جوشکاری آرگون چیست؟

ثبت درخواست " جوشکاری "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
جوشکاری آرگون چیست؟

از دستگاه جوش در صنایع مختلف از جمله صنعت ساختمان‌سازی، صنعت کشتی‌سازی و صنعت پتروشیمی استفاده می‌شود. اما نوع جوش به جنس قطعاتی بستگی دارد که قرار است به هم پیوند بخورد. از انواع جوشکاری های مختلف مانند CO2، برق، آلومینیوم و جوشکاري آرگون برای اتصال قطعات استفاده می‌شود.

بنابراین جوشکاری آرگون یکی از انواع جوشکاري است که این محتوا به آن پرداخته است. اینکه جوشکاری آرگون چیست؟ چرا به آن آرگون می‌گویند و موارد استفاده آن چیست، سوالاتی است که به آن پاسخ خواهیم داد.



 

جوشکاری آرگون چیست؟

در جوش آرگون یا جوش TIG (Tungsten Inert Gas) از گاز آرگون در فرآیند جوشکاری استفاده می‌شود. گاز آرگون، گازی غیر سمی است که به مقدار کم نیز در اتمسفر زمین وجود دارد و مانند اکسیژن حلال در آب است. آرگون هم به صورت مایع و هم گاز در محیط وجود دارد.

حمل و نقل گاز آرکون در قالب سیلندرهای تحت فشار است. در برخی از دستگاه‌های جوشکاری از ترکیب گاز آرگون و هلیوم برای افزایش سرعت در جوشکاری استفاده می‌شود. گاز آرگون از واکنش دادن اکسیژن با مواد دیگر جلوگیری می‌کند و اجازه تشکیل اکسیدها را نمی‌دهد.

البته گازهای دیگری هم چنین کاربردی دارند. برای مثال، در جوش co2 از دی‌اکسید کربن استفاده می‌شود که قوسی سردتر و زمخت‌تر با پاشش بیشتر دارد، و اتصالی سخت‌تر ایجاد می‌کند. با این وجود، co2 گاز چالش‌برانگیزی برای استفاده در قطعات نازک است و همه جوشکارها با دی‌اکسیدکربن 100% به عنوان گاز محافظ عملکرد خوبی ندارند.

 

کاربرد  تیگ TIG یا جوش ارگون چیست؟

جوشکاری آرگون یکی از مهم‌ترین روش‌های جوشکاری است که در صنایع مختلف پتروشیمی، نظامی، دریایی، هوایی و نیروگاه‎‌های برق کاربرد دارد.

جوشکاری آرگون برای جوشکاری فلزات مختلف و با ضخامت‌های متفاوت از جمله فلزات سخت و غیر سخت، آهنی و غیر آهنی به کار می‌رود. به عنوان مثال می‌توان صفحات نازک آلومینیوم را به وسیله آن جوش داد. همچنین در جوشکاری آرگون لوله‌های تحت فشار نیز به هم جوش داده می‌شوند. بنابراین برای جوشکاری انواع فلزات مثل آلومینیوم، تیتانیوم، برنج، مس، چدن، کربن و آهن استفاده می‌شود.

در صنایع برای جوش دادن قوس تنگستن از جوشکاری آرگون استفاده می‌شود. به این صورت که طی جوشکاری بین دو الکترود تخلیه بار الکتریکی انجام شده و باعث یونیزه شدن گاز آرگون می‌شود. در این حالت حرارت بسیار بالایی تا 20000 درجه سانتیگراد ایجاد می‌شود.

جوشکاری استیل هم با این گاز انجام می‌شود و معروف به جوش آرگون استیل است. البته تفاوت ظریفی در این متد وجود دارد: اینکه به جای الکترود، تنگستن نقش پرکننده (فیلر) جوش را به عهده دارد.

 

آیا جوشکاری آلومینیوم همان جوشكاري آرگون است؟

برخی از انواع دستگاه‌های جوشکاری بسیار معروف بوده و افراد از نام دستگاه به جای نوع جوش استفاده می‌کنند. به عنوان مثال هلی آرک و هلی ولد را نوعی جوش به شمار می‌آورند درحالی که این‌ها تنها نام دو نوع ماشین جوش ارگون است.

متخصصان جوشکاری اصفهان و شهرهای دیگر هم گاهی به جای جوشکاری آرگون از لفظ جوشکاری آلومینیوم استفاده می‌کنند. جوش تیگ (TIG) نیز یکی دیگر از نام‌های جوشکاری با گاز آرگون است.

 

منبع تغذیه دستگاه جوشکاري آرگون

 

 ابزار مورد نیاز جوشکاری آرگون

جوشکاری قطعات فلزی و غیر فلزی نیاز به ابزارهای خاصی دارد. برخی از ابزارها در تمامی انوع جوشکاری‌ها مشترک هستند اما جوشکاری آرگون به دلیل تولید حرارت بالا به ابزارهای خاص خود نیاز دارد. تجهیزاتی که بتواند حرارت بالا را کم کرده و باعث خنک شدن دستگاه شود.

بنابراین، این شیوه از جوشکاری به تجهیزات زیادی نیاز دارد و برای جوشکاری در منزل انجام پروژه‌های کوچک و گاه به گاه، چندان مناسب نیست. این ابزارها عبارت‌اند از:

  • رگولاتور
  • منبع تغذیه
  • کابل اتصال
  • الکترود تنگستن
  • سیم جوش یا فیلر
  • سیلندر گاز محافظ
  • تورچ جوشکاری آرگون
  • شیلنگ و بستهای گاز

 

1. رگولاتور در جوشکاری آرگون

رگلاتور یا همان فلومتر از مهم‌ترین ابزار جوشکاري محسوب می‌شود که فشار گاز خروجی را در جوشکاری آرگون تنظیم می‌کند. رگلاتور در واقع شدت گاز خروجی را در هنگام جوشکاری به مقدار 3 تا 7 بار می‌رساند.

 

2. منبع تغذیه در جوش آرگون

منبع تغذیه جوشکاری می‌تواند از هر دو نوع مولد جریان مستقیم یا DC و جریان متناوب یا AC استفاده کند. در جوشکاری از پدیده قوس الکتریکی استفاده می‌شود که گرمای زیادی تولید کرده و باعث ذوب شدن الکترود جوشکاری می‌شود. این پدیده نیاز به جریان 100 تا 350 آمپر دارد.

منبع تغذیه جوشکاری قدیمی از طریق موتور احتراق بنزینی و گازوئیلی که به آن متصل است؛ جریان برق لازم را از طریق ژنراتور و ترانسفورماتور تولید می‌کند. منابع تغذیه جوشکاری جدید به برق شهری وصل شده و از نیمه رساناهای قدرتمند در مدار سوئیچینگ استفاده می‌کنند. بنابراین دیگر نیازی به ژنراتور و ترانسفورماتور ندارند و وزن آن‌ها کاهش یافته است.

 

3. کابل اتصال در جوشکاری ارگن

کابل اتصال جوشکاری، یک رسانای انتقال نیرو است و وظیفه آن انتقال نیروی الکتریسیته است. هرچه این کابل کیفیت بهتری داشته باشد؛ باعث کاهش مصرف برق شده و کیفیت جوشکاری آرگون افزایش می‌یابد. کابل جوشکاري آرگون از یک عایق حرارتی نئوپرن تشکیل شده تا بتواند در مقابل پاشیدگی‌های جوش تحمل کند. این عایق تا دمای 150 درجه سانتی گراد مقاوت دارد.

 

جوشکاری آرگون لوله

 

4. الکترود تنگستن در جوشکاری آرگون

الکترود مناسب برای ایجاد قوس الکتریکی باید بتواند دمای بسیار بالا را تحمل کند. بنابراین، کارشناسان جوشکار مشهد و دیگر شهرها از تنگستن استفاده می‌کنند. تنگستن، فلزی سخت با مقاومت حرارتی بالا است که تا دمای 3410 را دوام می‌آورد.

 

5. سیم جوش یا فیلر در جوشکاری آرگون

معمولا در انواع جوشکاری‌های ذوبی، به ماده دیگری نیاز است که بتوان به وسیله آن اتصال قطعات را ایجاد کرده و ضخامت را کنترل کرد. سیم جوش در جوشکاری آرگون برای اتصال دو سطح استفاده شده و طول آن 61 تا 91 سانتی متر است. این سیم‌‎ها، ترکیبات شیمیایی شبیه به فلز داشته و متناسب با فلزهای آهنی و غیر آهنی، در انواع مختلفی وجود دارند.

 

6. سیلندر گاز محافظ در جوشکاري آرگون

از دیگر وسایل لازم برای جوشکاری کپسول فلزی حاوی گاز آرگون است. این گاز به عنوان گاز محافظ بی اثر استفاده می‌شود و در سیلندرهای 40 و 50 لیتری وجود دارد. آرگون در حفظ ثبات قوس نقش مهمی دارد و باعث افزایش نفوذ جوش و ظاهر بهتر آن می‌شود.

 

7. تورچ جوشکاری آرگون 

این قطعه، هدایت جریان برق از رکتیفایر به سمت الکترود تنگستن را به کمک کابل اتصال ممکن می‌سازد.

 

8. شیلنگ و بستهای گاز در جوشکاری ارگون

بدون شیلنگ و بستهای گاز امکان جوشکاری آرگون وجود ندارد. این دو وسیله، گاز محافظ را از سیلندر به سمت مشعل یا تورچ هدایت می‌کنند.

 

جوشکاری آرگون چیست

 

مراحل جوشکاری آرگون

پیش از هرکار، ابتدا لباس‌ها و تجهیزات ایمنی‌تان را بپوشید، از جمله لباس ضخیم و مقاوم در برابر آتش، دستکش مخصوص و کلاه ایمنی با محافظ چشم. پس از اینکار می‌توانید مراحل جوشکاری آرگون را به ترتیب زیر جلو ببرید:

 

مشعل و پدال را وصل کنید

ابتدا باید تورچ تیگ را به دستگاه وصل کنید. تمام این مشعل‌ها یک نازل سرامیکی برای هدایت آرگون، یک بخش مسی برای نگه داشتن الکترود و سیستمی خنک‌کننده هستند.

در بسته لوازم جانبی یک آداپتور وجود دارد، که با آن می‌تواند مشعل را به جلوی دستگاه اینورتر وصل کنید. سپس، پدال پا (برای کنترل حرارت جوشکاری) را به دستگاه وصل کنید.

 

اتصال مشعل و پدال در مراحل جوش آرگون

 

قطبیت مناسب را انتخاب کنید

در ادامه باید اینورتر را روی قطبیت یا جریان مناسب، با توجه به جنس فلز، تنظیم کنید. مثلا اگر می‌خواهید روی آلومینیوم جوشکاری انجام دهید، دستگاه را روی تنظیم جریان متناوب (AC) تنظیم. یا اگر فلز مدنظر فولاد یا چیزهای دیگر است، تنظیمات DC Electrode Negative (DCEN) را انتخاب کنید.

اگر دستگاه تنظیمات "های فرکانس" داشته باشد، آن هم باید تنظیم شود. برای آلومینیوم، سوئیچ باید روی فرکانس بالای ادامه‌دار باشد. برای فولاد، باید شروع با فرکانس بالا باشد.

 

الکترود مناسب را انتخاب و آماده کنید

در ادامه مراحل جوشکاری آرگون باید الکترود تنگستن با اندازه مناسب انتخاب کنید. قطر الکترود تنگستن به ضخامت، جنس فلز و نوع جریان برق بستگی دارد. مثلا در جریان AC، نقطه الکترود تنگستن باید خرد و در واقع آسیاب شود. اینکار باید در جهت شعاعیِ اطراف تنگستن انجام شود، نه مستقیما به سمت انتهای آن.

برای خرد کردن الکترود تنگستن می‌توانید از سطح یک سنگ ریز استفاده کنید. برای جوش AC تنگستن را با نوک توپی، و برای جوش DC آن را با نوک تیز آسیاب کنید. وقتی جوشکاری با جریان مستقیم و قطبیت منفی انجام می‌شود، نقطه الکترود باید مخروطی باشد تا قوسی متمرکز و نفوذی عمیق داشته باشد.

 

جریان گاز را تنظیم کنید

گاز محافظ انتخابیِ شما می‌تواند آرگون خالص یا مخلوط آرگون-هلیوم باشد. درپوش محافظ پلاستیکی را بردارید و طبق گام‌های زیر جلو بروید:

  1. بدنه سوپاپ را با باز و بسته کردن سریع سوپاپ جابه‌جا کنید، تا هرگونه آلودگی از بدنه سوپاپ رزوه‌دار پاک شود.
  2. رگولاتور را پیچ کنید، سپس مهره را محکم بپیچید و همزمان رگولاتور را بچرخانید تا در شیر قرار گیرد.
  3. رگولاتور را با آچار محکم کنید و مطمئن شوید که دستگیره فشار در خلاف جهت عقربه‌های ساعت عقب رفته است.
  4. شیلنگ گاز و دبی‌سنج را بگذارید و سوپاپ سیلندر را به آرامی باز کنید. معمولا یک چرخش به اندازه ربع دور کافی است.
  5. در نهایت، با گوش دادن به صدای خس خس یا استفاده از اسپری نشت‌یاب آئروسل، نشتی را بررسی کنید.
  6. میزان جریان گاز را با تنظیم رگولاتور سیلندر تنظیم کنید، که آن هم بسته به پروژه متغیر است. عدد معمول 4 تا 12 لیتر در دقیقه است.

 

تنظیم جریان گاز در مراحل جوشکاری آرگون

 

آمپر را تنظیم کنید

آمپر به شما این امکان را می‌دهد که کنترل‌تان را روی فرآیند جوش تنظیم کنید. هرچه فلز ضخیم‌تر باشد، آمپر هم بیشتر است. هرچقدر در استفاده از پدال مهارت بیشتری داشته باشید، می‌توانید آمپراژ را بالاتر ببرید. برخی از نسبت‌های رایج بین ضحامت فلز و جریان عبارت‌اند از:

  • 30 تا 120 آمپر برای 1.6 میلی‌متر
  • 80 تا 240 آمپر برای 2.4 میلی‌متر
  • 200 تا 380 آمپر برای 3.2 میلی‌متر

 

سطح فلز را تمیز کنید

حالا فاز عملیِ مراحل جوشکاری آرگون آغاز می‌شود. ابتدا سطح فلزات را خوب تمیز کنید؛ این پروسه هم بسته به نوع فاز متفاوت است:

  • برای فولاد کربنی، از سنباده استفاده کنید و آن را تا جایی که براق شود سمباده بزنید.
  • برای آلومینیوم، بهتر است از یک برس سیمی مخصوص از جنس فولاد ضد زنگ استفاده کنید.
  • برای فولاد ضد زنگ، فقط محل جوش را با مقداری حلال و یک پارچه تمیز پاک کنید.

 

الکترود را در کولت قرار دهید

پیچ پشت نگهدارنده الکترود روی کولت را باز کنید، الکترود تنگستن را در آن قرار دهید و پیچ را محکم کنید. به طور کلی، حدود 3 سانتی‌متر از الکترود باید بیرون از غلاف محافظ روی کولت بماند.

 

قطعات را کنار هم محکم کنید و خال جوش بزنید

برای محکم کردن قطعاتی که می‌خواهید به هم جوش دهید، از فیکسچر و گیره c استفاده کنید. حالا باید خال جوش بزنید تا فلزات کنار هم کاملا محکم شوند.

اگر به عنوان یک فرد تازه‌کار مراحل جوشکاری آرگون را دنبال می‌کنید و فیکسچر و گیره ندارید، حتما با فاصله‌های چند سانتی‌متری خال جوش تا فلزات تا پایان کار تکان نخورند.

برای اینکار، مشعل تیگ را با زاویه 75 درجه در دست‌تان نگه دارید. همچنین دقت کنید که بیشتر از 3 سانتی‌متر از الکترود از غلاف کولت بیرون نباشد. فیلر را هم با زاویه 15 درجه در دست دیگرتان بگیرید. تا اینجا، اصلا اجازه ندهید که تنگستن به فلز بخورد.

حالا باید از پدال استفاده کنید تا در حرارت مطلوب جوشکاری انجام شود. اگر پدال را بیش از حد فشار دهید، فلز ذوب خواهد شد. اگر هم آن را به اندازه کافی فشار ندهید، فیلر درست ذوب نمی‌شود و قطعات بهم جوش نمی‌خورند.

 

جوشکاری را کامل کنید

آخرین مراحل جوشکاری آرگون، کامل کردن کار و پر کردن فاصله بین خال‌جوش‌هاست. با زاویه 75 درجه، از  تورچ برای گرم کردن فلز پایه استفاده کنید. گرمای قوس حوضچه‌ای از فلز مذاب ایجاد می‌کند که برای جوش دادن قطعه‌ها به یکدیگر استفاده می‌شود.

وقتی حوضچه روی هردو قطعه فلز وجود دارد، میله فیلر را (با زاویه 15 درجه) با ضربه‌های سریع به حوضچه مذاب بزنید تا از کلوخه شدن جلوگیری شود.

با استفاده از قوس، حوضچه را در جهت دلخواه پیش ببرید. برخلاف جوشکاری میگ که در آن حوضچه به سمتی حرکت می‌کند که مشعل هدایت می‌شود، در جوشکاری آرگون حوضچه در جهت مخالفی که مشعل متمایل می‌شود، حرکت می‌دهید.

 

آموزش جوشکاری آرگون

 

نکات ایمنی جوشکاری آرگون

اولین اصل استفاده از تجهیزات حفاظت فردی است، از جمله کلاه جوشکاری با سایه مناسب (معمولا سایه 10-13)، عینک ایمنی با سپر جانبی، دستکش جوشکاری، ژاکت یا پیش بند جوشکاری مقاوم در برابر شعله و کفش‌های چرمی پنجه‌بسته.

سایر نکات ایمنی جوشکاری آرگون را در ادامه ملاحظه می‌کنید:

  • تهویه: مطمئن شوید که فضای کار به درستی تهویه می‌شود تا از تجمع دود جوش جلوگیری شود. از اگزاست فن استفاده کنید، یا حداقل درب‌ها و پنجره‌ها را باز بگذارید تا هوای تازه به گردش درآید. اگر در فضایی محدود کار می‌کنید، از سیستم استخراج دود استفاده کنید.
  • ایمنی آتش‌نشانی: یک کپسول آتش‌نشانی نزدیک به خود داشته باشید، و مطمئن شوید که برای آتش‌سوزی‌های الکتریکی مناسب است. هرگونه مواد قابل اشتعال را از محل کار خارج کنید، و یک ظرف ضد حریق برای دفع مواد داغ مانند الکترودهای استفاده‌شده یا فیلرها داشته باشید.
  • سیستم ارتینگ (گراندینگ): یکی دیگر از نکات ایمنی جوشکاری آرگون، استفاده از سیستم اتصال به زمین برای جلوگیری از برق‌گرفتگی است. اطمینان حاصل کنید که کابل ارت به طور ایمن وصل شده و در شرایط خوبی قرار دارد.
  • ایمنی الکتریکی: هنگامی که دستگاه جوش روشن است، از لمس الکترود یا فلزات بدون محافظ جدا خودداری کنید. برای جلوگیری از خطرات الکتریکی، کابل‌ها و سیم‌ها را از آب، روغن و سایر مایعات دور نگه دارید.
  • ایمنی محل کار: هرگونه مواد قابل اشتعال مانند کاغذ، پارچه یا حلال را از محل کار دور کنید؛ و مطمئن شوید فضا و نور کافی برای کار راحت و ایمن وجود دارد.

ضمن توجه به این نکات ایمنی جوشکاری آرگون، به خاطر داشته باشید که جوشکاری تیگ به مهارت و تمرین نیاز دارد. پیش از اقدام، از آموزش مناسب و تجربه کافی اطمینان حاصل کنید. اگر مبتدی هستید، دوره جوشکاری را بگذرانید یا از یک جوشکار با تجربه راهنمایی بخواهید.

 

مزایای جوشکاری آرگن

جوشکاری آرگون با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته مزایایی دارد که صنایع بزرگ و کوچک از آن استقبال کرده‌اند.

  • اجرای جوشکاری دقیق، تمیز، بدون کجی سطوح
  • قابلیت جوشکاری طولانی مدت
  • عدم ایجاد جرقه و دود در حین کار و عدم نیاز به پاکسازی
  • جوشکاری رسوبی با کیفیت بالاتر
  • پاشیده شدن حداقل مواد مذاب
  • قابلیت اتصال قطعات نرم و ظریف
  • مناسب برای انجام اتصالات ظریف در کارهای زینتی
  • قابلیت جوش دادن ورق های فلزی در همه وضعیت ها (اتصال صفحات صاف و به خصوص قوس ها) با کیفیت بالا

 

عوارض جوشکاری آرگون بر انسان

 

معایب جوشكاري آرگون

در کنار تمام مزیت‌هایی که جوشکاری ارگون دارد؛ می‌تواند مشکلاتی را نیز ایجاد کند.

  • در این روش، دستمزد جوشکاری سیار به طور میانگین از سبک‌های دیگر بیشتر است.
  • عوارض ناشی از حرارت و گرمای بالا مانند گرمازدگی، خستگی و تهوع
  • پیدایش بیماری‌های چشمی در صورت عدم استفاده از ماسک مخصوص
  • تولید اشعه مادون قرمز و پیدایش بیماری‌های پوستی و ایجاد پیری زودرس
  • ایجاد گازهای مضر و سمی و آسیب به سیستم تنفسی

بنابراین در طولانی مدت جوشکاری نکنید و همچنین استفاده از ابزارهای حفاظتی مانند ماسک را در اولویت کار خود قرار دهید. جوشکاری ارگون نیاز به تخصص و مهارت دارد. نداشتن تخصص باعث می‌شود که افراد مبتدی سطح جوش را سوراخ کنند و به وسیله‌ای که قرار است آن را تعمیر کنند؛ لطمه جبران ناپذیری را بزنند. بنابراین می‌توان از متخصصین خدمات آنلاین «خدمت از ما» برای جوشکاری استفاده کرد تا جوشکاری به بهترین شکل ممکن انجام شود.

 

عوارض جوشکاری آرگون بر محیط زیست

به طور کلی، عوارض جوشکاری آرگون بر محیط زیست کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد؛ چون در برابر سایر صنایع و حتی دیگر روش‌های جوشکاری، نسبتا دوست‌دار محیط زیست است. با این حال، این‌ها ملاحظاتی هستند که بد نیست درباره عوارض جوشکاری آرگون بر محیط زیست بدانیم:

  • انتشار گازهای گلخانه‌ای: گاز آرگون یک گاز بی‌اثر است و هنگامی که به عنوان گاز محافظ استفاده می‌شود، به انتشار گازهای گلخانه‌ای کمک نمی‌کند. با این حال، تولید و حمل‌ونقل آن به انرژی و منابعی نیاز دارد که می‌تواند اثرات غیرمستقیم زیست محیطی داشته باشد.
  • مصرف انرژی: جوشکاری تیگ نیز مانند هرروش دیگری به منبع انرژی برای تولید گرمای لازم احتیاج دارد. انرژی مصرف‌شده در حین جوشکاری بسته به منبع برق مصرفی می‌تواند در مصرف کلی انرژی و اثرات زیست محیطی مرتبط نقش داشته باشد.
  • تولید زباله: جوش آرگون در مقایسه با سایر فرآیندهای جوشکاری زباله کمتری تولید می‌کند. با این حال، ضایعات فلزی و فیلرهای استفاده‌شده باید به درستی مدیریت و بازیافت شوند تا عوارض جوشکاری آرگون بر محیط زیست به حداقل برسد.
  • آلودگی هوا: جوشکاری تیگ با گاز آرگون کمترین دود و گازهای مضر را در مقایسه با سایر روش‌ها تولید می‌کند. اما اگر فلز پایه حاوی پوشش، رنگ یا آلاینده باشد، هنگام گرم شدن می‌تواند دود مضری را آزاد کند. با سیستم تهویه مناسب باید کیفیت هوای محیط کار حفظ شود.
  • مصرف آب: این روش معمولا به آب نیاز ندارد. البته ممکن است از برخی سیستم‌های خنک‌کننده یا مشعل‌های خنک‌کننده با آب استفاده شود. در این‌صورت، مدیریت مصرف آب و پرهیز از هدررفت غیر ضروری مهم می‌شود.

 

عوارض جوشکاری آرگون بر انسان 

شما می‌توانید عوارض جوشکاری آرگون بر انسان را با توجه به نکات ایمنی که بالاتر یاد کردیم، به حداقل برسانید. با این حال خوب است عوارض احتمالیِ اینکار را بدانید:

  • قرار گرفتن در معرض دود و گازهای حاصل از این جوشکاری (به خصوص اگر فلز پایه پوششی داشته باشد یا خودش خطرناک باشد) برای طولانی‌مدت، می‌تواند منجر به تحریک گلو، بینی و ریه‌ها شود. در شرایط وخیم‌تر، مشکلات تنفسی مزمن مانند برونشیت، آسم، ذات‌الریه، کاهش حجم ریه و حتی انواع مشکلات گوارشی و کلیوی هم ممکن است اتفاق بیفتد.
  • یکی دیگر از عوارض جوشکاری آرگون بر انسان، آسیب احتمالی اشعه ماوراء بنفش (UV) به چشم و پوست است. بدون تجهیزات ایمنی مناسب، قرار گرفتن در معرض قوس جوش می‌تواند منجر به صدمات چشمی از جمله برق‌زدگی چشم و آسیب طولانی‌مدت به شبکیه شود.
  • مدت‌ها قرار گرفتن در معرض نویزهای شدید، مخصوصا هنگام کار در فضاهای کوچک یا استفاده از دستگاه‌های با قدرت بالا، می‌تواند منجر به کاهش شنوایی یا سایر مشکلات مربوطه شود. برای کاهش خطر این آسیب، استفاده از محافظ شنوایی مناسب توصیه می‌شود.

 

خطرات جوشکاری آرگون

 

خدمات جوشکاری آرگون

در خدمات جوشکاری آرگون، هدف اتصال دائمی اشیائی از جمله فلز، کامپوزیت، سرامیک و پلیمر به یکدیگر است.  فرآیند جوشکاری ارگن به منظور اتصال دائمی قطعات فلزی یا غیرفلزی و به روش‌های ذوبی و یا غیر ذوبی، با فشار یا بدون فشار، با کمک یا بدون کمک مواد پرکننده در جهت اتصال دائمی به کار برده می شود. از دیگر خدمات جوش آرگن، تعمیر دیگ بخار و تعمیر دستگاه جوش ارگن می‌باشد.

 

جوشکار آرگون

متخصصین جوشکار ارگون خدمت از ما در نزدیک به 40 شهر از جمله تهران، اصفهان، شیراز و کرمان بهترین خدمات جوشکاری را ارائه می‌کنند. تنها کافی است که درخواست خود را در اپلیکیشن یا وب سایت «خدمت از ما» بدون هیچ گونه هزینه‌ای ثبت کنید. قبل از نهایی کردن سفارش، پروفایل و رزومه جوشکار آرگون را مشاهده کرده و سپس بهترین جوشکار ارگون را انتخاب کنید.

 

در نهایت می‌توان گفت که جوشکاری آرگون، یکی از پرطرفدارترین نوع جوشکاری است که در آن از گاز آرگون استفاده می‌شود. این گاز باعث جوشکاری بهتر و جوش عمقی سطوح می‌شود. مزایای جوشکاری آرگن باعث شده است که با رعایت نکات ایمنی، صنایع مختلف بتوانند جوشکاری تمیزی داشته باشند و بتوانند جوشکاری آرگون لوله های تحت فشار را انجام دهند.

4.4 امتیاز از 1950 رای


جوشکاری
برای سرویس جوشکاری از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین