جوشکاری استیل چیست؟

ثبت درخواست " جوشکاری "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
جوشکاری استیل چیست؟

جوشکاری استیل عملی کاملا تخصصی و صنعتی برای ترکیب و اتصال قطعات همگون یا ناهمگون به یکدیگر است. جوش استیل ترکیب مواد با دستگاه‌های مختلف برای رسیدن به قطعات با آلیاژی متفاوت است.

روش جوشکاری استیل و کاربرد تجهیزات مختلف و فلز‌های گوناگون در کنار هم در این اقدام بسیار پر اهمیت است. ضخامت و نوع مواد کاربردی در تعیین روش‌های جوشکاری استیل نقش بسزایی دارد. جوشکاری استیل با co2 قدیمی ترین و ابتدایی ترین روش جوش استیل با دیگر مواد است.

جوشکاری استیل با برق، ضخامت کم، قلع، هوا برش، جوش استیل به مس، جوشکاری استیل با الکترود و اینورتر نمونه‌های متنوعی جوش استیل با دستگاه‌ها و مواد مختلف است.

در این مطلب با معرفی جوشکاری استیل و روش‌های جوش استیل با مواد و تجهیزات مختلف با شما همراه خواهیم بود.

جوشکاری استیل چیست؟

جوشکاری استیل استفاده از حرفه‌ی پرکاربرد جوشکاری در تغییر حالت استیل برای مصارف صنعتی، کشاورزی و حتی ظروف خانگی است. استفاده از روش‌هایی مثل جوشکاری استیل با اکترورد، جوش استیل (جوشکاری استیل با گاز آرگون) و موارد مشابه مسیر تغییر آلیاژ و شکل استیل را برای کاربرد‌های مختلف ایجاد کرده است.

پرکاربردترین نوع جوشکاری استیل به تولید ورقه‌های استیل با ضخامت کم برای صنعت و ساخت و ساز می‌باشد. کاربرد جوشکاری استیل در صنعت، ساخت و ساز، تولید لوازم خانگی، کشاورزی، خدمات شهری و مواردی از این قبیل بر میزان ترویج این فراوری و تغییر شکل فلز استیل تاثیر داشته است.

 

جوشکاری استیل با هوا برش

 

استفاده از ترکیبات استیل در کنار دیگر فلزات و مواد نا هماهنگ با ساختار این فلز تولیدات کاربردی را به همراه داشته است. روش‌های مورد استفاده برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب از جوشکاری استیل پس از آزمون و خطاهای مختلف در صنعت مورد استفاده قرار گرفته اند.

 

معرفی روش‌های جوشکاری استیل

روش‌های مختلف جوشکاری استیل وابسته به مصارف کاربردی و دستگاه استفاده شده در این عملیات نامگذاری و قابل شناسایی هستند. علاوه بر سه روش اصلی جوشکاری استنسل استیل یعنی TIG، نقطه ای و MIGبه روش‌های رایج دیگر در این مسیر می‌توان اشاره داشت.

 

روش‌های جوشکاری استیل

 

جوشکاری استنیل استیل با گاز به روش TIG

کیفیت بالا، قابلیت انعطاف پذیری و طول عمر از ویژگی‌های این روش جوشکاری استیل است. در این روش از فرآیند جوشکاری فولاد ضد زنگ در حرارت پایین استفاده می‌شود. گاز آرگون در صورت نیاز در این جوشکاری برای محافظت داخلی و خارجی با گازهای هلیوم و هیدروژن ترکیب می‌شود.

 

جوشکاری استنیل استیل با گاز به روش TIG

 

این روش به نسبت MIG پیچیده تر است. تنظیمات متعدد ماشین‌های کاربردی در این روش جوشکاری آن را به امری تخصصی تبدیل کرده است.

 

جوشکاری استنیل استیل با گاز به روش نقطه‌ای

یکی از در دسترس ترین و ارزان ترین روش‌های جوشکاری استیل نقطه ای بوده که با جریان الکتریسته به راحتی صورت می‌گیرد. این نوع جوشکاری در نقطه پایین ذوب فلز انجام شده و از کج شدگی آن جلوگیری می‌کند.

 

جوشکاری استنیل استیل با گاز به روش MIG

جوشکاری استنلس استیل با گاز محافظ (GMAW) که به آن MIG یا قوسی گفته می‌شود،یک فرایند نیمه اتوماتیک است. قوی بودن اتصال دو قطعه مستلزم اوصولی انجام شدن فرآیند جوشکاری در این روش است. این فرآیند از گاز محافظ غنی از آرگون و سیم الکترود استفاده می کند.

 

جوشکاری استنیل استیل با گاز به روش MIG

 

به نسبت روش TIG سریعتر بوده و تحت شرایط ساده تری قابل انجام است. در این روش نیاز به تخصص بالا برخلاف روش ابتدایی حس نمی‌شود.

 

جوشکاری استیل با برق

در این روش از جریان برق تحت تاثیر دستگاه‌های مخصوص و کاربردی برای جوشکاری استیل با درجه مقاومت بالا استفاده می‌شود. امروزه این روش جوشکاری استیل به حرفه‌ای کاربردی در صنعت و تولیدات مختلف تبدیل شده است.

روش جوشکاری استیل به مس

 

جوشکاری استیل با ضخامت کم

از این روش جوشکاری استیل برای ترمیم و تعمیر بدلیجات و نقره استفاده می‌شود. در این حالت از روش کاربرد گاز آرگون در جوش استیل(GTAW ) و یا جوشکاری لیرزی (LBW ) برای ظرافت کار استفاده می‌شود.

 

جوشکاری استیل با ضخامت کم

 

جوشکاری استیل با فلزات مختلف

جوشکاری استیل با قلع، جوشکاری استیل به مس و دیگر فلزات مثل تیتانیوم برای تعمیر و تهیه لوازم استیل با ترکیبات فلز کاربرد دارد. این قبیل جوش استیل با دستگاه‌های مخصوص و ظرافت خاصی انجام می‌شود. می‌توان این روش را زیر مجموعه جوشکاری استیل با ضخامت کم دانست.

 

جوشکاری استیل با مس

 

جوشکاری استیل با هوا برش

این روش جوشکاری را با عنوان هواگاز معرفی کرده که به آن جوشکاری گاز اکسی استیلن نیز گفته می‌شود. این روش جوشکاری بسیار قدیمی و کاربردی بوده و برای مصارف صنعتی بسیار کاربرد دارد. عمل جوشکاری استیل با هوابرش با تجهیزات مخصوصی امکان پذیر است.

 

جوشکاری استیل با مس

 

جوشکاری ورق نازک استیل

این روش جوشکاری با توجه به میزان ضخامت ورقه استیل و گروه بندی آن صورت می‌گیرد. در حالت کلی جوشکاری ورق استیل با وجود دو نوع محافظ بصورت‌های زیر قابل انجام است.

  • محافظ جامد با فلاکس: روش جوشکاری دستی ورق استیل با الکترو (SMAW)، روش جوشکاری ورق استیل با فیلر توپودری (FCAW) و وش جوشکاری ورق استیل زیر پودری (SAW)
  • محافظ گازی: روش جوشکاری ورق استیل با تنگستن و گاز محافظ (GTAW) و روش جوشکاری ورق استیل با فیلر ذوب شونده و گاز محافظ (GMAW)

 

جوشکاری ورق نازک استیل

 

همانطور که از نام این روش‌های جوشکاری استیل پیداست، در حالت اول جوشکاری بصورت جامد و دوم تحت محافظت گازهای هلیوم، آرگون و مواردی مشابه صورت می‌گیرد.

 

جوشکاری استیل با co2

جوشکاری استیل در این روش تحت محافظت گاز دی اکسید کربن انجام می‌شود. این روش از ابتدایی ترین روش‌های جوشکاری استیل به شمار می‌آید که قدمتی به اندازه سال 1954 میلادی دارد. امروزه به جای این گاز از آرگون در جوش استیل استفاده می‌شود.

 

جوشکاری استیل با الکترود

روش جوشکاری استیل با الکترود نگاهی به تاثیر تغییر تجهیزات در شکل گیری روش جوش استیل دارد. این روش بنا به برقراری شرایط مطلوب مثل موجود بودن الکترود‌های آلیاژی متنوع و گوناگون، عدم نیاز به گاز محافظ، ارزانی دستگاه جوشکاری استیل و عدم نیاز به تخصص بالا بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.

 

سیم جوش استیل 304

 

روش جوشکاری استیل 304 با تجهیزات سیم جوش استیل 304 را می‌توان زیر مجموعه‌ای از نحوه جوشکاری استیل با اکترود برشمرد.

 

جوشکاری استیل با اینورتر

اینوتر نمونه‌ای از دستگاه‌های و قطعات کاربردی برای جوشکاری استیل می‌باشد. از این رو انجام جوشکاری با این تجهیزات را به این نام شناخته شده است.

 

جوشکاری استیل با اینورتر

 

جوشکاری آرگون استیل

جوشکاری آرگون روی استیل یکی از انواع سبک‌های جوشکاری روی استیل بوده که مزایا و معایب مخصوص به خود را داراست. در جوش آرگون که نمونه‌ای از جوشکاری TIG بوده از گاز نجیب آرگون برای فرآیند جوشکاری استفاده می‌شود.

 

جوشکاری ظروف استیل

یکی از نمونه‌های پرکاربرد جوشکاری استیل استفاده از آن در ترمیم، تعمیر و تولید ظروف با جنس استیل است. روش جوش استیل به استیل و مس در این نمونه بسیار کاربرد دارد.

 

جوشکاری کتری استیل

 

جوشکاری زیر پودری استیل

این روش برای جوشکاری مقاطع ضخیم در نظر گرفته شده که با لوازم مخصوص به خود مثل انواع پودر جوشکاری همراه است. در تهیه ورقه‌های استیل از این روش استفاده می‌شود.

 

تجهیزات جوشکاری استیل

جوشکاری استیل همانند دیگر روش‌های این قبیل عملیات صنعتی و فلزکاری از تجهیزات وابسته و مخصوص به خود برخوردار است. اصلی ترین تجهیزات موارد نیاز برای جوشکاری استیل با توجه به نوع آن فراهم می‌شود.

 

ژل جوشکاری استیل و سیم جوش استیل

 

بنابراین در یک دید کلی می‌توان لوازم مورد نیاز برای جوشکاری استیل را با توجه به نوع کاربرد آن در صنایع مختلف مثل جوشکاری زیر پودری استیل، جوشکاری ظروف استیل و موارد مشابه به موارد مختلفی دسته بندی کرد.

 

ژل جوشکاری استیل

ژل تمیزکننده استیل یکی از پرکاربرد ترین لوازم برای جوشکاری استیل است. پس از انجام عملیات حرارتی در جوشکاری از این روش برای تمیز کردن ناحیه جوش استیل استفاده می‌شود.

 

سیم جوش استیل

سیم جوش استیل از دیگر قطعات اصلی و کاربردی در انجام فرایند جوشکاری استیل است. سیم جوش استیل برای جوشکاری فولادهای آستنیتی، فولادهای آستنیتی مقاوم به حرارت و فریتی مورد استفاده قرار گرفته و انواع مختلفی دارد.

مصارف کاربردی جوشکاری استیل

تا به این قسمت به تفضیل در خصوص جوشکاری استیل و روش‌های رسیدن به این ترکیبات فلزی را مورد بررسی قرار دادیم. در این بخش اشاره مختصری به مصارف کاربردی جوشکاری استیل خواهیم داشت.

 

نحوه جوشکاری استیل با الکترود

 

جوشکاری استیل با هدف انجام ترکیبات موثر روی اصل استیل با دیگر فلزات برای رسیدن به محصولات و خدمات کاربردی ارائه شده است. تعمیرات لوازم استیل، تهیه انواع ظروف استیل با طرح‌های مختلف، صنعت و تولیدات فلزی برای ساختمان سازی، کشاورزی و تاثیر جوشکاری استیل در صنعت غذا و دارو همگی نشانه‌ای از کاربرد فراوران این قبیل اقدامات می‌باشد.

4.5 امتیاز از 1000 رای


جوشکاری
برای سرویس جوشکاری از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین