انواع درب‌های ساختمانی

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
انواع درب‌های ساختمانی

دقت کرده‌اید که اولین چیزی که قبل از ورود به یک خانه توجه شما را جلب می‌کند، درب ورودی آن است! انواع درب‌های ساختمانی، آن‌قدر جذابیت به ورودی خانه می‌دهند که می‌توانند خانه را تبدیل به خانه‌ای خاص و ویژه کنند. نکته‌ای که وجود دارد این است که اهمیت انتخاب درست از بین انواع درب‌های ساختمانی به اندازه دکوراسیون داخلی منزلتان مهم می‌باشد. در ادامه این نوشته انواع درب‌های ساختمانی و جدیدترین مدل درب چوبی اتاق را به‌طور کامل بررسی خواهیم کرد. 

 

با افزایش تنوع انواع درب‌های ساختمانی ممکن است سوالات زیر نیز برایتان پیش آمده باشد:

  • انواع درب منزل
  • درب ساختمان فلزی
  • مدل درب ورودی ساختمان
  • انواع درب ساختمان فلزی
  • ساخت درب چوبی اتاق
  • قیمت درب پیش ساخته چوبی
  • مدل درب فلزی ورودی ساختمان
  • قیمت درب چوبی ارزان

 

به ضد سرقت بودن آن فکر کرده‌اید؟!

اولین و مهمترین عامل برای تامین امنیت یک خانه، درب وروی ضد سرقت می‌باشد. از میان انواع درب‌های ساختمانی، درب ورودی ضد سرقت به دلیل ساختار آن از مقاومت بیشتری در برابر ضربات فشاری برخوردار است. اصلی‌ترین مشخصه‌ درب ورودی ضد سرقت، متریال و جنس آن است. بطور کلی درب ورودی ضد سرقت، از نظر ساختار کلی، قفل، لولا و جنس با انواع درب‌های ساختمانی متفاوت است. یکی از ویژگی‌‌هایی که امنیت درب ورودی ضد سرقت را تامین می‌کند، قفل‌های آن است. به‌گونه‌ای که در صورت قفل شدن، غیر قابل باز کردن می‌باشند.

درب‌های آهنی و درب‌های ام دی اف با روکش پی وی سی، جز درب ورودی ضد سرقت به‌شمار می‌روند که علاوه بر تامین امنیت خانه در برابر سرقت، ضد آتش بوده و عایق بسیار مناسبی برای گرما، رطوبت و صدا نیز می‌باشند.

 

انواع درب‌ها ساختمانی

 

درب ورودی چوبی، یکی از محبوب‌ترین درب‌های ساختمانی!

درب ورودی چوبی به‌دلیل ماهیت خود حس طبیعت را به خانه مدرن شما بازمی‌گرداند. امروزه درب ورودی چوبی، جز محبوب‌ترین انواع درب‌های ساختمانی به‌شمار می‌رود. درب‌های ورودی چوبی در دو نوع درب چوبی مدرن و درب چوبی کلاسیک در بازار موجود هستند و به دو صورت درب‌هایی با هسته‌های توخالی یا پر تولید می‌شوند که سطح آن‌ها یا رنگ شده یا یک روکش چوبی روی آن‌ها به کار می‌رود. بطورکلی قیمت درب چوبی یا به‌عنوان مثال قیمت درب پیش ساخته چوبی، متناسب با متریال به‌کار‌‌رفته در آن تعیین می‌شود. متریال کلی درب ورودی چوبی، ترکیبات چوب و یا ام دی اف با روکش‌های مختلف است و جنس چوب بکار‌رفته در انواع درب ورودی چوبی، روس، ملچ و راش می‌باشد. اغلب برای درب ورودی آپارتمان از درب‌های چوبی استفاده می‌شود. شما بسته به سلیقه خودتان می‌توانید درب ورودی چوبی را یک لنگه یا دو لنگه انتخاب کنید.

 

انواع درب‌های ساختمانی

 

مهمترین مزیت درب ورودی ام دی اف!

زیبایی منحصربفرد چوب باعث شده که انتخاب اول و آخر بسیار از افراد برای انتخاب انواع درب‌های ساختمانی، درب ورودی چوبی باشد؛ اما نکته‌ای که ممکن است شما را از خرید آن منصرف کند، قیمت بسیار بالای درب ورودی چوبی است. با این وجود بهترین گزینه برای شما درب ورودی ام دی اف است. شما با انتخاب درب ورودی ام دی اف با روکش‌ طبیعی، می‌توانید با مبالغی بسیار پایین‌تر، زیبایی درب‌های چوبی را به خانه خود بیاورید. 

انواع درب ورودی ام دی اف:

  • ام دی اف با روکش پی وی سی
  • ام در اف با برش لیزری
  • ام دی اف با روکش چوب

نکته قابل توجه در مورد درب ورودی ام دی اف، این است که به‌تنهایی برای درب ورودی منزل مناسب نیستند و امنیت قابل توجه‌ای را تامین نمی‌کنند.

 

احتمالا شما هم جز طرفدارن درب‌ ورودی پنل‌دار باشید!

بین انواع مدل درب ورودی ساختمان، متنوع‌ترین و رایج‌ترین نوع، درب ورودی پنل‌دار است. ویژگی که درب ورودی پنل‌دار را از سایر انواع درب‌های ساختمانی متمایز کرده است، پنل‌های مربع روی درب می‌باشد. همچنین قیمت درب ورودی پنل‌دار با توجه به توخالی یا تو پر بودن و چوب یا ام دی اف بکار‌ رفته در آن متفاوت است. درب ورودی پنل‌دار توخالی ارزان‌تر از انواع درب‌های ساختمانی است. به‌علاوه اینکه برای انتخاب طرح‌ آن با تنوع بسیار زیادی روبه رو خواهید بود.

انواع درب ورودی پنل‌دار:

  • درب ورودی دو پنلی
  • درب ورودی سه پنلی
  • درب ورودی چهار پنلی
  • درب ورودی پنج پنلی
  • درب ورودی شش پنلی

 

درب پی وی سی، ارزان و مقرون به‌صرفه!

ارزان و مقرون به‌صرفه بودن درب‌های پی وی سی نسبت به چوب باعث شده که جز محبوب‌ترین و رایج‌ترین انواع درب‌های ساختمانی به‌شمار برود. بطور مثال قیمت درب اتاق خواب سفید پی وی سی از سایر انواع درب‌های ساختمانی کمتر می‌باشد. اغلب درب‌های پی وی سی با روکشی از جنس پی وی سی هستند. بطور کلی متریال پی وی سی به دلیل مزایای بسیاری که دارد نه فقط برای انواع درب‌های ساختمانی بلکه برای پنجره‌ها، کفپوش‌ها، دیوارپوش‌ها و... نیز کاربرد دارد.امکان شست و شوی آسان، مقاومت بالا در برابر ضربه و همچنین ضد خش بودن همگی از مزایای درب پی وی سی به‌شمار می‌رود.

 

انواع درب‌های ساختمانی

 

درب‌های جاگیر را فراموش کنید!

ممکن است شما هم جز افرادی باشید که از کمبود جا در خانه‌های آپارتمانی خسته شده باشید. امروزه تمام طراحی‌ها به سمت فشرده شدن و استفاده بهینه از فضا پیش می‌روند. درب‌های کشویی نیز یکی از این طراحی‌های نوآورانه است که می‌تواند جایگزین مناسبی برای درب‌های بزرگ و جا گیر قدیمی باشد. متریال اصلی به‌کار‌‌رفته در این مدل از انواع درب‌های ساختمانی معمولا چوب و یا شیشه است، گاها از آینه نیز برای پوشش درب‌های کشویی استفاده می‌کنند.

 

انواع درب‌های ساختمانی

 

درب آکاردئونی و تاشو، یک نوآوری جدید!

این درب‌ها دقیقا همانند درب‌ها کشویی جز جدیدترین نوآوری در زمینه انواع درب‌های ساختمانی هستند و برای محیط‌های کوچک بسیار مناسب می‌باشند. علاوه بر زیبایی و طراحی بی‌نظیری که دارند، بسیار هم کاربردی هستند و به‌راحتی می‌توانید آن‌ها را باز و بسته کنید.

 

انواع درب‌های ساختمانی

 

انواع درب‌های ساختمانی را از کجا خریداری کنیم؟

امروزه می‌توانید انواع درب منزل و انواع مدل درب فلزی ورودی ساختمان، را از مرکز فروش درب چوبی در تهران و سایر شهر‌ها خریداری کنید و یا با مشاهده کاتالوگ درب چوبی و قیمت درب پیش ساخته چوبی، به یک کارگاه سفارش دهید؛ اما قبل از خرید بهتر است اول با یک فرد متخصص در این زمینه مشورت کنید تا شما را در رابطه با بهترین درب ساختمان فلزی و قیمت ساخت درب چوبی اتاق راهنمایی کند. سایت "خدمت از ما" در پیدا کردن بهترین و حرفه‌ای ترین متخصص‌ها به شما کمک خواهد کرد. تنها کافیست اولین درخواستتان را ثبت کنید.

4.5 امتیاز از 1658 رای


ساخت و نصب درب و پنجره
برای سرویس ساخت و نصب درب و پنجره از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین