آموزش نحوه عیب یابی استارت خودرو

ثبت درخواست " تعمیر موتور خودرو "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آموزش نحوه عیب یابی استارت خودرو

عیب یابی استارت خودرو به دلیل عملکرد مهمی که این قطعه در هنگام روشن شدن ماشین اعمال می‌کند از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. لازم به ذکر است که استارت خودرو به هر دلیلی که دچار مشکل شود و کارایی قبلی خود را نداشته باشد، از روشن شدن ماشین جلوگیری می‌کند. لذا بهتر است صاحبان این وسیله نقلیه جهت تعمیر استارت خودرو، در آغاز به عیب یابی استارت خودرو بپردازند.

 با ما همراه باشید تا در این مطلب از مجله اینترنتی "خدمت از ما" علائم خرابی استارت خودرو را در کنار روش‌های عیب یابی و تعمیر آن را به خوبی فرا بگیرید.

شناخت کامل استارت خودرو

از اجزای اصلی استارت خودرو می‌توان به پوسته استارت، بالشتک، سیم پیچ، اتوماتیک استارت، دنده استارت، آرمیچر، زغال استارت و کلگی استارت اشاره کرد؛ که نقص در عملکرد هر کدام می‌تواند موجب افت کارکرد استارت و یا از کار افتادن آن شود.

نحوه کار این سازه اینگونه‌ است آرمیچری درون آن، به وسیله میدان مغناطیسی تولید شده با ورود جریان الکتریکی به سیم پیچ‌های استارت به حرکت در می‌آید. حرکت موتور نیز به تبع از حرکت آرمیچر صورت خواهد گرفت.

 

علائم خرابی استارت خودرو چیست؟

استارت خودرو با اهمیتی که در به کار افتادن خودرو دارد، از قطعات مهم این دستگاه می‌باشد که در صورت هرگونه آسیب و ایراد در آن کارایی خودرو به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد . از مهم‌ترین علائم خرابی استارت خودرو می‌توان به استارت نخوردن آن به هنگام چرخاندن سوئیچ اشاره کرد.

 استارت نخوردن به دلایلی چون سوختن فیوز اتصالات باطری یا خرابی آن، شل شدن بست یا اتصالات استارت ممکن است به وجود آمده باشد. بعضی از افراد زمانی که  این مشکل را در خودروی خود مشاهده می‌کنند، برای روشن کردن و استارت آن  شروع به هول دادن خودرو می‌کنند. این کار شاید در ابتدا موجب به کار افتادن خودرو شود؛ اما آسیب بسیاری به باتری آن وارد خواهد کرد، برای همین انجام آن اصلاً توصیه نمی‌شود.

اگر زمانی سوئیچ باز شده باشد و با آمدن برق پشت آمپر باز هم با استارت زدن عکس العمل از موترو شنیده نشود، یا تنها صدای تیکی از محفظه موتور شنیده شود اما استارت خودرو دیده نشود، صاحب خودرو باید هر چه سریع‌تر جهت تعمیر استارت خودرو خود اقدام کند.

 

عیب یابی استارت خودرو در 10 حالت

شناخت عوامل خرابی کمک بسیاری به عیب یابی استارت خودرو شما خواهد کرد . مواردی که در ادامه گفته می‌شود از متداول‌ترین عیوب پیش آمده در استارت خودرو می‌باشند؛ که لازم است برای عیب یابی آن، تک تک موارد زیر را به خوبی چک کنید تا در صورت مشاهده هر یک، هرچه سریع‌تر جهت رفع آن و جلوگیری از آسیب به سایر قطعات خودرو بپردازید.

  • خرابی اتومات استارت
  • نقص در عملکرد اتصالات باتری به استارت، مانند قطعی اتصالات آن
  • افت عملکرد بازوی اجرای استارت، به دلیل گیر کردن آن
  • بروز هرگونه اتصالی در بین سیم‌های استارت مانند اتصال قطب‌های منفی و مثبت آن به یکدیگر
  • ناکافی بودن یا تمام شدن زغال‌های استارت
  • شکستگی و خرابی چرخ دنده‌های استارت
  • کثیفی استارت و به تبع آن گیر کردن زغال‌های آن
  • نقص در عملکرد موتور استارت
  • خراب شدن سلکتور گیربکس در خودروهای اتومات
  • قفل شدن موتور به دلیل چسبیدن یاتاقان‌های میل لنگ یا شاتون‌ها

 

10 حالت عیب یابی استارت خودرو

 

  نکات لازم جهت تعمیر استارت خودرو

 همانطور که گفته شد اولین قدم در تعمیر استارت خودرو شناخت عوامل موثر در خرابی و به تبع آن عیب یابی استارت خودرو می‌باشد، پس از آن می‌توانید به رفع مشکل اقدام کنید. موضوع مهم این است که زمان استارت نخوردن خودرو فرد باید چه عکس العملی از خود نشان دهد.

 

 تشخیص  نیاز به تعمیر باتری

 ممکن است اولین چیزی که به ذهن شما به هنگام استارت نخوردن خودرو خطور کند، نقص در عملکرد باتری باشد و به تعویض یا تعمیر خودسرانه آن اقدام کنید. در این هنگام لازم است دست نگه دارید و با متخصصی مجرب جهت عیب یابی استارت خودرو خود بپردازید.

 در اولین مرحله بهتر است به وسیله یک ولت متر از سلامت باتری خود مطمئن شوید. در صورت دسترسی نداشتن به این سازه می‌توانید با روشن کردن چراغ‌های جلوی ماشین به سلامت باتری دستگاه خود پی ببرید.

 

 تشخیص نیاز به تعمیر سیم کشی استارت 

پس از آن می‌توانید جهت اطمینان از سالم بودن سیم کشی استارت سوئیچ را برای استارت زدن در جای خود بچرخانید و مشاهده کنید که چراغ‌های پشت آمپر روشن شوند. در صورت خاموش شدن چراغ‌ها برای تعمیر استارت خودرو باید به رفع نقص سیم کش استارت بپردازید.

 

تشخیص نیاز به تعمیر موتور ماشین

 در صورت نبودن هیچ مشکلی در باتری یا سیم کشی استارت، ممکن است استارت نخوردن به دلیل قفل کردن موتور ماشین باشد. برای  اطمینان از این موضوع می‌توانید ماشین را هل دهید. در صورتی که حرکت کرد، موتور هیچ مشکلی ندارد و تعمیر آن فایده ایجاد نمی‌کند.

 

شناخت علائم خرابی و تعمیر استارت خودرو

 

تشخیص نیاز به تعمیر سوئیچ

 سوئیچ از یک  مغزی به همراه چند رشته سیم تشکیل می‌شود؛ که در هنگام استارت زدن  با فرستادن مقدار مشخصی ولت به قطعه استارت موجب استارت خوردن خودرو خواهد شد. اگر سیم کشی و یا مغزی سوئیچ مشکل داشته باشد؛ در روشن شدن خودرو مشکل ایجاد می‌شود که برای رفع آن لازم است هرچه سریع‌تر به تعمیر سوئیچ اقدام کنید.

 

تشخیص نیاز به تعمیر اجزای دینام

این سازه به دلیل نقش مهم خود در شارژ کردن باتری، ارتباط غیرمستقیمی با استارت خوردن ماشین برقرار می‌کند. لذا ممکن است یکی از عوامل استارت نخوردن خودرو، اشکال در اجزای دینام باشد لازم است برای تشخیص و تعمیر این قطعات از یک متخصص مجرب کمک بخواهید.

 جمع بندی

 یکی از رایج‌ترین مشکلاتی که ممکن است برای صاحبان خودرو پیش آید، استارت نخوردن ماشین می‌باشد؛ که عوامل  متعددی سبب این مشکل خواهند شد. شناخت علائم خرابی استارت کمک بسیاری اقدام هر چه سریع‌تر برای تعمیر استارت خودرو خواهد کرد.

با وجود مطالب گفته شده به شما، پیشنهاد می‌شود که برای اطمینان بیشتر جهت عیب یابی استارت خودرو از دانش و تجربه یک متخصص حرفه‌ای کمک بگیرید. شما می‌توانید همین الان با ثبت درخواست خود در  بازار آنلاین "خدمت از ما" به رایگان قیمت بگیرید و با مجرب‌ترین متخصصان در ارتباط باشید. 

4.5 امتیاز از 1114 رای


تعمیر موتور خودرو
برای سرویس تعمیر موتور خودرو از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین