فونداسیون سوله صنعتی

ثبت درخواست " ساخت سوله و کانکس "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
فونداسیون سوله صنعتی

فونداسیون سوله صنعتی به دلیل نقش اصلی و تاثیرگذار آن در مقاومت سوله از اصول خاصی برخوردار است. در حالت کلی پی، شالوده یا فونداسیون سوله صنعتی بخش به هم پیوسته زیرین یا کف سازه است که با زمین در تماس مستقیم بوده و وظیفه انتقال برآیند بارهای ساختمان را به سطح زمین دارد.

کف سازی سوله های صنعتی که بخشی از اجرای فونداسیون سوله است، در جلوگیری از نشست ساختمان و مشکلاتی از این قبیل تاثیر دارد. بنابراین آشنایی با انواع فونداسیون سوله و نحوه سازماندهی آن در ساخت بنا در استحکام آن نقش پر رنگی دارد.

 

در این مقاله به معرفی اصول اجرای فونداسیون سوله صنعتی، انواع فونداسیون سوله و کف سازی سوله‌های صنعتی در انواع مختلف اشاره شده است.

 

فونداسیون سوله صنعتی

در وهله اول و در یک بررسی سطحی و غیر تخصصی، تفاوتی میان فونداسیون سوله صنعتی و پی ریزی ساختمانی وجود نداشته و فرآیند‌های مشابهی در هر دو عملیات صورت می‌گیرد.

آماتور بندی (عملیات استقرار میلگردها) در بستر فونداسیون با مصالح ساختمانی مثل ترکیب بتن و میلگرد اصلی ترین مراحل اجرای فونداسیون سوله صنعتی است. در واقع بار اصلی نگهداری فونداسیون و ایجاد مقاومت در ساختار سوله بر دوش آماتوربندی انجام شده در ساختار این سازه ساختمانی است.

 

فونداسیون سوله صنعتی

 

شبکه‌های مش مانند در هم تنیده میلگردها با ضخامت مختلف اصل فرآیند ساخت فونداسیون سوله صنعتی را در بردارند. اصول خاصی برای این اقدامات در نظر گرفته شده که با رعایت فاصله طولی و عرضی نصب این میلگردها برای ایجاد فونداسیون همراه است.

 

فونداسیون سوله صنعتی

 

هر گونه خطا در محاسبه این اندازه‌ها تخریب، ریزش بتن و فروریختن کامل فونداسیون سوله صنعتی را به مرور زمان به دنبال دارد.

 

کف سازی سوله های صنعتی

انتخاب سازه مناسب برای کف سازی سوله های صنعتی تا حد زیادی به نوع سوله، موارد نگهداری شده در این مکان، اقدامات صورت گرفته و نکاتی از این قبیل بستگی دارد. بعنوان مثال کف فونداسیون سوله صنعتی در هنگام نگهداری و تولید مواد غذایی با نوع نگهداری یا تولید مواد دارویی و پزشکی تفاوت دارد.

 

کف سازی سوله های صنعتی

 

مواد کف سازی سوله های صنعتی از نوع عدم واکنش دهنده در مقابل مواد اسیدی گرفته تا آنتی باکتریال برای جلوگیری از انتقال میکروب و نمونه‌های مشابه را در بر داشته باشد. بنابراین پس از زیرسازی و ساخت فونداسیون سوله صنعتی که در همه نوع یکسان بوده انتخاب کف سازی سوله امری تخصصی به شمار می‌آید.

در این بخش با انواع کف سازی سوله‌های صنعتی بر اساس مواد سازنده آشنا می‌شویم.

 

کفسازی سوله های صنعتی با بتن سخت رنگی

استفاده از بتن سخت برای کف سازی سوله صنعتی با کاربری‌های تولیدی لوازم و مواردی از این قبیل بسیار رایج است. سوله کارخانه خودروسازی،سالن تراشکاری، کارخانه تولید لوازم خانگی،تولید قطعات صنعتی، سوله آب معدنی،سوله انبار دارویی،سوله انبار لوازم خانگی، سوله کارخانه دخانیات،کارخانه تولید قند و شکر و نمک،کارخانه سوله ذوب آهن و نورد نمونه‌هایی از این موارد است.

 

کفسازی سوله های صنعتی با بتن سخت رنگی

 

ویژگی‌هایی مثل پودر ضد سایش با مقاومت فشاری، خمشی بالا از دلایل استفاده از این نوع کف سازی در سوله‌های صنعتی با کاربری های نامبرده است.

 

کفسازی سوله های صنعتی با اپوکسی بهداشتی

همانطور که از نام این نوع کف سازی سوله صنعتی پیداست، بیشتر برای محل‌های نگهداری لوازم دارویی،بهداشتی، قطعات پزشکی، لوازم اتاق عمل، مواد شیمایی و اسیدی، سرنگ و سایر مصارف پزشکی و موارد مشابه استفاده می‌شود.

 

کفسازی سوله های صنعتی با اپوکسی بهداشتی

 

دلیل این کاربرد آنتی باکتریال و بهداشتی بودن این نوع کف پوش برای فنداسیون سوله صنعتی است.

 

کفسازی سوله های صنعتی با کفپوش پلی یورتان

کفسازی سوله سردخانه، کفسازی انبار مواد غذایی فاسد شدنی، کفسازی سوله سالن تولید لبنیات، کفسازی سوله سالن های ورزشی، کفسازی سوله کارخانه‌هایی که با اسید لاکتیک تماس کاری زیادی دارند، همچنین در سالن های بدون سقف در ارتباط مستقیم با نور خورشید این نوع کف سازی مناسب است.

 

کفسازی سوله های صنعتی با کفپوش پلی یورتان

 

برای کفسازی کارخانه های نامبرده و موارد مشابه آنها که با تغییرات دمایی شدید مواجه هستند و یا بهداشتی بودن و آنتی باکتریال بودن برای آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار این ماده به کار رفته در کفسازی بهترین پیشنهاد به حساب می‌آید.

 

کفسازی سوله های صنعتی با بتن ماله پروانه ای

این نوع کف سازی فونداسیون سوله صنعتی برای محوطه سازی کارخانه ها و سوله ها کفسازی بتنی و بتن ریزی با بتن ماله پروانه ای بدلیل مقاومت کافی و هزینه تمام شده پایین بهترین پیشنهاد است.

 

انواع فونداسیون سوله

انواع فونداسیون سوله با در نظر داشتن بارهای محاسبه سده و همین طور متراژ سوله در نوع تکی، پی ریزی گسترده و نواری طراحی و ساخته می‌شود. در انواعی عمده فشار وارده بر پایه و ستون‌های فونداسیون بوده از نوع منفرد یا شناژ استفاده می‌شود.

نمونه دیگر فونداسیون که بسیار رایج بوده پی ریزی گسترده بوده که به دلیل عدم تمرکز بار روی استراکچر فلزی طراحی شده است.

 

انواع فونداسیون سوله

 

حالت سوم یک حالت متعادل است و فونداسیون نواری نامیده می شود که در آن، یک نوار از بتن مسلح با عرض مشخص، در دور تا دور سطح زیر ساخت سوله اجرا خواهد شد تا فشار وارده را مدیریت کند.

 

نحوه اجرا فونداسیون سوله

فونداسیون به عنوان زیرساختی ترین بخش از طراحی سوله تا احداث آن علاوه بر نحوه ساخت باید بصورت اصولی اجرا شود. یکی از مهم ترین کارها در رابطه با اجرای فونداسیون سوله، همان بولت گذاری است که باید بصورت برنامه ریزی شده انجام شود.

در کنار این موارد رسیدگی تخصصی به اجرای پی و فنداسیون سوله مقاومت و پایداری این سازه را در طول مدت اجرا و بعد از آن به دنیال دارد.

 

 اجرا فونداسیون سوله و قیمت اجرای فونداسیون سوله

 

بعد از اجرای فونداسیون سوله هم عملیات آبریزی و عملیات نگهداری بتون اصطلاحا کیو رینگ انجام می‌شود. این مرحله در مناطق سردسیر با خاک ریزی و کشیدن نایلون روی بتن استفاده شده همراه است.

قیمت اجرای فونداسیون سوله

برآورد هزینه اجرای فونداسیون سوله بر اساس مواردی همانند متراژ، مصالح کاربردی، نوع سوله صنعتی و همین طور سختی کار متفاوت می‌باشد.طراحی و ساخت فونداسیون سوله صنعتی همانند دیگر بخش‌های ساخت و ساز با هزینه‌هایی همراه است.

 بنابراین برای دسترسی به هزینه اجرای فونداسیون سوله صنعتی در انواع مختلف با کف سازی مناسب با افراد متخصص در این زمینه در ارتباط باشید.

4.5 امتیاز از 1087 رای


ساخت سوله و کانکس
برای سرویس ساخت سوله و کانکس از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین