کاشت و پیوند ابرو
کاشت و پیوند ابرو یکی از انواع روشهای زیبا سازی است که به دلیل ریزش و کمپشت شدن ابروها، یک فرد ممکن است به آن نیاز پیدا کند. دلایل متعددی از جمله بیماریهای تیروئیدی، سوختگی، تاتو و هاشور ابرو، عفونت و ... منجر به ریزش ابرو میشوند. ابروها به عنوان یکی از مهمترین اعضای صورت که باعث شکلگیری قالب چشم میشود بسیار مورد توجه همگان هستند به نحوی که میتوان گفت به دلیل موقعیت مهمتر ابرو نسبت به موها کاشت و پیوند ابرو تا حدودی مهمتر از کاشت موی سر است.
دغدغههای متداول افرادی که قصد کاشت و پیوند ابرو دارند:
- هزینه کاشت ابرو
- فیلم کاشت ابرو
- کیا ابرو کاشتن
- کاشت ابرو ارزان
- تجربیات کاشت ابرو
هر آنچه که لازم است شما در مورد کاشت و پیوند ابرو بدانید:
قبل از آشنایی با کاشت و پیوند ابرو بهتر است با ابرو و اجزای مختلف آن به خوبی آشنا شویم. ابرو هر فرد از سه قسمت تاج ابرو (head)، بدنه ابرو (body)، دم ابرو (tail) تشکیل شده است. موهای هر قسمت ویژگیهای مربوط به خود را دارند که باید مورد توجه متخصصین کاشت و پیوند ابرو قرار بگیرند. موهای رشد کرده در قسمت تاج ابرو با یک زاویه مشخص و به سمت بالا هستند تا ابروها حالت عمودی پیدا کنند. در قسمت بدنه ابرو از سمت تاج ابرو به سمت دم ابرو از زاویه موهای ابرو به تدریج کاسته میشود و در قسمت دم ابرو زاویه کاشت ابرو به سمت پایین میل میکند. این ویژگیهای ساختمانی از جمله مواردی است که کاشت و پیوند ابرو را به عملی هنرمندانه و نیازمند به تخصص و تجربه بالا تبدیل کرده است.
مراحل کاشت و پیوند ابرو
هنگام کاشت و پیوند ابرو مراحل زیر به ترتیب باید انجام شوند:
چهرهشناسی و فزیولوژی ابرو
کاشت و پیوند ابرو یک روش هنرمندانه و نیازمند توجه به جزئیات بالاست. قبل از عمل کاشت و پیوند ابرو تیم پزشکی متخصص اقدام به طراحی ابرو براساس ویژگیهای مهم چهره از جمله: نوع چهره فرد، تناسب ابرو با دیگر اعضای صورت، میزان قوس ابروها، ضخامت مناسب مو، فاصله بین ابروها و همچنین طول ابرو میپردازند. همچنین ویژگیهایی از جمله تفاوتهای ساختاری ابروهای بانوان و آقایان هم مورد توجه قرار میگیرد.
انتخاب محل مناسب برداشت مو
در صورت پیوند زدن موی سر به ابرو این ناحیه به صورت دائمی رشد میکند و عموما باید ماهی یک بار کوتاه شود. مکانهای کاندید برای برداشت مو، پشت سر، پشت گوش و پائین گردن میباشند. موی قسمتهای پشت سر معمولا از ضخامت بیشتری برخوردارند بنابراین هنگام کاشت و پیوند ابرو آقایان، بیشتر از موهای روییدهشده در این قسمت استفاده میشود. اما موهای قسمتهای پشت گوش و پایین گردن به دلیل اینکه تارهای نازکتری دارند بیشتر برای پیوند ابرو بانوان مورد استفاده قرار میگیرد.
انتخاب روش مناسب کاشت ابرو
اولین روش کاشت و پیوند ابرو مدرن، روش کاشت نواری (FUT) میباشد. این روش هنوز هم به عنوان یکی از روشهای رایج کاشت و پیوند ابرو استفاده میشود. اما این روش معایب زیادی به همراه داشت که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- حالت شانهای پیدا کردن ابروها و داشتن جلوهای غیر طبیعی
- عدم داشتن رشد مطلوب
- نداشتن جهت و زاویه مناسب
- این روش با خونریزی و زخم همراه بوده و نیاز به بخیه دارد
به دلیل معایب ذکر شده در بخش فوق، روش کاشت وپیوند ابرو جدیدی به نام استخراج واحدهای فولیکولی (FIT) ابداع شد. متخصصان هنگام کاشت و پیوند ابرو با استفاده از روشFIT واحدهای فولیکولی را به صورت دانه دانه از سر خارج میکنند بنابراین دیگر اثری از زخم و خونریزی وجود ندارد. این روش کاشت و پیوند ابرو امروزه بیشتر مورد توجه قرار گرفتهاست.
عوارض کاشت و پیوند ابرو
پیوند ابرو اگر توسط تیم متخصص کاشت و پیوند ابرو انجام شود عموما فاقد هر گونه عوارض جانبی بوده یا عوارض جزئی مثل احساس خارش، تورم و التهاب داشته که جای هیچگونه نگرانی ندارد. اما به طور کلی موارد زیر را میتوان به عنوان عوارض جانبی کاشت و پیوند ابرو بیان کرد.
- به دلیل جابه جایی موها و گرافتهایی که برای کاشت و پیوند ابرو استفاده میشود. ممکن است این موها تا چند ماه اول به اندازه کافی رشد نکنند
- در خانمهای باردار بهتر است کاشت و پیوند ابرو بعد از زایمان انجام شود زیرا استفاده از مواد بیحسی موضعی ممکن است برای جنین ضررداشتهباشد.
- تورم و کبودی ناحیه زیر چشم از دیگر عوارض کاشت و پیوند ابرو است. این عارضه عموما با استفاده از کمپرس گرم رفع شدنی است.
- احساس خارش بعد از کاشت و پیوند ابرو که عموما متخصصان از پمادهایی ضد خارش برای کم کردن این احساس خارش استفاده میکنند.
این حقیقت غیر قابل انکار است که ابروهای کمپشت و نامرتب از زیبایی چشمان شما میکاهد. عمل کاشت و پیوند ابرو یکی از انواع عملهای زیبایی است که امروزه بسیار مورد توجه خانمها و آقایان قرار گرفتهاست.