چگونه فشار آب را زیاد کنیم ؟

ثبت درخواست " نصب پمپ آب و منبع "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
چگونه فشار آب را زیاد کنیم ؟

افزایش فشار آب از دغدغه‌های اصلی شهرنشینی است. کاهش منابع آب شیرین و انتقال دشوار آب به طبقات بالای مجتمع‌ها، افزایش فشار آب در خانه ها و آپارتمان‌ها را به یک دغدغه جدی تبدیل کرده است. در این شرایط، این سوال مطرح می‌شود که چگونه فشار آب را زیاد کنیم؟

اگر در حال دست‌وپنجه نرم کردن با مشکل کمبود آب هستید و به دنبال ساده‌ترین راهکارهای افزایش فشار آب بدون پمپ یا به کمک پمپ می‌گردید، این پست را از دست دهید.

در این راهنمای کامل نه تنها روش‌های حل مشکل فشار آب در طبقات بالا را به شما می‌گوییم، بلکه توضیحات لازم درباره افزایش فشار آب پمپ را هم بررسی کرده‌ایم.

 

چگونه فشار آب خانه را افزایش دهیم؟

به طور کلی دو حالت برای افزایش شار در خانه وجود دارد، یکی افزایش فشار آب بدون پمپ و دیگری بشتر شدن فشار آب با پمپ است که در ادامه به بررسی انها می‌پردازیم. 

به یاد داشته باشید که همیشه، علت افت فشار آب ساختمان، نبود پمپ نیست، گاهی اوقات به دلیل رسوب گرفتن و مسدود شدن شیرآلات این اتفاق می‌افتد.

ویدیوی زیر، بهتر و کامل‌تر بیانگر این موارد و دلایل است:

 

 

راه‌های افزایش فشار آب بدون پمپ

"افزایش فشار آب بدون پمپ" بیشتر شبیه یک عبارت تبلیغاتی گول‌زننده است، اما اینکار در حقیقت یکی از روش‌های حل مشکل فشار آب در طبقات بالا است.

اگر می‌پرسید چگونه فشار آب خانه را افزایش دهیم، و همزمان تمایل ندارید برای خرید دستگاه افزایش فشار اب و پمپ افزایش فشار داخل واحد هزینه کنید، ما راه حل کم‌هزینه‌تری به شما پیشنهاد می‌کنیم:

 

افزایش فشار آب با منبع:

شما می‌توانید بر اساس میزان مصرف آب، یک منبع آب تهیه کنید و آن را روی پشت بام قرار دهید. بعد از اینکه منبع را وارد سیستم لوله کشی آب ساختمان‌تان بکنید و آب وارد منبع شود، نیروی جاذبه و وزن آب جمع‌شده درون منبع باعث می‌شود که فشار آب داخل لوله کشی افزایش پیدا کند.

با همین کار ساده شاهد افزایش فشار آب بدون پمپ خواهید بود. همچنین، به طور غیر مستقیم به افزایش فشار آب شلنگ هم کمک می‌کنید.

 

افزایش فشار بدون پمپ

 

رسوب گیری شیرآلات و لوله ها

یکی از مواردی که باعث کاهش فشار آب در خانه‌ها می‌شود، رسوب زیاد در لوله ها و شیرآلات است. در اثر همین رسوبات، میزان آب خروجی از لوله‌ها کاهش می‌یابد و فشار آب کاهش می‌یابد. حال برای افزایش میزان فشار آب در ساختمان باید اقدام به رسوب زدایی شیرآلات کنید.

 

رفع نشتی لوله ها در خانه

گاهی اوقات هم به دلیل وجود نشتی و ترکیدگی در بخش از لوله های ساختمان باعث کاهش تدریجی فشار آب در لوله ها می شود، و دقیقا همین کاهش تدریجی فشار آب نشانه ای از نشتی آب است و شما می‌توانید علت را سریعا متوجه شوید.

در چنین مواقعی، لازم است که از یک متخصص برای عیب یابی و پیدا کردن محل نشتی آب به کمک دستگاه یا سایر روش ها کمک بگیرید و بعد از پیدا کردن محل اقدام به رفع مشکل کنید.

 

اینها همه روش ها و راهکارهای افزایش فشار آب بدون پمپ بودند، در ادامه به بررسی روش افزایش فشار آب پمپ در خانه و ساختمان می‌پردازیم.

 

افزایش فشار آب با پمپ

اگر در ساختمانی زندگی می‌کنید که سایر واحدها تمایلی به هزینه کردن برای قرار دادن یک پمپ آب برای همه واحدها نیستند، می‌توانید یک پمپ آب کوچک که معمولا به نام پمپ آب افزایش فشار آبگرمکن یا مینی پمپ افزایش فشار داخل واحد شناخته می‌شود، چالش‌تان را برطرف کنید.

برای افزایش فشار آب با پمپ و حل مشکل فشار آب در طبقات بالا، کافی است به کمک نصاب پمپ آب، آن را روی سیستم آب ورودی واحدتان نصب کنید و از فشار آب بالا در ساختمان و افزایش فشار آب شلنگ لذت ببرید!

 

افزایش فشار آب پمپ

 

پمپ مخصوص فشار آبگرمکن دیواری

برخلاف آبگرمکن‌های ایستاده، فشار آبگرمکن‌های دیواری (برای گرم کردن آب) نباید از حد مشخصی کمتر شود. اگر فشار آب داخل آبگرمکن‌های دیواری پایین بیاید، آب را گرم نمی‌کند و خاموش می‌شود. 

برای افزایش فشار آب آبگرمکن می‌توانید از پمپ‌های کوچک افزایش فشار آب برای آب ورودی آبگرمکن استفاده کنید. این پمپ کوچک مشکل تشکیل نشدن به دلیل فشار پایین آب را حل می‌کند. به ین ترتیب، همیشه به آب گرم با فشار مناسب و دمای یکسان دسترسی دارید.

این پمپ‌ها یک کلید سه حالته (روشن، خاموش و اتومات) دارند، که البته ما حالت اتومات را توصیه می‌کنیم. در حالت روشن، پمپ دائما روشن است و خطر سوختن موتور پمپ را بالا می‌برد.

 

افزایش فشار آب پمپ

 

دلایل کاهش فشار آب خانه چیست؟

حالا که راه های افزایش فشار آب خانه را بهتر می‌شناسید، خوب است که دلایل اصلی کاهش فشار آب خانه را هم بدانید. به این ترتیب، گاهی اوقات می‌توانید حتی از کاهش فشار آب هم جلوگیری کنید.

  • افزایش تراکم جمعیت در یک منطقه: در این صورت، بهترین راه حل مشکل فشار آب در طبقات بالا، نصب پمپ آب و منبع برای ساختمان است.
  • رسوب گرفتن لوله‌ها: این مورد هم از دلایل کاهش فشار آب است. این مشکل به خصوص برای خانه‌هایی که لوله آب آن‌ها از جنس لوله‌های گالوانیزه است، بیشتر اتفاق می‌افتد. بهترین کار در این حالت؛ تعویض لوله‌هاست. شما می‌توانید با لوله کشی با اسفاده از لوله‌های پولیکا این مشکل را رفع کنید.
  • وجود نشتی در سیستم آب: این مورد هم می‌تواند جلوی افزایش فشار آب را بگیرد. برای تشخیص وجود نشتی در سیستم لوله کشی آب، شما ابتدا تمام شیرهای آب ساختمان را ببندید. عدد کنتور را چک کنید؛ یکی دو ساعت منتظر بمانید، و دوباره عدد را چک کنید. عدد کنتور نباید تغییر کرده باشد. در غیر اینصورت، در ساختمان نشتی وجود دارد.
  • رسوب گرفتن صافی شیرهای آب، یکی دیگر از عوامل کاهش فشار آب است. برای رفع این مشکل می‌توانید شیرهای آب را با آچار فرانسه باز کنید و این صافی‌ها را تمیز کنید.

 

چگونه فشار آب پمپ را زیاد کنیم

 

هزینه سیستم افزایش فشار آب

اگر تصمیم بگیرید برای حل مشکل فشار آب در طبقات بالا و افزایش فشار آب شلنگ حیاط یک سیستم کامل (شامل منبع و پمپ آب) را نصب کنید، باید هزینه تقریبا قابل توجهی را بپردازید. اگر لازم باشد علاوه بر نصب پمپ آب و منبع، لوله کشی ساختمان را هم عوض کنید، هزینه آن را هم باید در بودجه‌بندی‌تان در نظر بگیرید.

حالا که می‌دانید چگونه فشار آب خانه را افزایش دهید، اگر مایل هستید همین حالا قیمت بگیرید و کار را شروع کنید، کافی است درخواست‌تان را در وبسایت یا اپلیکیشن «خدمت از ما» ثبت کنید.

حالا که با روش های افزایش فشار آب بدون پمپ و با پمپ آشنا شدید، متوجه شدید که برای اجرای هر کدام از موارد، نیاز به یک متخصص دارید.برای دسترسی به یک متخصص کاربلد، کافی است که در سایت یا اپلیکیشن "خدمت از ما" ثبت سفارش کنید.

پس از ثبت سفارش، متخصصین فعال در شهرتان برای شما قیمت پیشنهادی خود را ارسال می‌کنند؛ و شما می‌توانید با ورود به پروفایل هریک از آنها بهترین متخصص را انتخاب کنید.

4.5 امتیاز از 3437 رای


نصب پمپ آب و منبع
برای سرویس نصب پمپ آب و منبع از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین