همه چیز در مورد نصب ایزوگام روی دیوار

ثبت درخواست " نصب ایزوگام "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
همه چیز در مورد نصب ایزوگام روی دیوار

ایزوگام یکی از پوشش‌هایی است که برای عایق کاری سطوح مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع یکی از بهترین راه‌هایی که می‌تواند از نفوذ رطوبت جلوگیری کرده و موجب افزایش طول عمر بنا‌های مختلف شود، عایق کاری سطوح با استفاده از ایزوگام است. همان طور که می‌دانید امروزه دیوار‌های اطراف ساختمان معمولاً با استفاده از ملات سیمان پوشیده می‌شوند. سیمان خود از متریال‌هایی است که می‌تواند به راحتی رطوبت را از خود عبور دهد. به همین علت شما باید به دنبال روشی باشید تا بتوانید از نفوذ رطوبت در ساختمان پیشگیری کنید.

با نصب ایزوگام روی دیوار شما می‌توانید مانع از نفوذ رطوبت به بافت‌های داخلی ساختمان شوید. پیاده‌سازی و اجرای ایزوگام روی دیوار نسبت به ایزوگام سطوحی مانند پشت بام سخت‌تر است. این کار به تجربه و تخصص نیاز دارد و هر کسی نمی‌تواند به راحتی آن را انجام دهد. از طرف دیگر برای نصب ایزوگام روی دیوار آجری و دیگر دیوارها باید اصول و نکات مختلفی را رعایت کنید. ما در این مطلب در مورد مراحل نصب ایزوگام روی دیوار و نحوه انجام آن برای دیواری مختلف را بررسی خواهیم کرد.



 

مزایای نصب ایزوگام روی دیوار

نصب ایزوگام روی انواع دیوار مانند دیوار‌های آجری، سیمانی و غیره می‌تواند مزایای زیادی برای شما به همراه داشته باشد. ما در این بخش مهم‌ترین مزایای نصب ایزوگام روی دیوار آجری، سیمانی و دیگر دیوار‌ها را بررسی خواهیم کرد.

 

مزایای نصب ایزوگام روی دیوار

 

وزن کم

لایه بیرونی دیوار‌های ساختمان به گونه‌ای طراحی شده‌اند که نمی‌توانند وزن بالا را تحمل کنند. به همین علت شما باید از پوشش‌های سبک برای عایق‌بندی سطوح استفاده کنید. یکی از مزیت‌های مهم ایزوگام این است که وزن کمی دارد؛ بنابراین بهترین گزینه برای عایق دیوار‌های ساختمان به شمار می‌رود.

 

مقرون به صرفه

یکی از مزایای مهم نصب ایزوگام روی دیوار این است که شما برای این عایق کاری هزینه بالایی پرداخت نمی‌کنید. از طرف دیگر طول عمر این پوشش نیز بالا است. به همین علت گفته می‌شود که مدت زمان استفاده از ایزوگام با توجه به قیمت آن بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.

 

نصب سریع و راحت

ایزوگام‌ها بر خلاف دیگر پوشش‌ها مراحل نصب دشواری ندارند. نصب این پوشش‌ها توسط نصابان حرفه‌ای بسیار آسان است و پس از اتمام کار نیز کثیفی زیادی به دنبال ندارد.

 

امکان عایق کاری سرد و گرم بنا

از مزایای قابل توجه نصب ایزوگام روی دیوار سیمانی و آجری این است که این عایق برای تمام فصول عمل می‌کند. این بدان معناست که در فصول سرد از ورود سرما و رطوبت به منزل جلوگیری می‌کند. در فصول گرم سال نیز نور خورشید از طریق این عایق منعکس خواهد شد؛ بنابراین ساختمان گرم نمی‌شود. این مزیت صرفه‌جویی در مصرف انرژی را نیز به دنبال دارد؛ زیرا مانع از ورود و خروج سرما و گرما می‌شود.

 

محافظت از ظاهر ساختمان در برابر تخریب و پوسیدگی

نصب بهترین ایزوگام برای دیوار موجب شده تا دیوار در برابر عوامل مختلف مقاوم باشد. از طرف دیگر ایزوگام‌های فویل دار می‌توانند روی ظاهر ساختمان تأثیر بگذارند و موجب زیباتر شدن آن شوند.

 

بهترین ایزوگام برای دیوار

 

بهترین ایزوگام برای دیوار چه ایزوگامی است؟

با وجود این تفاسیر یکی از مهم‌ترین سؤالاتی که ممکن است ذهن شما را درگیر کند این است که بهترین ایزوگام برای دیوار کدام است؟ با توجه به این که امروزه شرکت‌های مختلفی در زمینه تولید ایزوگام فعالیت می‌کنند، بهترین نوع ایزوگام برای دیوار ایزوگام‌هایی هستند که ویژگی‌های خاصی دارا باشند. از ویژگی‌های بهترین نوع ایزوگام برای دیوار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • دارای علامت استاندارد باشد
  • تاریخ تولید و انقضای آن به صورت دقیق درج شده باشد.
  • ایزوگام ارائه شده برای منطقه شما مناسب باشد. توجه به این نکته به این علت است که هر یک از انواع ایزوگام‌ها برای مناطق خاصی قابل استفاده هستند. شما باید بدانید منطقه‌ای که در آن زندگی می‌کنید، نیازمند استفاده از چه نوع ایزوگامی است. برای مثال بهترین ایزوگام برای انواع دیوار در مناطق سردسیر، ایزوگام‌های پلیمری الاستیکی هستند. این در حالی است که برای مناطق گردمسیر، ایزوگام‌ای پلیمری پلاستیکی می‌توانند گزینه بهتری باشند.

 

ایزوگام دیوار عمودی

 

مراحل نصب ایزوگام روی دیوار

اگر می‌خواهید نصب ایزوگام روی دیوار را به نصاب بسپارید، او معمولاً با توجه به ارتفاع دیوار از روش بدون داربست و با داربست استفاده خواهد کرد. بهتر است بدانید این تنها روی نصب ایزوگام دیوار عمودی نیست؛ بلکه شما می‌توانید از دستگاه نصب ایزوگام‌ها روی دیوار استفاده کنید.

 

نصب ایزوگام روی دیوار آجری

نصب ایزوگام روی دیوار آجری به صورت مستقیم ممکن نیست. اگر دیوار مورد نظر شما به صورت آجری است، ابتدا باید با استفاده از یک لایه سیمان، پوششی برای دیوار ایجاد نمایید. سپس باید زمان دهید تا این سیمان به خوبی خشک شود. بعد از آن، امکان نصب ایزوگام روی دیوار برایتان مقدور خواهد بود.

 

نصب ایزوگام روی دیوار آجری

 

نصب ایزوگام روی دیوار سیمانی

ایزوگام به راحتی می‌تواند روی پوششی مثل سیمان بچسبد و شما از این نظر، مشکلی نخواهید داشت. نصب ایزوگام روی دیوار سیمانی، بسته به ارتفاع دیوار و مهارت و تشخیص اپراتور، متفاوت خواهد بود. شما می‌توانید دیوار سیمانی را با استفاده از داربست، یا بدون داربست و به کمک طناب ایزوگام کنید. هر روش نکات و مراحل خاص خود را دارد که در بخش‌های بعد، به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت.

 

ایزوگام روی دیوار سیمانی

 

نصب ایزوگام روی دیوار با داربست

یکی از مراحل نصب ایزوگام روی دیوار، استفاده از داربست است. در صورتی که دیوار مورد نظر شما دارای ارتفاعی بیش از 3 متر است، برای پیشگیری از وقوع حوادث مختلف و داشتن ایمنی بیشتر، بهتر است این کار را با استفاده از داربست و تخته انجام دهید. برای نصب ایزوگام روی دیوار این فرآیند نصب را از بالا به سمت پایین انجام خواهند داد. در صورتی که در فرآیند نصب ایزوگام رول اول تمام شود، برای چسباندن رول دوم ده سانت از آن را روی رول قبلی قرار می‌دهند. در این صورت دیوار به خوبی عایق کاری خواهد شد.

دقت داشته باشید که فردی که به عنوان نصاب قصد انجام ایزوگام روی دیوار سیمانی یا آجری را دارد، باید از نظر جسمی مشکل خاصی نداشته باشد. برای مثال داشتن مشکلی مانند سرگیجه می‌تواند برای چنین فردی که کار خود را در ارتفاع انجام می‌دهد، بسیار خطرناک باشد. به همین علت اگر با چنین مشکلی مواجه هستید، برای نصب ایزوگام روی دیوار عمودی از دیگران کمک بگیرید.

 

مراحل نصب ایزوگام روی دیوار با داربست

 

برای انجام عایق کاری با ایزوگام روی دیوار با استفاده از تخته و داربست باید برخی نکات را در نظر داشته باشید تا خطری شما را تهدید نکند. از مهم‌ترین نکات ایمنی برای انجام این می‌توان موارد زیر را نام برد.

  • مطمئن شوید داربست‌ها ایمن هستند.
  • از افرادی که نمی‌توانند تعادل خود را حفظ کنند، برای نصب ایزوگام روی انواع دیوار استفاده نکنید، زیرا احتمال سقوط فرد وجود دارد.
  • نصب ایزوگام روی دیوار‌ها به تنهایی دشوار و خطرناک است؛ بنابراین برای این کار باید از دیگران کمک گرفت.

 

نصب ایزوگام روی دیوار بدون داربست با طناب

برای نصب ایزوگام روی دیوار یک روش دیگر وجود دارد که بدون نیاز به داربست بوده و تنها با استفاده از طناب است. در این روش نصب ایزوگام دیوار عمودی، نصاب باید بسیار حرفه‌ای باشد. چنین افراد با تجربه و متخصصی به خوبی می‌دانند که باید طناب را چگونه به دور کمر خود بسته و تعادل خود را حفظ کنند. در این روش می‌توان مراحل نصب ایزوگام روی دیوار را هم از سمت بالا و هم از سمت پایین انجام داد.

این روش برای نصب ایزوگام در مقایسه با روش قبلی، یعنی استفاده از داربست راحت‌تر بوده و هزینه آن نیز کمتر است. البته این روش به رعایت نکات ایمنی زیادی نیاز دارد.

 

نصب ایزوگام روی دیوار بدون داربست

 

نصب ایزوگام روی دیوار با دستگاه

یکی دیگر از روش‌های نصب ایزوگام روی دیوار آجری و دیوار سیمانی، استفاده از دستگاه است. در این صورت لازم است تا در بخش بالا و پایین دیوار دو عدد ریل نصب نمایید. دو عدد کابل مخصوص به ریل‌ها وصل می‌شود تا بتوانید دستگاه را به دیوار بچسبانید. دستگاه مخصوص توسط پنج موتور و یک مجموعه به صورت عمودی بر روی دیوار حرکت می‌کند.

نحوه عملکرد دستگاه بدین شکل است که رول‌های ایزوگام را حمل کرده و با استفاده از مشعل مخصوص به آن‌ها حرارت داده و آن‌ها را روی دیوار می‌چسباند. این روش در مقایسه با دیگر روش‌های نصب ایزوگام روی دیوار پرهزینه‌تر است.

 

نکات مهم در نصب ایزوگام دیوار عمودی

برای انجام ایزوگام و عایق کاری روی دیوار ساختمان لازم است تا نکات مختلفی را رعایت کنید تا در نهایت بدون وقوع حادثه‌ای دیوار خود را عایق کنید. از مهم‌ترین نکاتی که باید برای انجام ایزوگام دیوار عمودی باید آن‌ها را رعایت کنید، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • نصب ایزوگام را به نصابان حرفه‌ای و متخصص بسپارید.
  • تمامی نکات ایمنی مربوطه را رعایت کنید. برای مثال به دور ساختمان نواری زرد رنگ بکشید تا عابران در جریان انجام امور ساختمانی شما باشند و مشکلی برای آن‌ها ایجاد نشود.
  • ایزوگام را از فروشگاه‌ها و مراکز معتبر تهیه کنید تا آن‌ها مرغوب‌ترین و با کیفیت‌ترین محصولات را به شما ارائه دهند.
  • از متخصصان مختلف در مورد هزینه نصب ایزوگام روی دیوار آجری و سیمانی سؤال کنید.
  • با این که ایزوگام‌های فویل دار و طرح دار می‌توانند موجب زیبار شدن ظاهر ساختمان شوند؛ اما دارای خاصیت‌رسانایی هستند. به همین علت ممکن است در زمان بارش باران و وجود رعد و برق خطراتی برای شما به همراه داشته باشند.
  • نصب ایزوگام‌ها را در هوایی خنک و نسبتاً گرم انجام دهید. در صورتی که هوای بیرون سرد باشد و شما برای نصب ایزوگام روی دیوار سیمانی یا آجری اقدام کنید، نتیجه نهایی کیفیت بالایی نخواهد داشت.
  • قبل از عایق کاری با استفاده از ایزوگام، سطح دیوار را به خوبی تمیز کنید. سطح مورد نظر باید فاقد هر گونه آلودگی و گرد و غبار باشد.
  • اگر سطح مورد نظر شما فلزی، سرامیکی و یا چوبی است، از نصب ایزوگام روی آن‌ها پرهیز کنید. در این سطوح انقباض و انبساط وجود دارد؛ بنابراین این امر موجب باد کردن ایزوگام خواهد شد.
  • تمامی ناهمواری‌های روی دیوار را قبل از انجام ایزوگام رفع کنید.

 

قیمت نصب ایزوگام روی دیوار

افرادی که قصد انجام ایزوگام روی دیوار سیمانی و آجری و دیگر سطوح را دارند، به اولین موضوعی که توجه می‌کنند، قیمت نصب ایزوگام است. در این خصوص باید بگوییم که قیمت نصب ایزوگام روی دیوار با توجه به متراژ آن و نوع ایزوگام به کار رفته متفاوت است. اگر متراژ دیوار شما بالا باشد و بخواهید از بهترین نوع ایزوگام برای پوشش آن استفاده کنید، قطعاً باید هزینه بیشتری بپردازید.

نصب ایزوگام روی دیوار یکی از بهترین روش‌ها برای عایق کاری دیوار است. با این کار می‌توانید از نفوذ رطوبت به دیوار جلوگیری کنید. شما باید برای عایق کاری دیوار، بهترین ایزوگام برای دیوار را به کار ببرید تا دیوار شما برای مدت طولانی توسط این پوشش محافظت شود.

نصب ایزوگام روی دیوار آجری، سیمانی، سطوح سرامیکی و حتی فلزی و چوبی نیز قابل انجام است. البته همان طور که بیان کردیم شما می‌توانید بهترین نتیجه را روی دیوار آجری و سیمانی دریافت کنید.


نصب ایزوگام
برای سرویس نصب ایزوگام از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین