آموزش طریقه نصب لوستر سقفی ال ای دی

ثبت درخواست " نصب لوستر "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آموزش طریقه نصب لوستر سقفی ال ای دی

جایگزینی و نصب لوستر ال ای دی و اس ام دی به جای لامپ‌های قدیمی، علاوه بر زیبایی باعث کاهش مصرف برق می‌شود. برای نصب لوستر ال ای دی و اس ام دی، ابتدا باید سقف را چک نمود که آیا سقف کاذب است یا خیر.  

بنابراین باید متناسب با نوع سقف، نصب لوستر led را انجام داد. طریقه نصب لوستر سقفی ال ای دی باید به گونه‌ای باشد که لوستر از سقف فاصله زیادی نگیرد و تا جایی که امکان دارد به سقف بچسبد. دسترسی به سیم کشی لوستر ال ای دی سخت بوده و در صورت نیاز باید از متخصصین نصب لوستر اس ام دی کمک گرفت. 

در اینجا علاوه بر آموزش نصب لوسترهای led به آموزش سیم کشی لوستر ال ای دی نیز می‌پردازیم. در ضمن برای اطلاع از اجرت نصب لوستر می توانید یک سفارش رایگان در «خدمت از ما» ثبت کنید.

 

ابزار لازم برای نصب لوستر ال ای دی

برای نصب لوستر ال ای دی یا همان لوسترهای صفحه ای یا کنترلی، به ابزار زیر نیاز دارید:

  • دریل
  • پیچ گوشتی
  • پیچ
  • انبردست
  • فاز متر
  • رول بولت پروانه ای یا ساده برای سقف کناف
  • رول پلاک برای سقف گچی معمولی

 

ابزار نصب لوستر ال ای دی

 

طریقه نصب لوستر led و smd

در ابتدا به چگونگی نصب پلیت لوستر خواهیم پرداخت و سپس سیم کشی لوستر ال ای دی و نحوه آویزان کردن کریستال‌ها را خواهیم گفت. 

 

چگونگی نصب پلیت در نصب لوستر smd

اولین مرحله برای نصب لوستر ال ای دی و اس ام دی پیدا کردن پلیت در جعبه لوستر است.

 

نصب لوستر ال ای دی در سقف

 

برای نصب لوستر led و smd باید پلیتی را که در سینی لوستر قرار دارد از لوستر جدا کرده و به سقف متصل کرد.

 

باز کردن پلیت برای نصب لوستر led

 

نصب لوستر ال ای دی در سقف گچی معمولی را می‌توان با 4 سوراخ کوچک ایجاد شده توسط دریل انجام داد و پلیت را با پیچ و رول پلاک به سقف وصل کرد.

 

نصب لوستر ال ای دی با رول پلاک

 

اینکار برای سقف کاذب، توسط رول بولت پروانه‌ای انجام می‌شود. به صورتی که پلیت توسط زنجیر، به قلابی که به رول بولت وصل شده است آویزان می‌شود. همچنین می‌توان مانند سقف معمولی برای نصب لوستر اس ام دی، از 4 رول بولت پروانه‌ای استفاده کرد که لوستر از سقف فاصله نگیرد.

 

تعمیر لوستر ال ای دی

 

سیم کشی برق و نصب کریستال برای نصب لوستر اس ام دی

پس از نصب پلیت باید اتصالات برق و میله‌های آلومینیومی و کریستالی را انجام داد. برای راحتی کار می‌توان ابتدا کریستال‌ها را نصب کرد اما ممکن است لوستر سنگین شود و اتصال سیم‌های برق نیز به سختی انجام شود. بنابراین بهتر است در نصب لوستر smd، ابتدا سینی لوستر وصل شود.

 

طریقه سیم کشی لوستر ال ای دی

قبل از نصب سینی لوستر ال ای دی سیم کشی برق آن انجام می‌شود. لوسترها یا دارای دو سیم هستند که یکی از آن‌ها فاز و دیگری نول است یا بیش از یک سیم فاز دارند. اگر از فروشنده، طریقه نصب لوستر سقفی ال ای دی را پرسیده باشید میدانید که برای سیم کشی لوستر ال ای دی ممکن است سیم کشی ساختمان تک پل باشد.

بنابراین فقط یکی از سیم‌های فاز لوستر را باید به سیم فازی که از سقف آویزان شده است وصل کرد. اما اگر کلید دو پل برای ساختمان تعبیه شده باشد؛ باید دو سیم فاز لوستر را به دو سیم فاز برق ساختمان وصل کرد. همچنین سیم نول لوستر به سیم نول برق ساختمان وصل می‌شود.

طریقه نصب لوستر کنترلی و سیم کشی آن با سیم کشی لوستر ساده تفاوتی ندارد. در لوسترهای کنترلی تنها دو سیم وجود دارد که یکی از آن‌ها فاز و دیگری نول است. برای اطلاعات دقیق تر سری به مطلب سیم کشی لوستر بزنید.

 

نکته: قبل از انجام سیم کشی لوستر حتما فیوز برق را قطع کنید. این را بدانید که شما برای نصب هرگونه لوستر در سقف باید این موارد را در نظر بگیرید. اگر مایل هستید که مراحل نصب کردن چراغ و لوستر را در سقف های یونولیتی را یاد بگیریدف کافی است به صفحه " نصب لوستر در سقف یونولیتی " مراجعه کنید.

 

سیم کشی لوستر ال ای دی

 

نحوه نصب کریستال و سینی لوستر ال ای دی

برای نصب لوستر ال ای دی، پس از سیم کشی و اتصال برق باید سینی لوستر را به پیلیتی که به سقف بسته شده، متصل کرد. این کار با پیچ‌های مخصوص لوستر انجام می‌شود. سپس کارکردهای مختلف لوستر با ریموت کنترل چک می‌شود.

بنابراین باید در این مرحله فیوز برق را وصل کرد. پس از چک کردن عملکرد برق لوستر، باید میله‌های آلومینیومی و کریستالی را در سینی لوستر نصب کرد. بر روی سینی لوستر حلقه‌هایی برای آویز کردن این میله‌ها وجود دارد. کریستال‌ها در حلقه‌ها و چراغ‌ها نیز در هلدر لامپ لوستر نصب می‌شوند.

 

آموزش تعمیر لوستر ال ای دی

 

تعمیر لوستر ال ای دی

لوسترهای ال ای دی دارای لامپ‌های ال ای دی هستند. لامپ‌های ال ای دی از نظر عملکرد به سه گروه لامپ‌های خازنی، لامپ با درایور خطی و لامپ با درایور بر مبنای آی سی تقسیم بندی می‌شوند.

خاموش شدن لامپ ال ای دی می‌تواند ناشی از سوختن یک یا چند دیود نوری، IC، خازن، مقاومت و ... باشد. دیودهای نوری اگر بسوزند قابل تعمیر نبوده و باید تعویض شوند.

اگر مدار درایور آسیب دیده باشد باید توسط مولتی متر یا اسیلوسکوپ قطعه یا قطعات معیوب تشخیص داده شوند. سپس قطعه معیوب باید با قطعه‌‌ی مشابه خود جایگزین شود.

باید به این نکته توجه کرد که این دیودها به دلیل گرمایی که از خود تولید می‌کنند به مرور از بین می‌روند. بنابراین برای تعمیر لوستر ال ی دی، تعویض یکی از آن‌ها بهینه نیست؛ چراکه پس از تعویض یکی از دیودها، دیودهای همسایه آن ممکن است دچار آسیب شوند. به این دلیل که عمر همه دیودهای موجود در لامپ با اختلاف چند روز تمام خواهد شد.

 

طریقه نصب لوستر ال ای دی

 

تعویض و تعمیر لامپ‌های ال ای لوسترها نیاز به تخصص و دانش فنی دارد و از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه نبوده و توصیه نمی‌شود.

ممکن است هیچکدام از لامپ‌های لوستر روشن نشود. بنابراین باید از طریق روش‌های مختلف مانند استفاده از پریز برق و ریموت کنترل، سعی کنید لوستر را روشن کنید. اگر لوستر روشن نشد، باید تجهیزات سوئیچینگ و صفحه کنترل را بررسی کرد. علت روشن نشدن لوستر می‌تواند از خرابی کنترل کننده باشد.

در نهایت می‌توان گفت که تعمیر و نصب لوستر ال ای دی نیاز به مهارت و تخصص دارد که با آموزش نصب لوسترهای led می‌توانید خودتان دست به کار شده و لوستر خانه خود را نصب کنید.

اگر ابزارهای لازم برای نصب لوستر ال ای دی و اس ام دی را ندارید؛ از نصاب لوستر فعال در «خدمت از ما» کمک بگیرید. متخصصین برقکار توانایی نصب چراغ دیواری در حیاط یا اتاق خواب و یا نصب لوستر در سقف گچی را هم دارند.

4.4 امتیاز از 1974 رای


نصب لوستر
برای سرویس نصب لوستر از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین