چگونگی نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه
یکی از مهمترین اصول میکاپ و آرایش صورت، آرایش چشم است که نحوه صحیح انجام آن به تخصص و تجربه بالایی نیاز دارد. امروزه یکی از راههای زیباتر شدن چشم، استفاده و به کار گیری انواع اکستنشن مژه است. نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه به شیوه صحیح و درست، تاثیر مستقیمی بر دوام آنان و در نتیجه صرفه جویی در وقت و پول شما دارد. با استفاده از شیوههای درست و صحیح نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه میتوانید این اکستنشن ها را تقریبا به مدت 2 الی 3 هفته نگه دارید. اگر بعد از 3 هفته همچنان تمایل به ادامه ی نصب اکستنشن مژه دارید میبایست برای شارژ مجدد به سراغ آرایشگر خود بروید.
ما در این مطلب شما را با اکستنشن مژه و چگونگی نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه آشنا خواهیم کرد.
- اکستنشن مژه چیست؟
- تفاوت بین اکستنشن و کاشت مژه چیست؟
- معرفی روش های متفاوت اکستنشن مژه
- هزینه انجام اکستنشن مژه چقدر است؟
- نحوه شستن مژه اکستنشن چگونه است؟
- فواید و معایب اکستنشن مژه چیست؟
ابتدا به سراغ این سئوال برویم که اکستنشن مژه چیست؟
در انجام اکستنشن مژه از تارهای طبیعی مو استفاده میشود و آنان را بر روی مژههای طبیعی فرد نصب میکنند. با توجه به نحوه نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه، معمولا بعد از 2 الی 3 هفته باید برای ترمیم آن اقدام کنید. بر خلاف باور عموم مردم، اکستنشن مژه با کاشت مژه تفاوت دارد.
چه تفاوتی بین اکستنشن و کاشت مژه وجود دارد؟
تفاوت بین اکستنشن مژه و کاشت مژه در این است که کاشت مژه طبیعیتر از اکستنشن مژه است. کاشت مژه را به صورت جراحی و پیوند در نزدیکی چشم انجام میدهد و به همین خاطر بسیار خطرناک است و دارای محدودیتهایی است و همه افراد نمیتوانند از این روش استفاده کنند ولی انجام اکستنشن مژه هیچگونه محدودیتی ندارد. در اکستنشن مژه بر خلاف کاشت مژه، مژههای اضافه شده رشدی ندارند. اکستنشن مژه معمولا 6 ماهه است که تقریبا هر 3 هفته نیاز به ترمیم دارد و کاشت مژه به صورت یک ماهه کاشته میشود که هر هفته نیاز به ترمیم دارد.
اکستنشن مژه با روشهای متفاوتی انجام میشود:
انجام اکستنشن مژه با بکارگیری تاکنیکهای متفاوت به صورت مختلفی انجام میشود.
اکستنشن مژه تار به تار
در این نوع اکستنشن مژه، از موی طبیعی انسان یا تارهای ابریشمی استفاده میشود و تارهای مو به کمک چسب مخصوص به مژههای طبیعی فرد متصل میشود. این نمونه از اکستنشن مژه برای افرادی که مژههای طبیعی آنها کمتر از 3 میلیمتر است مناسبتر است و پس از انجام این اکستنشن ضخامت و رنگ مژهها تغییر میکند. ماندگاری این نوع اکستنشن با توجه به چگونگی نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه معمولا 6 ماه است.
اکستنشن مژه ابریشمی
این نوع اکستنشن به دلیل استفاده از تار موهایی از جنس ابریشم به اکستنشن مژه ابریشمی معروف است. این نمونه از اکستنشن برای افرادی که مژههای کم پشتی دارند و یا مژههای خود را بر اثر سوختگی یا بیماری از دست داده اند مناسب است، که به صورت موقتی با استفاده از چسب بر روی مژه طبیعی فرد نصب میشود و هیچگونه عوارضی ندارد.
اکستنشن مژه نامرئی
این نوع از اکستنشن همانطور که از نامش پیداست به صورت کاملا طبیعی و مخفی بر روی مژه فرد نصب میشود. این نمونه از اکستنشن مژه به خاطر استفاده کامل از موی طبیعی طرفداران بسیاری دارد. در اکستنشن مژه نامرئی، استفاده از تارهای مو طبیعی به صورت قرینه کوتاه و بلند از گوشه داخلی تا گوشه خارجی چشم ادامه داشته و نیاز فرد به استفاده از لوازم آرایشی چشم را کمتر میکند.
به صورت کلی نمیتوان گفت کدام نمونه و روش استفاده از اکستنشن مژه بهتر است و هر فرد باید با یک آرایشگر با تجربه و ماهر در این زمینه مشورت کند تا بتواند با توجه به علاقه خود بهترین نمونه را انتخاب کند.
هزینه اکستنشن مژه چقدر است؟
هزینه انجام اکستنشن مژه به عوامل متفاوتی مثل جنس تار مو، مواد مورد استفاده، حجم و ... بستگی داشته و هزینههای متفاوتی دارد. هزینه استفاده از تار موهای طبیعی برای انجام اکستنشن نسبت به تار موی مصنوعی بیشتر است. همچنین برای داشتن مژههای پرپشت تر باید از تعداد تار موی بیشتری استفاده کنید که افزایش استفاده از تار مو باعث بالا رفتن هزینه انجام اکستنشن مژه میشود. سالنی که در آن اکستنشن خود را انجام میدهید و همچنین میزان مهارت آرایشگر شما، تاثیر زیادی بر هزینه پرداختی شما دارد، یعنی این که اگر اکستنشن کار مژه، فردی ماهر در این زمینه باشد نسبت به یک اکستنشن کار مبتدی یا سطح متوسط هزینه بیشتری دریافت میکند.
نحوه شستن مژه اکستنشن چگونه است؟
استفاده از روشهای درست و صحیح در نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه بسیار مهم است. تمیز کردن اکستنشن مژه کار آسانی است اما باید در هنگام انجام آن مراقبت سلامت چشمها بوده تا از تحریک، عفونت و سایر مشکلات جلوگیری کرد.
مرحله اول شستن مژه اکستنشن: شستشوی صورت
برای شستن مژه اکستنشن بهتر است از شویندههای مخصوص تولید شده برای مژه استفاده کنید اما در عین حال میتوانید از شوینده یا صابونهای مخصوص صورت یا حتی شامپو بچه استفاده کنید. در هنگام انتخاب شوینده مناسب توجه داشته باشید که شوینده فاقد الکل و روغن باشد چرا که روغن اضافی میتواند چسب اکستنشنهای مژه را تجزیه کند.
برای نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه، باید در هنگام شستشو از آب گرم استفاده کنید. برای شستن مژه اکستنشن مقداری شوینده بر روی نوک انگشت خود ریخته و آن را بر روی پلک و مژههایتان قرار دهید و با حرکت دادن نوک انگشتتان به سمت بالا و پایین اکستنشنهای مژه خود را تمیز کنید.
مرحله دوم: خشک کردن و شانه زدن مژه
صورت خود را به کمک یک حوله خشک کنید اما از زدن حوله به چشمهایتان خودداری کنید، بهتر است که اجازه دهید مژهها به صورت طبیعی خشک شوند اما برا زودتر خشک شدن آنها میتوانید یک دستمال کاغذی به به دور انگشت خود بپیچید و به آرامی برای چند ثانیه روی مژههایتان بگذارید تا آبشان جذب شود. همچنین میتوانید خشک شدن سریعتر از باد سرد سشوار نیز استفاده کنید، به این صورت که باد سرد سشوار را در فاصله مناسبی به مدت 10 ثانیه روی هر چشم نگه دارید، استفاده زیاد از این روش میتواند موجب شل شدن چسب اکستنشنها شود.
پس از خشک شدن مژهها، یک چشم خود را ببندید و به کمک یک براش تمیز و خشک ریمل، مژهها را به سمت بالا شانه بزنید.
مرحله سوم: تمیز کردن اکستنشن مژه
بعد از انجام اکستنشن مژه باید به صورت دائم و مرتب آنان را تمیز کنید. این کار را میتوانید با مرطوب کردن مژه با کمی آب و سپس شانه کردن آنها انجام دهید. برای نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه از محصولات غنی از رطوبت و چربی استفاده نکنید، چشمهای خود را نمالید و به دقت آرایش چشمتان را انجام دهید.
فواید و معایب اکستنشن مژه چیست؟
از مهمترین فواید اکستنشن مژه میتوان به این مورد اشاره کرد که با انجام اکستنشن مژه، دیگر نیازی به آرایش هر روزه چشم ندارید و اکستنشنهای مژه به صورت همیشگی فرم زیباتری به چشمهایتان میدهند. در صورت نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه به صورت صحیح، این روش هیچگونه عارضهای نخواهد داشت.