انواع آسانسور و کاربرد‌های آن

ثبت درخواست " نصب آسانسور "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
انواع آسانسور و کاربرد‌های آن

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن از سری نکاتی است که در هنگام تجهیز یک ساختمان به این امکانات مورد بررسی قرار می‌گیرد. امروزه با پیشرفت زندگی شهری به سمت آپارتمان و برج نشینی وسعت کاربرد آسانسور در ساختمان‌های تجاری و مسکونی بیش از قبل شده است. انواع آسانسور و کاربرد‌های آن وابسته به نوع ساختمان، نوع کاربری اتاقک آسانسور و سبک سازه‌های به کار رفته متفاوت است. معرفی انواع آسانسور، قیمت انواع آسانسور و بهترین نوع آسانسور از جمله مواردی است که در هنگام بررسی انواع آسانسور و کاربردهای آن موردتوجه افراد قرار می‌گیرد.

 

انواع آسانسور بر اساس تجهیزات ساخته شده و با توجه به نوع کاربردش در ساختمانهای مختلف توسط افراد متخصص در این زمینه، نصب، تعمیر و سرویس می‌شود. رعایت اوصول فنی در هنگام نصب در میزان بهره مندی کامل و صحیح از انواع آسانسور و کاربرد‌های آن نقش به سزایی دارد.

 

بهنرین نوع آسانسور

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن

شناخت انواع آسانسور و کاربرد‌های آن، به نوعی از سازه‌های تشکیل دهنده آسانسور گرفته تا نوع کاربری آن را در بر می‌گیرد. آسانسور به عنوان نوعی وسیله حمل و نقل افراد و انواع کالا معرفی شده است. نصب آسانسور در ساختمان‌های چندین طبقه یکی از مهم ترین امکانات کاربردی به شمار می‌آید. نوع طراحی و قرارگیری قطعات آسانسور به گونه‌ای است که علاوه بر ساختمان‌ها در محل‌های دیگر مثل کشتی و سازه‌های دیگر نیز کاربرد دارد.

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن

 

انواع آسانسور در حالت کلی از یک سری تجهیزات فنی مانند موتور‌های الکتریکی که برای شروع حرکت نیروی خود را از کابل کششی حرکتی و یا سیستم های وزنه تعادل مثل چاله ، یا پمپ مایع هیدرولیک برای بالا بردن یک پیستون استوانه ای مانند جک دریافت کرده، تشکیل شده است. این تجهیزات وابسته به انواع آسانسور و کاربرد‌های آنها متفاوت می‌باشد.

 

معرفی انواع آسانسور بر اساس طراحی

نوع ساختمان به لحاظ مسکونی و یا تجاری-اداری و همین طور تعداد دفعات استفاده از آسانسور برای رفت و آمد از گزینه‌های اساسی در طراحی و ساخت انواع آسانسور و کاربرد‌های آن است. در این بخش به معرفی انواع آسانسور بر اساس ساختار طراحی شده آنها در ساختمان‌های مختلف می‌پردازیم. هر کدام از این سبک‌های ساخت آسانسور دارای مدل‌های کاربردی مختلف با سازه‌های به کار رفته در ساخت تجهیزات هستند.

 

معرفی انواع آسانسور بر اساس طراحی

 

آسانسورهای هیدرولیک

آسانسور‌های هیدرولیک به واسطه‌ی یک پیستون در پایین آسانسور ثابت شده و به سمت بالا حرکت می‌کند. این سبک آسانسور مناسب برای ساختمان‌های کم ارتفاع با حداکثر 2 الی 8 طبقه است. به یک سری از ویژگی‌های آسانسور هیدرولیک به صورت زیر می‌توان اشاره داشت:

  • آسانسور هیدرولیک دارای دو نوع اصلی هیدرولیک همراه با چاله و آسانسور هیدرولیک بدون چاله است.
  • آسانسور هیدورلیک بدون چاله در سه نوع هیدرولیکی تلسکوپی ، غیر تلسکوپی یا تک مرحله‌ای و طنابی وجود دارد.
  • مجهز به سیستم امنیتی و ضد سرقت است.
  • بدون نیاز به راه اندازی موتورخانه در بالای چاهک آسانسور می‌باشد.
  • قابلیت کاربردی آسانسور هیدرولیک در مکانهایی که چاهک آسانسور و چاله تعبیه نشده وجود دارد.
  • در هنگام شروع حرکت سرعت آرام و تدریجی دارد.
  • بهینه سازی مصرف برق در این سبک آسانسور رعایت شده است.

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن: آسانسور هیدرولیک

 

آسانسورهای کششی

انواع آسانسور کششی با استفاده از طناب چرخانده شده به دور یک موتور الکتریکی در بالای چاله آسانسور شروع به حرکت می‌کند. نوع کاربرد این آسانسور‌ها بیشتر در ساختمان‌های متوسط و نسبتا بلند و سرعتی بیشتر از آسانسور هیدرولیک است. این سبک آسانسور به سه نوع مختلف تقسیم شده است.

  • آسانسور کششی گیربکس دار
  • آسانسور کششی گیرلس
  • آسانسور‌های کششی بدون موتورخانه

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن: آسانسور کششی

 

میزان استقبال از این سبک آسانسور به خصوص نوع بدون موتورخانه بسیار چشمگیر بوده است. اما در هنگام بررسی انواع آسانسور و کاربرد‌های آن نگهداری سخت این سبک آسانسور به دلیل استفاده تجهیزات خاص مثل نردبان به چشم می‌آید.

آسانسور های بالابرنده

آسانسور‌های بالابرنده با تامین برق و بر روی خود و کاربرد انواع موتور‌های الکتریکی و احتراقی با هدف کاربرد در ساختمان‌های در حال ساخت و پروژه‌های عمرانی طراحی و تولید می‌شوند.

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن: آسانسورهای بالابرنده

 

آسانسور های شیشه ای

اعمال نیرو برای شروع حرکت در آسانسور‌های شیشه‌ای با کنترل فشار هوا در یک محفظه که آسانسور بر روی آن قرار گرفته است، شکل می‌گیرد. اختلاف فشار هوا در قسمت بالا و پایین کابین آسانسور به دلیل خلا با پیروی از قوانین ساده فیزیک باعث حرکت اتاقک آسانسور می‎شود. پمپ‌ها و توربین‌های خلا با دریافت فشار هوا و خروج آن حرکت‌های بالا و پایین اتاقک را هدایت می‌کنند.

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن: آسانسور‌های شیشه‌ای

 

این سبک آسانسور‌ها بیشتر در انواع ساختمان‌های مسکونی با سبک طراحی امروزی که نیاز به چاله آسانسور در آنها در وجود ندارد استفاده می‌شوند.

 

آشنایی با طراحی و کاربرد آسانسور

طراحی در این وسیله نقلیه با توجه به قطعات آسانسور و نوع کاربرد آن وابسته به فاکتور‌های مهمی در ساختمان صورت می‌گیرد؛ که به چند مورد در این قسمت اشاره خواهیم داشت.

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن با توجه به ارتفاع ساختمان

  • ساختمان‌هایی با ارتفاع کم بین 1 تا 3 طبقه
  • ساختمان‌هایی با ارتفاع متوسط بین 4 تا 11 طبقه
  • ساختمان‌های بلند و برج‌های مسکونی و تجاری 12 طبقه به بالا

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن با توجه به ارتفاع ساختمان

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن با توجه به نوع ساختمان

  • انواع آسانسور برای بیمارستان‌ها
  • سبک‌های مختلف آسانسور برای ساختمان‌های مسکونی
  • انواع آسانسور برای حمل محصولات و لوازم کشاورزی
  • آسانسور‌های صنعتی وابسته به محل نصب
  • سبک‌های مختلف آسانسور برای پارکینگ‌های مختلف

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن با توجه به نوع ساختمان

 

هر کدام از این آسانسورها وابسته به نوع کاربری می‌توانند ویژگی‌های مختلفی داشته باشند. به عنوان مثال آسانسور‌های بیمارستانی با هدف حمل تخت بیمار، ویلچر و ... طراحی شده و کاربرد دارد.

 

نحوه محاسبه قیمت انواع آسانسور

قیمت آسانسور و نصب آن در هنگام بررسی انواع آسانسور و کاربرد‌های آن یک موضوع قابل توجه به خصوص در هنگام نصب و نگهداری می‌باشد. هزینه دریافتی برای نصب و راه‌اندازی آسانسور، وابسته با کاربرد تجهیزات و نوع کاربری آن و نحوه نصب در ساختمان‌های مختلف متفاوت است. بنابراین در هنگام خرید و زمان راه‌اندازی آسانسور این مبلغ از طریق واحد تولیدی و شرکت‌های شاغل در نصب انواع آسانسور‌های ساختمانی تعیین و اعلام می‌گردد.

 

نحوه محاسبه قیمت انواع آسانسور

 

انواع آسانسور و کاربرد‌های آن وابسته به سبک طراحی و نوع کاربری مورد بررسی قرار گرفت. در بیشتر مواقع دکوراسیون منزل و نحوه طراحی داخلی انواع ساختمان نیز در تعیین نوع مناسب آسانسور نقش مهمی دارد. بنابراین برای داشتن بهترین آسانسور توجه به ارتفاع، جمعیت ساکن و آنالیز ترافیک (کاربری) ساختمان و از سویی دیگر کیفیت اجناس، نحوه نصب و کنترل کیفیت تجهیزات بسیار اهمیت دارد.

4.5 امتیاز از 1419 رای


نصب آسانسور
برای سرویس نصب آسانسور از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین