جرم گیری ماشین لباسشویی
رسوب زدایی یا جرم گیری ماشین لباسشویی یک روش ساده و آسان برای افزایش عمر دستگاه شماست. هدف اصلی از جرم گیری ماشین لباسشویی، همانطور که از نام آن مشخص است، از بین بردن رسوبات و بوی ناخوشایند آنهاست. بیتوجهی به رسوب زدایی ماشین لباسشویی باعث انباشته شدن جرم شده، و میتواند بخشهای مختلف دستگاه را مسدود کند.
وقتی به دنبال روشهای جرم گیری ماشین لباسشویی در روند سرویس و تعمیرات ماشین لباسشویی آبسال و سایر برندها باشید، روشهای مختلفی را میبینید. از رسوب زدایی با قرص جرم گیری ماشین لباسشویی گرفته تا جرم گیری ماشین لباسشویی با سرکه سفید و قرص ماشین ظرفشویی. در این مقاله بهترین و موثرترین روشهای رسوب زدایی ماشین لباسشویی را معرفی میکنیم، تا بتوانید از دستگاه خود بهتر مراقبت کنید.
در حالت کلی روند سرویس و تعمیر ماشین لباسشویی به تعویض قطعاتی مثل تسمه ماشین لباسشویی، برد و موارد مشابه ختم نشده و گاها با اقدامات ساده و پیشگیرانهای مثل جرم گیری و تمیزکردن انواع ماشین لباسشویی همراه است. در نهایت مثل تشخیص علت دود زدن اجاق گاز یا عیب یابی و تشخیص خطای انواع یخچال و دیگر لوازم آشپزخانه در هر وسیلهای نگهداری عامل مهم و اساسی در جلوگیری از بروز ایرادات و ضرورت تعمیرات است.
زمان مناسب برای جرم گیری ماشین لباسشویی
پیش از اینکه روشهای جرم گیری را بررسی کنیم، بهتر است ببینیم اصلا چه زمانی باید دستگاهمان را جرم گیری کنیم؟ هر وقت دیدید لباسهایتان بهخوبی تمیز نمیشوند و یا لباسشویی بوی ناخوشایندی میدهد، باید رسوب زدایی و جرم گیری لباسشویی را انجام داد.
تمیز نشدن لباسها بهطور کامل برای کسانی که آلرژی پوستی دارند، کودکان و نوزادان اصلا مطلوب نیست. این مسئله حتی میتواند افراد سالم را هم دچار قارچهای پوستی کند. بوی بد دستگاه هم یک دلیل دیگر برای رسوب زدایی ماشین لباسشویی است. این علامت به شما میگوید که باکتریها در دستگاه جا خوش کردهاند و این بو را به البسه شما نیز انتقال خواهند داد. در ادامه نحوه جرمگیری هر قسمت از لباسشویی را توضیح میدهیم.
جرم گیری بدنه ماشین لباسشویی
اگر بخواهید بهطور اساسی رسوب زدایی ماشین لباسشویی را انجام دهید، باید ابتدا از بدنه آن شروع کنید و بعد سراغ قسمت داخلی و جرم گیری لاستیک ماشین لباسشویی بروید. برای این کار به یک جفت دستکش، یک اسفنج نرم، ماده سفیدکننده و کمی آب احتیاج دارید.
برای اینکار ابتدا دستگاه را از برق جدا کنید تا ایمنی لازم رعایت شود. حالا دستکش را بپوشید، و با آب و ماده سفیدکننده و اسفتج بدنه ماشین لباسشوییتان را تمیز کنید. پس از اینکه بدنه را کاملا تمیز کردید، آن را به یک دستمال تمیز خشک کنید.
رسوب زدایی ماشین لباسشویی (قسمت داخلی)
مقدار ناچیزی از آلودگیهایی که ماشین لباسشویی از البسه میشوید، در دستگاه باقی میماند. این آلودگیها با گذشت زمان خود را به شکل جرم نشان میدهند، و البته به مکان مناسبی برای تکثیر باکتری و قارچ میشوند. در نتیجه دستگاه بوی بدی میگیرد، و لباسها هم مانند روز اول پاکیزه نمیشوند. ایجاد آلرژی توسط لباسهای شسته شده در یک دستگاه جرمگرفته هم یک مشکل احتمالی دیگر است.
توجه داشته باشید روند رسوب زدایی باید بدون آسیب به دیگ شستشو و بروز ایراداتی مثل آبریزی ماشین لباسشویی و با مواد پاک کننده مناسب صورت گیرد.در ادامه چند روش برای رسوب زدایی ماشین لباسشویی و جلوگیری از این مشکلات را توضیح دادهایم:
قرص جرم گیری ماشین لباسشویی
قرص جرم گیری ماشین لباسشویی یک روش بسیار ساده، بدون دردسر و شناختهشده برای از بین بردن رسوبهای دستگاه شماست. همچنین، قرص جرم گیری ماشین لباسشویی سختی آب را از بین میبرد، و با تمیز کردن فیلتر مصرف برق را نیز کاهش میدهد. این قرصها در بازار موجود و بهراحتی قابل تهیه هستند.
برای استفاده از قرص جرم گیری ماشین لباسشویی تنها کافیست آن را در دستگاه قرار دهید، و آن را روی درجه 60 روشن کنید. فراموش نکنید که دمای بالاتر میتواند به برد الکترونیکی دستگاه شما آسیب بزند. ضمنا اگر میزان جرم زیاد است، میتوانید از دو عدد قرص جرم گیری ماشین لباسشویی استفاده کنید.
نحوه جرم گیری ماشین لباسشویی با سرکه سفید و جوش شیرین
ترکیب این دو ماده میتواند رسوب زدایی ماشین لباسشویی را بهخوبی انجام دهد، و هرگونه بوی نامطبوع را نیز از بین ببرد. برای جرم گیری ماشین لباسشویی با سرکه سفید و جوش شیرین مراحل زیر را دنبال کنید:
یک پیمانه آب، یک پیمانه جوش شیرین، و دو پیمانه سرکه را در ماشین لباسشویی بریزید. سپس آب داغ را اضافه و ماشین لباسشویی را روشن کنید. اجازه دهید تا چرخه شستشو تمام شود. این محلول شگفتانگیز جرم گیری ماشین لباسشویی را بهخوبی انجام میدهد.
پس از تمام شدن کار دستگاه، با یک اسفنج دیگ و لاستیک درب دستگاه را پاک و آن را خشک کنید. شما میتوانید سه ماه یکبار جرم گیری ماشین لباسشویی با سرکه سفید و جوش شیرین را انجام دهید.
رسوب زدایی ماشین لباسشویی با پودر جرم گیر
علاوه بر قرص جرم گیری ماشین لباسشویی، محصولات دیگری هم برای رسوبزدایی این دستگاه در بازار موجود است؛ مانند پودر جرمگیر. نحوه استفاده از پودر جرم گیر ماشین لباسشویی بسیار ساده است:
ابتدا دستگاه را خالی کنید. برنامه شستشو را روی کتان قرار دهید، و دمای آب را بین 70 تا 90 درجه سانتیگراد بگذارید. پودر جرم گیر مخصوص را در جاپودری ماشین لباسشویی بریزید و دستگاه را روشن کنید. بههمین سادگی رسوب زدایی ماشین لباسشویی انجام میشود.
نکته: پیشنهاد میکنیم در نحوه استفاده از پودر جرم گیر ماشین لباسشویی تنها از یک بسته پودر استفاده کنید.
جرم گیری لاستیک ماشین لباسشویی
اگر هربار پس از شستن لباسها دور لاستیک دستگاه را با یک اسفنج یا پارچه تمیز پاک کنید، نیازی به جرم گیری لاستیک ماشین لباسشویی نخواهید داشت. با اینکار رطوبت این قسمت گرفته شده، و دیگر باکتریها و میکروبها نمیتوانند در آن رشد کنند.توجه به طریقه نصب شلنگ تخلیه لباسشویی برای اطمینان از تخلیه کامل آب پس از فرآیند شستشو نیز در جلوگیری از رسوب و جرمگیری این وسیله تاثیر دارد.
در غیر اینصورت، میتوانید از مواد شوینده و اسفنج هم برای جرم گیری لاستیک ماشین لباسشویی استفاده کنید. البته توصیه میشود که از مواد اسیدی برای جرم گیری لاستیک ماشین لباسشویی استفاده نکنید تا عمر آن کم نشود.
نکات مهم در جرم گیری لباسشویی
- هربار که از ماشین لباسشویی استفاده میکنید، بعد از اتمام کار در آن را باز بگذارید تا بخار و گرمای موجود در آن از بین برود. با اینکار رطوبت دستگاه خشک میشود، بو نمیگیرد، و شرایط رشد باکتریها و کپکهای مختلف هم ایجاد نمیشود.
- اگر بنا به شرایطی نمیتوانید منتظر بمانید تا رطوبت خودبهخود و به مرور از بین برود، خودتان میتوانید دستگاه را خشک کنید تا رطوبتی در آن نماند.
- در کنار جرم گیری لاستیک ماشین لباسشویی، بدنه و دیگ آن، از تمیز کردن محفظه جاپودری هم غافل نشوید. با کمی شوینده و یک مسواک میتواند این محفظه را بهخوبی تمیز کنید.
با رعایت این نکات ساده هنگام جرم گیری ماشین لباسشویی نه لکه و رنگپریدگیای در اجزای داخلی دستگاه مشاهده خواهید کرد، و نه مشکلی در شستشوی البسه به وجود خواهد آمد.