیف هیچ وقت از کابینت تیره استفاده نکنید
- اگر مدام در حال تمیز کردن آشپزخانه هستید و به تمیزی بیش از اندازه اهمیت می دهید؛ پس بهترین رنگ کابینت ام دی اف برای شما رنگ های تیره مثل خاکستری، طوسی، سورمه ای و ... است.حتی میتوانید با یک ایده خلاقانه بخشی از آن را مثل سوپرمارکت کابینت با یک رنگ ضد در نظر داشته باشید.
- در نظر داشته باشید رنگی که برای کابینت آشپزخانه انتخاب میکنید با رنگ دکوراسیون بخشهای دیگر خانه و یا رنگ وسایل مورد استفاده از آشپزخانه و سبک دکوراسیون خانه تناسب و همخوانی داشته باشد.
- اگر مدل خانه، پرده ها، مبل و ... ساده و بدون نقش است، پس رنگ انتخابی برای کابینت، رنگ های گرم و متضاد رنگ های خنثی است.
بهترین رنگ کابینت ام دی اف از نظر ایرانیان
در حال حاضر بهترین رنگ کابینت آشپزخانه ام دی اف در ایران رنگ سفید و رنگ های روشن است. چرا که اکثر خانه های ایرانی متراژ کوچکی دارند، و کابینت رنگ روشن ام دی اف بسیار روی بزرگ جلوه دادن خانه تاثیر میگذارد. البته که رنگ های خنثی نیز به تازگی در خانواده های جوان محبوب شده است.
رنگ خاکستری یک رنگ دوست داشتنی اما خنثی است که شما میتوانید با دیگر رنگ آن را ادغام کرده و فضای منزل خود را فوق العاده تر کنید. کابینت ام دی اف کرم قهوه ای هم نیز در خانه های ایرانی جایگاه ویژه ای دارد. اگر قصد دارید کابینت ام دی اف کرم قهوه ای بسازید، باید رنگ کفپوش، پرده ها و مبل ها کمی ست باشند تا زیباتر شوند.
سخن آخر:
آشپزخانه قلب خانه و کابینتهای آشپزخانه مهمترین قسمت از آشپزخانه شما است هستند؛ پس باید در انتخاب بهترین مدل کابینت ام دی اف هوشمندانه رفتار کنید. چراکه انواع کابینت آشپزخانه زیاد است. اگر فکر میکنید برای انتخاب بهترین مدل کابینت ام دی اف، بهترین رنگ کابینت، بهترین انتخاب در بین انواع کابینت آشپزخانه، به کمک یک متخصص نیاز دارید روی تکنسین های ما حساب کنید.