عایق های ساختمانی و انواع آن ها

ثبت درخواست " عایق کاری ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
عایق های ساختمانی و انواع آن ها

عایق های ساختمانی به منظور کاهش انتقال گرما بین اجسام یا محیط های مختلف به کار گرفته میشوند. رساندن دمای واحد مسکونی یا ساختمان اداری به دمای متعادل و مطبوع و نگه داشتن دما در حالت مطلوب، نیازمند انرژی زیادی است که مالکان ساختمان ها جهت کاهش مصرف انرژی و صرفه جویی عایق حرارتی و عایق های رطوبتی مختلفی به کار میگیرند.

مزایای استفاده از عایق های ساختمانی

  • بازده انرژی بالایی دارند و در نتیجه مالک نیاز به پرداخت هزینه کمتری برای منابع انرژی دراد.
  • عایق بندی ساختمان ها باعث یکنواخت شدن دمای ساختمان در کف، دیوار ها و سقف میشود. یکنواختی دما به خصوص در واحد مسکونی باعث حس راحتی افراد ساکن در آن میشود.
  • ساختمان هایی که عایق بندی شده اند در زمستان گرم تر و در تابستان خنک تر هستند در نتیجه در هر فصل، ساختمان دمای مطلوبی خواهد داشت.
  • از نظر اقتصادی، بعد از یک بار نصب عایق های ساختمانی نیازی به هزینه ی دوباره ندارند. بر خلاف سیستم های گرمایشی و سرمایشی که مکرراً نیاز به صرف هزینه برای سرویس و نگهداری و البته هزینه ثابت مصرف انرژی دارند.
  • استفاده از عایق های ساختمانی برای محیط زیست نیز ضرر چندانی ندارد در مقایسه با سیستم های گرمایشی و سرمایشی که به طور ثابت مصرف انرژی دارند.

عایق کاری ساختمان ها با مواد مختلفی انجام میشود. استفاده از هر یک از این مواد مزایای خود را دارد. هنگام انتخاب نوع ماده باید از این که کدام یک از انواع عایق دیوار برای ما مناسب تر است اطمینان حاصل کنیم.

 

عایق های ساختمانی و انواع آن ها

 

مواد رایج در عایق های ساختمانی

  • پشم شیشه: امروزه، پشم شیشه یکی از رایج ترین عایق های رطوبتی مورد استفاده در عایق بندی ساختمان ها است. از مزیت های پشم شیشه این است که قابل اشتعال نیست، محکم و با دوام است به خصوص در مناطق نزدیک دریاها و اقیانوس ها که مقدار نمک موجود در محیط بالا است و میتواند باعث پوسیدگی برخی مواد شود.

     

  • پشم سنگ: پشم سنگ خود شامل چندین نوع عایق است در عایق های ساختمانی به کار میرود. یکی از آن ها پشم شیشه است که توضیح داده شد. از مزیت های استفاده از این نوع عایق دیوار، نصب آسان آن، ایمن بودن آن، غیر قابل اشتعال بودن، توانایی مقاومت در دماهای بالا تا 400 درجه سانتی گراد. یک مزیت مهم پشم سنگ این است که برای ساخت آن از مواد قابل بازیافت مثل شیشه استفاده میشود و این هزینه ساخت آن را پایین می آورد و برای محیط زیست نیز ضرر چندانی ندارد.

     

  • سلولز: شاید بتوان گفت عایق های ساختمانی از جنس سلولز، در مقایسه با بقیه عایق های ساختمانی به محیط زیست کمترین ضرر را میرسانند. سلولز از کاغذ و مقوا و مواد قابل بازیافت مشابه ساخته شده است. سلولز همچنین یکی از مقاوم ترین مواد در برابر آتش است چرا که فشرده است و در بین آن اکسیژن کمی وجود دارد که باعث میشود آتش کمتر صدمه بزند و دیرتر ماده را بسوزاند. البته استفاده از سلولز در عایق های ساختمانی مشکلات خود را نیز دارد. بعضی افراد به گرد و تکه های بسیار ریز روزنامه که در این نوع عایق به کار میرود ممکن است حساسیت داشته باشند و علاوه بر این، پیدا کردن افرادی که در نصب این نوع عایق مهارت داشته باشند به نسبت مثلاً پشم شیشه، آسان نیست. در هر حال سلولز ماده ای ارزان و اثربخش برای عایق بندی ساختمان است. مواد مختلفی برای عایق کاری ساختمان ها وجود دارد که هر کدام ویژگی های خود را دارند. با در نظر گرفتن وضعیت خودمان و بررسی انواع عایق ها میتوانیم بفهمیم کدام نوع عایق برای ما مناسب است.

 

4.5 امتیاز از 1743 رای


عایق کاری ساختمان
برای سرویس عایق کاری ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین