راهنمای نصب شیرآلات توکار
نصب شیرآلات توکار نمونهای از روشهای نصب شیرآلات در قسمتهای مختلف یک ساختمان است. نحوه نصب شیرآلات توکار وابسته به نوین بودن روش اجرای و اتصالات لوله انجام شده است که از اهمیت بالایی برخوردار است.
راهنمای نصب شیرآلات توکار برای نصب و راه اندازی انواع روشویی و سینک ظرفشویی و دوش و دیگر وابستههای آنها در محیط سرویس بهداشتی، آشپزخانه و حمام با طراحی نوین و امروزی بسیار کاربرد دارد. نصب شیرآلات توکار فضای سرویس بهداشتی و حمام لوکس منزل را دو چندان مرتب و زیبا جلوه میدهد.
ارائه راهنمای نصب شیرآلات توکار شودر، کلار، kwc و طریقه نصب شیرآلات توکار راسان نشان دهندهی توجه انواع برندهای سازنده به این سبک اجرای شیرآلات در ساختمان است. در این مقاله بررسی طریقه نصب شیرآلات توکار در قالب یک سری نکات کاربردی در مورد مزایا و معایب شیرآلات توکار ارائه شده است.
نصب شیرآلات توکار
اگر به دنبال تکمیل طراحی و دکوراسیون مدرن سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه منزلتان هستید، نصب شیرآلات توکار یک پیشنهاد کاربردی به شمار میآید. اما این امر بدین معنا نیست که امکان نصب شیرآلات توکار در محیط ساختمانهای قدیمی وجود ندارد.
نحوه نصب شیرآلات توکار وابسته به نوع کاربری آنها در مراحل و روشهای مختلفی قابل انجام بوده اما کلیت نصب و اتصالات انجام شده در طریقه نصب شیرآلات توکار به یک شکل تنظیم شده است. در نهایت از آنجایی که نصب این قبیل شیرآلات با مراحل خاصی همراه بوده بهتر است تحت نظارت افراد آموزش دیده انجام شود.
طریقه نصب شیرآلات توکار
نحوه نصب شیرآلات توکار در محیط سرویس بهداشتی و حمام وابسته به نوع تجهیزات در مراحل خاصی صورت میگیرد. یکی از مهم ترین نکاتی که در هنگام انجام نصب شیرآلات باید به آن توجه ویژه داشت اندازه لولههای به کار رفته در دیوار یا کف است.
از آنجایی که شیرآلات توکار عمدتا در سرویس های بهداشتی و خصوصا توالتهای فرنگی استفاده میشوند، به همین دلیل در این بخش مراحل و نحوه نصب شیرآلات توکار برای سرویس بهداشتی و حمام را با هم مشاهده میکنیم.
نوع سرویس بهداشتی برای نصب شیرآلات توکار
در وهله اول برای نصب شیر آلات توکار داشتن اطلاعات کافی در خصوص نوع سرویس بهداشتی نصبی از اهمیت بالایی برخوردار است. توالت فرنگی یا ایرانی و حتی نوع توالت فرنگی پایه دار یا وال هنگ در تغییر اندازهها و مراحل نصب شیرآلات تاثیر مستقیم دارد.
وضعیت لولههای به کار رفته برای شیرآلات توکار
برای انجام و نصب شیرآلات توکار و دسترسی به این تجهیزات لوله کشی حمام و سرویس بهداشتی باید بصورت توکار انجام شده باشد. با دسترسی به نقشه اجرای شیرآلات توکار در هنگام بازسازی سرویس بهداشتی ساختمان یا ساخت اولیه آن به این نکته توجه داشته باشید.
نصب شیرآلات توکار در کف برای سرویس بهداشتی
برای نصب شیرآلات توکار برای سرویسهای مجهز به توالت فرنگی و ایرانی اندازه لولهها و نحوه جایگذاری آنها در کف بر اساس دستورالعمل خاصی در نظر گرفته میشود.
به چند نمونه از اصلی ترین نکات برای نصب شیرآلات در سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی به شرح ذیل اشاره خواهیم داشت.
-
محل قرار گرفتن شیرتوکار تا سرویس بهداشتی ایرانی باید ارتفاعی۳۰ سانتیمتری داشته باشد.
- فاصله شیر تا محل خروجی آب از سرویس بهداشتی ایرانی باید 60 سانتی باشد.
- در سرویس بهداشتی نوع فرنگی فاصله قرارگیری شیر توکار تا کف باید ارتفاعی ۸۰ سانتی متری داشته باشد.
- ابعاد و فاصله نصب شیر در دیوارهای متنهی به سرویس بهداشتی فرنگی 60 سانتی متر است.
- ابعاد ذکر شده برای هر دو نوع سرویس بهداشتی فرنگی معمولی و وال هنگ یکسان است.
علاوه بر لولهکشی جایگذاری شده در زیر بنا یا پوشش دیوار استفاده از مغزی شیر مخصوص توکار یکی از ضروریات نصب شیرآلات توکار است. توجه داشته باشید نوع و طراحی شیرآلات توکار با روکار تفاوت دارد.
نصب شیرآلات توکار در دیوار برای حمام
برای کارگذاشتن انواع شیرآلات در داخل دیوار و کف حمام باید از تجهیزات مخصوص استفاده شود. در طریقه نصب شیرآلات توکار قرارگرفتن صحیح قطعات در جای مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است.
در این بخش به یک سری نکات برای نصب شیرآلات در دیوار اشاره خواهیم داشت.
- ابتدا مغزی باید در مسیر نصب لوله در نوع شیرآلات توکار قرار گیرد. تراز بودن محل قرارگیری شیرآلات و قطعات بیان شده در هنگام جایگذاری باید بر طبق اندازههای تعیین شده باشد.
- پس از آن نصب مغزی برنجی شیر توکار به دو طرف بدنه مغزی اصلی با نوار تفلون انجام میشود. توجه داشته باشید نوار تفلون برای آب بندی و پس از نصب بوده و در هنگام نصب به مغزیها فشار وارد نکرده و اصولی آنها را در جایگاهشان ثابت کنید.
- پس از نصب انواع مغزی پلاستیکی، برنجی در کنار مغزی اصلی با توجه به نوع شیر آلات نوبت به اتصال اصولی زانوها و قطعات وابسته بر روی مغزی برای دسترسی به آب گرم و سرد میرسد.
- حال زمان نصب لولههای اصلی آب بر روی زانوها بر طبق دستورالعمل ارائه شده است. سپس قطعه هلالی شکل روی شیرآلات توکار را نصب و برای تکمیل پروسه نصب شیرآلات توکار شروع به بستن کاور کرومی یا اتصالی بر روی مغزی کنید.
- پس از نصب نازل و اهرم در این حالت کار نصب شیرآلات توکار به اتمام میرسد.
مزایا و معایب شیرآلات توکار
شیرآلات توکار همانند دیگر تجهیزات دسترسی به آب گرم و سرد در محلهای مختلف ساختمان از نقاط ضعف و قوت خاصی در طراحی و اجرا برخوردار است.
بنابراین در این قسمت به بارزترین مزایا و معایب شیرآلات توکار در محیطهای مختلف ساختمان به شرح ذیل اشاره خواهیم داشت.
- نصب شیرآلات توکار نسبت به نوع شیرآلات روکار دشوار و کاملا تخصصی است.
- شیرآلات توکار به علت قرار گرفتن در دیوار یک لایه محافظ دارند که آنها را در مقابل پوسیدگی ایمن میکند از این رو عمر استفاده بالایی دارند.
- ظاهر شیرآلات توکار به نسبت نوع کلاسیک مدرن تر و زیبا تر بوده و فضای سرویس بهداشتی و حمام را خاص جلوه میدهد.
- شیرآلات توکار نیاز به فضای کمتری داشته و برای محیطهایی با فضای محدود مناسب است.
- تمیز کردن این شیرآلات بسیار ساده و مصرف آب در آنها با کاهش چشمگیری همراه است.
- اجرا و نصب شیرآلات توکار با هزینههای بالایی از خرید تجهیزات تا راه اندازی آنها در منازل مسکونی قدیمی و جدید همراه است.
- تعمیر شیرآلات توکار به دلیل عدم دسترسی آسان به تجهیزات کاربردی با دشواری خاصی همراه است.
- برای نصب شیرآلات توکار به فضای زیادی و ضخامت بالای دیوار نیاز بوده که در برخی منازل با متراژ پایین دسترسی به آن وجود ندارد.
- در صورت وجود نشتی در لولهها دیوارهای منتهی به شیرآلات توکار با آسیب جدی مثل نمزدگی و فرسودگی مواجه است.
اهمیت آموزش نصب شیرآلات توکار
بطور کلی نصب شیرآلات توکار اقدامی تخصصی بوده و اجرای آن بهتر است تحت نظر افراد متخصص انجام شود. از این رو آموزش نصب شیرآلات توکار در برندهای مختلف مثل نصب شیرآلات توکار کلار، نصب شیرآلات توکار kwc و طریقه نصب شیرآلات توکار راسان بطور تخصصی به تکنسینهای ارائه میشود.
بنابراین در هنگام انتخاب این مدل خدمات نصب شیرآلات توکار در مدلهای مختلف بهترین اقدام گرفتن راهنمایی و مشورت از افراد متخصص در این زمینه است.