آخرین نکات اعلام شده بیمه حوادث دانش آموزی

ثبت درخواست " بیمه حوادث "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آخرین نکات اعلام شده بیمه حوادث دانش آموزی

بیمه حوادث دانش آموزی، هر سال در شروع سال تحصیلی و زمان ثبت نام دانش آموزان در مدرسه جز پربحث ترین موضوعات است. برای برخی از والدین هنوز هم اجباری یا اختیاری بودن بیمه حوادث دانش آموزی سوال است

هزینه‌هایی که هر مدرسه از متقاضیان خود می‌گیرد ممکن است با سایر مدرسه‌ها متفاوت باشد و این تفاوت در بین مدارس استعدادهای درخشان، نمونه دولتی و غیر دولتی بسیار چشمگیر خواهد بود. این مطلب از مجله اینترنتی "خدمت از ما" پیرامون بیمه حوادث دانش آموزی در دوران کرونا در مدارس دولتی و سایر جزئیات این بیمه مانند هزینه های آن، می‌تواند کمک رسان والدینی که در پی پرداخت شهریه مدارس هستند؛ باشد.

 

 

بیمه حوادث دانش آموزی چیست؟

بیمهای است که لازم است هر ساله آموزش و پرورش با تنظیم قرارداد با شرکت بیمهT دانش آموزان را به صورت کاملا اجباری عضو آن بکند. توجه داشته باشید که کارکنان آموزش و پرورش می‌توانند به صورت اختیاری و با درخواست شخصی خود تحت پوشش بیمه حوادث دانش آموزی قرار گیرند.

 

 چرا بیمه حوادث دانش آموزی اجباری است؟

عده ی زیادی از افراد با وجود دلایل منطقی در زمینه اجباری بودن بیمه شخص ثالث، در اجباری بودن بیمه حوادث دانش آموزی دچار تردید هستند. در ایران طبق ماده 58 آیین نامه اجرایی شورای عالی وزارت آموزش و پرورش، از سال 1361 هر ساله به همراه ثبت نام دانش آموزان هزینه بیمه نیز بصورت کاملا الزامی از آن‌ها گرفته می‌شود. 

از مهم‌ترین دلایل اجباری بودن این بیمه کمک به خانواده‌های کم بضاعت در پرداخت هزینه‌های درمانی کودکان خود، در صورت بروز هرگونه حادثه ناخوشایندی می‌باشد. در کنار آن ممکن است برخی مخالفان از بین خانواده‌های مرفه‌ای باشند که از تمکن مالی خوبی در جهت تامین مخارج درمان دانش آموزان خود هستند. اما لازم به ذکر است که حق بیمه لازم برای پرداخت چندان زیاد نیست که مخالفت شدید آن‌ها را برانگیزد.

از سویی دیگر در صورت بروز حادثه برای دانش آموزان در محیط مدرسه مسئولان می‌توانند با داشتن بیمه مسئولیت خسارت‌های وارده را تا حد امکان جبران کنند.

 

دلایل اجباری بودن بیمه حوادث دانش آموزی

 

بیمه حوادث دانش آموزی شامل چیست؟

طبق آمار گفته شده در سال گذشته بیش از 14 میلیون دانش آموز حق بیمه حوادث را در هنگام ثبت نام پرداخت کردند. حق بیمه حوادث تحصیلی تنها به شرکت بیمه واریز می‌شود و در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای برای دانش آموزان، آن‌ها را تحت پوشش خود قرار می‌دهد. بیمه معلم در شش سال گذشته شرکت انتخابی آموزش و پرورش برای بیمه حوادث دانش آموز بوده است و طبق قرارداد خود در مقابل حق بیمه برای هر دانش آموز این بیمه را صادر می‌کند.

برخی از تعهدات بیمه دانش آموزی عبارتست از:

  • پرداخت غرامت فوت ناشی از حادثه
  • پرداخت غرامت نقص عضو ناشی از حادثه
  • هزینه درمان سرپایی و بیمارستانی
  • هزینه اعمال جراحی
  • هزینه کاشت حلزون
  • هزینه خرید و پیوند کلیه
  • کمک هزینه خرید ویلچر
  • کمک هزینه خرید سمعک

 

بیمه حوادث دانش آموزی در دوران کرونا

با شروع ایام کرونا و تصمیم بر غیرحضوری شدن کلاس‌های درس مدارس در جهت کاهش همه گیری بیماری و محافظت دانش آموزان، ابهامات در زمینه اعتبار و نحوه پوشش دهی این بیمه افزایش یافته است. گودرز کریمی فر، مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، برای رفع این ابهامات لازم دانسته توضیحی را در این خصوص ارائه دهد. 

وی پس از تاکید بر دوازده ماه بودن اعتبار بیمه، از سمت وزارت آموزش و پرورش، اعلام کرد که بیمه حوادث دانش آموزی در دوران کرونا به حضوری یا غیر حضوری بودن مدارس بستگی نخواهد داشت. علاوه بر آن میزان تعهدات شرکت این بیمه برای درمان کرونا افزایش پیدا خواهد کرد. در کنار بر موارد گفته شده درمان‌های سرپایی و بستری نیز در این بیمه قطعاً مورد پوشش قرار خواهد گرفت.

طبق گفته‌های کریمی فر، در سال گذشته تمامی دانش آموزان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش تحت پوشش این بیمه درآمده‌اند.

 

بیمه حوادث دانش آموزی در دوران کرونا

 

نکات مهم در رابطه با بیمه حوادث دانش آموزی

  1.  توجه کنید که تنها یک شرکت بیمه، به نام بیمه معلم، قادر به صدور این بیمه می‌باشد.
  2.  مبلغ 10 میلیون تومان به عنوان غرامت فوت هر دانش آموز، در هر ساعت از شبانه روز، در سال 1403 تصویب شده است.
  3. در صورت بروز حادثه‌ای که منجر به نقص عضو یا از کار افتادگی دانش آموز شود؛ شرکت بیمه موظف به پرداخت غرامت تا سقف 100 میلیون تومان به خانواده آن دانش آموز خواهد بود.
  4. در قرارداد این بیمه 3 ماه تابستان نیز منظور خواهد شد؛ چرا که مدت زمان آن برای یک سال کامل خواهد بود.
  5.  در صورت بروز حادثه در مدرسه و مقصر بودن شخص مدیر مدرسه، شرکت بیمه حوادث دانش آموزی علاوه بر پرداخت غرامت قادر به دریافت خسارت از مدیر یا محل بیمه مسئولیت او خواهد بود.
  6.  این بیمه تنها شامل زمان گذرانده شده در مدرسه نمی‌باشد و تمام حوادث رخ داده شده برای دانش آموز را در تمامی ساعات شبانه روز در بر میگیرد.
  7. در دوران کرونا این بیمه با مسئولیت‌های بیشتر، به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
  8. این بیمه شامل بخش‌های حوادث و درمان، هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج یا بیماری‌هایی با درمان‌های پر هزینه، بیمه مسئولیت بیمه شدگان و اردوهای راهیان نور را با پرداخت حق بیمه تنها 59 هزار تومان در ازای هر نفر برای 12 ماه می‌باشد.
  9. این بیمه تا سقف 4 میلیون تومان هزینه‌های ناشی از درمان‌های سرپایی و بستری در بیمارستان‌ها را تقبل می‌کند. 
  10. هرگونه حادثه‌ای مانند سیل، زلزله، بیماری، تصادف و غیره شامل بیمه خواهد شد.
  11. اطلاع رسانی والدین از جزئیات بیمه حوادث تحصیلی و دانش آموزی، جهت بهره بردن از حداکثر مزایای آن، توسط مدارس امری الزامی می‌باشد؛ که لازم است همه‌ی مسئولان نسبت به آن توجه نشان دهند.

 

 با وجود نکات و مطالب گفته شده در خصوص بیمه حوادث دانش آموزی اما هنوز هم پس از گذشت سالهای زیاد ابهامات زیادی در این زمینه وجود دارد که نیازمند توضیح و شفاف سازی توسط شرکت بیمه معلم و آموزش و پرورش در خصوص نحوه کارکرد و دلایل اجباری بودن آن می باشد.

4.5 امتیاز از 1093 رای


بیمه حوادث
برای سرویس بیمه حوادث از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین