آموزش نصب پارکت چوبی به صورت گام به گام

ثبت درخواست " نصب پارکت و لمینت "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آموزش نصب پارکت چوبی به صورت گام به گام

نصب پارکت چوبی را می‌توانیم به عنوان یکی از خدمات پر تقاضا در ساختمان‌سازی بدانیم. پارکت یکی از متریال مناسب و فوق‌العاده کاربردی برای کف ساختمان محسوب می‌شود که امروزه طرفدارهای بسیار زیادی پیدا کرده است.

پارکت‌های چوبی جلوه بسیار جذابی داشته و می‌توانند به صورت کامل، حس و حال خانه و یا محیط کار شما را تحت تأثیر قرار دهند. برای آشنایی بیشتر درباره نصب این پارکت‌ها به صورت کامل و همچنین انواع این محصولات، در ادامه با ما همراه باشید.

 

شرایط اولیه برای نصب پارکت چوبی

اگر شما گران‌ترین و یا باکیفیت‌ترین پارکت موجود در بازار را هم تهیه کنید، ولی شرایط اولیه جهت نصب مهیا نباشد، نتیجه کار خوشایند و رضایت‌بخش نخواهد بود؛ بنابراین قبل از نصب پارکت چوبی باید شرایطی را فراهم کنید تا در نصب بهتر پارکت به شما کمک کند.

  • مسطح بودن محل نصب پارکت چوبی مهم‌ترین نکته‌ای است که قبل از نصب باید به این دقت داشته باشید. اگر در محل نصب برجستگی و یا فرورفتگی دیده شود ابتدا باید اقدام به مسطح سازی این کرد که این مورد بیشتر در سطوح سیمانی و بتنی قابل‌مشاهده است. در عوض سطوح موزاییکی یا سرامیکی یا سنگی با توجه مسطح و صاف بودنشان کمتر به مسطح سازی نیاز پیدا می‌کنند.
  • بهتر است پارکت‌های خریداری شده برای مدت یکی دو روزه قبل از نصب در محل نگهداری شده تا با دمای محیط سازگار گردند.
  • قرار دادن یک فوم مناسب روی سطح و زیر پارکت‌ها نکته‌ای است که بهتر است قبل از نصب پارکت چوبی به این توجه شود. این مورد هم تا حدی مانع عبور صدا به طبقه پایین می‌شود و هم از آسیب‌دیدگی پارکت در اثر فشار جلوگیری می‌کند.
  • در صورت نیاز، زیر پارکت‌ها قبل از نصب سم‌پاشی شود.
  • اگر سنگ یا سرامیکی روی سطح محل نصب ثابت نیست و لق میزند، باید قبل از نصب پارکت‌ها چاره‌ای برای این اندیشیده شود.

 

نصب پارکت چوبی

 

معایب و مزایای نصب پارکت چوبی

قبل از اینکه اقدام به پارکت کردن کفپوش خانه و یا محیط کار خود بکنید، لازم است تا درباره مزایا و معایب این محصولات، اطلاعات ویژه‌ای به دست آورید. از این رو در این بخش به معرفی مهم‌ترین مزیت‌ها و معایب استفاده از آن‌ها می‌پردازیم.

 

مزایا

پارکت چوبی را می‌توانیم یکی از محبوب‌ترین متریال‌های موجودی بدانیم که برای کف ساختمان‌های مختلف مورداستفاده قرار می‌گیرد. به کار بردن پارکت برای کف ساختمان، مزایای متعدد و گوناگونی به دنبال دارد که در این بخش به چند نمونه از آن‌ها اشاره می‌کنیم. با شناسایی مزایای پارکت‌های چوبی، می‌توانید تصمیمی بهتر و مناسب‌تری برای خرید و یا عدم خرید آن‌ها بگیرید.

 

طبیعی بودن

یکی از اصلی‌ترین مزایایی که استفاده از پارکت‌ها به دنبال دارد، طبیعی بودن آن‌هاست. این موضوع باعث شده تا هیچ‌گونه آسیبی به سلامتی شما وارد نکرده و بتوانید با اطمینان خاطر کامل در این زمینه از آن‌ها بهره ببرید. نصب پارکت چوبی باعث می‌شود که محیط اطراف، دمای مناسبی را نسبت به فصل سال به خود بگیرد و از این نظر به متعادل‌سازی محیط کمک شایانی می‌شود.

 

ایجاد ظاهر شیک

از دیگر مزایایی که به کار بردن این المان به دنبال دارد، ظاهر شیک و زیبای این است که می‌تواند جلوه بسیار جذابی در دکوراسیون داخلی شما به وجود آورد. نصب پارکت چوبی این امکان را برای شما فراهم می‌کند که بتوانید به سادگی دکوراسیون جذاب و منحصر به فردی را برای خانه و یا محیط کار خود طراحی کنید. درواقع می‌توانیم سازگاری بالا با انواع سبک‌های دکوراسیون و المان‌های دکوری مختلف را نیز از مزایای پارکت بدانیم.

 

عایق بودن در برابر صدا و حرارت

پارکت عایق صدا و حرارت بوده که این موضوع نیز یکی دیگر از ویژگی‌های فوق‌العاده این محسوب می‌شود. دوام و ماندگاری این محصولات بالا بوده و در صورتی که شما بتوانید به خوبی از آن‌ها نگهداری کنید، این امکان را خواهید داشت که برای سال‌های طولانی، از آن‌ها استفاده ببرید.

 

دیگر مزیت‌ها

نصب پارکت چوبی به سادگی انجام شده و از امنیت بالایی برای کودکان برخوردار است. پس اگر فرزند خردسال دارید، پارکت می‌تواند انتخاب خوبی برای شما محسوب شود. از دیگر مزیت‌های بهره بردن از پارکت‌ها می‌توانیم به مواردی مانند تنوع رنگی بسیار بالا، نظافت آسان، عدم رشد باکتری، احساس نزدیکی با طبیعت و ... اشاره کنیم.

 

مراحل نصب پارکت چوبی

 

معایب

افرادی که قصد خرید پارکت چوبی را دارند گاهی در تحقیقات قبل از خرید خود به مواردی منفی برخورد کرده که آن‌ها را دچار تردید می‌کند؛ بنابراین بهتر است علاقه‌مندان به پارکت چوبی نسبت به معایب واقعی این آگاهی داشته باشند تا راهکارهای مقابله با این معایب را فراگیرند.

 

مقاومت نسبتا کم در برابر خط و خش

به عنوان مثال پارکت‌های چوبی معمولا در برابر خط و خش مقاومت کمتری نسبت به سنگ و سرامیک دارند، هرچند در طراحی‌های جدید سعی در بالا بردن مقاومت آن‌ها شده است ولی نهایتا حساسیت نسبت به خط و خش یکی از معایب پارکت چوبی به حساب می‌آید.

 

نصب پارکت چوبی به صورت گام به گام

 

تغییر اندازه با دما

مورد بعدی تغییر اندازه پارکت‌های چوبی در اثر انقباض و انبساط است؛ این مورد را حتما در زمان نصب پارکت چوبی و تعیین فاصله‌ها باید در نظر داشته باشید. بدان معنا که با تغییرات دمایی ممکن است پارکت‌ها منبسط و یا منقبض شده و به مرور زمان باعث فاصله افتادن بین قطعات این، تورفتگی و یا برآمدگی آن‌ها شود. اگر به خاطر داشته باشید در قسمت‌های قبلی قرار دادن پارکت‌ها در محیط، یکی دو روز قبل از نصب را توصیه کردیم که دلیلش همین سازگاری با دمای محیط و مقابله با این تغییرات اندازه است.

 

مقاومت کم در برابر رطوبت

مقاومت کمتر نسبت به رطوبت نیز از دیگر نقاط ضعف پارکت‌های چوبی به شمار می‌رود که ممکن است براثر رطوبت زیاد ورم کند و یا ترک بخورد؛ بنابراین سیستم‌های گرمایشی از کف، محل نصب مناسبی جهت پارکت‌های چوبی نیست.

 

امکان تغییر رنگ در اثر تابش خورشید

یکی دیگر از معایب پارکت‌های چوبی این است که اگر مدت زیادی در معرض مستقیم نور خورشید قرار بگیرند امکان تغییر رنگ آن‌ها وجود دارد. پس باید نور محل نصب پارکت چوبی را مدیریت کنیم. کشیدن پرده‌ها در ساعات پرنور روز، نصب پارکت‌ها در محیط‌های کم‌نورتر و یا چیدمان مبلمان و وسایل منزل به شکلی که کف‌پوش در معرض نور کمتری قرار بگیرد، از تدابیری است که جهت مدیریت نور محل نصب باید انجام پذیرد.

با در نظر گرفتن مزایا و معایب نصب پارکت چوبی، می‌توانید بهترین تصمیم را در این زمینه گرفته و در صورت برقرار بودن شرایط، از این محصولات بهره ببرید.

 

ابزار لازم برای نصب پارکت

 

انواع پارکت چوبی

بعد از آشنایی با مزایا و معایب پارکت‌های چوبی، لازم است تا با انواع مختلف این محصولات نیز آشنا شویم تا شما بتوانید بر این اساس به انتخاب بهترین و مناسب‌ترین نوع پارکت برای محیطی که در نظر دارید بپردازید. به صورت کلی دسته‌بندی‌های مختلفی می‌توان برای انواع پارکت چوبی در نظر گرفت که هرکدام از آن‌ها ویژگی‌های و مشخصات مخصوص به خود را دارند.

 

انواع پارکت چوبی از نظر نوع چوب

یکی از دسته‌بندی‌هایی که برای پارکت‌های چوبی وجود دارد، نوع چوب به کاربرده شده در ساخت آن‌هاست. معمولا از چوب درخت‌هایی مانند افرا، اقاقیا، راش، زبان‌گنجشک، آلبالو، گردو، شاه‌بلوط و ... می‌توان در این زمینه بهره برد. همچنین نوع چوب به کار برده شده در روند ساخت، می‌تواند باعث بروز تفاوت در طرح، رنگ پارکت، استحکام و میزان دوام آن شود که باید به این موضوع نیز توجه ویژه‌ای داشته باشید.

 

انواع پارکت چوبی از نظر ساختار

اگر بخواهیم دسته‌بندی دیگری برای پارکت‌ها معرفی کنیم، می‌توانیم به نوع ساختار آن‌ها اشاره کنیم که باعث شده این محصولات را در چند دسته مختلف قرار دهیم. انواع پارکت چوبی بر این اساس را می‌توانیم به صورت زیر معرفی کنیم.

  • پارکت چوبی یک تکه
  • پارکت چوبی مهندسی شده یا سه لایه
  • لمینت ها
  • پارکت‌های وینیلی از ترکیب چوب و پلاستیک

 

آموزش نصب پارکت

 

نکات مهم در نصب پارکت

نصب پارکت باید حتما بر اساس اصول و نکات خاصی انجام شود تا بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان آورد. لازم به ذکر است که اگر شما باکیفیت‌ترین نوع پارکت چوبی موجود در بازار را تهیه کرده باشید، اما نکات مهم در روش نصب پارکت به کار گرفته نشود، نمی‌توانید به نتیجه مطلوبی دست پیدا کنید. پس نتیجه می‌گیریم که این نکات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند و حتما باید به آن‌ها توجه داشته باشید.

 

رعایت نظم در نصب پارکت

مهم‌ترین نکته‌ای که در این زمینه وجود دارد، نظم نصب پارکت‌هاست. پارکت‌ها باید به شیوه‌ای کاملا منظم و با فاصله‌های یکسان در کنار یکدیگر قرار بگیرند تا بتوانند جلوه مناسب و جذابی را برای شما به وجود آورند. در صورتی که به هر دلیلی فاصله بین پارکت‌ها به خوبی رعایت نشود، مابقی آن‌ها نیز با مشکل رو به رو شده و ممکن است هزینه خسارت زیادی را به وجود آورد.

 

روش نصب پارکت

 

اندازه گیری دقیق

اندازه‌گیری دقیق محیط نیز از دیگر نکات مهم در روش نصب پارکت است. شما حتما باید پیش از هر اقدامی به اندازه‌گیری محیطی که قصد پارکت کردن این را دارید بپردازید و سپس اقدام به خرید پارکت دلخواه خود به میزان ده متر بیشتر از اندازه به دست‌آمده بکنید. در زمان نصب پارکت‌ها توجه داشته باشید که آن‌ها نباید بیشتر از سی سانتی‌متر باشند. پارکت‌ها را با دقت کافی بر روی زمین و کنار یکدیگر قرار دهید تا هیچ‌گونه آسیبی به آن‌ها وارد نشود. توصیه می‌کنیم که رنگ پارکت و قرنیز را نزدیک به هم انتخاب کنید تا در صورتی که اشتباهی در روند نصب شما به وجود آمد، چندان مشخص و واضح نباشد.

 

ابزار لازم برای نصب پارکت

بعد از کسب اطلاعات کلی در زمینه‌های مختلف مربوط به پارکت چوبی، لازم است تا با ابزار لازم برای نصب پارکت نیز آشنا شویم. بدیهی است که نصب پارت چوبی نیز مانند سایر مشاغل فنی، نیاز به ابزارآلات مخصوص به خود دارد که شما در ابتدا باید آن‌ها را تهیه کنید. برخی از مهم‌ترین ابزار لازم برای نصب پارکت را در این قسمت به شما معرفی می‌کنیم تا بتوانید با اطلاعات بیشتر و دقیقی شروع به آموزش نصب پارکت و یا فعالیت در این زمینه بکنید. مهم‌ترین ابزار در این راستا به شرح زیر هستند:

  • چکش
  • فوم
  • عینک مخصوص
  • چسب
  • چاقو
  • دستکش
  • مداد برای اندازه‌گیری
  • متر
  • اره
  • مته
  • غلتک
  • گچ
  • تکه پارچه
  • قوه
  • ته میله یا لوله
  • ماسک صورت

 

مراحل نصب پارکت چوبی

 

زیرسازی برای نصب پارکت

برای نصب پارکت چوبی، در ابتدا باید به زیرسازی کف بپردازید. بدیهی است که بدون زیرسازی مناسب، نمی‌توانید نتیجه مطلوب و مناسبی را از نصب پارکت چوبی به دست آورید. پس توصیه می‌کنیم که به نکات زیر توجه کنید:

 

نوع سطح زیرین

به صورت کلی، پارکت چوبی را می‌توانیم به عنوان پوششی معرفی کنیم که امکان نصب بر روی تمامی سطوح مختلف سخت و هموار را داشته و در این زمینه هیچ محدودیتی برای شما وجود ندارد. شما می‌توانید پارکت چوبی را بر روی موزاییک، سرامیک، سنگ، بتن و ... به سادگی نصب کرده و مورداستفاده قرار دهید. شما می‌توانید چنین سطحی را با استفاده از متریال مختلف به وجود آورید که به صرفه‌ترین آن‌ها موزاییک است. موزاییک‌هایی که می‌توانید در این زمینه مورداستفاده قرار دهید انواع مختلفی دارند که باید از بین آن‌ها به انتخاب بپردازید.

 

محکم بودن و نداشن رطوبت

مهمترین نکته در نصب پارکت چوبی این است که پارکت برای نصب، نیاز به سطح صاف، هموار و مستحکم دارد. همچنین زیرسازی انجام شده حتما باید عاری از هرگونه رطوبت باشد؛ چراکه رطوبت را می‌توان از اصلی‌ترین دشمنان پارکت‌های چوبی معرفی کرد. از این رو توصیه می‌کنیم که حداقل 2 تا 6 ماه از کف سازی بگذرد و سپس اقدام به نصب پارکت بکنید.

 

ضخامت سطح زیرین

چنانچه ساختمان شما همکف است، حتما فضای داخلی حداقل 50 سانتی‌متر بالاتر از سطح حیاط و پارکینگ باشد تا هیچ‌گونه مشکلی برای این پیش نیاید. نکته دیگری که در این زمینه باید در نظر داشته باشید، ضخامت سنگ و یا سرامیک استفاده شده در زیر کار است. این ضخامت باید در محدوده استاندارد قرار داشته باشد. زیرسازی انجام شده باید کاملا تمیز و عاری از هرگونه گرد غبار بوده تا هیچ مشکلی در روند نصب پارکت چوبی به وجود نیاورد.

 

نصب پارکت چوبی چگونه است؟

 

مراحل نصب پارکت

برای اینکه مراحل نصب به خوبی پشت سر گذاشته شوند، شما نیاز به آموزش نصب پارکت دارید. از این رو توصیه می‌کنیم که این اطلاعات آموزشی را جدی گرفته و یا برای نصب پارکت‌ها، از یک تکنسین ماهر در این زمینه کمک بگیرید. مراحل نصب پارکت چوبی به شرح زیر هستند که شما باید درباره آن‌ها آگاهی کافی داشته باشید.

  • از بین بردن پستی و بلندی‌های زمین و انجام مراحل زیرسازی باید به خوبی انجام شود.
  • در مرحله دوم باید کف خانه به صورت کامل با فوم مخصوصی که عایق پارکت نیز محسوب می‌شود بپوشانید.
  • سپس باید مقداری چسب بر روی زمین بریزید تا کاملا آماده چسباندن شود.
  • در گام بعدی باید تایل های پارکت چوبی را کنار یکدیگر گذاشته و درزهای بین آن‌ها را برچسب مخصوص پر کنید.
  • بعد از چسباندن تایل ها، باید تمام گردوغبار موجود روی پارکت به صورت کامل تمیز شود.
  • سپس باید سوراخ‌ها و درزهای باقی‌مانده در بین تایل ها نیز با لاک یا چسب به صورت کامل پوشش داده شوند تا یک سطح کاملا یکدست به وجود آید.
  • در آخرین مرحله نیز باید بعد از خشک شدن چسب ها، پولیش را بر روی پارکت بکشید.

 

روش نصب پارکت لمینت

یکی از انواع پارکت که امروزه به کار گرفته می‌شود، پاکت لمینت است که امکان نصب آن‌ها روی هر سطح زیرسازی شده‌ای امکان‌پذیر خواهد بود. برای نصب این محصول، مانند پارکت‌های چوبی لازم است که در ابتدا به نکات قبل از نصب عمل کرده و سپس فرایند زیرسازی را به بهترین نحو ممکن انجام دهید. در گام بعدی باید از فوم در سرتاسر کف استفاده کنید. درنهایت نوبت به آشنایی با روش نصب پارکت لمینت می‌رسد که در این قسمت به آن می‌پردازیم.

 

آموزش کامل نصب پارکت چوبی

 

  • در ابتدا باید تخته‌ها را به صورت کامل موردبررسی قرار دهید تا هیچ‌گونه ترک و ارادی در آن‌ها وجود نداشته باشد.
  • سپس باید فوم را نیز موردبررسی قرار داده و این را از هرگونه گرد و غبار، پاک کنید.
  • در گام بعدی باید عرض اتاق را اندازه گرفته و مطمئن شوید که عرض اولین و آخرین تایل نصب شده، کمتر از 9 سانتی‌متر نخواهد شد.
  • در صورتی که این اتفاق بیفتند، باید عرض ردیف اول لمینت ها را با کمک اره‌های مخصوصی که در ابزار نصب پارکت چوبی مورداستفاده قرار می‌گیرند، کاهش دهید.
  • فرایند نصب پارکت لمینت باید از یک گوشه و از لبه دیوار شروع شده و تا انتها به همان روند ادامه داشته باشد.
  • در روند نصب پارکت چوبی لمینت، به خاطر داشته باشید که حداقل یک سانتی‌متر فضا بین کف‌پوش و دیوارها خالی بماند.
  • برای آنکه بتوانید این فاصله را به خوبی حفظ کنید، می‌توانید قطعات چوبی به عرض یک سانتی‌متر را به کار ببرید تا این فاصله در همه نقاط به همین اندازه، حفظ شود.
  • برای اتصال تخته‌های این پارکت، باید لبه های آن‌ها با یکدیگر کاملا چفت و بست شوند.
  • بعد از اینکه ردیف اول پارکت‌ها نصب شد، باید به سراغ ردیف دوم رفته و این را دقیقا به صورت مشابه تا انتها انجام دهید.
  • توجه داشته باشید که فاصله اولین ردیف با دیوار به خوبی حفظ شده و باید به لمینت کار شده در ردیف قبلی نیز کاملا بچسبد.

 

انواع چیدمان پارکت

به صورت کلی چندین روش مختلف برای چیدمان و طی کردن مراحل نصب پارکت چوبی وجود دارد که شما بسته به سلیقه و نوع دکوراسیون می‌توانید از بین آن‌ها بهترین و مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید. انتخاب نوع چیدمان مناسب از اهمیت بالایی برخوردار بوده و می‌تواند در نتیجه کار، تأثیر بالایی داشته باشد؛ از همین رو توصیه می‌کنیم که حتما با دقت بالا این انتخاب را انجام دهید. از معروف‌ترین روش‌های چیدمان پارکت که این روزها به کار گرفته می‌شوند، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم که هر کدام از آن‌ها کاربردهای مخصوص و منحصر به فرد خود را دارند.

  • چیدمان به سبک خطی و مستقیم: رایج‌ترین و پرطرفدارترین نوع چیدمان محسوب می‌شود. در این سبک معمولا پارکت‌ها ظاهر ساده‌ای داشته و به صورت خطی و موازی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند.
  • چیدمان پارکت خطی مورب: این چیدمان نسبت به دیوارهای محیط، حالت اریب و زاویه‌دار دارد. این مدل چیدمان بیشتر برای محیط‌های بزرگ مورداستفاده قرار می‌گیرد.
  • چیدمان پارکت با عرض متفاوت: این روش مانند پارکت‌ها خطی و مستقیم اجرا می‌شود، ولی عرض قطعات در این متفاوت بوده که سبکی بسیار زیبا و طبیعی به وجود می‌آورد.
  • چیدمان جناقی و یا زیگزاگ: این طرح کلاسیک بوده و برای دکوراسیون‌های با همین سبک به کاربرده می‌شود. این سبک را می‌توان الگوی استخوان شاه‌ماهی نیز معرفی کرد.
  • چیدمان پارکت هفت و هشت: این روش نیز شباهت زیادی به مدل جناقی دارد با این تفاوت که معمولا از طیف نرگی مختلفی استفاده شده و ردیف‌ها را معکوس یکدیگر نصب می‌کنند.
  • چیدمان آجری پارکت: روش دیگری که مورداستفاده قرار می‌گیرد، روش آجری بوده و دقیقا مانند آجرهای کار شده بر روی دیوار است. این روش ساده بوده و کاربردهای بسیار گسترده‌ای دارد.
  • چیدمان حصیری: در این روش بلوک‌هایی از تایلهای پارکت به وجود می‌آید که معمولا سه تا پنج عدد تایل در آن‌ها به کاربرده شد است. درنهایت این بلوک‌ها به شکل خلاف جهت هم در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. این روش نیز کلاسیک و سنتی بوده و برای فضاهای بزرگ با دکوراسیون سنتی بیشتر کاربرد دارد.

 

چگونگی نصب پارکت چوبی

 

شما می‌توانید در صورت تمایل از چیدمان سفارشی نیز در این زمینه بهره ببرید. چیدمان سفارشی این امکان را به شما می‌دهد که پارکت‌ها به شکل متفاوتی مطابق با سلیقه شما در کنار یکدیگر قرار بگیرند و یک طرح کاملا سفارشی و منحصر به فرد را به وجود آورند. این نوع از چیدمان معمولا برای فضاهای بزرگ و لاکچری مورداستفاده قرار می‌گیرد. در نهایت شما این امکان را دارید که بر اساس سلیقه شخصی و ویژگی‌های محیط، مناسب‌ترین گزینه را از بین موارد معرفی شده، انتخاب کنید.

 

آموزش نصب پارکت در جاهای مختلف

اگر تصور می‌کنید که نصب پارکت چوبی تنها بر روی کف انجام می‌شود، باید بگوییم که سخت در اشتباه هستید. این امکان وجود دارد که شما این پارکت‌ها را بر روی دیوار، پله‌ها، سطوح سیمانی، سرامیکی و ... به سادگی نصب کرده و مورداستفاده قرار دهید. برای اینکه بتوانید به خوب این کار را انجام دهید، لازم است که چند نکته مهم را موردتوجه قرار دهید:

  • استحکام کافی برای سطح زیرین
  • تمیز بودن
  • عاری از هرگونه گرد و غبار بودن
  • عدم وجود رطوبت

مراحل نصب پارکت چوبی در تمام این مکان‌ها، مشابه به یکدیگر بوده و تفاوتی میان آن‌ها وجود ندارد.

سخن پایانی

پارکت چوبی را می‌توانیم به عنوان یکی از محبوب‌ترین پوشش‌های مناسب برای کف معرفی کنیم که امروزه کاربردهای بسیار زیاد و گسترده‌ای دارد. در بخش‌های قبلی توضیحات کاملی درباره مراحل نصب پارکت چوبی ارائه داده و ابزار لازم برای نصب پارکت را معرفی کردیم. همچنین به آموزش نصب پارکت به صورت گام به گام پرداختیم تا شما بر این اساس بتوانید اطلاعات خوبی به دست آورده و روش نصب پارکت را تا حدی یاد بگیرید. شما می‌توانید برای نصب پارکت چوبی از تکنسین‌های فعال در این زمینه کمک گرفته و یا اینکه خودتان اقدام به آموزش نصب پارکت بکنید تا بتواند این کار را به بهترین نحو ممکن و مطابق با سلیقه خود، انجام دهید.

3.6 امتیاز از 193 رای


نصب پارکت و لمینت
برای سرویس نصب پارکت و لمینت از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین