روش تبدیل کولر پوشالی به سلولزی
پوشالهای کولر آبی از جنس الیاف چوب هستند که آب را در خود ذخیره کرده و سبب خنک شدن باد کولر میشوند. اما پدهای سلولزی به صورت یکنواخت آب را در خود نگه میدارد و همین امر سبب خنکتر شدن باد کولر میشود.
با توجه به عرضه پدهای سلولزی برای کولرهای آبی، سوالی که برای کاربران پیش میآید این است که آیا میتوان کولر آبی معمولی را به سلولزی تبدیل کرد؟ بله تبدیل کولر پوشالی به سلولزی امکان پذیر است. چنانچه تمایل دارید اطلاعات بیشتری در مورد تبدیل کولر آبی پوشالی به سلولزی کسب کنید، انتهای این مطلب با «خدمت از ما» همراه باشید.
فهرست عناوین
آیا میتوان کولر آبی معمولی را به سلولزی تبدیل کرد؟
تبدیل کولر پوشالی به سلولزی امکان پذیر است، زیرا کولرهای پوشالی و سلولزی قطعات و اجزای یکسانی دارند به همین دلیل به راحتی میتوان تبدیل کولر آبی پوشالی به سلولزی را انجام داد.
یشنهاد میکنیم بخوانید: کولر سلولزی چیست؟
کولرهای آبی پوشالی و سلولزی هر دو بر پایه آب هستند و با کمک تبخیر آب به خنکسازی و تهویه هوای محیط میپردازند. اگر هر دو یک کار را انجام میدهند، چه نیازی به تبدیل پوشال کولر آبی به سلولزی است؟ در ادامه مزایای تبدیل کولر پوشالی به سلولزی را میخوانید:
مزایای تبدیل کولر پوشالی به سلولزی
شاید با خود بپرسید که کولر سلولزی چه مزیتهای دارد، که این چنین استقبالی از آن شده است. کولر سلولزی که از پد سلولزی به جای پوشال استفاده میکند، قدرت خنک کنندگی، مصرف برق کمتر، تهویه مطبوعتر و ... را به همراه دارد. تبدیل کولر پوشالی به سلولزی مزیتهای زیادی دارد که در ادامه به آنها اشاره کردهایم:
1. کولر سلولزی سبب خنک شدن یکنواخت هوا در محیط میشود
پدهای سلولزی به دلیل خاصیت مویینگی که دارند، آب را در سراسر بافت خود پخش کرده و هیچ قسمت خشکی باقی نمیگذارند. زمانی که تمامی پد سلولزی خیس شود، هوای منتشر شده از کولر خنکتر خواهد شد و به صورت کلی هوای یکنواخت خنک در محیط انتشار مییابد.
پوشالها این خاصیت مویینگی را ندارند، به همین دلیل است که بیشترین هوای سرد فقط رو به روی پنچره دریچه کولر احساس میشود.
2. افزایش راندمان و قدرت خنککنندگی موتور کولر آبی
پوشال کولرهای پوشالی از خرده تراشهای چوب ساخته میشود و پدهای سلولزی از کاغذهای سلولزی تهیه میشوند. به همین دلیل است که پوشالها قدرت جذب کمتری نسبت به پدهای سلولزی که از کاغذ تهیه شدهاند، دارند.
جالب است بدانید که با تبدیل کولر آبی پوشالی به سلولزی بین 30 تا 50 درصد قدرت خنککنندگی بیشتری از موتور احساس خواهید کرد.
3. وجود انسجام در پد سلولزی مانع مهمی برای ورود هوای گرم
پدهای سلولزی یک ساختار یکپارچه دارند و به همین دلیل مانع ورود هوای گرم به داخل محیط خواهند شد. اما پوشالها فضای خالی زیادی دارند و سبب ورود هوای گرم به داخل محیط میشوند. ورود هوای گرم مانع اصلی برای خنک کنندگی یکنواخت میشود.
4. عدم نیاز به تعویض پد سلولزی
در سرویس دورهای سالیانه کولر آبی توصیه میشود که پوشالها تعویض شوند، زیرا خیلی زود حالت اولیه خود را از دست میدهند. عدم تعویض پوشالها سبب کاهش راندمان و کاهش تولید هوای مطبوع میشود.
با تبدیل کولر پوشالی به سلولزی هر 3 یا 5 سال نیاز به تعویض پد سلولزی دارید، زیرا پد سلولزی تا مدتهای زیادی شکل یکپارچه و خاصیت خود را حفظ میکند.
5. ایجاد هوای تمیز
پوشالهای کهنه و کپک زده مسلما هوای تمیزی را وارد خانه نمیکنند. ورود کپکها و آلودگیها از پوشال کهنه موجب به خطر افتادن سیستم تنفسی شما میشود. در شهرهای بزرگ که گردوغبار زیادی وجود دارد، ورود این گردوغبار از پوشالها ممکن است سبب بیماری تنفسی در دراز مدت شود.
در پدهای سلولزی کپک زدن و یا پوسیدگی معنی ندارد، زیرا فضایی برای جذب آنها ندارند. همچنین پدهای سلولزی به دلیل ساختار منسجم و یکپارچه خود از ورود گردوغبار به داخل خانه ممانعت مینمایند.
6. کاهش مصرف برق و آب
اگر به دنبال کاهش هزینه هستید، پس بهتر است به سراغ تبدیل کولر پوشالی به سلولزی بروید. ورود هوای گرم از طریق پوشالهایی که ساختار یکپارچه ندارند، سبب شده تا مدت زمان بیشتری کولر روشن بماند. همچنین به دلیل اینکه آب روی پوشالها سریع تبخیر میشود، در نتیجه مصرف آب نیز افزایش مییابد.
پدهای سلولزی به دلیل ساختار همگنی که دارند، اجازه ورود هوای گرم به داخل را نداده و همچنین آب با سرعت کمتری تبخیر میشود، همین امر موجب کاهش مصرف برق و آب خواهد شد. به دلیل اینکه راندمان و میزان خنککنندگی کولر سلولزی بالا است، از این رو نیازی نیست که کولر را در دور تند قرار دهید، در نتیجه مصرف برق کمتری را شاهد خواهید بود.
مراحل تبدیل کولر آبی پوشالی به سلولزی
تبدیل کولر پوشالی به سلولزی نه نیاز به ابزار خاص و نه نیاز به تخصص دارد. مراحل تبدیل کولر آبی پوشالی به کولر سلولزی شبیه به تعویض پوشال کولر آبی است. در ادامه روش آن را ببینید:
1. اندازه گیری درب کولر
در گام اول درب کولر را اندازه بگیرید، زیرا براساس اندازه کولر خود باید اقدام به خرید پد سلولزی نمایید. کولرهای آبی در ظرفیتهای 4500، 5000 و 7000 تولید میشوند، اما ابعاد و اندازه دربهای کولر توسط همه کارخانهها یکی نیست، به همین دلیل نیاز است ابعاد درب را اندازه بگیرید. برای اندازه گیری نیاز است که درب کولر را بردارید و طول و عرض درب را اندازه بگیرید.
برای باز کردن درب کولر نیاز است که دست خود را در قسمت پایین که دو برش برای برداشتن درپوش تعبیه شده است، قرار دهید و سپس درپوش را به بالا فشار دهید تا از جای خود خارج شود. سپس با کمک متر، اندازه درب را بگیرید.
2. تهیه پد سلولزی
اندازه به دست آمده در مرحله اول را در هنگام خرید پد سلولزی به فروشنده اعلام کنید تا آنها به شما راهنمایی کنند که چه پد سلولزی برای کولر شما مناسب است.
پدهای سلولزی مناسب برای هر کولر در زیر ارائه شده است:
- پد سلولزی 900*660*75 میلی متر مدل 5090 برای کولر مدل 7000
- پد سلولزی 780*660*75 میلی متر مدل 5090 برای کولر مدل 5500
- پد سلولزی 950*660*75 میلی متر مدل 5090 برای کولر مدل 4500
3. خارج کردن پوشالهای قدیمی و تمیز کردن دریچههای کولر
بعد از خرید پد سلولزی ابتدا بهتر است جریان برق کولر را قطع کنید. سپس پوشالها را خارج کنید، برای این کار نیاز است که فنرهای نگهدارنده پوشالها را باز کرده و آنها را خارج کنید. سپس دریچههای کولر را بشویید تا رسوبات و آلودگیها از بین بروند.
4. نصب پد سلولزی
پد سلولزی را روی درب کولر قرار دهید، اگر اندازه آن کوچکتر از چیزی است که انتظار داشتید، چارهای جز خرید پد جدید ندارید. اگر اندازه آن بزرگتر است، نیاز است که با یک کاتر به دقت اقدام به برش پد سلولزی نمایید. البته دقت نمایید که به بافت پد سلولزی آسیبی وارد نشود، به همین دلیل توصیه میشود از یک وسیله تیز مانند کاتر استفاده کنید.
5. بررسی قطعات داخلی و پمپ آب کولر
بعد از نصب پد سلولزی به بررسی پمپ و شناور بپردازید. دقت کنید که هر کدام در سر جای خود قرار گرفته باشند. همچنین بهتر است سرویس دورهای کولر را نیز انجام دهید تا مشکلات احتمالی رفع شوند.
برای این منظور میتوانید از خدمات ما برای سرویس دورهای کولر بهرهمند شوید. بعد از بررسی قطعات داخلی و سیستم آبرسانی کولر، درب کولر را در جای خود قرار دهید.
6. روشن کردن کولر
کولر را روشن کنید و از هوای مطبوع و خنک لذت ببرید. اگر به هر دلیلی میزان خنک شوندگی پد سلولزی زیاد نبود، مشکل را در موارد زیر جستجو کنید:
- پد سلولزی کوچک است.
- پد سلولزی را به درستی جایگذاری نکردهاید.
- در هنگام جابه جایی مشکلی برای شناور یا پمپ آب ایجاد شده است.
- از پد سلولزی نامرغوب استفاده کردهاید.
نکات مهم قبل از خرید پدهای سلولزی
تبدیل کولر پوشالی به سلولزی به تخصص و ابزار خاصی نیاز ندارد، اما بهتر است قبل از خرید پدهای سلولزی به نکات زیر توجه کنید:
- ضخامت پد سلولزی: قطر پد سلولزی نباید به اندازهای باشد که مانع از بسته شدن درب کولر شود. اگر ضخامت پد سلولزی زیاد باشد، سبب ریزش آب روی دینام کولر و سوختن آن خواهد شد.
- مرغوبیت پد سلولزی: با توجه به اینکه مواد اولیه اصلی در پد سلولزی کاغذ کرافت است، به همین دلیل باید از فروشنده معتبر اقدام به خرید کنید.
- عدم وجود پارگی در پد سلولزی: اگر پارگی یا پوسیدگی در پد سلولزی وجود دارد، از خرید آن امتناع کنید.
- خرید از تولید کنندگان معتبر و شناخته شده: پد سلولزی محصولی است که نمونه اصلی و تقلبی زیادی دارد. با اختلاف رنگ، بو و ساختار آن نمیتوان تقلبی یا اصلی بودن آن را تشخیص داد.
- درخواست اسناد از فروشنده: از فروشنده درخواست کنید که اصالت پد سلولزی را به شما نشان دهد. پد سلولزی باید از کاغذ کرافت کشورهای اروپایی یا کشورهای دیگر ساخته شده باشد.
اگر قصد خرید کولر آبی پوشالی یا سلولزی دارید، بهتر است قبل از هر اقدامی اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب کنید، به همین منظور راهنمای خرید کولر آبی را میتوانید مطالعه کنید.
شما میتوانید تبدیل کولر پوشالی به سلولزی را به راحتی در منزل انجام دهید و از مزایای کولر سلولزی بهرهمند شوید. اگر تجربه کافی برای نصب پد سلولزی را ندارید و یا کولر شما قبل از نصب به سرویس دورهای نیاز دارد تا بهترین کارایی را داشته باشد، نیاز است که سرویس کولر آبی را در اولویت قرار دهید.
نصب کولر آبی پوشالی یا سلولزی و یا تبدیل کولر آبی پوشالی به سلولزی را میتوانید به دست نصاب کولر بپردازید تا در نهایت تمامی مشکلات احتمالی رفع شود و کولر شما در بهینهترین حالت خود کار کند.
برای ثبت درخواست نصب کولر آبی میتوانید از طریق سایت یا اپلیکیشن خدمت از ما اقدام کنید. شما در هر شهری که باشید، کافیست درخواست خود را ثبت نمایید تا در اسرع وقت متخصصین با شما تماس بگیرند.