معرفی انواع چوب کابینت آشپزخانه پرطرفدار

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
معرفی انواع چوب کابینت آشپزخانه پرطرفدار

کابینت‌های ساخته شده از چوب طبیعی، زیبایی طبیعیت را با خود به خانه می‌آورند. برای انتخاب بهترین و مناسب‌ترین چوب کابینت، به اطلاعاتی درباره انواع چوب طبیعی نیاز دارید. در این مقاله از "خدمت از ما" شما را با انواع چوب کابینت آشنا می‌کنیم.

همچنین در ادامه جدولی برای مقایسه انوع چوب کابینت آشپزخانه در اختیار شما قرار می‌دهیم و در آخر شما را با مزایا و معایب هرکدام آشنا می‌کنیم.

معرفی انواع چوب کابینت

امروزه استفاده از انواع چوب طبیعی برای کابینت، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. همه به دنبال بهترین جنس کابینت چوب طبیعی به جای استفاده از بهترین ام دی اف برای خانه و ویلای خود هستند. انواع ام دی اف و چوب در بازار موجود است اما برای انتخاب کابینت خود باید دکوراسیون، متراژ و بودجه خود را بررسی کنید.

چوب ها انواع مختلفی دارند و به طور کلی به سه دسته تقسیم می‌شوند؛ چوب طبیعی، چوب مهندسی و چوب‌های مصنوعی.

چوب‌های طبیعی به دلیل زیبایی و دوام بالایی که دارند طرفداران بسیاری پیدا کرده اند. بهترین چوب‌ برای کابینت، چوب سخت است که از درختانی که برگ و دانه دارند و مخروط یا سوزنی نیستند بدست می‌آید.

در ادامه این مقاله ویژگی‌های مختلف چوب‌ کابینت زیر را بررسی می‌کنیم:

  • چوب گردو برای کابینت
  • چوب افرا در ساخت کابینت
  • کاربرد چوب بلوط در کابینت سازی

 

چوب گردو (Wulnut Wood)

چوب گردو به دلیل زیبایی و دوام بالا، جزو محبوب‌ترین چوب‌ها در صنعت کابینت‌سازی است.

این چوب با رنگ‌های گرم و طیف رنگی متنوع از قهوه‌ای روشن تا قهوه‌ای تیره، جذابیت منحصر به فردی دارد و وقتی جلا داده شود عالی به نظر می‌رسد. این ویژگی باعث شده تا از گران‌ترین چوب‌های سخت باشد.

 

استفاده از چوب گردو در ساخت کابینت

 

 ساختار محکم چوب گردو باعث شده است تا در برابر آسیب دیدن، دما و رطوبت مقاومت بالایی داشته باشد. همچنین برش و شکل دادن چوب گردو راحت است؛ این امر موجب می شود تا این چوب مورد توجه نجاران و طراحان قرار بگیرد.

البته در نظر داشته باشید که قیمت چوب گردو بسیار بالاست و برای حفظ زیبایی و دوام نیاز به مراقبت و نگهداری مناسب دارد.

 

چوب افرا (Maple Wood)

چوب افرا دارای طیف‌های رنگی از سفید تا قهوه‌ای روشن است و در مقایسه با دیگر چوب‌ها تنوع بالایی ندارد. بافت صاف و دانه‌داری دارد که ظاهری مدرن به خانه می‌دهد و به دلیل پایداری زیاد و دانه‌های جذاب، بهترین چوب برای کابینت است.

این چوب مقاومت بسیار بالایی در برابر آسیب دارد و در صورت آسیب دیدن، به راحتی می‌شود آن را شکل داد یا سنباده زد.

 

نمای چوب افرا در کابینت آشپزخانه

 

 چوب افرا در مقایسه با سایر چوب‌ها در برابر تغییرات دما و رطوبت مقاوم‌تر است؛ قیمت آن نیز نسبت به گردو و بلوط ارزان‌تر است.

 

چوب بلوط (Oak Wood)

چوب بلوط دارای رنگ‌های گرم و طبیعی، از قهوه‌ای روشن تا قهوه‌ای تیره است. هم بلوط سفید و هم قرمز انتخاب مناسبی برای کابینت آشپزخانه است، اما بلوط سفید با دوام‌تر از بلوط قرمز است.

 

متریال چوب بلوط در کابینت

 

بلوط روشن معمولاً بهترین انتخاب برای درهای کابینت است زیرا زیبایی طبیعی را به خانه شما می‌آورد. بافت قوی و محکمی دارد و در برابر پوسیدگی، حشرات، قارچ، دما و رطوبت بسیار مقاوم است.

تنها نقطه ضعف آن این است که  وزن زیادی  دارد و در همه پروژه‌ها نمی توان از آن استفاده کرد. همچنین چوب بلوط نسبت به بقیه چوب‌ها قیمت بالایی دارد.

 

مقایسه و انتخاب بهترین چوب برای ساخت کابینت

برای مقایسه و انتخاب بهترین چوب کابینت باید به شرایط محیط و بودجه ای که دارید توجه کنید.

اگر مقاومت و زیبایی چوب کابینت مد نظر شماست، بلوط و گردو انتخاب مناسبی هستند اما قیمت بالایی دارند. چوب افرا، هم با دوام و هم زیباست و از همه مهم‌تر قیمتش مناسب‌ است.

 

انواع چوب

میزان شکل پذیری چوب

مقاومت و دوام چوب

 رنگ چوب

قیمت

گردو

آسان

بالا

 قهوه‌ای تیره

گران

افرا

آسان

 بسیار بالا

سفید تا قهوه‌ای روشن

مناسب

بلوط

با ابزار دستی و ماشین آلات

بالا (در صورت نگهداری و مراقبت)

از قهوه‌ای روشن تا قهوه‌ای تیره

گران

 

مزایای بهترین چوب برای کابینت

کابینت‌های چوبی مزایای زیادی دارند که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم:

  • زیبایی طبیعی: بافت و رنگ انوع چوب کابینت آشپزخانه، آرامش بخش و زیباست.
  • دوام و استحکام: کابینت‌هایی که از جنس چوب ساخته شده‌اند بسیار مقاوم‌اند و تا سال‌ها نیازی نیست آن‌ها را تعویض یا تعمیر کنید، پس در بلند مدت برای شما به صرفه‌ترند.
  • تنوع در طراحی: قابلیت شکل دهی بهترین چوب کابینت باعث می‌شود تا طراحان آن ‌را به شکل‌های مختلف برش دهند و مطابق با سلیقه مشتری دربیاورند. برای مثال برای استفاده از فضاهای پرت، مدل باکس کنار یخچال طرفداران بسیاری پیدا کرده است. همچنین برای استفاده بهینه از فضا، طرح‌های آشپزخانه مستطیلی بسیار محبوب شده است.
  • قابلیت تعمیر و نگهداری: در صورتی که انواع چوب کابینت خراش بردارد، می‌توان آن را به راحتی سمباده کشید و رنگ کرد.

 

معایب انواع چوب کابینت

حتی بهترین چوب برای کابینت با همه جذابیت‌هایی که دارد، معایبی دارند که باید هنگام انتخاب، آن‌ها را در نظر بگیرید.

  • حساسیت به رطوبت: چوب کابینت در برابر رطوبت ممکن است باد کند، پوسته پوسته شود یا تغییر شکل بدهد.
  • قیمت بالا: کابیت‌های چوبی معمولاً گران‌تر از بقیه کابینت‌ها هستند.
  • حساسیت به خراش و آسیب: چوب به راحتی در برابر ضربه، خراش میافتد.
  • وزن سنگین: کابیت‌های چوبی وزن بالایی دارند. بنابراین ممکن است نصب آن‌ها کمی سخت شود. همچنین بعد ازنصب کابینت‌های چوبی و نصب ام دی اف روی دیوار باید مراقب وزن وسایلی و ظروفی که در آن می‌گزارید باشید تا خیلی سنگین نشود.

در این مقاله شما را با انواع چوب کابینت، آشنا کردیم و مزایا و معایب چوب طبیعی در کابینت سازی را به شما توضیح دادیم. با توجه به توضیحاتی که دادیم میتوانید بهترین چوب کابینت آشپزخانه را برای خانه خود انتخاب کنید.

اگر به دنبال کابینت‌کار حرفه‌ای، برای انتخاب چوب کابینت هستید، می‌توانید از اپلیکیشن یا سایت خدمت از ما استفاده کنید. شما میتوانید بهترین متخصص ها را با مناسب‌ترین قیمت در پلتفرم آنلاین خدمت از ما پیدا کنید.

4.3 امتیاز از 2 رای


کابینت سازی و نصب کابینت
برای سرویس کابینت سازی و نصب کابینت از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین