اشتباهات رایج در اسباب کشی
اسباب کشی یکی از چالش برانگیزترین مراحل در زندگی است، به همین دلیل همه افراد باید با اشتباهات رایج در اسباب کشی آشنا باشند تا بتوانند از آن جلوگیری کنند.
شاید در ابتدا عجیب به نظر برسد اما مفهومی به نام آموزش اسباب کشی وجود دارد که در آن به افراد توصیههای مهم گفته میشود. نحوه بستهبندی لوازم، زمان مناسب برای جابجایی، کارهایی که نباید در طول اثاث کشی انجام دهید. همه این موارد به شما کمک میکنند تا از اشتباهات رایج در باربری اثاثیه اجتناب کنید.
فهرست عناوین
باورهای اشتباه در اسباب کشی
هنگام اسباب کشی ممکن است هم با سختیهای مختلفی روبهرو شویم و هم لحظات خاطره انگیزی برای ما رقم بخورد. با این حال برخی باورهای اشتباه در حمل اثاثیه منزل ممکن است منجر به زحمت بیشتر برای شما شود.
حتی ممکن است که در این بین هزینههای بیشتری به شما تحمیل شده و برنامهها به هم بریزد. در ادامه قصد داریم شما را با برخی باورها و اشتباهات رایج در اسباب کشی آشنا کنیم.
1. اسباب کشی آسان است
باید گفت که اسباب کشی کار دشواری است و اگر تا کنون این کار را انجام ندادهاید، حتما سورپرایز خواهید شد. چه اسباب کشی برون شهری و چه جابهجایی داخل شهر نیاز به برنامهریزی داشته و انرژی زیادی از شما خواهد گرفت.
2. جابهجایی تنهایی بسیار ارزانتر تمام میشود
این فکر بسیار اشتباه است و اگر بخواهید خودتان تمامی وسایل را جابهجا کنید، هزینههای بیشتری پیش رو خواهید داشت. خودروهای شخصی بسیار کوچک بوده و نمیتوانید بار زیادی را با آن حمل کنید.
از طرفی به خود ماشین نیز فشار وارد شده و میتواند صدمه ببیند. جابهجایی بار اضافی با خودرو شامل جریمه شده و در بین رفت و آمدهای بیشمار خود، لوازم شکستنی نیز آسیب خواهد دید.
در نهایت برای بالا بردن لوازم سنگین به کارگرانی نیاز پیدا میکنید و در نهایت مجموع هزینههای شما تفاوت چشمگیری با باربری نخواهد داشت، با این تفاوت که ممکن است وسایل شما هم خسارت دیده باشد.
3. شرکتهای باربری فرقی با یکدیگر ندارند
با وجود اینکه در ظاهر تمامی شرکتها یک کار انجام میدهند، اما در نهایت متوجه میشوید که یکی از اشتباهات رایج در باربری اثاثیه انتخاب تیم غلط است. بسیاری از شرکتها ادعای دروغین داشته و امکانات خاصی ندارند.
حتی هزینههای اعلام شده اولیه را نیز تغییر داده و یا باعث آسیب به لوازم خواهند شد. باید در خصوص انتخاب تیم باربری خود به خوبی تحقیق کرده و تنها از شرکتهای معتبر کمک بگیرید.
4. همه کار را باید در یک روز انجام داد
لزومی ندارد تمامی مراحل در یک روز انجام شود. میتوانید چند روز زمان برای بستهبندی و چند روز هم برای باز کردن و چیدن وسایل در نظر بگیرید. از اشتباهات رایج در اسباب کشی این است که سعی کنید همه کار را در یک روز و با فشار زیاد انجام دهید.
5. از هر جعبهای میتوان برای بستهبندی استفاده کرد
نمیتوان از هر کارتنی استفاده کرده و انتظار پاره شدن آن را در میانه اسبابکشی نداشته باشید. از اشتباهات رایج در اسباب کشی میتوان به انتخاب کارتن مقواهای نازک اشاره کرد که مناسب وزن لوازم خانه نیستند.
بهتر است کارتنهای مخصوص بار تهیه کرده و از آنها استفاده کنید. با وجود اینکه جعبههای میوه و سوپر مارکتی بیشتر در دسترس است، اما ارزش ریسک کردن را ندارد.
6. تمام اسباب کشیها شبیه یکدیگر هستند
جابهجایی لوازم خانه با اسباب کشی اداری متفاوت بوده و حتی انتقال وسایل به شهری دیگر با جابهجایی درون شهری تفاوت فاحشی دارد. لزوما تمامی این مراحل شبیه به یکدیگر نیست و باید برای شرایط خاص خود برنامهریزی کنید.
7. لازم نیست زمان زیادی برای بستهبندی خرج کنیم
اگر در بستهبندی دقت لازم را به خرج ندهید، با مشکل روبهرو شده و بخش زیادی از لوازم شما آسیب خواهند دید. بهتر است از پلاستیکهای حبابدار برای جلوگیری از وارد شدن ضربه به وسایل کمک بگیرید.
8. نیازی به نام گذاری جعبهها نیست
شاید در اول کار که قصد بستهبندی را دارید، نام گذاری هر جعبه کار سختی به نظر بیاید. اما یکی از مشکلات اسباب کشی این است که بعد از رسیدن به مقصد، نمیدانید هر وسیله در کدام کارتن قرار گرفته است. بهتر است از لیبلهای بزرگ و رنگی برای این کار استفاده کنید.
9. تمام وسایل را باید به خانه جدید برد
یکی از مشکلات اسباب کشی این است که افراد سعی میکنند تمامی لوازم خود را به خانه جدید ببرند. باید در نظر داشته باشید که لوازم قدیمی و بلااستفاده را بستهبندی نکرده و لزومی ندارد وسایل دور ریختنی را با زحمت زیاد به آدرس جدید ببرید.
10. بهتر است در تعطیلات اسباب کشی کنیم
با وجود اینکه اسباب کشی در روزهای تعطیل نیازی به دریافت مرخصی ندارد، اما مشکلاتی به همراه خواهد داشت. هزینه جابهجایی در این روز بیشتر بوده و ترافیک شهری نیز در برخی مناطق آخر هفتهها بیشتر است. به علت تعدد سفارشات باربری، ممکن است نیروی کار نابلد برای شما ارسال شده و یا تاریخ اسباب کشی تغییر کند.
11. بدون کمک دیگران میتوانیم جابهجا شویم
اسباب کشی بدون کمک ممکن است اما کار برای شما بسیار دشوار خواهد شد. بهتر است از خانواده و دوستان خود بخواهید تا در اسباب کشی به شما کمک کرده تا زحمت جابهجایی کمتر شود.
12. تنها هزینه پیش رو، هزینه ماشین باربری است
هزینههای پنهان زیادی هنگام اسباب کشی وجود داشته و ممکن است تمام آنها برای شما نمایان نباشد. از هزینه انعام تا وسایل موردنیاز برای بسته بندی و ... را باید در محاسبات خود قرار دهید.
از اشتباهات رایج در اسباب کشی این است که تمام پسانداز خود را خرج کرده و تنها اندازه کرایه ماشین پول داشته باشید. البته مواردی مانند هزینههای اولیه شروع زندگی در خانه جدید و مخارج اضطراری روز اول را نیز باید در نظر بگیرید. با ثبت سفارش در اپلیکیشن اثاث کشی، میتوانید تا حدودی جلوی هزینههای اضافی را نیز بگیرید.
13. به بیمه اسباب کشی نیازی ندارید
یکی از اشتباهات رایج در باربری اثاثیه این است که لوازم خود را بیمه نکرده و از این رو ریسک دزدیده شدن و یا آسیب دیدن آنها را به جان میخرید. با پرداخت مبلغ مناسبی میتوانید بار خود را بیمه کرده و دیگر نگران عواقب باربری نباشید.
مشکلات اسباب کشی در صورت عدم برنامه ریزی
درباره اشتباهات رایج در اسباب کشی صحبت کردیم اما به این موضوع نپرداختیم که اگر بدون برنامه ریزی اثاث کشی کنیم، چه مشکلی ایجاد میشود. برخی تصور میکنند بدون برنامه ریزی هم میتوان اسباب کشی کرد.
مشکلات اسباب کشی بدون برنامه ریزی میتواند بسیار گسترده باشد، که در ادامه به مهمترین آنها اشاره میکنیم:
- گم شدن وسایل: یکی از مشکلات اساسی این است که در طول جابهجایی وسایل مهم شما گم میشود. این مساله به دلیل بینظمی و عدم تهیه لیست برای وسایل رخ میدهد.
- آسیب دیدن وسایل: بعضی از وسایل شکننده و حساس، در صورت عدم برنامه ریزی در طول اسباب کشی آسیب میبینند. به عنوان مثال ظروف کریستالی بدون محافظ و در جعبه نامناسب قرار داده میشوند.
- استرس و نگرانی: نداشتن برنامهریزی میتواند فشار روانی زیادی برای شما ایجاد کند. تعداد وسایل خانه زیاد بوده و هرکدام نیازمند بسته بندی هستند. در نتیجه از شدت زیاد بودن کارها، استرس و نگرانی شما را از پا درمیآورد.
- طولانی شدن اثاث کشی: اگر با برنامه ریزی بتوانید یک روزه اسباب کشی کنید، بدون برنامه ریزی ممکن است این فرایند هفتهها طول بکشد. این مساله همه را کلافه کرده و بیش از حد تمرکز را از بین میبرد.
- زمان نامناسب: بهترین زمان اسباب کشی در فصل گرما است تا باد و باران وسایل را خراب نکند. اگر اثاث کشی را بدون برنامه ریزی انجام دهید، این احتمال وجود دارد که به روزهای بارانی و طوفانی برخورد کنید.
- افزایش هزینهها: موضوع مهم بعدی این است که اگر برنامه ریزی دقیقی نداشته باشید، هزینههای بیشتری باید بپردازید. به عنوان مثال به جای اینکه یک بار کامیون کرایه کنید، مجبور هستید این کار را چندین بار انجام دهید.
- مرتب نشدن خانه جدید: یکی از مشکلات اسباب کشی بدون نظم و برنامه این است که منزل جدید مرتب نمیشود. دلیل آن هم جابجا نشدن همه وسایل از خانه قدیمی به خانه جدید است.
تجربه اسباب کشی راحت و سریع با یک باربری خوشنام و باتجربه
حالا که با اشتباهات رایج در اسباب کشی آشنا شدید، وقت آن است که برای این مرحله مهم از حرفهایها کمک بگیرید. برای اسباب کشی راحت و بدون دردسر میتوانید از تیمهای باربری باتجربه و حرفه ای استفاده کنید.
در «خدمت از ما» میتوانید با مشاهده باربریهای مختلف، افراد موردنظر خود را انتخاب کنید. در عرض چند دقیقه هزینه اسباب کشی تخمین زده شده و به شما اعلام میشود. حالا تنها کافی است تا درخواست خود را ثبت کنید. این اطمینان را هم داشته باشید که تیم پشتیبانی «خدمت از ما» کنار شما هستند تا هرگونه سوال و مشکلی را در سریعترین زمان ممکن برای شما برطرف کنند.
اگر بتوانید اشتباهات اسباب کشی را از قبل پیشبینی کنید، میتوانید برای آنها راهحل پیدا کنید. در نتیجه با کمترین مشکل و دردسر این مرحله مهم سپری شده و تبدیل به یکی از خاطرات رضایتبخش شما میشود.