رنگ روغنی دیوار؛ زیبایی بی‌پایان و مقاومتی که همیشه با شماست

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
رنگ روغنی دیوار؛ زیبایی بی‌پایان و مقاومتی که همیشه با شماست

رنگ روغنی برای دیوارهای ساختمان یک گزینه محبوب برای رنگ آمیزی و محافظت از سطوح دیوار است. این نوع رنگ‌ها، با ویژگی‌های خاص خود از جمله مقاومت در برابر آب و UV، قابلیت چسبندگی بالا و طول عمر طولانی، به عنوان یک گزینه معتبر در دنیای طراحی داخلی و ساختمانی شناخته می‌شوند.

انتخاب رنگ روغنی دیوار مناسب نه تنها به زیبایی فضا کمک می‌کند، بلکه می‌تواند محافظت بهتری را برای دیوار فراهم آورد. در این مطلب از سایت خدمت از ما به بررسی مزایا و معایب رنگ روغن، بهترین رنگ روغنی برای دیوار، انواع رنگ روغنی دیوار و نکات مهم هنگام خرید رنگ روغن ساختمان پرداخته‌ایم.

رنگ روغنی چیست؟

رنگ روغن نوعی رنگ است که بر پایه روغن‌ها تولید می‌شود. رنگ روغن شامل رنگدانه‌هایی است که از یک ماده خشک کننده روغن به عنوان چسب استفاده می‌کنند.

رنگ روغن از روغن طبیعی یا مصنوعی ساخته می‌شود و روغن به عنوان یکی از اجزای اصلی رنگ روغنی است. رنگ روغن بعد از اجرا به مرور خشک می‌شود و همین امر آن را در برابر ضربه و خراش بسیار بادوام می‌کند و همچنین به راحتی قابل شستشو است.

پایه روغنی رنگ، جلوه براقی ارائه می‌دهد که به راحتی پاک می‌شود و به طور بالقوه آن را به انتخابی هوشمند برای رنگ دیوار یا رنگ کابینت آشپزخانه تبدیل می‌کند.

 

انواع رنگ روغنی دیوار

برای زیبا جلوه دادن دیوار یا سقف خانه راهکارهایی مانند رنگ کاری، کاغذ دیواری و ... وجود دارد. اما مهم است که قبل از انتخاب رنگ روغن یا رنگ پلاستیک، به زیرسازی دیوار توجه کنید. اگر دیوار گچی باشد یا دیوار از قبل رنگ آمیزی شده باشد، نیاز به تکنیک های خاصی برای رنگ آمیزی است.

همچنین اگر قصد دارید که روی رنگ روغن، کاغذ دیواری نصب کنید، نیاز است که نحوه نصب کاغذ دیواری روی رنگ روغن را بدانید تا بدون هیچ دردسر و چالشی این کار را انجام دهید.

رنگ‌های روغنی برای دیوارها معمولاً در دو نوع اصلی موجود هستند: رنگ‌های روغنی کلاسیک و رنگ‌های روغنی پیشرفته (رنگ روغن آکریلیک).  تفاوت رنگ آکریلیک و رنگ روغن سبب شده است تا برای برخی از سطوح یا فضاها از رنگ روغن سنتی و برای برخی فضاها از رنگ روغن آکریلیک استفاده شود. در ادامه مطلب به توضیح هر یک از انواع رنگ روغن دیوار پرداخته‌ایم: 

 

رنگ روغنی برای دیوار

 

رنگ‌های روغنی کلاسیک

  • پایه روغن: این نوع رنگ‌ها از پایه‌های روغنی مانند روغن خامه‌ای (لینوسید) ساخته می‌شوند. این پایه‌ها معمولاً با پیگمنت‌های معدنی مختلف مخلوط می‌شوند تا رنگ‌های مختلف ایجاد شود.
  • خواص: این رنگ‌ها دارای خواصی مانند مقاومت در برابر آب و حفاظت در برابر UV هستند. آن‌ها به خوبی به سطح می‌چسبند و پایداری بالایی در طول زمان دارند. این رنگ‌ها معمولاً از طریق استخراج و اکسیداسیون روغن‌ها تولید می‌شوند.
  • کاربرد: برای دیوارهایی که بیشتر در معرض آلودگی است، می توان از این نوع رنگ استفاده کرد.

 

رنگ‌های روغنی پیشرفته

  • پایه آکریلیک: این رنگ‌ها معمولاً شامل پایه‌های آکریلیک هستند که با افزودن مواد روغنی یا ترکیبات دیگر به آن‌ها، خصوصیات روغنی پیدا می‌کنند. این نوع رنگ‌ها به دلیل آکریلیک بودنشان، سریع خشک می‌شوند و عموماً براق هستند.
  • خواص: رنگ‌های روغنی پیشرفته دارای خواصی مانند مقاومت در برابر شستشو و حفاظت در برابر حرارت هستند. آن‌ها همچنین نسبت به تغییرات دما و رطوبت حساسیت کمتری دارند.
  • کاربرد: برای دیوارها و فضاهای داخلی و خارجی مناسب است، زیرا زمان خشک شدن آن نسبتاً سریع‌تر از رنگ روغن سنتی است.

همچنین، برخی از شرکت‌های تولید کننده رنگ‌های روغنی ممکن است فرمولاسیون‌های خاص خود را داشته باشند که می‌توانند خواص خاصی مثل مقاومت بهتر در برابر لکه، آب و حتی ضد قارچ بودن را داشته باشند. 

 

انواع رنگ روغنی ساختمان

 

انواع رنگ روغنی براساس براقیت یا مات بودن

رنگ‌های روغنی می‌توانند به سه نوع براق، نیمه براق و مات تقسیم شوند، که هر کدام خصوصیات خود را دارند:

  1. رنگ روغنی براق: این نوع رنگ‌ها دارای درخشندگی و براقیت بالایی هستند. این نوع رنگ بیشتر در فضاهایی که نیاز به شستشوی مکرر دارند مثل حمام‌ها، کابینت‌های آشپزخانه و دیوارهای بیرونی استفاده می‌شود. استفاده از رنگ روغنی براق جهت رنگ آمیزی انواع سطوح فلزی مانند در و پنجره بسیار مناسب است. اما اگر قصد دارید از رنگ روغنی برای دیوار استفاده کنید، توصیه می‌شود که این مدل رنگ را انتخاب نکنید؛ زیرا به دلیل منعکس کردن نور، وجود هرگونه نقص یا ناهمواری بر روی دیوار را بیشتر به نمایش می‌گذارد.
  2. رنگ روغنی نیمه براق: این نوع رنگ‌ها کمتر از رنگ‌های براق درخشان هستند و به طور معمول دارای یک جلای ملایم‌تر هستند. بیشتر در فضاهایی که نیاز به تمیز کردن مکرر ندارند، مانند اتاق‌های خواب، پذیرایی، یا دیوارهای کمرنگ استفاده شود. تمیز کردن این مدل رنگ کمی سخت‌تر از رنگ‌های روغنی براق خواهد بود. اگر قصد دارید خودتان به رنگ آمیزی دیوار به وسیله این مدل رنگ روغنی بپردازید، لازم است قبل از هر بار آغشته کردن قلمو به رنگ، سطل رنگ را به خوبی به هم بزنید تا از رسوب کردن مواد درون آن جلوگیری کنید.
  3. رنگ روغنی مات: رنگ روغنی مات دارای درخشندگی کمتری بوده و به طور طبیعی‌تر و مات‌تر از دو نوع دیگر است. معمولاً برای دیوارهای داخلی مناسب است، زیرا نه تنها نمای بصری زیبایی ایجاد می‌کند بلکه باعث پوشش بیشتر از نقاط آسیب‌دیده نیز می‌شود. به طور کلی در اتاق‌های نشیمن، اتاق‌های خواب، پذیرایی و کابینت‌های آشپزخانه استفاده می‌شود. از ویژگی‌های مهم رنگ روغنی مات برای دیوار می‌توان به پوشاندن عیوب بیشتر دیوار و براقیت کمتر نسبت به دو نوع دیگر رنگ روغنی اشاره کرد. اما به یاد داشته باشید که استفاده از این مدل رنگ در مکان‌های که تماس زیادی با آب دارند، اصلاً مناسب نیست، زیرا قابلیت شستشوی کمتری دارد.

هر یک از این انواع رنگ‌ها از درخشندگی و ظاهر متفاوتی برخوردارند و بسته به سلیقه شما و نیازهای دیزاین داخلی فضا، می‌توانید گزینه مناسبی را برای نقاشی ساختمان انتخاب کنید.

 

رنگ روغنی برای نقاشی ساختمان

 

مزایای رنگ روغنی ساختمان

برخی از مزایای استفاده از رنگ روغنی روی دیوار عبارتند از:

  1. رنگ روغن بسیار کندتر خشک می‌شود و ظاهری صاف و براق‌تر ارائه می‌دهد: رنگ‌های روغنی در مقایسه با انواع دیگر رنگ‌ها، کندتر خشک می‌شوند. این ویژگی به شما زمان بیشتری برای ترمیم رنگ روی سطح رنگ شده قبل از خشک شدن می‌دهد و در نتیجه رنگ صاف و براق تری ایجاد می‌کند. با این حال، باید در نظر داشته باشید که سرعت خشک شدن رنگ نیز توسط عواملی مانند کیفیت رنگی که استفاده می‌کنید و عوامل محیطی مانند دما و باد تعیین می‌شود.
  2. بادوام و مقاوم در برابر لکه و خراش: رنگ‌های روغنی پوشش سختی را روی سطح تشکیل می‌دهند و رنگ را قادر می‌سازند تا مقاومت بیشتری در برابر سایش و یا لکه‌ها، خراش‌ها و اثر انگشت ایجاد کند. به این ترتیب، در مقایسه با انواع دیگر رنگ‌ها دوام بیشتری دارند. رنگ روغنی باعث ایجاد یک لایه پوششی مقاوم و پایدار بر روی سطح دیوار می‌شود که می‌تواند به مدت طولانی بدون نیاز به بازسازی، ماندگاری خوبی به ارمغان آورد.
  3. پوشش عالی ارائه می‌دهد: رنگ‌های روغنی پوشش و چسبندگی عالی ایجاد می‌کنند که تضمین کننده پوشش کامل سطح رنگ‌شده است. علاوه بر این، رنگ روغنی در پوشاندن عیوب بهتر عمل می‌کند. پوشش دهی بیشتر به معنای نیاز به رنگ کمتر و در نتیجه هزینه کمتر است. رنگ روغنی به خوبی سطوح دیوارها را پوشش می‌دهد و از ترک خوردگی و پوسته‌ریزی جلوگیری می‌کند.
  4. مقاومت در برابر رطوبت: این نوع رنگ به خوبی در برابر رطوبت و آب مقاوم است و از ایجاد لکه و پوسیدگی جلوگیری می‌کند.
  5. بازتاب نور: این نوع رنگ معمولاً باعث بازتاب نور و افزایش روشنایی در اتاق می‌شود که می‌تواند فضایی روشن و دوست‌داشتنی ایجاد کند.
  6. قابلیت اعمال بافت‌های مختلف رنگی: رنگ روغنی می‌تواند به صورت مات یا درخشان و همچنین با طیف وسیعی از رنگ‌ها ترکیب شود که انتخاب‌های زیادی برای دکوراسیون دیوارها ارائه می‌دهد. زمان خشک شدن آهسته رنگ‌های روغنی امکان ترکیب آسان رنگ‌ها را بر روی دیوار فراهم می‌کند. برای اینکه ترکیب رنگ روغن را به خوبی انجام دهید، آموزش نقاشی ساختمان با رنگ روغن در این زمینه به شما کمک می‌کند.

 

رنگ روغنی ساختمان

 

معایب رنگ روغنی ساختمان

با وجود نفوذ ناپذیری رنگ روغنی، این رنگ دارای ویژگی‌های منفی است که باید با آنها آشنا باشید:

  • زمان خشک شدن طولانی: زمان خشک شدن رنگ روغنی به طور قابل توجهی بیشتر از رنگ‌های محلول در آب است. معمولا 8 تا 16 ساعت خشک شدن رنگ روغن به طول می‌انجامد. فضایی که با رنگ روغن رنگ آمیزی شده است باید بدون گرد و غبار باشد تا زمانی که رنگ کاملاً خشک شود. در غیر این صورت ذرات و پرزها روی رنگ می‌نشینید.  اجرای این مدل رنگ جهت نقاشی ساختمان نسبت به سایر انواع رنگ‌های ساختمان، سخت‌تر زمان برتر خواهد بود؛ چرا که برای پاسخ دهی بالا لازم است رنگ روغنی دیوار را در چند مرحله اجرا کرد. 
  • تغییر رنگ در طول زمان: رنگ‌های روغنی با گذشت زمان زرد می‌شوند، اگر رنگ‌های روشن را انتخاب کنید، زرد شدن رنگ روغنی بیشتر قابل مشاهده است، زیرا زرد شدن در رنگ‌های سفید یا روشن واضح‌تر است. میزان زرد شدن رنگ روغنی بر اساس قرار گرفتن در معرض نور متفاوت است. برای مثال ممکن است راهروها که نورکافی دریافت نمی‌کنند، نسبت به اتاق‌ها یا سالن پذیرایی که نورگیری بیشتری دارند، بیشتر زرد شوند. نور طبیعی مانع زرد شدن رنگ روغن می‌شود.
  • بوی قوی و تند: رنگ‌های روغنی به دلیل سطوح بالای ترکیبات آلی فرار (VOCs) موجود در اکثر فرمول‌های روغنی، بوهای بسیار قوی منتشر می‌کنند. بنابراین، تهویه مناسب در هنگام رنگ آمیزی با رنگ روغن بسیار مهم است. پنجره‌ها را باز کنید و یک فن را روشن کنید تا هوا به گردش درآید.
  • سخت پاک شدن رنگ از روی سطوح یا دست: تمیز کردن رنگ مبتنی بر روغن دشوار است. برای پاک کردن رنگ روغن به حلال‌های قوی مانند تینر نیاز است تا رنگ کاملاً از روی برس‌ها، غلتک‌ها و یا حتی دستانتان پاک شود. حلال رنگ روغنی بنزین می‌باشد؛ به همین دلیل در صورتی که به پاک کردن آن نیاز داشتید، نمی‌توانید از آب استفاده کنید. از طرفی پایه نفتی آن علاوه بر آنکه باعث پخش شدن بوی نفت، به هنگام رنگ آمیزی خواهد شد، با محیط زیست نیز سازگاری ندارد. 
  • قیمت بیشتر: رنگ‌های روغنی نسبت به رنگ‌های پلاستیکی گران‌تر است و باید هزینه بیشتری برای این دسته از رنگ‌ها بپردازید. برای اطلاع از قیمت نقاشی ساختمان کلیک کنید.

 

بهترین رنگ روغنی برای دیوار       

بهترین رنگ روغنی برای دیوار را می‌توان از برندهای ایرانی یا خارجی انتخاب کرد. برندهای ایرانی به دلیل قیمت پایین و برندهای خارجی به دلیل کیفیت بالا و کالیته رنگی متنوع‌تر همیشه در لیست انتخاب افراد هستند. البته ناگفته نماند که برخی از شرکت‌های ایرانی اقدام به تولید بهترین رنگ روغنی برای دیوار کرده‌اند که کیفیت مطلوبی نسبت به برندهای خارجی دارد.

در ادامه به معرفی بهترین رنگ روغنی برای دیوار در برندهای خارجی و سپس برندهای ایرانی می‌پردازیم:

 

برند بنجامین بور (Benjamin Moore)

بنجامین بور از برندهای قدیمی آمریکایی است، این برند در بازار رنگ فروش‌ها به ندرت یافت می‌شود و قیمت بالایی دارد.  بنجامین بور فعالیت خود را از سال 1883 میلادی آغاز کرده است.

از جمله مهمترین ویژگی‌های محصولات این شرکت، استفاده آسان، پایین بودن میزان چکه آن به دلیل مقاومت گرانشی بالا، بوی کم، فاقد هر گونه عوارض تنفسی و پوشش دهی عالی نام برد.

 

برند نیپون

برند نیپون ژاپن بیش از یک قرن سابقه فعالیت در زمینه رنگ دارد. نیپون بیشتر با رنگ‌های آکریلیک ساختمانی شناخته می‌شود، زیرا به صورت تخصصی و با فرمول شیمیایی خاصی این رنگها را تولید می‌کند.

کیفیت رنگ نیپون به دلیل چسبندگی عالی، سازگاری با محیط زیست، دوام بالا در شرایط جوی مختلف بی‌نظیر است. نیپون در کشورهای اروپایی، آمریکایی، آسیایی و... نمایندگی فعال دارد و سهم عمده‌ای را در بازار رنگ به خود اختصاص داده است.

 

برند بهر (Behr)

برند بهر از دیگر برندهای کشور آمریکا است که در زمینه رنگ‌های آکریلیک فعالیت گسترده دارد. قیمت محصولات بهر نسبت به بنجامین بور ارزان‌تر است، اما در مقایسه با سایر رنگ‌ها، هزینه بیشتری برای خرید آنها باید بپردازید.

ویژگی برند بهر این است که بوی کم، مقاومت بالا در برابر رطوبت و دوام بالا دارد. به دلیل مقاومت خوب در برابر رطوبت در حمام، آشپزخانه، زیرزمین و... به وفور استفاده می‌شود.

 

برند farrow & ball

بهترین برند رنگ ساختمانی برند farrow & ball است. این برند به جنبه زیبایی‌شناسی توجه زیادی داشته است، برای مثال با تغییر نور آفتاب در 24 ساعت شبانه روز، جلوه رنگ نیز تغییر می‌کند. قیمت رنگ برند farrow & ball بسیار بالا است و اگر به دنبال یک جلوه وِیژه هستید، می‌توانید رنگ خود را از این برند انتخاب کنید.

 

برند کاپارول

کاپارول را با نماد فیل رنگارنگ روی قوطی‌های این شرکت می‌شناسند. کاپارول نیز بیش از یک قرن در بازار رنگ سابق دارد. از ویژگی‌های برند کاپارول می‌توان به کیفیت بالا، سازگاری با محیط زیست و مقاومت خوب در شرایط جوی نام برد. پوشش دهی بالا و مقاومت بالا در برابر اشعه UV محصولات این شرکت را به یکی از بهترین‌ها تبدیل کرده است.

 

برند والسپار (Valspar)

شرکت والسپار شرکت آمریکایی است که در زمینه رنگ و رزین فعالیت گسترده دارد. برند والسپار فعالیت خود را از سال 1806 آغاز کرده است. محصولات برند والسپار با ضمانت نامه به مشتریان ارائه می‌شود. تنوع محصولات والسپار بسیار بالا است و می‌توانید رنگ مورد نظر خود را از بین محصولات این شرکت انتخاب کنید.

 

برند جوتن

برند جوتن متعلق به کشور نروژ است که در سال 1926 تاسیس شد. این برند بهترین مارک رنگ روغن ساختمان بین رنگ فروشان شناخته می‌شود. رنگ‌های آکریلیک این برند نیز بسیار پرطرفدار است زیرا طیف رنگی متنوعی دارد. رنگ‌های این شرکت به دلیل کیفیت بالایی که دارند می‌توانند ترک‌های ریز و جزئی را پوشش دهند.

در بین رنگ های ایرانی، برندهای سحر، هادی، هاویلوکس، ریبال شیمی از نظر کیفیت رنگ روغن حرف اول را می زنند. بهترین برند رنگ روغنی ایرانی در زیر اشاره شده است:

 

برند هاویلوکس

برند هاویلکوس از قدیمی‌ترین تولیدکنندگان رنگ در بین رنگ‌های ایرانی است. این شرکت از سال 1339 تاسیس شده است. این برند انواع رنگ ساختمانی روغنی، آکریلیک، پلاستیک و... را تولید می‌کند. با توجه به اینکه این شرکت با برند کاپارول آلمان به تازگی همکاری خود را آغاز کرده است، نسل جدید و باکیفیتی از رنگ‌های پایه آب را تولید می‌نماید.

 

برند سحر

برند سحر از سال 1365 فعالیت خود را آغاز کرده است و در بین رنگ‌های ایرانی کیفیت مطلوبی را برای محصولات خود ارائه می‌دهد. رنگ‌های برند سحر در وزن‌های مختلف به راحتی در دسترس است. رنگ روغنی و رنگ پلاستیکی با کالیته رنگی بسیار متنوع را از برند سحر می‌توانید به راحتی تهیه کنید.

 

برند هادی

هادی نام برند شرکت تولید کننده رنگ های ساختمانی، صنعتی، پودری و... است. این شرکت فعالیت خود را از سال 1344 آغاز کرده است. برند هادی زیر نظر شرکت هلندی سیگما بهترین ترکیب و فرمول شیمایی را برای تولید رنگ های خود اتخاذ کرده است. کیفیت رنگ های تولید برند هادی بسیار عالی و در نوع خود بی نظیر است.

 

برند ریبال شیمی

ریبال شیمی رنگ های صنعتی و ساختمانی با کیفیتی را تولید می‌کند. این شرکت آزمایشگاه خود را از سال 1389 راه اندازی کرده است و انواع رنگ‌های ساختمانی با پایه آب و رنگ های روغنی تولید می‌کند. به دلیل رضایت زیاد مصرف کنندگان از رنگ‌های برند ریبال شیمی، این شرکت توانست خیلی سریع جایگاه خود را در بازار پیدا کند.

 

برند بلکا

برند بلکا در زمینه تولید رنگ برای سطوح مختلف از جمله گچ، چوب، فلز، سیمان، شیشه و... فعالیت دارد. این برند در مدل‌های مختلفی اقدام به تولید رنگ کرده است. مدل‌های ابریشمی و سلولزی رنگ بلکا تقاضای بیشتری در بازار دارد.

 

برند الوان

رنگ‌های متنوع و زیبایی را از برند الوان می‌توانید انتخاب کنید. رنگ الوان با ویژگی‌هایی مانند کیفیت بالا، پوشش دهی عالی، سازگاری با محیط زیست و.... از بهترین رنگ‌های ایرانی است. برند الوان بیش از چهار دهه سابقه دارد. رنگ‌های الوان علاوه بر تنوع از نظر مات، براق یا نیمه براق بودن نیز بسیار متنوع هستند.

 

برند آریا پارس

آریا پارس از دیگر تولید کنندگان رنگ است. آریا پارس انواع رنگ پلاستیکی، روغنی، آکریلیک، اپوکسی و... را تولید می‌کند. برند آریا پارس دارای گواهینامه معتبر بین المللی است و در بازارهای خارجی فعالیت دارد.

 

برند پیکو

برند پیکو از جدیدترین نوع رنگ‌های ساختمانی است. مواد مضر از فرمول شیمایی محصولات این شرکت حذف شده است. شرکت پیکو رنگ‌های ساختمانی روغنی و پلاستیکی تولید می‌کند که کارایی و کیفیت بالایی دارند. محصولات برند پیکو بدون بو بوده و در قوطی و سایزهای مختلفی در دسترس است.

 

11 رنگ روغنی پرطرفدار برای دیوار

بهترین رنگ روغنی برای رنگ کاری دیوار بستگی به سلیقه شما، نوع فضا و اهداف طراحی داخلی دارد. اما معمولاً رنگ‌های خاکی ملایم و گرم، آبی‌های نیمه تیره که آرامش و احساس خوبی را منتقل می‌کنند و سبزهای ملایم که احساس طبیعت و تازگی را به فضا می‌دهند، از جمله انتخاب‌های محبوب هستند.

در ادامه بهترین رنگ روغنی برای دیوار ارائه شده است:

 

رنگ نود یا خنثی

رنگ نود مانند بژ گرم، قهوه‌ای‌، کرم و نخودی‌ برای خلق احساس طبیعی و گرما در فضاهای داخلی بسیار محبوب هستند.

 

بهترین رنگ روغنی جدید برای دیوار

 

رنگ کرم استخوانی

رنگ استخوانی از رنگ‌های پرطرفدار و جزء بهترین رنگهای روغنی برای رنگ دیوار است. اصلی‌ترین دلیل محبوبیت این رنگ، روشن‌تر و بزرگتر نشان دادن فضا است. رنگ استخوانی بازتاب نور کمتری نسبت به رنگ سفید دارد و برای چشم مناسب‌تر است.

 

رنگ سفید صدفی

رنگ سفید صدفی برای سبک مینیمال انتخاب ایده الی است. در رنگ سفید صدفی شما هاله‌ای از رنگ‌های کرم، صورتی یا آبی را مشاهده خواهید کرد که فضای خاص و زیبایی را خلق می‌کند.

 

رنگ روغنی سفید

 

رنگ فیلی

رنگ فیلی یک رنگ خنثی است که در طیف طوسی قرار دارد و با انواع رنگ‌های سرد و گرم سازگاری دارد و می‌تواند فضایی بسیار خاص خلق کند.

 

رنگ آبی

 از آبی روشن تا طیف‌های تیره‌تر مانند سرمه‌ای، این رنگ‌ها برای استفاده در اتاق‌های نشیمن، اتاق‌های خواب یا حتی حمام‌ها بسیار مناسب هستند.

 

رنگ روغنی آبی روی دیوار

 

رنگ سبز

از سبزهای ملایم تا سبزهای عمیق، این رنگ‌ها احساس طبیعت و آرامش را به فضاهای داخلی هدیه داده و برای اتاق‌های نشیمن بسیار پرطرفدارند.

 

رنگ روغنی سبز روی دیوار

 

رنگ سبزآبی

رنگ سبزآبی یک رنگ بسیار خاص است که آرامش بی‌نظیری در محیط ایجاد می‌کند. این رنگ با ترکیب سایر رنگ‌ها مانند رنگ سفید یا حتی لیمویی و آبی ملایم، بسیار زیبا خوهد شد.

 

رنگ‌های برجسته و خاص

رنگ‌هایی مانند قرمزهای زنده، زردهای تند، آبی‌های تیره و... که برای جلوه‌ی مدرن در فضاهای معاصر و کم‌نظیر استفاده می‌شوند، انتخاب خوبی برای این سبک دکوراسیون‌های مدرن و خاص است.

 

رنگ روغنی خاص برای دیوار

 

رنگ سفید و خاکستری

این دو رنگ به عنوان رنگ‌های پایه برای طراحی داخلی و دیوارهای ساده و شیک بسیار محبوب هستند، زیرا با هر نوع دکور و مبلمانی هماهنگی دارند و فضا را بزرگتر جلوه می‌دهند.

 

رنگ‌های طوسی تیره

رنگ طوسی تیره برای رنگ آمیزی دیوار‌ها بسیار ترند شده است. شما در ایده‌های ساختمان می‌توانید طیف‌های متفاوت از رنگ طوسی روشن تا تیره را مشاهده کنید که فضای مدرنیته خلق می‌کند.

 

رنگ های روغنی دیوار جدید

 

رنگ‌های پاستیلی

رنگ‌های پاستیلی امروزه ترند شده‌اند. معمولا در تصاویر مشاهده می‌کنید که بخشی از دیوار خانه با یکی از رنگ‌های زیبای پاستیلی رنگ آمیزی شده‌اند. بعضی از رنگ‌های پاستیلی شامل صورتی پاستیلی، آبی پاستیلی، سبز پاستیلی، بژ پاستیلی و... هستند.

رنگ‌های روغنی نامبرده در بالا بسته به سلیقه شما و نوع فضایی که می‌خواهید خلق کنید، می‌توانند انتخاب‌های عالی برای دیوارهای منزل شما باشند. پیشنهاد می‌کنیم قبل از انتخاب، نمونه‌های رنگ‌ها را در فضای کوچکی تست کرده و با نور و دیگر عوامل محیطی موجود در فضا هماهنگی آن‌ها را بررسی کنید تا بهترین تصمیم را بگیرید.

 

نکات مهم هنگام خرید رنگ روغن ساختمانی

هنگام خرید رنگ روغنی دیوار، نکات زیر را به خاطر داشته باشید:

  1. نوع و پایه رنگ: انتخاب نوع پایه رنگ مانند روغنی کلاسیک یا پیشرفته (آکریلیک روغنی) بستگی به نیاز و مقاومت مورد نظر دارد. رنگ‌های روغنی کلاسیک معمولاً برای استفاده در فضاهای داخلی و روغنی آکریلیک برای استفاده در فضاهای خارجی یا فضاهایی با شرایط آب و هوایی سخت‌تر مناسب‌ترند.
  2. مقاومت به عوامل خارجی: اگر قصد استفاده از رنگ روغنی در فضای خارجی را دارید، اطمینان حاصل کنید که رنگ انتخابی شما مقاومت مناسبی در برابر UV، باران، حرارت و سایر عوامل جوی دارد.
  3. تاریخ انقضا و شرایط نگهداری: رنگ روغنی معمولاً تاریخ زمانی خاصی برای استفاده دارد. بنابراین، تاریخ تولید و تاریخ انقضا را بررسی کنید و بهتر است از رنگ‌هایی استفاده کنید که به تازگی تولید شده‌اند.
  4. قابلیت پوشش: از طریق فروشنده یا برچسب محصول بررسی کنید که هر قوطی یا بسته رنگ چند متر مربع را پوشش می‌دهد. این به شما کمک می‌کند تا تعداد لازم قوطی رنگ را به درستی محاسبه کنید.
  5. انتخاب رنگ و نمونه‌برداری: قبل از خرید رنگ روغنی برای دیوار، نمونه رنگ را در فضای مورد نظر تست کنید تا اطمینان حاصل کنید با نور و سایر عوامل محیطی همخوانی دارد. از رنگ‌هایی که به مرور زرد می‌شوند، تا جای ممکن اجتناب کنید.
  6. هزینه و بودجه: در نهایت، بودجه خود را در نظر بگیرید. هزینه بسته به نوع و برند رنگ، متفاوت است.

این نکات به شما کمک می‌کنند تا انتخاب بهتری برای رنگ روغن دیوار خود داشته باشید و از نتایج بهتری برای نقاشی و رنگ آمیزی دیوارهای خود بهره‌مند شوید.

با توجه به ویژگی‌های برجسته رنگ روغنی دیوار ساختمان، این نوع رنگ‌ها به عنوان یک انتخاب مطلوب در نظر گرفته می‌شود. از مقاومت در برابر شستشو و حفظ رنگ تا توانایی ایجاد جلوه‌ی براق، نیمه براق یا مات، رنگ روغنی دیوار می‌تواند به تمامی نیازهای هر سبک دکوراسیونی پاسخ دهد.

بنابراین، انتخاب رنگ روغنی مناسب با در نظر گرفتن شرایط محیطی، نوع فضا و سلیقه شخصی، می‌تواند به بهبود و زیبایی دیوارهای ساختمان کمک کند.

جهت ثبت درخواست برای نقاشی ساختمان از طریق سایت یا اپلیکیشن خدمت از ما اقدام کنید. شما در کوتاه‌ترین زمان علاوه بر اطلاع از قیمت نقاشی ساختمان، می‌توانید به طور مستقیم با مجرب ترین متخصصان ارتباط برقرار کنید.

4.5 امتیاز از 974 رای


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین