انواع رنگ درب حیاط ساده و شیک

اگر قصد رنگ آمیزی درب حیاطتان را دارید، پیشنهاد ما به شما انتخاب رنگ درب حیاط ساده و شیک است. با ما همراه باشید تا بتوانید بهترین رنگ درب حیاط را انتخاب کرده و از آن برای رنگ آمیزی درب حیاط و پارکینگ خود استفاده کنید.
فهرست عناوین
راهنمای انتخاب رنگ درب حیاط ساده و شیک
اولین مرحله برای رنگ درب فلزی حیاط، انتخاب بهترین نمونه رنگ درب حیاط است. در ادامه میبینیم که برای انتخاب بهترین رنگ درب آهنی منزل باید به چه مواردی توجه کنیم، و هر رنگ برای رنگ آمیزی درب آهنی حیاط ساده به چه معناست.
1. روانشناسی رنگها برای انتخاب به عنوان رنگ درب حیاط
شاید تا به حال به این نکته فکر نکرده باشید که رنگ دروازه حیاط و رنگ در ورودی منزل شما میتواند احساس خاصی در شما یا مهمانتان بوجود بیاورد. متناسب با نقاشی ساختمان مدرن و قدیمی در ادامه چند نکته کوتاه درباره ترکیب انوع رنگ درب حیاط آوردهایم.
- رنگ درب حیاط مشکی: رنگ مشکی به افراد حس امنیت داده، و نشانه وقار و پختگیست. مشکی گزینهای عالی برای رنگ آمیزی درب آهنی حیاط ساده است. رنگ آمیزی درب حیاط خانه میتواند هم با رنگ مشکی مات و هم مشکی براق انجام شود. مشکی مات به عنوان رنگ درب فلزی حیاط مناسبتر است، زیرا نور را جذب کرده و یکدستتر به نظر میرسد.
- رنگ سرمهای درب حیاط: رنگ درب ورودی سرمهای هرچند ماهیتی سرد دارد، اما برای رنگ آمیزی درب حیاط بینظیر است. این رنگ در افراد احساس صمیمیت و اعتماد را به وجود میآورد. ترکیب رنگ درب سرمهای با طلایی نیز ترکیبی باشکوه برای رنگ درب فلزی حیاط، و حتی رنگ آمیزی درب آهنی حیاط ساده است.

- رنگ درب حیاط قهوهای: استفاده از این رنگ برای رنگ آمیزی درب حیاط قدیمی نشاندهنده تواضع بوده و حس دوستی را به افراد منتقل میکند. البته رنگ آمیزی درب حیاط قدیمی گاهی حس غم را نیز تداعی میکند، که با استفاده از گل و گیاه یا ترکیب رنگ قهوهای طلایی یا ترکیب قهوه ای با رنگ استخوانی میتوان آن را از بین برد.
- رنگ در حیاط طوسی: رنگ طوسی نشانه ثابت قدمی و مسئولیتپذیریست. مانند رنگ درب سرمهای، طوسی یک رنگ شیک و امروزی برای رنگ آمیزی درب حیاط منزل بوده، و مدلهای مات و براق آن برای نمونه رنگ آمیزی درب حیاط مدرسه یا خانه تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند.

- رنگ سبز در حیاط: رنگ سبز برای رنگ آمیزی درب حیاط آهنی منزل و نمونه رنگ آمیزی درب حیاط مدرسه محبوب است. این رنگ نماینده طبیعت بوده، و حس سلامتی را نیز به افراد میدهد. با نقاشی درب حیاط به رنگ سبز میتوانید حسی بهاری به ساختمان بدهید، و پیام خوشامدگویی را به مهمانان منتقل کنید.

- رنگ درب حیاط مسی: زمانی که رنگ درب مسی را با قهوهای سوخته یا قهوهای طلایی ترکیب میکنید، در کنار جذابیت، جلوهای قدیمی و ویژه به دروازه منزل و حیاط خانه میبخشید. همینطور رنگ مسی در کنار رنگ در حیاط مشکی طلایی با القای حس اقتدار بسیار پرطرفدار است.
- رنگ در حیاط قرمز: شاید بنظر بیاید قرمز رنگ مناسبی برای در ورودی حیاط و خانه نیست، اما این را بدانید که از نظر روانشناسی رنگها، قرمز نشانه شور و شوق، انرژی و عشقست. کافیست به ترکیب رنگ قرمز با مشکی در تصویر زیر کمی دقت کنید تا خودتان به این نتیجه برسید که چقدر رنگ کاری و نقاشی در حیاط به رنگ قرمز می تواند مدرن و به یاد ماندنی باشد.

2. نوع ساختمان و بهترین رنگ درب حیاط
زمانی که می خواهید از بین انواع رنگ درب حیاط خانه و ورودی آپارتمان، یکی را انتخاب کنید، باید به نوع معماری ساختمان هم توجه کنید.
- رنگ درب حیاط منزل قدیمی: برای رنگ آمیزی درب آهنی حیاط ساده و رنگ درب فلزی حیاط در ساختمانهای قدیمی، مشکی از رنگهای پرطرفدار رنگ آمیزی درب حیاط و پارکینگ است. با این حال، میتوان کمی هم خلاقیت به خرج داد و روی رنگ درب فلزی حیاط، طرحهای برجستهای با رنگهای دیگر اجرا کرد.
- رنگ در ورودی ساختمان مدرن: علاوه بر رنگ مشکی و محبوبیت انکارنشدنی آن، گزینههای جالب دیگری برای رنگ آمیزی درب حیاط و پارکینگ در ساختمانهای مدرن وجود دارد؛ برای مثال، رنگهای متالیک مانند نقرهای، مسی یا طلایی. اما اگر نمیخواهید رنگ آمیزی درب آهنی حیاط ساده شما به چشم بیاید و با سایر المانهای ساختمان هماهنگ باشد، بهترین رنگ درب و پنجره برای شما سبز، قهوهای یا بژ است.

در این مطلب با انواع رنگ درب حیاط ساده و شیک آشنا شدید. در صورت نیاز به دریافت خدمات نقاشی درب حیاط و همچنین اطلاع از قیمت نقاشی ساختمان در شهرتان میتوانید درخواست خود را به صورت رایگان در «خدمت از ما» ثبت کنید و در عرض چند دقیقه با بهترین نقاشان شهر ارتباط بگیرید.